|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
18.1.2010 9:51:11   
tejkaz
Dan

Šef na bolniški, meni je pa pozabil delo dat user posted image Bi kar domov šla, sam kaj ko me bo ziher čekiral če sem tle. Je rekel, jah poišči si delo, pisarna je polna papirjev.

Otroka v vrtcu. Domov so prišli včeraj ob šestih zvečer. Menda sta full uživala. Bilo je polno smeha, veselja, igrala sta se, sankala, smučala, menda se je Eva po velikem klancu dol spustila, na koncu pristala na riti ampak se je samo smejala, veliko sta jedla, pridnio spala. V soboto zaspala brez težav, spala do osmih zjutraj. Prababici in pradedija so bili zelo veseli ko so ju videli. Pokazala sta kako plešeta, Eva jim je malo pela, dobila sta veliko nagrado. Pol moje plače user posted image Domov sta prišla ob šestih in se do sedmih samo drla. Bila sta tako utrujena, da nista mogla več bedet. Ob sedmih sva ju dala spat, v hipu sta zaspala, danes sem ju ib sedmih zbudila za v vrtec. Komaj čakam da grem po njiju da se pocrtljamo. Vikend definitivno ponovimo. Edino tašča je malo utrujena. Pravi da sicer ne zaradi otrok, ampak bolj zaradi skrbi, če je vse ok naredila. Itak da je, glavno da sta se lepo imela.

Naty, jaz sem ju zelo pogrešala, sem se parkrat zalotila, da kar naprej hodim v otroško sobo. Onadva mene niti nista, Jaša je kar babi klical mami. Eva me je samo enkrat omenila, pa še to takrat, ko se je udarila. Včeraj sta se pa potem en čez drugega jokala in drla mami mami mami in silila k meni. Tako da sem tisto urco oba nosila po hiši.

Sandra, lepo da ste zdravi. Upam da je pri vas konec s temi boleznimi.

Zoja Miša, mogoče bo ostalo samo pri smrkanju. Držim pesti.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pravzaprav me tole zanima, kako je bilo tudi pri drugih, ki imate nekje do 2 leti razlike med prvim in drugim otrokom. A so bili kakšni izpadi ljubosumnosti? Pa koliko nadzora je bilo potrebnega itd.?
Mene namreč kar malo skrbi, kako se bo Rok obnašal kot veliki bratec, ker zna bit ful ''grob'' (npr. se takrat, ko nori okrog, kar vrže na koga, ki na tleh sedi), pa kako bo z ljubosumjem, pa kako bo prenašal to, da bo moral malo počakati, če se bo manjši ravno dojil...

Pri nas je razlika 19 mesecev in en teden.Od začetka ni bila niti malo ljubosumna. Božala ga je, ga lubčkala po rokicah. Čimveč sem ji dajala odgovornosti. Recimo, ko se je dojil, sem ji rekla, naj gre po eno pleničko in jo drži na njegovih prsih. Njej se je to zdelo zelo pomembo in je bila zelo ponosna da je to lahko naredila. Ko sem ga previjala, mi je držala pleničko ali žabice, ko sem ga kopala, mi je pomagala umivati nogice,... Za vse je bila pohvaljena in nismo imeli težav. Težave so nastale, ko je bil Jaša več buden in ko ga je bilo treba bolj animirati. Takrat je vedno našla kaj da sem se morala njej posvetit. Nagajala mu ni nikoli. Potem ko je Jaša začel kobacati se je spet obrnilo, je bila zelo ponosna da mu je kaj pokazala, on se je njej smejal, kobacal za njo, zdaj ko hodi, oz sploh ne hodi več, ampak samo še teče, sta itak nerazdružljiva. Zadnje čase spet opažam malo ljubosumnosti. Če se pride Jaša k meni pocrtljati, se mora obvezno tudi ona, ko dam Jaši slinčka da bo jedel, ga hoče tudi ona, še govoriti je začela bolj otročje. Ampak to je samo obdobje, ki bo minilo. Je pa res, da je bila Eva vedno bolj nežna in se nikoli ni znala pretirano postaviti zase. Zdaj pri Jašiju si sploh ne predstavljam da bi imela še enega. On se kar vrže na Evo če sedi na tleh, kar za brezveze jo udari, ji vzame kaj, ... V vrtcu se še vedno tepe user posted image

Nič, si grem kaj za delat poiskat.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 18.1.2010 9:52:55 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.1.2010 9:59:57   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša pišuka si se razpisalauser posted image ..mi to cepimo na svoje, je za doplačilo, ni v obveznem cepljenju oz v programu. Na Vipavskem lahko fašeš klopa tud v takih milih zimahuser posted image

Pa sej veš, da se vedno trudim nekako vse pokomentiratiuser posted image .
Glede cepljenja, pa bom tudi sama premislila, o tem.
Sicer pa, kaj si ti?!
Pomojem Anita rojeva punce, se na sms ne odzove, to je že sumljivo!!! Držimo pesti!!!!

