Krysia
|
No, pa smo jo dočakali! Anita in Ula, čestitke, pa lepo se crkljajta. Se strinjam z Zojo Mišo, super ime sta izbrala. Evo, jst spet štrajkam zadnje čase. sej vas redno berem, sam mi zmanjkuje časa za vse - po moje mi nekdo krade čas, sam ga ne morem zalotit ... bella, pozdravi se čimprej! Pa če boš šla na izpit, velik sreče in znanja! Gajka, ja vodiški konci so dragi ... upam, da vam rata najt kakšno primerno parcelo ... Zoja Miša, upam, da tud vidva najdeta kakšno fajn stanovanje ... pol bo imela pa Kaja Lina vselitveni žur z avgustovčki 2008 tejkaz, vam pa tud želim, da bi se prav odločili glede stanovanja ... Mi smo v zadnjih treh dneh končno dobili tri štrikice ... sej ne vem, kdaj so prišle ven - v soboto jih še ni bilo, danes sem pa vidla, da kar konkretno štrlijo ven iz dlesni ... so pa lezle na plano celo večnost ... No, pa zadnje 2 dni se obupno trudimo splezat na stol za jedilno mizo - na srečo še ne ratal, sam bo v bližnji prihodnosti ... na kavč že prileze in pol veselo hodi po kavču - res ne vem, kakšni užitki so to, da se po kavču sprehajaš oziroma tekaš Nad snegom je srednje navdušen - mu je kr všeč, sam ko se naveliča, mormo pa takoj domov, drugač je vse narobe ... pa s tušem je skregan zadnje čase ... nekaj časa je lepo pustil, da smo ga stuširal - nimamo banje, pol ga pa okopamo v njegovi banjici, ampak pod tušem ga pa splaknem pa glavo mu tud tam umijem ... in zadnje čase je taka ihta, da po moje vsi sosednje mislijo, da ga mučim v kopalnici ... Pa sam hoče jest in mu kar uspeva - sicer smo mel nekajkrat pire krompir sred dnevne sobe, ampak dobr, tko pač je - zdej gre več al manj brez težav. sam ko se za silo naje, še jst vzamem eno žličko, drugač bi se on sam igral s hrano ... aja, pa iz pomivalca mi pridno daje pribor, sam problem je, če to začne delat, preden je pomito V glavnem, nič posebnega, ampak skoz se nam kaj dogaja ... aja, pa knjige gledamo zadnje čase - Maček Muri je zakon! Vsak dan ga vsaj po 5x prelistava ... Nič, grem še na fb mal pogledat, kaj počnejo moji prijatelji se tipkamo ...
|