nell
|
Lep pozdravček drage moje Toliko da se javim, da še nisem šla rakom žvižgat, čeprav mi že močno stiska pljuče. Ogromno, ogromno dela, uskaldit vse naše obveznosti, se posvetit mojemu malčku in , zvečer pa je bolj kot ne rezerviran za službo - časa za mene, mene pa zmanjka. Dan ima premalo ur, če bi jih mel več, bi pa itak prehitr ugotovili, da premal delamo in bi bli spet na istem Mi smo o.k. Tibor ta teden že veselo hodi v vrtec - no ravno veselo ne, zjutraj se še vedno težko ločuje od atija, ampak se, ko se vrata zapro umiri, zaigra, sodeluje in mamico pričaka z nasmehom. Spi v vrtcu tako-tako. Zadnja dva dni vsaj spi, cca 20-45 minut. Prvi dan ni spal nič in ko sem pršla po njega,je tok lepo reku MAMA, se zagnal k meni, ampak ga je prehitel en njegov vrstnik (se drugače ne poznamo) in se stisnil k meni. Je bil Tibor tolk šokiran, da ni vedel kaj naj zdaj nardi - je reku MAMA NE. Ko sva pršla pa do avta, pa mi reče: "Mama am-am, aj-aj". Sem se prav nasmejala. In tako je bilo, pršla domov, je pojedel in zaspal za celi dve uri. In zdaj kljub temu, da vsaj malo spi, k pride domov, gre še aj-aj za dve uri. Men bi pasal, da bedi, da lahk mal okol skačeva, da lahk greva mal na zrak ipd., ampak mi pa tud paše, da lahk kosilo v miru skuham, pa vsaj micen dela za službo naprej spravim. Priznam nisem ravno pozorno brala, samo preletela sem in vidim, da je kar nekaj bolnikov, vsem pošiljam Je fajn zoprna zadeva, ko je otrok bolan. Tibor je zdej že o.k., čeprav še vedno zelo kašlja in tud hrope mu, ampak pravi P, da pač mora to sluz vn izkašljat - zdej spiramo s fiziološko in upam, da bo kmal boljše.