|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
5.10.2009 22:37:23   
Erin
Zojkomišika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.10.2009 23:20:44   
K_a_t_j_a
Zoja Miša, gajka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej pade temperatura.

dojenč ja tole so pa res problemi. user posted image Jaz bi se ornk skregala z njo, če me ne bi poslušala. Upam, da si pride k pameti. Pa zelo lepa je tvoja princeska. user posted image

tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš. Ja v jeseni se mi zdi, da se ponavadi okoli nas smukajo same bolezni.
Ne mi ne vozimo Jana na bioresonanco. Sma ga enkrat peljala, da je naredla tiste teste na kaj je alergičen, na terapije ga pa ne vozima. Ker baje terapije lahko ozdravijo alergijo ali pa še poslabšajo zadevo. Pa še finančno trenutno tole ne gre skoz. Ker jaz sem ostala še brez štipendije, tako da imam samo Janov otr. dodatek in cca. 100 eur štud. dela. Tako, da ne gre skoz. user posted image Bomo že nekak, sam zdaj je še na pšenico ratal bolj občutljiv, mu še pšeničnih zadev ne smem dajat (gris, kus-kus, kruh, čokolešnik... )v glavem vse se je še bolj zakompliciralo. 19.10. imamo pa tak alergijske teste v LJ. Bomo vidli kaj bodo pokazali. Me je že kar groza.
Ja uno pesmico mi pa prosim lahko pošlješ na mail. Ti pošljem naslov mojega maila na ZS.

Zoja Miša držim pesti, da vama ne bo treba it v bolnico.

Erin, uf pri tebi tudi sami problemi. Držim pesti, da se tole s sodelavko čimprej reši. user posted image user posted image user posted image Mislim pa kaj si mislijo nekateri starejši, da so pojedli pamet celega sveta al kaj?? user posted image user posted image Pa raje naj da plac mlademu kadru.

Sayuri lep začetek prvega delovnega dne in seveda tudi ostale dni. user posted image

No, da še  na hitr napišem o nas. Zadnje dni je mene zelo matral krvni pritisk. Imela sem visokega, ponavadi je bilo na večer. Enkrat je bil celo 100/150, potem imam probleme z mentorjem diplomske, ker me zgleda sploh ne jemlje resno in mi ne pošlje nobenih podatkov, potem še finančni problemi....

Jan je pa zelo zelo trmast in imamo zvečer enake probleme kot pri Erin. Na vsak način izsiljuje, da je z nama v postelji. Včasih se zbudi okoli 22.00 in veljam izključno samo jaz, mojemu se otepa in če ni na mojih rokah ali pa, da ne ležima skupaj v ta veliki postelji je takšno histerično drenje, metanje po tleh, razmetavanje stvari....

Mislim, da je ta povišan pristk vse od stresa. Pa zadnje čase se mi vrti in slabo mi je. Pa pojma nimam kaj mi jeuser posted image user posted image . Zaradi tega se vam nisem nič javljala.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 5.10.2009 23:24:52 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.10.2009 8:24:51   
gajka
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image kuhana. user posted image

Jaz danes delam od doma, Rok se sicer merka eno nadstropje nižje pri mojemu atu, ker drugače ne morem nič naredit. Ga pa lahko grem vsake toliko preverit oz. izmerit temperaturo, da vidim, kako stojijo zadeve. Ob 3h zjutraj je spet dobil svečko, ker je imel preko 39°C, potem je spal z nama v spalnici in se cel preostanek noči premetaval.user posted image Midva z user posted image sva pa danes kot da bi naju vlak povozil. HB, da mi vsaj ni bilo treba vstat ob 5h zjutraj, ker bi bila taka kot tisti lik (bella ali kaj že), ki ga je tejkaz včeraj omenjala. user posted image Drugače pa razen vročine sploh nima nobenih drugih znakov bolezni. user posted image

anita g. - hvala za info o 3-dnevnem čakanju. Sem tudi sama potem to na netu izbrskala. Upam, da bo v 3 dneh vseeno vse OK.

Katja - upam, da Janu tele alergije čim prej minejo in da bodo testi vendarle pokazali kaj upanja. user posted image A mentor ti vedno tako pozno odgovarja ali je tokrat pač izjema? Ker jaz bi mentorja, ki me preveč ignorira, hitro skenslala, ker od mentorstva precej lep denar poberejo in v takem primeru pričakujem malo več kooperativnosti.

