gajka
|
Dobro jutro! kuhana. Jaz danes delam od doma, Rok se sicer merka eno nadstropje nižje pri mojemu atu, ker drugače ne morem nič naredit. Ga pa lahko grem vsake toliko preverit oz. izmerit temperaturo, da vidim, kako stojijo zadeve. Ob 3h zjutraj je spet dobil svečko, ker je imel preko 39°C, potem je spal z nama v spalnici in se cel preostanek noči premetaval. Midva z sva pa danes kot da bi naju vlak povozil. HB, da mi vsaj ni bilo treba vstat ob 5h zjutraj, ker bi bila taka kot tisti lik (bella ali kaj že), ki ga je tejkaz včeraj omenjala. Drugače pa razen vročine sploh nima nobenih drugih znakov bolezni. anita g. - hvala za info o 3-dnevnem čakanju. Sem tudi sama potem to na netu izbrskala. Upam, da bo v 3 dneh vseeno vse OK. Katja - upam, da Janu tele alergije čim prej minejo in da bodo testi vendarle pokazali kaj upanja. A mentor ti vedno tako pozno odgovarja ali je tokrat pač izjema? Ker jaz bi mentorja, ki me preveč ignorira, hitro skenslala, ker od mentorstva precej lep denar poberejo in v takem primeru pričakujem malo več kooperativnosti. Zoja Miša - za Kajo Lino in upam, da vendarle ne gre za kaj resnega. Ampak, a se vam tole ne vleče že nekaj časa (od vnetih ušes naprej)? Malo čudno, da iz diagnoze o vnetih ušesih pridejo na bakterijsko okužbo sečil... Krysia - boš pač zdaj znana po tem, da teste popraviš v 2 dneh. Še vedno veliko prej kot pa nekateri prfoksi, ki si vzamejo vsaj teden dni časa... tejkaz - a še kar enega faksa si se lotila? Hja, če ima človek preveč časa... dojenč - najprej se pogovori s tvojim , kakšno je njegovo mišljenje o taščinem obnašanju. Ker glede tega je zelo pomembno, a sta v tem pogledu enakega mišljenja, sicer se boš sama težje borila. Potem pa se lepo usedita s taščo (vidva oba) in ji povejta, kako želita, da se Žano vzgaja (vključno z njenim odnosom do tebe kot Žanine mamice). Najbrž bi veliko bolj zaleglo, da ji vajine želje pove tvoj , ker je vendarle njen sin in utegne imeti malo več veljave. Glede viška igrač pa jih takrat, ko se jih preveč nabere, enostavno spakiraj v vrečo in jih nesi na kakšno dobrodelno organizacijo (ala Rdeči križ). Tudi o takem ukrepu lepo prej povej tašči, da če bo igrač pač preveč, jih boš enostavno začela nosit drugam, ker jih Žana toliko pač res ne potrebuje. Če dobiš igrače pa še v embalaži, jih pa ne odpiraj in jih ob kakšni priložnosti podari kakemu drugemu otroku (tega se včasih poslužujem tudi sama, da nima preveč podobnih igrač).
< Sporočilo je popravil gajka -- 6.10.2009 8:25:37 >
|