|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
8.10.2009 12:23:46   
dojenč
hej, hej!
najprej moram potolazit vse ki ste bolane, oz bolehajo otroci_ SAJ BO BOLJE!
prejšnji teden sta pa žana in moj imela rahlo prometno nesreco- jima je eden vzel prednost- HVALA BOGU SAMO ZVITA PLOČEVINA
moja tašča in tast greta cez vikend na morje-JUPIIIIIIIIII, DIHALA BOM TAKO LAHKO:)
BAMBI- sploh nisem vedela da boš dobila user posted image  JA RES ISKRENE ČESTITKE, NAJ TI NOSEČNOST TEČE BREZ PROBLEMOV, kdaj pa imaš rok?aha moram glasovat zate....
ERIN:jaz bi na tvojem mestu, stopila do ravnatelja, ni lepo če s tabo tako ravna, niti nima pravice.
SANDRA: ti pa vpraši svojo vzgojiteljico če si je prebrala kodeks etičnega ravnanja v vrtcu, in konvencija o otrokovih pravicah, mislim halo, kaki starši pa bi bili, če se  nebi poslovili od otrok.
no dobro!
grem delat, ker sem v službi.

lep preostanek dneva vam želim

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.10.2009 12:33:35   
dojenč
GAJKA- sem zdaj prebrala tvoj post, glede tašče, v tem je sicer problem, da boj sploh tukaj ne vidi problema,
ker sem pred kratkim končala šolo vzgojiteljice, vsi zdaj pač mislijo da sem preveč pametna, in menijo da si vse skupaj revec jemljem k srcu
a se vam to zdi preveč, če me skrbi in ukrepam če moj otrok grize in tepe(čeprav je po eni strani grdo da tako govorim o svoji hčerki ampak sem edina v naši familiji, ki vidim ta problem in bi ga rada rešila, strah me je namreč da nebi zacela v vrcu grist, ker to ne bi nikomur pasalo.
torej moj pravi "naj si zbijem prag tolerance"user posted image

čeprav pa moram priznati, da me v nekih okoliščinah podpirana, kadar žana tepe in krize jo pošljem v svojo sobo sedet na kazenski stolček, čeprav hitro pride nazaj, pa se on vendarle zaveda da mora na nek način kaznovana, in jo tud on skrega....

moja zlata tašča pa pravi, da takšno obdobje pač ma vsak otrok, in da ga to mine.
jaz pa nimam natšnega razmišljanja.saj otrok ne ve kaj je prav, ampak če pa mu nič ne rečeš, pa misli da je to okej.moja tašča pravi da otrok nič ne razume/pol pa jo vprašam če pocenjuje svojo vnukinjo.
veš kak mala ve da ni nekaj prav naredla.
no kaj se pa tiče igrač pa bom upoštevala tvoj nasvetuser posted image user posted image user posted image user posted image

uh sem se razpisala!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.10.2009 13:07:59   
sandra123
Čaouser posted image ...
Uh, Dojenč, si mi pa dala malo mislitiuser posted image , ne vem, kakšno politiko vrtca se grejo, ampak jaz se vseeno poslovim od mojih dveh princesk, čeprav je potem včasih jokec na sporeduuser posted image ...ampak meni je glavno, da po večini nimamo težav s samim odhodom v vrtec, no, zdaj že zjutraj točno vesta, da bosta šli pa-pa, pa že pri vhodnih vratih stojita in čakata, da gremouser posted image ...v vrtcu pa obe malo poljubčkam, jima povem, da pridem, ko se bosta naspali, pa ponavadi samo Teja malo pojokca, ko vidi, da odhajamuser posted image ...Najlepše je pa po njiju priti, ker me zdaj obe pričakata z nasmeškom, vriskom in se mi takoj zapodita v objemuser posted image ...tako vsaj vem, da se tam dobro počutitauser posted image .
No jaz sem pa med drugim zbrala pogum, šla do delodajalca in svoje šefice in izrazila željo po skrajšanem delovnem času...no, me 100% podpirajo pri odločitvi in je bil ves strah pred zavrnitvijo odvečen....pa še malo dopusta bom koristila, tako, da bom po izteku porodniškega dopusta imela še nekaj časa zase...
Sayuri, kako je kaj v službi? Kako sta Z&L? Ste zdravi?
Erin, dobro zrihtajta na pregleduuser posted image .
Gajka, samo, da je Rok boljšeuser posted image ...
Ryssa, jaz te popolnoma razumem, predvsem pa tvoj strah pred bolnico...ja, imaš prav, osebje je tam user posted image ...in tudi jaz sem večno v strahu, ko mali2 stakneta prehlad, ko smo takrat pri 6.mesecih tisti bronhiolitis in pljučnico staknili user posted image ...user posted image user posted image user posted image in naj se Lan čimprej pozdraviuser posted image .