Zoja Miša - user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino in upam, da vendarle ne gre za kaj resnega. Ampak, a se vam tole ne vleče že nekaj časa (od vnetih ušes naprej)? Malo čudno, da iz diagnoze o vnetih ušesih pridejo na bakterijsko okužbo sečil... user posted image

Krysia - boš pač zdaj znana po tem, da teste popraviš v 2 dneh. user posted image Še vedno veliko prej kot pa nekateri prfoksi, ki si vzamejo vsaj teden dni časa...

tejkaz - a še kar enega faksa si se lotila? user posted image Hja, če ima človek preveč časa... user posted image

dojenč - najprej se pogovori s tvojim user posted image , kakšno je njegovo mišljenje o taščinem obnašanju. Ker glede tega je zelo pomembno, a sta v tem pogledu enakega mišljenja, sicer se boš sama težje borila. Potem pa se lepo usedita s taščo (vidva oba) in ji povejta, kako želita, da se Žano vzgaja (vključno z njenim odnosom do tebe kot Žanine mamice). Najbrž bi veliko bolj zaleglo, da ji vajine želje pove tvoj user posted image , ker je vendarle njen sin in utegne imeti malo več veljave. Glede viška igrač pa jih takrat, ko se jih preveč nabere, enostavno spakiraj v vrečo in jih nesi na kakšno dobrodelno organizacijo (ala Rdeči križ). Tudi o takem ukrepu lepo prej povej tašči, da če bo igrač pač preveč, jih boš enostavno začela nosit drugam, ker jih Žana toliko pač res ne potrebuje. Če dobiš igrače pa še v embalaži, jih pa ne odpiraj in jih ob kakšni priložnosti podari kakemu drugemu otroku (tega se včasih poslužujem tudi sama, da nima preveč podobnih igrač).

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.10.2009 8:25:37 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.10.2009 9:49:44   
Ryssa
Zoja Miša upam da ni nič hujšega in vama ne bo treba v bolnico user posted image user posted image user posted image

Bella hvala ti. Se je pa kr mudilo in sem včeraj kar user posted image poslala v lekarno, dobil je pa omrona za ca 85 evrov, pa je fajni. Res pa je da brni, ampak me tako naglas, da bi bilo fejst moteče.

gajka otroka pelješ k P baje, če je prizadet zaradi vročine ali pa če je ne moreš zbiti s svečkami. To je pomembno, ker jaz mu nikakor nisem mogla takrat zbit vročine, pa so zdravniki celo rekli da je to ok, potem sva pa bila čez 2 dni v bolnici.
Ali pa če se mu že izboljša, je npr. brez vročine, potem pa spet naraste. Je pa v vsakem primeru fajn, da po 48 urah od začetka okužbe vzamejo kri da vidijo kaj je. Prej se ne splača jemati krvi, ker se ne pokaže realna slika.

Katja user posted image

Mi smo imeli pa zombastično noč. Celo noč smo se previjali user posted image Upam, da že neha ta tečna driska. Se bojim da bi mi dehidriral. Zdravnica se je pa skorajda smejala ko smo se prišli pokazat, sem mislila da mu bojo vsaj kri vzeli da bi videli ali je primerno hidriran, pa nič.

Vsem z našim vred želim da že minejo te bolezni user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.10.2009 10:11:13   
gajka
Tole bo najbrž še komu koristno - knjižica ZZZS: Moj otrok ima vročino.

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.10.2009 10:26:15 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.10.2009 10:42:42   
MATEJKA_
vidim, da ste pisale o vročini... pia jo je do zdaj imela samo 2x. prejšnjič (pred 2 tednoma) sva šle k dr po 1,5 dneva (37,5) - je ugotovila, da ima vneti obe ušeski in grlo. včeraj je dobila opoldne vročino 38,3 in sva popoldne že šle k dr, in spet isto - vneti ušeski in grlo. če bi čakala še 3 dni, bi se to vnetje še bolj razvilo in pol bi tamala imela prave bolečine, tak pa je danes že ok, vnetje pa bo počasi z zdravili tudi ok. ji pa vročine ne zbijam do 38.
in ne, od zunaj ušeska izgledajo čisto normalno, nobene rdečice ali kaj podobnega...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.10.2009 11:40:16   
gajka
Rok je že spet zakuhal na 39.8°C. user posted image Popoldan vseeno pokličem njegovo P za mnenje. 