Gajka, ja nekako tako. Nisem solastnica trenutne firme, to je čisto druga zadeva. Glede birokracije pa težko pomagam, ker za enkrat še vedno čakamo žegen od države za potrditev firme (ime...), potem bomo pa naprej urejali še za davčnega zavezanca. Saj kaj drugega pa menda ni treba, za začetek. Mi imam hb eno podjetnico zraven, ki je dosti na tekočem. Ti pa vidim, da tudi imaš pomočuser posted image . Vsekakor veliko uspeha, to rabimo vsi, ne?!
Pa hvala za tolažbo. Upam res, da bo vse o.k., ker ipak jo oni dve najbolj poznata, kar se hranjenja in vsega tiče...Kaj vem, res me skrbi!user posted image

Tejkaz, k sreči, ja bilo samo to! In vikend je vseeno bil le vajin! Super! In lepo, da sta otroka tako uživala, sedaj veš, da ni problema. Nas to še čakauser posted image

Katja, upam, da ne bo treba v bolnico!

Neža, Aljaž pridno raste! user posted image

Sandra, lepo, da ste se pozdarvili! Sedaj pa tako tudi ostanite! Upam, da bosta tvoji dve T danes v vrtcu vse dobro prenesli!

Pa še tole vprašanje. Koliko ste z vašimi otroci zunaj? In kaj zunaj počnete?!
Mislim, mi2 sva med tednom popoldne, vsaj pol ure, če več ne gre, drugače pa dopoldne in popoldne, kakšno uro, če smo doma. Ampak naša Kaja Lina na snegu ne uživa preveč, kar tako sprehajati se ji pa tudi ne da. Imate kakšno idejo kaj zunaj početi?
Pa še to, user posted image me sekira, da je sedaj zunaj premraz, da je nahod sigurno dobila od tega, ker je zunaj. user posted image user posted image user posted image od jeze, ker kolikor vem, je nahod predvsem virusen! In stara mama od mojega je nahodna in v soboto smo bili skupaj, pa je fasala Kaja Lina in jaz! Ampak ne, user posted image trdi, da je to, ker smo bili zunaj in sva se prehladiliuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
18.1.2010 10:13:52   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa še tole vprašanje. Koliko ste z vašimi otroci zunaj? In kaj zunaj počnete?!
Mislim, mi2 sva med tednom popoldne, vsaj pol ure, če več ne gre, drugače pa dopoldne in popoldne, kakšno uro, če smo doma. Ampak naša Kaja Lina na snegu ne uživa preveč, kar tako sprehajati se ji pa tudi ne da. Imate kakšno idejo kaj zunaj početi?
Pa še to, user posted image me sekira, da je sedaj zunaj premraz, da je nahod sigurno dobila od tega, ker je zunaj. user posted image user posted image user posted image od jeze, ker kolikor vem, je nahod predvsem virusen! In stara mama od mojega je nahodna in v soboto smo bili skupaj, pa je fasala Kaja Lina in jaz! Ampak ne, user posted image trdi, da je to, ker smo bili zunaj in sva se prehladiliuser posted image

Zunaj bi se prehladili, edino če bi bili premalo oblečeni. Če sta pa dovolj oblečeni, se pa nimata kaj prehladit.
Mi smo veliko zunaj. Kolikor le lahko. Ko prideta iz vrtca, se najprej preoblečemo v kombinezone in ven. Eva na smuči, Jaša na sanke. Hodimo na en bližnji hribček in smo tam dokler lahko, vsaj do petih. Včesih gremo še po kosilu na en sprehod, ko je zunaj že tema. To pomeni po ulici gor in dol in gor in dol, ker se tamaladva lovita in obračata tako da nikomor ne pridemo user posted image Pa vidiš, še nista bila nahodna ali bolna. Pa sta včasih čisto premražena od snega. Mislim, da sta se vidve prej prehladile in stare mame.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.1.2010 10:35:47   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
18.1.2010 10:45:26   
anita goitan
dober danuser posted image