Ja, nič, bi se lahko še malo razpisala, ampak me malo čas prehiteva, jaz imam pa še kup stvari za porihtat, ker grem čez pol urce po T&T...Se še javim kaj....
Čauči

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.10.2009 13:10:26   
majči22
Erin naša tud še ne hodi....je tak ziheraž, da je joooj. No sej po eni strani je to fajn, da mora bit 100% prepričana vase, bo že! Ob opori, da se drži npr. mize, gre pa tako hitro, skor teče. Da bi pa prav sama naredila kakšn korak pa ne. 

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.10.2009 14:52:50   
Krysia
Pozdravljene ...

Za vsako en košček moje rojstnodnevne user posted image - zaenkrat mam sam virtualno, mogoče bo taprava še nastala al mi jo bo pa kdo prnesu (ja, ziher ...)

Erin, Rok tud še ne hodi - sej majo še čas, ni panike ... če se me drži za eno roko, gre brez problema, takoj ko ga pa spustim, pa lepo na vse štiri ... ziher je ziher, ni kaj

Upam, da se vsi bolančki pozdravite in da potem tele bolezni izginejo za vse večne čase ... pikapoke za vse: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majči22, testov ne bo treba še enkrat pisat ... je blo kr OK. No, lahko bi blo tud boljš, ampak naj jim bo ... sem si pa danes še dva razreda prinesla domov ... bom čez vikend.

Sandra123, super za skrajšani delovni čas user posted image user posted image

dojenč, ti dobr veš, da Žana razume, kaj ji govoriš, torej kar vztrajaj pri svojem! Pa še dobro, da boš mela vikend brez tašče ... si boš mal baterije nafilala ...

Ryssa, sam res, sploh te ne mormo več brat user posted image , ker skoz pišeš tuki gor! Ej, HB, da nas je nekaj vztrajnih, da ne bomo res kam poniknile. Pa upam, da je bla to tvoja zadnja slaba izkušnja z bolnicami! Pozdravte se čimnprej! Pa nobenga piskanja, prosim!

Zoja Miša, kako ste pa vi? Punca, ti tud pazi nase, da nam ne boš zbolela!

bella, super za aerobiko in uspešno ločevalno dieto user posted image ... jst pa nič nisem pridna glede takih stvari ... pa bi blo fajn, če bi začela mal migat ... (joj, če matejchi tole bere, bo hitr kej pokomentirala moj zadnji stavek user posted image )

Drage moje, lepo se imejte pa naj vas ne odpihne ... jst grem pa praznovat user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.10.2009 15:21:24   
nell
Lep pozdravček drage moje

Toliko da se javim, da še nisem šla rakom žvižgat, čeprav mi že močno stiska pljuče. Ogromno, ogromno dela, uskaldit vse naše obveznosti, se posvetit mojemu malčku in user posted image , zvečer pa je bolj kot ne rezerviran za službo - časa za mene, mene pa zmanjka. Dan ima premalo ur, če bi jih mel več, bi pa itak prehitr ugotovili, da premal delamo in bi bli spet na istemuser posted image