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.10.2009 12:15:33   
Ryssa
Najbolje da pokličeš, ker ima pa res visoko, bošček user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.10.2009 12:22:20   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Rok je že spet zakuhal na 39.8°C. user posted image Popoldan vseeno pokličem njegovo P za mnenje. 

Ojej bogi Rok.user posted image Držim pesti, da čimprej mine tale visoka vročina.  user posted image user posted image user posted image

Glede mentorja oz. direktorja te založbe kjer sem jaz delala, sem si pa že ustvarla tako mnenje, da se mu zgleda nič ne da oz. mu je odveč tole mentorstvo, pa se mu zgleda ne da ukvarjat s tem. Danes še počakam do popoldneva pol mu pa napišem mail, da tak pač ne gre in bom drugje delala diplomo. Imam teto zaposleno v KD Velenje in mi bo ona menda mentorca. Od njega še nisem dobila nobenega maila, samo jaz mu jih pošiljam, pa gor sem šla se dogovorit za temo, pa še enkrat sem ga klicala, on se ni pritegnil do sedaj ama ništa.

Morem pa letos diplomirat, ker sem imela drž. štipendijo in če ne diplomiram bom mogla baje vračat štipendijo. Nimam pa od kje vzet denarja.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.10.2009 12:38:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Glede mentorja oz. direktorja te založbe kjer sem jaz delala, sem si pa že ustvarla tako mnenje, da se mu zgleda nič ne da oz. mu je odveč tole mentorstvo, pa se mu zgleda ne da ukvarjat s tem. Danes še počakam do popoldneva pol mu pa napišem mail, da tak pač ne gre in bom drugje delala diplomo. Imam teto zaposleno v KD Velenje in mi bo ona menda mentorca. Od njega še nisem dobila nobenega maila, samo jaz mu jih pošiljam, pa gor sem šla se dogovorit za temo, pa še enkrat sem ga klicala, on se ni pritegnil do sedaj ama ništa.

Morem pa letos diplomirat, ker sem imela drž. štipendijo in če ne diplomiram bom mogla baje vračat štipendijo. Nimam pa od kje vzet denarja.

A nimaš mentorja na faksu? user posted image Navadno so izven faksa samo somentorji, mentor pa je še vedno kak prfoks s faksa.

Neposredna povezava do sporočila: 510
6.10.2009 12:40:33   
tejkaz
Kaj se zdaj to dogaja? Sami bolniki. Upam da se vsi čimprej pozdravite.

Gajka, res je tako kot je Anita napisala. Po treh dneh vročine se gre k zdravniku oziroma, če pa obstaja kakšen sum na vročinske krče. V našem ZD najprej vprašajo koliko časa že ima otrok vročino in če je manj kot tri dni, otroka sploh ne sprejmejo. Sicer se pa vneta ušesa da prepoznat. Nežno ga pritisni za ušeskom in če bo odskočil, ima definitivno vneta.

Matejka, saj mogoče drži kar si napisala, vendar pa po drugi strani ne. Vneta ušesa se da pozdraviti tudi brez AB. In zato se počaka da se razvije, kar se more razvit. Čimmanj AB. Nič slabega nočem povedat, samo poskušaj s fiziološko, s kakšnim sirupom, z materino dušico prej pozdravit otroka in ne takoj v ZD. Ker potem bo res dobivala samo AB na AB. Ena kolegica pravi da vneta ušesa zdravi izključno z materino dušico. S palčko za ušesa jo natre v sluhovod in še za celim uhljem in baje da še niso rabili AB. Jaz sem vneta ušesa en čas zdravila z natreskom, dokler nisem slišala, da se da zaradi tega zapacat celo središče za ravnotežje. In sem to nehala delat. Na žalost imaj lahko dolgo jemanje AB posledice.

Ryssa, linex forte. Prahec na žličko, malo čaja. Upam da boste kmalu dobri. Na žalost pa dobro vem kako otroka driske izmozgajo. Čimveč pit, če noče, ga kar sili. Dehidracijo pa sama prepoznaš po vdrti mečavi in sivi koži po obrazu.

Katja, user posted image upam da se zadeve pri vas kmalu popravijo. In nisem dobila tvojega maila.

Zoja Miša, bi še tebi kaj napisala, samo potem se bo matejchi oglasila da imam spet lekarno odprto user posted image Kakorkoli že. Po tvojem pisanju sem najprej pomislila na kakšen urinoinfekt. Visoka vročina je prvi znak urinoinfekta. To se bo pokazalo na vodi in se z Amoksiklavom rešilo. Upam pa da vama ne bo treba v kakšno bolnico.