gajka si skor zadelauser posted image , sam nisem tolk odprta, 4cm, vse je ready, G je rekel, da naj jutri pridem rodit, bi mi sprožili porod.
Sem bla skeptična, pač zakaj, a je voda zelena, pa je rekle da ne, da je itak že vse pripravljeno, samo umetne mi dajo in to je to.(moški G, Gregorča, Naty ga pozna, bljak). Pa sem zavrnila ponudbo, šla na ctg do babic in jih vprašala, tudi one se ne strinjajo, da bi mi sprožili porod če ni nujno (otroček živahen, popadki sicer so prisotni amapk niso uni ta hudi še, tist krivulja kaže občasno 120 ali več, takrat mal otrdi trebuh in eno mičkano tud zaboli).

Zaključek: v sredo grem rodit, če ne prejuser posted image , tud datum mi je všeč.

Mojuser posted image bil pred porodno pameten, da kaj se moram še n-krat posvetovat, al mi ni jasno da jaz ne bom dobila svojih popadkov, da se mu potem ful prenese delo na šihtu če bom odlašala....ej punce, sem ga poslala v kuser posted image c, dobesedno ker je še babca slišala in sva potem oba šla notr na ctg (ponavadi zunaj ostane)...

pa sej tud njega razumem da mu je že odveč me vsak drug dan furatv KR, sam haloo jaz nisem stroj, jaz nisem nek računalnik, tukaj se gre zame in izključno samo jaz in moj otrok sva pomembna.
Se opravičujem, sem se kar jokat začelauser posted image , men je blo tako hudo, itak sem v dilemi če delam prav, potem še on s takimi izjavami, vsak dan dobim najmanj 10sms kako sem, a sem že rodila, ma vse naj gre nekam..

Počutim se drugače res odličnouser posted image , včeraj sem se sankala skupaj z Zojo, pa velik smo hodili, uživam v user posted image ...sam počasi vidim da mi hormoni res norijo in ne prenesem izjav, posebno me bolijo od najbližjih, a razumeteuser posted image

Grem..se beremo..sem kar vn padla, se opravičujemuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1980
18.1.2010 11:45:40   
Zoja Miša
Tejkaz hvala, saj sem vedela, da imam prav! Res pa je, da je imela le žabe in žametke, ampak bili smo na sončeku in res ni bil tak mraz. In če sva obe nekaj fasali, je to virus in pika! In zunaj je treba bit! Ja. Danes bova tako šli iskat hrib (v Trzinu le eden maliuser posted image ) in greva z bobom se spuščat. Če le ne bo presmrkava ali se slabo počutila, ker nima svoje vzgojiteljice in ji ni verjetno v vrtcu nič jasnouser posted image .

Anita, prav si naredila! Pomembani sta le ti in malčica in izključno samo vi2! Jebuser posted image službo in delo...!Ampak moški jauser posted image me razjezi tako! In vem, da si že sama cela na trnih in še jaz ti težim po sms-ihuser posted image , sorry. Bom sedaj le držala pesti in vedi, da mislim nate! Pa ne se pustit jezit. Itak mu je sedaj verjetno že žal! In kar naj mu bo!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.1.2010 11:56:02   
gajka
anita g.user posted image Prav si imela, da si ga nekam poslala! user posted image Jaz bi na tvojem mestu še tudi malo počakala, če je sicer vse OK. Bolje naravno kot pa neke umetne zadeve šopat, če ni nujno. Je še meni dvignilo pritisk, da je največji problem zdaj služba... user posted image Naj pa ponoči dela in nadoknadi! Ti boš itak kmalu imela bolj neprespane noči, pa ne boš mogla nikomur rečt, da ti spanca primanjkuje in da se ti nenaspanost kopiči... Eh, dedci in njihovi prebliski... user posted image  

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.1.2010 11:57:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.1.2010 12:01:04   
Ryssa
anita user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se in ne zmeni se za izjave. Vem, da je to včasih težko, ampak vseeno. Deca pa prav da si poslala v kuser posted image Mislim, ti dedci, nikol jim ni nič prav user posted image
Aja, pa še glede mehčalca si zadnjič spraševala. Jaz sem uporabljala ves čas ali Ornel ali Lenor, oba sta bela in dojenček je gor naslikan. Ni bilo videt kakšnih težav. Smo pa zadnjič nesli zraven na bioresonanco stestirat če mu odgovarja, pa je pokazalo alergijo. Isto za prašek. Tako da zdaj uporabljamo čist blag prašek in mehčalec iz dm-a, še vonja nima, na bioresonanci nam je rekla da je to najbolj blag mehčalec in prašek in primeren za tahujše alergike. Diši sicer ne, ima čist po bolnici vonj, ampak perilo pa le ni trdo ko kamen.