Mi smo o.k. Tibor ta teden že veselo hodi v vrtec - no ravno veselo ne, zjutraj se še vedno težko ločuje od atija, ampak se, ko se vrata zapro umiri, zaigra, sodeluje in mamico pričaka z nasmehom. Spi v vrtcu tako-tako. Zadnja dva dni vsaj spi, cca 20-45 minut. Prvi dan ni spal nič in ko sem pršla po njega,je tok lepo reku MAMA, se zagnal k meni, ampak ga je prehitel en njegov vrstnik (se drugače ne poznamo) in se stisnil k meni. Je bil Tibor tolk šokiran, da ni vedel kaj naj zdaj nardi - je reku MAMA NE. Ko sva pršla pa do avta, pa mi reče: "Mama am-am, aj-aj". Sem se prav nasmejala. In tako je bilo, pršla domov, je pojedel in zaspal za celi dve uri. In zdaj kljub temu, da vsaj malo spi, k pride domov, gre še aj-aj za dve uri. Men bi pasal, da bedi, da lahk mal okol skačeva, da lahk greva mal na zrak ipd., ampak mi pa tud paše, da lahk kosilo v miru skuham, pa vsaj micen dela za službo naprej spravim.

Priznam nisem ravno pozorno brala, samo preletela sem in vidim, da je kar nekaj bolnikov, vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je fajn zoprna zadeva, ko je otrok bolan. Tibor je zdej že o.k., čeprav še vedno zelo kašlja in tud hrope mu, ampak pravi P, da pač mora to sluz vn izkašljat - zdej spiramo s fiziološko in upam, da bo kmal boljše.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.10.2009 15:22:50   
dojenč
SAndra- TI SE  poslavljaj od malih.sem si kupila eno fino knjigo o vzgoji otrok(pa ne zato da bi se točno po njej ravnala, že zato ker me take stvari zanimajo, pa piše, za prihod v vrtec:
vedno se z otrokom pripeljite na isto parkirno mesto- če je le mogoče, otroku pač prigovarjajte, da gre zdaj mama v službo da bo tam celli dan na telefonu, pa kak ji bo dolg cajt, to baje otroke odvrne da bi zeleli zraven(ker če bi recimo rekli jaz pa grem na sladoled, bo želel otrok na sladoled,,,,)
povejte otroku da pridete po njega po spanju( in če je le možno vedno pridite približno ob istem času, (torej po tem ko se v vrtcu na spi( in tudi takrat te otrok pricakuje, ve da je spal, torej ve da bo kmalu prišla mama.
in seveda ne pozabite poljubiti svojega otroka-
ne smete delovati žalostni- ker vas bo želelotrokpotolažiti s tem da bi želel ostati poleg vas
ko gresta domov, se po poti igrajta kako igrico(recimo štejta korake, pojeta pesmico)....
IN .... NAMA JE TO ZELO POMAGALO.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.10.2009 20:08:11   
sayuri
Dober večer punce. Če slučajno kje vidite sayuri, ji povejte, da jo iščem oz. da jo lovim naj naj laufa bolj počasi. Je sploh ne dohajam zadnje dni. user posted image user posted image Sem padla v največjo gnečo v šoli s nekimi sestanki, govorilne ure sem že imela dens, naravoslovni dan, pisanje priprav mi sploh ne gre user posted image Pismu, kolk sem ven iz tega padla. user posted image Otročki so luštni, v razredu je fajn, imam pa kombinacijo 4. in 5. razred. To je malo manj fajn, saj je zlo zahtevna kombinacija. Ampak bo že.

ZAra in Lovro sta moj odhod v službo normalno sprejela. V bistvu sploh en evsta, da grem v službo, saj je njun ritual ostal enak. Zjutraj v vrtec, ob treh jih grem pa iskat. user posted image Zdrav si vsi trije, Zara ima tudi vneto ritko - drugič do sedaj in to že cel teden. user posted image MAžemo s praško pasto in je boljše. Samo kaj, ko ful kaka in to bolj redko. Drugače je živahna in normalna. Mogoče zobki???? user posted image user posted image user posted image user posted image En razlog moram najti, a ne?

