sandra123
|
Dan , moji načrti, da grem danes v Lj so čisto padli v vodo, ker je bilo eno samo sranje na cesti , sem še do vrtca vozila 20.minut zaradi nepopisne gneče, ki je nastala zaradi hude prometne nesreče v naših koncih... No, mi imamo pri samem vstopu v vrtec kar zanimivo razpoloženje , se obe smejita, da ne moreš verjeti, ju kar z vozičkom zapeljem v vrtec, pa ju kar v vozičku zrihtam za v razred...zaenkrat sta dobre volje, ko prideta tja, moti pa me predvsem to, ker vzgojiteljice ne dovolijo, da bi se poslovili od otrok , ker je baje to eden glavnih vzrokov za jok in trmo otroka...No, danes mi ju je vzg. kar z vozičkom odpeljala v svojo skupino, sem bila kar malo žalostna , pa me je malo premamilo in sem še nekaj časa bila blizu vrat in malo "vlekla na ušesa", če bom slišala kakšen jok, ampak je bila čista tišina ...No, pri zajtrku sta obe štrajkali - čudno, ne, če sta pa ob 6-ih na zizi viseli in spili še skoraj 200ml mleka po flaši ...ja, mi se še vedno dojimo , samo odstavljanje je bilo neuspešno, ker sta ravno takrat zboleli za prehladom in nisem imela šans, da bi moja obveljala ...Danes sta bili sami od 8-11., Taja je staknila malo večjo buško nad desnim očesom, Teja pa je spet imela svojo arijo...ko sem prišla, me je Taja kot vedno, pričakala nasmejana, je vriskala in priletela k meni v objem, Teja pa kot dež zunaj ...bogica mala, še hrbta ji nisem smela obrnit, pa je že histerično , še kosila ni mogla pojesti . Na poti domov sta zopet obe zaspali v avtu, tako, da zdaj lepo spančkata v svojih posteljicah. In, ja, takoj 3.dan jima je začelo spet iz noska ulivat, tako, da imamo spet neprespane noči, hudo žejo ponoči, da o čiščenju noskov sredi noči rajši ne govorim ...No, pa vseeno hvala Bella, ZojaMiša in Tejkaz za spodbudne besede, mi kar malo pomagajo, ko je čas za odhod v/iz vrtca...in superca, da je vikend, da se bomo še pocartali do onemoglosti . Malce sem pojamrala, priznam, da se bolje počutim , zdaj grem pa malo perilo porihtat, pa še skuhat do konca. V ponedeljek pa štartamo ob 8-ih in naj bi tudi že ostali tam in šli počivat z drugimi otroci ...me je že kar groza, priznam . Čauči bauči, pa veliko cartanja ob teh deževnih dneh
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 2.10.2009 12:57:26 >