Sem bolj malomarna kar se javljanja tiče user posted image Samo berem vas pa skoz.

No, pri nas gre na boljše, končno. Na bioresonanco še vedno hodimo, baje bomo rabili še ca 4 terapije, 5 smo jih pa že imeli. Alergičen je še na mleko in pa lesni prah. Pa rekla je, da ima šibka pljučka user posted image Bo zdaj imel terapije večinoma za pljučka.
Drugače je živahen, mu ni videt da bi mu kaj manjkalo. Ves čas teka naokoli, še zvečer ga komaj spravim v posteljo. Jemlje še eno zdravilo za astmo, singulair, ki je tudi neke v vrste zaščita proti bronhitisom. Če jemlje redno to zdravilo nič več ne piska, občasno samo pokašlja ko preveč teka. Ventolina mu ni več treba dajat, medtem ko sem mu ga mogla pred terapijami dajat skoraj vsak večer, kljub singulairju. Tako da je napredek precej viden, vendar pa še ni dobro. Upam, da se bomo rešili te (najverjetneje) astme.
Rastejo mu trojkice trenutno in posledično ponoči ne spimo user posted image Prav kriči ponoči. Pa jedel bi stokrat. Predvčerajšnjim je pa dobil svečko zvečer in je spal celo noč, brez hrane. Tako da očitno so res krivec bolečine. Zgornje trojke so že zunaj, zdaj čakamo spodnje.

Februarja se vračamo v vrtec. Zdaj je bil ves čas doma, ker sem se bala kakih bolezni, pa piskajočega otroka enostavno ne bi mogla v vrtcu pustit, da bi me skrbelo kako bo. Pa tudi zdravila dvomim da bi mu vzg. dajale. Zdaj upam, da bo zdrav še naprej.
Zdaj vmes, ko je bil doma mislim, da je imel ca 2 virozici, ki pa so bile skorajda brez znakov. Eno so zaznali tudi na bioresonanci. V bistvu je samo malo večkrat pokašljal, pa bolj je kakal, pa ponoči ga je šraufalo. Drugič pa se mu je samo enkrat iz nosa pocedilo. Če bi šlo tako naprej, da bi bile viroze v tako blagi obliki, smo zmagali.

Drugače pa govori nič user posted image Ne vem, če je še sploh kateri avgustovček, ki ne govori?
Sicer čveka v svojem jeziku, ampak da bi kaj razumela pa redko. Razume pa ogromno. Včasih sama ne morem verjet kaj vse.
Govoril je pa pred enim letom bolj kot pa zdaj. Je znal reči ata, mama, avto, lili, pa še kaj. Zdaj pa ima neke svoje besede, za katere ne vem kaj bi bile, bolj ko gruntam manj vem. Včasih se mu pa tudi kaj posreči.

Tako, toliko zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.1.2010 12:04:55   
anita goitan
zoja miša  &gajka & Ryssauser posted image

še skuham, grem po lubico in potem jo šibnevi na en daljši sprehod, mogoče pa kaj sprožim..user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.1.2010 12:14:27   
Zoja Miša
Ryssa, sem te pogrešala! Daj se večkrat javi, no!!!!!!!!!!!!!Mogoče ima Lan sedaj le pauzo, potem bo pa izbruhnilo in bo govoril vse lepo po vrsti. Mene tudi malo skrbi govor, zaradi njene luknje, ampak bo že. Pa upam, da bo vse o.k., ko bo šel v vrtec!

Delo kličeuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.1.2010 13:32:12   
Neža7

Lep pozdrav user posted image

Hvala vsem za pohvalo za Aljaža. Saj sploh ne vem, če je toliko pridobitev pri kg normalno v 1.mes, ker Neža je bilo toliko manjša. Res rad jej user posted image popije 150ml na 4 ure, če že prej se zbudi mu dam čaj.