Jutri odhajamo na morje. Komaj čakam. DO nedelje odklop. user posted image

Šibam zdaj pico jest. Ni blo čez dan nič cajta. Pokomentiram pa.....drug teden user posted image user posted image Se zgodi. user posted image Tudi meni user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 558
8.10.2009 21:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pablo - Rok se je, kot kaže (trkam na les, da je res) pozdravil. Ker pa je bil tole virus (ki ga mogoče tudi odrasli še širimo user posted image ), njegovi levkociti (torej imunski sistem) pa zelo v podnu, se nagibam k srečanju enkrat, ko bodo vsi bolj zdravi. Sicer pa naj še tejkaz in Zoja Miša povesta svoje mnenje. By the way, a to je bilo mišljeno za kompletne družinice (me je moj opozoril, da on gre, če bodo tudi drugi dedci šli user posted image )?

gajka user posted image   user posted image   user posted image bravo za Roka, da je premagal bolezenske napadalce....! Tejkaz in Zoja Miša se nista nič javili in to zadevo s povabilom in srečanjem komentirali. Morda sta sploh ta post spregledali. Glede na to, da je danes že četrtek, bom kar rekla, da prestavimo za 2 tedna, na nedeljo 25.10., če bo kateri odgovarjalo (za 1 teden ne moremo, ker takrat praznujemo Erazmovo 5-ko). Se strinjam s tvojim predlogom, da se Rok še malo drži v zavetju in si okrepi imunski sistem, pa se vidimo čez 14 dni, če vam bo zneslo in bomo vsi zdravi. Morda bosta Tejkaz in Zoja Miša tukaj še napisali svoje mnenje, da bomo vse vedele, potem pa bomo na zs, OK? Pa še ena user posted image za Zojo Mišo, da se malo odpočije, si opomore in se napolne z energijo!!!

.....druga pa nisem brala, zato tudi ne morem nič pokomentirati.....želim vse dobro vsem!...

...aja, pa povabilo je bilo namenjeno komplet družinicam, vključno z "dedci"........user posted image .......

< Sporočilo je popravil PABLO -- 8.10.2009 21:34:06 >

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
8.10.2009 21:38:59   
Ninaaa
Dober večer,

kaj je zdaj s temi vašimi bolančki, naj grejo vsi smrkeljci in vnete ritke in kašeljčki čimprej stran! No, sa jse tudi sama ne morem bogvekako hvaliti, imamo tudi že tri dni vročino, ampak pri nas vemo, da je to od zobkov in da bo kmalu minilo. Preskočili smo trojke in nam kar štirice rinejo ven, v dveh dneh so prebili trije zobki, četrtega čakamo vsak hip. Posledično tudi ponoči slabo spimo in vstajanje vsako uro s tem ogromnim trebuhom ni prav nič zabavno...

Drugače smo v redu, voziček ni več zanimiv, zdaj greva s Špelo na vsak sprehod kar peš, pa kakšno kanglico nese da listke vanjo nabira po poti :) lepo se mi zdi, da je že taka velika in samostojna punca, zjutraj ko se zbudi sama zleze iz posteljice (sem odstranila dva palčki na ograjici) in pricaplja k nama v spalnico in se zrine pod odejo, da se skupaj pocrkljamo user posted image

Pri hrani je tudi carica, jemo vse po vrsti, z vilčko ali z žličko ali s prsti ko se naveliča pribora. Po novem je tudi mleko začela piti (od 6. meseca dalje je zavračala mleko, je pa jedla vse mlečne izdelke in kašice), zjutraj in zvečer ga spije po 1 deci, jupiiii user posted image

Jaz sem v redu, moja mami pravi da sem "neverjetno noseča", trebuh kot da ni moj, kot da nosim najmanj trojčke, zredila sem se pa do zdaj borih 6 kg, s profila sem prav smešna, kot bi žogo pojedla. Še mesec in pol pa gremo po dojenčka, komaj že čakam...

Komentirala bom kdaj drugič, tokrat sem se samo javila, da boste vedele, da sem še z vami - saj vas pogosto preberem, le časa mi zmanjka, pa tudi energije, da bi odprla tole okno in kaj napisala... moram se popraviti, vem...