Krysia, pogoj za napredovanje v službi je en opravljen tečaj. In ker tečaj stane ravnotoliko kot cel letnik študija, sem se kar za študij odločila. Tako da nisem ravno prostovoljno dvakrat na teden po 4 ure na faksu, ampak bom kar mogla zdržat. Konec koncev je pa kar zanimiv faks.

Pa še mi. Še vedno smo dobro. Jaz sem zdrava. Čeprav je Tobrex kapljicam potekel rok uporabe pred enim letom, so mi vsaj toliko pomagale da nimam več rdečih oči. Včeraj sem otroka videla samo za eno uro, pa še tisto uro sta se sama igrala zato že danes komaj čakam da ju malo pomuckam. Bomo pa spet cel popoldan zunaj. Moramo preverit če so še vsi psički pri hišah, vsi konjički v svojih stajah in po travnikih, če še vlaki vozijo po istih tirnicah, če so še vsi sosedje doma,... Prav luštno nam je, no.

Še uro in pol...

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 6.10.2009 12:41:53 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.10.2009 14:28:36   
Zoja Miša
Mi2 odhajava na infekcijsko kliniko.user posted image Urin ni pokazal nič. Groza me je, ker P enostavno ne ve, kaj bi lahko bilo.
Držite pesti za najboljše.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.10.2009 14:32:15   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

A nimaš mentorja na faksu? user posted image Navadno so izven faksa samo somentorji, mentor pa je še vedno kak prfoks s faksa.

Ja imam mentorja na faksu, mislila sem mentorja oz. somentorja v podjetju.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.10.2009 14:33:44   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mi2 odhajava na infekcijsko kliniko.user posted image Urin ni pokazal nič. Groza me je, ker P enostavno ne ve, kaj bi lahko bilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.10.2009 14:37:15   
gajka
Zoja Mišauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Katja - a brez somentorja v podjetju pa ne gre? Kaj pa tvoj mentor na faksu pravi na to neresnost?

Neposredna povezava do sporočila: 515
6.10.2009 14:38:52   
Ryssa

user posted image Držita se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sigurno je kakšna user posted image viroza. Dandanes je res svašta naokoli.

Midva še kr driskava user posted image
Pa kašlja. Ne vem zakaj se ga vedno morajo prijeti najhujše viroze user posted image

Pije menda zaenkrat še dosti. Mu moram delat malo redkejše mleko, da mi dovolj pije.

tejkaz naročim še to mojemu ko gre ravno v lekarno. Hvala ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
6.10.2009 15:13:59   
gajka
Klicala P, govorila samo s sestro. Če ne bo bolje, se jutri zjutraj oglasiva pri P, da naju bodo lahko po potrebi poslali tudi v laboratorij (popoldan naš lab. ne dela oz. obravnavaja samo zelo nujne primere). Mu pa že spet narašča proti 39°C... user posted image Zajtrk je danes izpustil, razen nekaj požirkov mleka, pojedel minimalno malice, kosila spet nič... user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.10.2009 16:05:40   
tejkaz

user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 518
6.10.2009 16:25:43   
bella02
Gajka in Zoja Miša, čimprej dobre novice, proooooooosimuser posted image

Tejka, se strinjam glede jemanja AB. Naša je tud mela malo rdeče uho in grlo, pa jo je P dala v lab. Ker je pokazalo na virozo, nisva dobili AB in tudi ona pravi, da čimdlje stran od njih. Dokler res ni vnetje, jih ne da. In ji dam prav! Hec je, ker se organizem navadi in AB sploh ne primejo več. Tudi jaz sem jo mazala z materino dušico, ampak le po prsih in po stopalcih. Za to za mazanje v ušesku in zunaj, pa prvič slišim in bom sprobala, ko/če bo trebauser posted image . Za takšno posledico natreska tud slišim prvič. Sicer ga poznam, uporabljam ga pa ne. Kaj pa vem. No, zdej ga itak ne bomuser posted image .