Glede Neža z Aljažem: 1. teden ga je kar čudno gladala in je bila bolj sitna, ko smo bili skupaj. Po enem tedenu se je kar zaljubila z njim. Kar okoli njega skaka user posted image mu daja dudo v ustah, ko mu ven pada, ga pokriva in odkriva. Ko ga dam spat pride z menoj in potegne lunico, da muzika igra, ko ga dam dol user posted image Moram rečt, da je kar nežna z njim vendar moram kar paziti, ker se lahko kar hitro zgodi, da je malo pregroba. Obožuje, ko ga lahko drži user posted image mnogo stvari mi pomaga, da sploh ne vse se spominjat user posted image

Zdravje pri nas: Aljaz je zdrav ( moram kar potrkat )
Neža je šla par dni nazaj P za pregled in cepljenje in je P ugotovila, da ima vnetje uho, da nismo bili cepljeni user posted image Ni pokazala nobene simptome user posted image da je ponovno na antibiotik. V četrtek gre nazaj na kontrolo. V vrtec ne sme iti do poletje (priporočala P) da je doma.
Aleš je kmalu 100% zdrav počuti. Čaka na rezultat krvi in je še ta teden na bolniški. Potem ima dopust do 01.02

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.1.2010 13:43:09   
Neža7
Anita.... user posted image user posted image user posted image čisto prav imaš, da si ga poslala v user posted image Seveda to gre zauser posted image , da se vidi, če se dobro počuti in ne samo, če imaš kakšen popadek.

Moj je 4,5mes vozil vsak dan v Celje z Nežo in niti malo ni pojamril. Joj! kolikokrat se mu rekla, da naj ši kakšen dan vzeme zase in Nežo vendar ni hotil, da jih nisem vidila.(Samo, ko je bila ta mala bolana je bil doma kakšen dan) Ampak to je tudi drugače, ker nismo bili skupaj in smo se pogrešali kot nori.

Grem malo k user posted image ker tukaj pridno z menoj sedi na sedežni. Mala 2 spita, da je trenutno mir user posted image

Lep dan še naprej želim

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.1.2010 13:56:29   
gajka
neža7 - uf, a 4.5 mesece si bila v porodnišnici? user posted image Se spomnim, da si bila dolgo, ampak nikoli ne bi rekla, da pa res tako dolgo. Pa res lepo od tvojega, da te je vsak dan obiskal. user posted image Si ne znam predstavljat, kako je, če bi mene že zdaj pošibali v P, meni bi se user posted image ! Drugače pa lepo, da vam zdravje ne nagaja preveč in boste kmalu vsi tip-top! user posted image A Nežo pa moraš imeti doma, da ne bi Aljažu kakšnih bolezni iz vrtca prinesla? user posted image A jo boš vseeno dala v vrtec? Pa lepo, da mali hitro napreduje. Rok je v prvem mesecu šel gor za 1.6 kg, pa niso prav nič komplicirali (je pa bil samo dojen).

Ryssa - naš Rok je tudi za v neme filme! user posted image Bo že enkrat... Kdaj imate pa alergološko?

anita g. - ti pa kar na izi. Do srede imaš še čas! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.1.2010 13:58:41 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.1.2010 14:07:00   
sayuri
anita user posted image Pismo, a ima zvoj PMS? user posted image JAz bi ga zagotovo tud nekam poslal. BAnda politikanarska user posted image user posted image PAzi nase, v sredo pa akcija. user posted image Midva imava lih na 20.1. obletnico. Pismu, 14 let sva že skup user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tud jaz sam čekiram, kako je anita. user posted image Ja no...saj smo vendar babji firbci. user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.1.2010 14:47:28   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

neža7 - uf, a 4.5 mesece si bila v porodnišnici? user posted image Se spomnim, da si bila dolgo, ampak nikoli ne bi rekla, da pa res tako dolgo. Pa res lepo od tvojega, da te je vsak dan obiskal. user posted image Si ne znam predstavljat, kako je, če bi mene že zdaj pošibali v P, meni bi se user posted image ! Drugače pa lepo, da vam zdravje ne nagaja preveč in boste kmalu vsi tip-top! user posted image A Nežo pa moraš imeti doma, da ne bi Aljažu kakšnih bolezni iz vrtca prinesla? user posted image A jo boš vseeno dala v vrtec? Pa lepo, da mali hitro napreduje. Rok je v prvem mesecu šel gor za 1.6 kg, pa niso prav nič komplicirali (je pa bil samo dojen).