Lep večer vam želim, pocartajte svoje bolančke, preživite še ta petek v službi, potem si boste pa čez vikend lahko oddahnile tudi od zoprnih sodelavk in službeuser posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.10.2009 21:40:09   
Erin
ČEr..

Lepa ta ta nova, pediatrična namreč... ima na stavbi slike otrok od Jelke Reichman user posted image ampak upam da ne bom oveč tja šli.. sindrom je že skoraj izvenel, glede vnete ritke pa je rekel da naj jo mažemo s Canestenom in da je to kar pogosto pri otrocih z občutljivim prebavnim traktom...

Jah, smo pa zej zvečer spet "fasal" vročino... pri Tilku namreč user posted image zaenkrat 38°če bo šlo še višje, upam da ne.. spet se selim na kavč... kar ni in ni konec tem virozam...

Hvala punce za komentarje, meni zadnje čase kar ne znese da bi še vas pokomentirala, pa vem da niste jezne  ampak se mal krivo počutim user posted image ... pa sedaj mi spet ne bo šlo... grem ležat ker imam glavobol in komaj berem/gledam/bedim...

Bo že bolje... ane..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 561
9.10.2009 7:47:12   
sandra123
Jutro, evo ena sveže kuhana kavica za vse
user posted image

Mi danes ne gremo v vrtec, saj mi je Teja poleg kašljanja in smrkanja včeraj zvečer še malo vročine pokasirala in bosta ostali obe doma...ponoči nismo nič spali, malo sumim zobke, ker zadnje čase ponoči spijeta po celo flaško čaja ali pa še več, posledično smo zjutraj polulani do groza, je vse okrog mokrouser posted image ...No, pa spet nič ne bom porihtala po stanovanju danes, ker me okupirata 100/uro, sta sitni da joj, nič jima ne paše danes...mah, bo že počakalo vse skupaj, kot vednouser posted image user posted image user posted image ...upam, da mi bo vsaj kosilo uspelo skuhati v miruuser posted image ...
ZojaMiša, je KajaLina kaj boljšeuser posted image
Pa ostali bolančki, čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.10.2009 7:51:48 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.10.2009 8:13:26   
tejkaz
Jutro iz službe.

Ne me kregat, ker nisem javila novic od Zoje Miše. Doma nam še vedno ne dela internet. Sicer ga sploh ne pogrešamo, ker je akcija non stop in se tako kot Sayuri iščem naokrog.

Torej, Kaji Lini se je stanje prejšnjo noč poslabšalo in sta šli na infekcijsko in tam tudi ostali. Ugotovili so da ima vnet mehur in ušesa. Dobiva amoksiklav v žilo. Včeraj zvečer mi je sporočila da je že malo bolje in da če ne danes, gresta jutri domov.

Avgustovčki, raje ne bom naštevala imen, da ne bom koga pozabila, pozdravite se! Jaša je imel včeraj zvečer malce višje temperaturo (37,8) danes pa kot da mu ni nič, le en zob imamo na novo.

Ninaaa, običajno je da štirice preskočijo trojke. Ti nisem nič fauš trebuha, po drugi strani pa malo pogrešam brce. Uživaj še zadnji mesec in pol. Špela je pa pridna punca.

PABLO, oprosti ker ti nisem odgovorila. Se strinjam da prestavimo, ker sta dva od treh bolna. Upam da bomo naslednjič v kompletu. In kako je ga.PABLO?

Sayuri, naš tudi bolj redko kaka in ima vneto rito. Ker je sicer zelo dobre volje in ogromno poje, se nisem sekirala. Po včerajšnji vročini pa vem, da jke to res bil samo zob. Uživajte na morju.

Nell, je fino ko otroci že malo povedo kaj bi radi, ne? Naš tudi reče am am, v bistu cele dneve govori am am. Če bi rad šel ven kar čevelj prinese in full je luštkan ko so se v vrtcu očitno naučili da čevlje pospravljajo za sabo. Ko jih sezujeva jih da obvezno v omaro.

Krysia, vse najboljše še enkrat.