Gremo ven, Teja noče spatuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.10.2009 16:31:11   
majči22
ZojaMIša user posted image user posted image user posted image držita se obe.
Gajka, tudi naša je imela že tako situacijo (2X), samo vročina do 40. Trajal je tri dni in je padla. Zanimivo je bilo, pa to da ni imela nobenih drugim simptomov. Dali smo pa 3X pregledat urin in 4X kri pa ni čist nič pokazalo.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.10.2009 21:40:58   
Erin
Joj, joj... punce moje, avgustovčki moji, pozdravite se..mislim na vse vas....user posted image in pošiljam cel živalski vrt živalc za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobri, na šihtu je malce bolje...čakam na provokacijo da eksplodiramuser posted image

sayuri - potem četrtek ne velja? No, mi bomo ravno tam pa nas potem ne bo spet kake pol leta, kaj vem koliko časa... če nas bodo še kaj naročali seveda...

< Sporočilo je popravil Erin -- 6.10.2009 21:41:23 >

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 521
7.10.2009 7:18:42   
sandra123

Rok je že spet zakuhal na 39.8°C. user posted image Popoldan vseeno pokličem njegovo P za mnenje.

Ojej, bolančki pozdravite se čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, tudi mi smo še vedno v klubu prehlajenih otrok, tudi kašljamo, ampak HB smo brez vročine zaenkratuser posted image ...Drugače pa sta se mali2 kar navadili na vrtec,včeraj sta me obe pričakali z nasmeškom na obrazu, sem bila čisto blaženauser posted image ...Zjutraj nimamo posebne krize, ko pridemo v vrtec, je pa res, da ju vzgojiteljica kar z vozičkom odpelje v svojo skupino in ju še malo pusti v vozičku, da se nagledata okolice.

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 522
7.10.2009 8:04:36   
majči22
Dobro jutro!
Lino sem danes peljala v vrtec. Sm mislila, da bo kaj joka pri vhodu, pa ni nič jokala.user posted image Mi je takoj lažje pri srcu.
Drugače pa še smrkamo in kašljamo tja pa sem.

Zoja Miša sem cel večer mislila na vaju. Upam, da ni nič posebnega ter da je kakšna viroza.user posted image user posted image
Gajka ti le pojdi k P in naj pregledajo vodo in urin.
sandra123 naj še ta prehlad gre hitro stran.
Erin ti le povej svoje, če te kaj moti. Kot sem te tukaj spoznala menim, da imaš polno energije in ustvarjalnosti, kar je zelo pomembno. Najtežje je pa delati, če se z tesno sodelovko križaš v razmišljanjuuser posted image , pogovor, pogovor lahko pomaga in nič drugega. Upam, da se ti uredi situacija v službiuser posted image .
Tejka se popolnoma strinjam s tabo glede AB.
Ryssa tako kot je Tejka napisala, Linex full pomaga.
Katja tole s tvojim mentorjem pa res ni luštno. jaz bi ga zamenjala, saj tako je nemogoče delati. Glede financ sva verjetn na istem, saj pri nas dela zaenkrat samo moj, upam da le dobim čim prej službo. Še dobro da on relativno dobro zasluži.

Na kratko sm nekaj napisala, imejte se .....pa vse bolezni ššššccccc stran!!!!!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.10.2009 9:06:34   
Ryssa
Obstaja velika verjetnost da bova tudi midva morala v bolnico.

Driska se je sicer umirila, je pa včeraj popoldan začel malo piskat. Smo šli k dežurni in je rekla, da ima blage znake težkega dihanja in je dala inhalacije ventolina. Po inhalacijah je bilo takoj boljše in naju je poslala domov. Naj bi mu dajala ventolin na 8 ur, ampak je začel piskat že po štirih in sem mu mogla dat prej. Pol je bilo ca 5-6 ur mir. Prejle sem klicala k P in če bo začel piskat v prej kot šestih urah, moramo nazaj. In domnevam da nama tudi bolnica ne uide.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.10.2009 9:20:09   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Obstaja velika verjetnost da bova tudi midva morala v bolnico.

Driska se je sicer umirila, je pa včeraj popoldan začel malo piskat. Smo šli k dežurni in je rekla, da ima blage znake težkega dihanja in je dala inhalacije ventolina. Po inhalacijah je bilo takoj boljše in naju je poslala domov. Naj bi mu dajala ventolin na 8 ur, ampak je začel piskat že po štirih in sem mu mogla dat prej. Pol je bilo ca 5-6 ur mir. Prejle sem klicala k P in če bo začel piskat v prej kot šestih urah, moramo nazaj. In domnevam da nama tudi bolnica ne uide.

user posted image user posted image Ryssa user posted image user posted image Upam da vama bolnica uide in da se pridno zdravite doma.

Gajka, kako ste vi?

Zoja Miša?

Kako je NNeža?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?