Na žalost res je user posted image 4,5 mes!!!!!!!

Tako je. Samo zaradi Aljaža je rekla P, da ne bi kaj dobil. Ko po pomlad jo bom mogoče 2x na tedna dala in bom videla kako bo. Nočem preveč tvegat sedaj, ko je Aljaž še tako mali.
Tudi tvoj Rok je pridobil toliko 1. mes.... No sedaj se bolje počutim, ko to berem, ker tvoj mali mi je čist "perfect" pri 18mes user posted image

Šibam kavico popit z Alešem, ker je tako fino skuhal user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.1.2010 15:07:10   
košuta
Najprej vsem HVALA za čestitke. Zelo sem jih vesela. user posted image

Gajka - Tole s starejšimi brati/sestrami pa tudi mene malo skrbi... user posted image

Neža - Oooo, ste pridni. Aljaž pa zelo pridno raste. user posted image Čez dve leti bo tako velik kot Neža...user posted image

Zoja Miša - Mi2 hodiva ven - po novem - dopoldne po malici, okrog 11-ih, 12-ih za kako urco. Da potem lažje spi. user posted image Potem kuhamo kosilo ipd in popoldne navadno ne hodimo več ven - razen, če je res ful sonček (samo pri nas se sonce hitro skrije za hrib user posted image ). Ni mi ravno, da bi pozno hodila ven, ker tudi velikokrat začne pihat popoldne. Se tolažim, da se dan že daljša in bova šla kmalu tudi popoldne ven.
Aja - prehlad ste definitivno pobrali pri mami, naš mali še nikoli ni bil nahoden, ker bi hodila zunaj, pa je bil velikokrat mrzel...

Anita goitan - A še kar strašiš tule? user posted image Ni panike, samo da se dobro počutiš. Odloči se sama, prav se boš odločila. Ne priporočam umetnih popadkov "na suho" - jih je ena dobila poleg mene v porodni, pa je tako jamrala, da bi jaz kmalu ušla, pa sem bila že konec...user posted image user posted image Svojega pa še pošlji kam - če drugega ne, se boš bolje počutila. user posted image

Ryssa - Joj, vas matra. Veliko sreče za naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo govoril. Enkrat boš še rekla, kako je bilo fajn, ko ni znal nič konkretnega povedat. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.1.2010 15:20:19   
košuta
Sem raje post objavila, preden bi mi ga zbrisalo...

Ta teden se je pri naši hiši slabo začel.user posted image Včeraj je bil naš pes sicer videti bolan, vendar je še šel z nama, ko sva se šla z malim sankat. To je bilo tudi slovo... Zvečer je obležal, kot crka. Do jutra se tudi premaknil ni...user posted image Glave ni vzdignil, pil in jedel ni od včeraj. Jasno mi je bilo, da je to konec... user posted image Naložili smo ga v avto in ga odpeljali po odrešilno injekcijo. Vsi smo čisto preč, user posted image user posted image in vsem gre na jok... Smo ga imeli vsaj 10 let, je postal član družine, tudi Teo ga pogreša...
Tašča pravi, da moramo kmalu dobiti drugega, da ne bomo samo študirali, kako ga pogrešamo. In zdaj iščem po zavetiščih, da rešim vsaj kako pasje življenje...In se jokam ob slikcah kužkov...user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.1.2010 16:30:20   
gajka
košuta user posted image za poginulega kuža. Pa res lepo, da ste se odločili po zavetiščih najti novega pasjega prijatelja. user posted image

Rok se je pa prejle z luknjačem igral in mu je uspelo nekaj tistih pikic ven strest. Zdaj jih pa že nekaj časa navdušen prelaga iz enega konca na drugega. Trenutno je ugotovil, da jih lahko po tleh s pihanjem prestavlja in je prav smešen videt, ko se za njimi plazi in piha. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.1.2010 16:31:28 >

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
19.1.2010 6:45:50   
naty13
Anita sporoča:

Ciao, Ula tukaj, Zojina sestrica. Tako kot ona tudi jaz lepotica velikega formata, pobrala sem najboljše ocene za slog, velika 56cm in težka 3970g. Na svet sem prijokala ob 4.45. Vsi smo uredu. Lp

Ćestitke za Ulo. pa je končno z nami. user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko veselja zdravja in ljubezni vam želim.