Sandra, super za KDČ. Vidiš da so delodajalci prav prijazni user posted image

Nič, veselo na delo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.10.2009 8:16:10   
majči22
Dobro jutro!  Kavica vidim, da je že skuhana.user posted image

Erin super, da je sindrom že skoraj popolnoma izveneluser posted image user posted image , vsaj ena dobra novica na temu forumu ta teden, glede zdravja naših otročkov.
Ninaaa super, da se počutiš odlično...vaaav že kar čez mesec in pol. še dobro, da imaš doma eno "odraslo" in samostojno puncouser posted image user posted image . Pa kakšno slikico tvojega trebuščka bi tudi lahko prilepila, da si ostale naredimo mal luštov (anita ti si tudi nekaj govorila, da se mal pokažeš-čakamo!)
sayuri, upam da si se do večera ujela in da si se mal usedla....user posted image user posted image Sej si ne predstavljam , kako je to, če imaš tri polne energije doma.....te lahko samo občudujem! Meni že sedaj zmanjka časa, kaj šele bo, ko začnem delat. No sedaj je fajn, ko je Lina v vrtcu in dopoldne lahko kaj v miru naredim in kakšno kavo v miru spijem.
Tejkaz hvala, da si javila kako je s Kajo Lino...Hitro se pozdravi Kaja Linauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa zgleda, da mora to bit kej v okolici, saj od moje kolegice sin (16m) ima tudi vnetje senčil in je na antibiotiku Amoksiklav...a je mogoče, da je to kakšna baketerija, ki se prenašauser posted image Na te stvari se pa res ne spoznam. Tejkaz mogoče ti veš, če je to mogoče?

Mi smo drugače še dokaj vredu. Lina še vedno smrka in kašlja. Bom mogla it v lekarno vprašat za kakšen sirup al pa kej takega, za tale naš kašelj. V vrtec gre rada, ni nobenega joka zjutraj. Jest je pa tud začela mal boljše v vrtcu.user posted image
Je pa začela striktno govorit kaj bo počela in kaj ne. To se pravi reče ne in ja, pa zraven pokima ali odkima. Pa redna beseda vsak dan je NI. Tako, da več ali manj sedaj to poslušam...user posted image

Lepo bodite....

< Sporočilo je popravil majči22 -- 9.10.2009 8:20:31 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.10.2009 8:44:43   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: majči22
Tejkaz hvala, da si javila kako je s Kajo Lino...Hitro se pozdravi Kaja Linauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa zgleda, da mora to bit kej v okolici, saj od moje kolegice sin (16m) ima tudi vnetje senčil in je na antibiotiku Amoksiklav...a je mogoče, da je to kakšna baketerija, ki se prenašauser posted image Na te stvari se pa res ne spoznam. Tejkaz mogoče ti veš, če je to mogoče?

Nea vem. Kolikor je meni znano, se naj bakterije ne bi prenašale oz. naj ne bi bile nalezljive. Prenašali naj bi se samo virusi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.10.2009 9:08:26   
dojenč
jutroše z moje strani!
user posted image je popita.
dans imam neverjetno dober dan že od jutra čutim energijo, saj se tašča in tast odpravljata na morje, in ko pridem domov jih več ne bom vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče pa tudi onadva greta da si malo živce od mene spočinetauser posted image user posted image user posted image ,
je   v torek moja mama iz službene poti prišla, žane ni vidla 3 mesece(dans pa je že odpotovala), pa jaz rečem mojemu vceri, da gremo k moji mami
tast pa reče, kaj boš te hodla saj pa si jo vidla v torek(ker sem šla na vlak po njo!tak sem bla jezna- pa sem mu rekla,vete kaj mi gremo na ptuj k moji mami in žažini babici, pa če vam je prav ali ne(trebalo bi nekaj zgrablati doma)moj sicer pravi da se je hecal- saj nič hudega ampak na taki nacin se pa ni lepo hecat, a ne?sem oseba ki se z mano da hecat, ampak vse ima svoje meje, in to me je prizadelo.
namesto da bi rekel, pojdite.....blablabla
eh škoda prostora na tej strani za njudva.koliko sem ju v nosečnosti hvalila, toliko jih zdaj malo šinfam....pa naj se stari že enkrat za sebe brigajouser posted image
želim si hišo tako daleč, da se z letalom ne bi mogla do nje.
bom pa leto božičku pismo napisala, ce mi da katero v najemuser posted image user posted image user posted image
sem vam rekla da sem dans dobre volje

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.10.2009 9:21:51   
dojenč
zakaj si ne morem slikce na rihtat?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.10.2009 9:34:44   
gajka
Dobro jutro!

Jaz sem jo pa dobila včeraj po glavi. Z lopato. Od Roka. S plastično lopatko! user posted image Ampak tako močno, da imam danes malo buške in modrico! user posted image Tale mulc nas bo vse pogrizel in potolkel!  Je tako nasilen zadnje čase, da je groza. In če kdo zavpije od bolečine, se njemu zdi to ful smešno in se orng rezgeta... user posted image

Zoja Miša - user posted image user posted image user posted image Upam, da bo hitro bolje!

Pablo
- označila datum v knižici. Še mojega obvestim, da se vabilo tudi nanj nanaša. user posted image

sandra123 - škoda, da ti je prosto dopoldne padlo v vodo. Malo se nacrkljajte, pa naj te ne zmatrata preveč. user posted image

dojenč - uživaj v ''prostem'' vikendu. A imate s taščo in tastom ločeno gospodinjstvo? Vam pa res ni treba razlagat, kam greste in kaj počnete...

Kaj novic o Neži7? user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolne!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.10.2009 9:44:19   
dojenč
GAJKA- midva živiva nad hišo, torej čisto za sebe, ampak onadva si mislita da smo vsi skupaj ena velika družina, ja lahko bi bli če bi pač vedeli ki je mejauser posted image
diham diham dihamuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.10.2009 15:23:37   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

GAJKA- midva živiva nad hišo, torej čisto za sebe, ampak onadva si mislita da smo vsi skupaj ena velika družina, ja lahko bi bli če bi pač vedeli ki je mejauser posted image
diham diham dihamuser posted image

Ooooo dojenč, meni bi ob takih forah kri orng zavrela in tud tiho ne bi bila, bi na obziren način povedala kaj jim gre. Niti slučajno mi pa na kraj pameti ne bi padlo, da bi komu polagala račune, kadar kam gremo. Povem jim in to je to. Js še včasih mojmu tko povem, da nima možnosti oporekat, je pa vedno lepo vabljen z nami. Ne ostajam doma, ker moj npr. ne želi ali ne more nekam - midva s Tiborjem pač greva. To je v bistvu itak stvar dogovora.

Ko takole prebiram kake mate s taščami - se vedno zahvalim za svojo. Res je zlata, ma ko mama mi je, pa še ena zloo vredu prijateljica, katere mnenje mi veliko pomeni. Nikoli mi ničesar (vsaj do sedaj) ni vsiljevala...pa se tudi kdaj ne strinjava glede česa. Ampak ona pove svoje mnenje, ki je zanjo pravilno, jaz povem svojega - in potem ponavadi ugotovima, da je srednja pot najlažja. Pa tako je...js sem še vedno mnenja, da nihče ni popoln...tudi tašče ne...ampak tudi mi nismo. Kaj veš kakšne tašče bomo me...

no bom rekla tkole - HB da je petek...mogoče bom mela vsaj toliko časa da zadiham.

Tejka - ja men se tud zdi fino, ko tkole zdej že kej pove, al pa k vidim, da je v vrtcu neki pridobil. Včeri sm bla ena tista mamica, ki kuka skozi špranjo, da vidi kaj počne njen sinko - želela sem ga videt v akciji in sem ga...prav orng na glas se je smejal vzgojiteljici. Ironija vsega pa je, da sem včasih sama bla kdaj prav jezna na starše, ki so tkole kukali čez line - zdej jih pa še kako razumemuser posted image user posted image user posted image

lep vikend vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 570
9.10.2009 20:27:51   
bella02
Hej!
Tjaša je domauser posted image , so se imeli lepouser posted image . Teja že spi, ima pa energije tolk, da se mi kar trga. Sekunde ni primeru. Zdaj, ko obvlada še plezanje na sedežno, je sploh noro. Sej ne bi blo panike, sam ko potem skače gor. Ah ja, bo treba pazit. Pa tudi zunaj: ona sploh ne hodi, ona laufauser posted image . Meni je aerobika danes pokazala zobe in me križ boli 100/h. Bo že, ko se utrdimuser posted image .