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
19.1.2010 6:59:35   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita sporoča:

Ciao, Ula tukaj, Zojina sestrica. Tako kot ona tudi jaz lepotica velikega formata, pobrala sem najboljše ocene za slog, velika 56cm in težka 3970g. Na svet sem prijokala ob 4.45. Vsi smo uredu. Lp

Ćestitke za Ulo. pa je končno z nami. user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko veselja zdravja in ljubezni vam želim.

Pa si me prehitela! Ko sem se zbudila, me je razveselil tale sms.
Anita čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Ula je ful lepo ime!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
19.1.2010 6:59:42   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Mi pokonci že od 6h. Je N. hotel inhalacijo. Ima kar veliko reakcijo po terapiji. No, danes zgleda bolje, ampak za v vrtec še ni. J. pa gre.

Gajka- pri nas ni bilo izbruha ljubosumja. N. je imel bratca rad, bil je pozoren do njega, ko je bil par mesecev star, sem J. imela na tleh v ležalniku, N. se je ugral, J. ga je opazoval. Zdaj se skupaj igrata, se pogrešata, če enega ni,... Sem pa res posvetila tisti čas na začetku Nejcu, ko je J. šel zvečer prej spat. Učila sem ga, da je treba na kakšno stvar tudi počakat in podobno. K sreči je bil razumljiv. Pri nas je bil pri nejcu problem, ko je kdo prišel na obisk ali mi kam šli, da je pokazal vse traparije in norenje, ki ga še doma ni kazal. Me je bilo všasih kar sram ali pa težko kam it. user posted image

Zoja Miša - mi smo včasih tunaj pol ure, všasih celo popoldne. Odvisno od situacije. Gremo pa na sprehod, ponavadi gledat konje ali pa se otroka igrata pred hišo. Hodita oba rada. J. se pa najraje igra z lopatko. naprimer zdej,ko je sneg, je N. smučal, J. je pa prelagal in metal sneg z lopatko. Problem je it notri, ker je dretje, vreščanje in trmarjenje. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
19.1.2010 7:01:13   
Zoja Miša
Po tako razburljivi noči, si zaslužimo en ornguser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da je porod bil lahek in da se nam Anita čim prej pridruži! Želim pa ti, da bi Ula vsekakor več spala, kot Zoja!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1997
19.1.2010 7:11:20   
Zoja Miša
Ja, Naty, vidim, da ga mi2 tukaj biksava! Ker je Nejc doma, si verjetno tudi ti, ne? Ne greš v službo?

No, naj vam veselo povem, da je bila Kaja Lina včeraj v vrtcu čisto fajn. So jih imele 2 študentke, ki sta sicer tudi drugače okoli in otroci so uživali. Super. Sem kar ponosna na našo puncouser posted image

In popoldne sva šli ven in na hrib se sankat (oz. bobat, ker nimamo sank ampak bobuser posted image ) in ne boste verjele, je princeska, kar vriskala od zadovoljstva. Meni je bilo pa orng vroče, ko sem jo trogala po hribu gor, ker seveda sama pa ne v hribuser posted image . Ja, prav fajn je bilo. Danes ponoviva, če bo le vreme vsaj pol tako, kot včeraj, ko sva še sonček ujeliuser posted image .

Zdaj pa novim zmagam naproti. No, najprej res po en kofe!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1998
19.1.2010 7:17:38   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Anita sporoča:

In vendarle... user posted image user posted image user posted image Čestitke! Zdaj pa hitro veselo cartat.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
19.1.2010 7:47:57   
gajka
No, zdaj si pa lahko v miru user posted image privoščimo. Babji firbec je končno potešen. user posted image

Jaz imam danes v planu bolj dan za lenarjenje, no, pravzaprav dan, ki ga ne bom ravno posvečala službi. Ja, lepo je biti sam svoj šef in če nimaš kaj delat, pač nisi v službi. user posted image Ampak bi pa mogla nujno malo pospravit, pa predvsem po tleh pomit (ja, ja, nimamo najbolj čistega jedca user posted image ), pa kak stroj cunj oprat, pa po fasngo zavit, pa z Rokom na sneg (če se ne bova že pri oblačenju pobila)... Plani so veliki, samo vprašanje, koliko jih bom uresničila! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.1.2010 7:48:36 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?