Želim vam lep vikend!

user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 571
9.10.2009 21:37:25   
betty
 bella02 - jst sem tud šla po dolgem cajtu mal migat. sva šli s kolegico v nadaljevalni tečaj pilatesa. me je skoraj kap, ko mi je šele tam povedala, da je to nadaljevalni tečaj, jst pa čist brez kondicije. zdej me tko trebušne mišice bolijo, da si skoraj ne upam zakašjat, pa čeprav me ful siji na kašelj.

Za vse tiste, ki še ne hodijo pa: jst bi si včasih (skoraj vsak dan :)) želela, da naš malček še ne bi hodil. sploh ne zna počasi, samo laufa naokoli. zdej ga vidiš, zdej ga ne vidiš :) Pa kr nič ne vidi stopničk, tko da se skoz derem : pazi, pazi stopnice, ograja, stooop! pa nič me ne uboga....

ROK je moj sonček!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 572
10.10.2009 10:38:45   
sayuri
Helou. Deževna sobota. Paše, a ne? user posted image
No, mi smo ostali doma. Zopet smo morali odpovedat mini dopust user posted image L&Z driskata. Zara že cel teden, Lovro je začel v četrtek. Vsake pol ure ju previjam. Ritke imata oba vnete. Praška pasta je ZAKON!!!! Res. Prvič zdaj sem jo preiskusla. SUper je!user posted image Danes sta do sedaj samo 2x kakala. Upam, da se bo počasi umirilo.

Jaz sem super. Po treh delovnih dneh se počutim fajn. Saj sem vedla, da bom takoj "not padla" user posted image Čeprav sem padala v zlo nabit teden, sem preživela user posted image

Evo, toliko na hitro. Zdajle moram it pa malce stanovanje odkidat, dokler L&Z spita user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 573
10.10.2009 10:39:56   
bella02
Dobro jutro!

Še kavico vam postrežem, je že 100 let nisem:)

user posted image

V premislek vsem nam, ki se kdaj jezimo nad našimi trmastimi, neubogljivimi, skoz v miganju razposajenimi malčki.

http://bibaleze.si/clanek/starsi/resnicna-zgodba-nasa-neza-je-drugacna.html

< Sporočilo je popravil bella02 -- 10.10.2009 10:42:19 >

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 574
10.10.2009 15:43:36   
Zoja Miša
Nič mi še ni uspelo prebrati, ampak samo toliko:
Mi2 sva včeraj hb šli domov. Obe sva bili zmatrani, ko user posted image . Spali tam nisva skoraj nič. Obe sva bili stišani v otroški postlici (ki je hb prenesla težo obeh), ker je Kaja Lina rabila občutek bližine in ji na splošno tista železna postla ni bila všeč. Danes sva se naspali in sva obe super. Kaja Lina ima 2 antibiotika, enega za ušesek in drugega za mehur. Jesti jih mora do 18.10. V četrtek imava kontrolo na infekcijski. 5.10. pa še nek pregled za refluks (če ji slučajno seč prehaja nazaj v mehur - al nekaj takega, več zvem v četrtek)user posted image .

Jaz sem pa trenutno v službi in šibam domov. Pa nisem od zjutraj, da ne bo katera mislila, da sem tako pridna. Prišla od 12.30, naredila par stvari in šibam domov. Doma bova še cel teden.user posted image Jaz bom pač popoldne hodila v službo malo pogledat, kako kaj souser posted image

Lep vikend!
Preberem, pa dam kak komentar, ko bom utegnila.
Hvala pa vsem za lepe želje in misli in pikapoke...pomagale so!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.