gajka
|
Dobro jutro! Madonca, ste zgovorne, da komaj uspem vse čvekarije prebrat! Vseeno, za vas, da vas vendarle uspe zvabiti malo na RR. Jaz še do konca tedna delam od doma, da imam malo našega malega bolnika pod kontrolo. Hja, ampak izgleda, da bolnika pri naši hiši ni več! Roku je včeraj popoldan vročina še zadnjič narastla preko 39°C, pa je dobil svečko in zvečer je bil že čisto brez vročine, danes zjutraj enako. Očitno je moral od svoje P izvedet, da ima samo virusno vročino, ki traja 3-4 dni. Pablo - Rok se je, kot kaže (trkam na les, da je res) pozdravil. Ker pa je bil tole virus (ki ga mogoče tudi odrasli še širimo ), njegovi levkociti (torej imunski sistem) pa zelo v podnu, se nagibam k srečanju enkrat, ko bodo vsi bolj zdravi. Sicer pa naj še tejkaz in Zoja Miša povesta svoje mnenje. By the way, a to je bilo mišljeno za kompletne družinice (me je moj opozoril, da on gre, če bodo tudi drugi dedci šli )? Krysia - pusti Roku rdeč kuli pa mu raje daj kak test za popravit. Boš ti imela pomoč in boš prej končala, pa še on bo srečen - boš ubila dve muhi naenkrat! Ryssa - ja, bolnega otroka pač res ni lepo gledat. Ampak jaz verjamem, da je tale tvoj obup samo kratkotrajen zaradi vsega stresa okrog tega Lanovega bronhiolitisa... Bolnice res niso višek užitkov, ampak bolje biti nekaj dni tam, da bolezen hitreje mine, kot pa se doma pacat in pacat cele tedne in zadeve samo poslabševat. Pa tudi pri Lanu bodo tele zadeve kmalu minile in potem hitro veselo na delo za novega člana! betty - naš ne popije 0.5 l mleka dnevno. pri zajtrku ima mleko (1-2 dcl), potem pa ima še kakšno mlečno malico (jogurt, skuta) in zvečer kakšno mlečno kašico ali gres na ca. 2.5 dcl mleka. Koliko pa bi moral popiti, pa pojma nimam. Sayuri - in kako je kaj v službi? tatly - a že veš, kaj boste zibali? Zoja Miša - a je s Kajo Lino zdaj bolje? Če otrok po nekaj dneh začne kaj jest, je to navadno dober znak. Rok je tudi včeraj zvečer pojedel skoraj pol večerje in sem bila ful vesela. Vsekakor upam, da tvoja miška čim prej ozdravi! A ti pa izgledaš tako obupno, da bi te kar hospitalizirali? Misli tudi nase in na svoje zdravje, ker Kaji Lini bolna ne boš mogla prav nič pomagat. Še ena zate! anita g. - še vedno čakamo na tvoj buši... Kako pa sicer počutje? Vse OK? Katja - meni se zdi, da je tudi kaja02 imela neke grožnje, da bo mogla štipendijo vračat, pa je nekako uspela zadeve podaljšat zaradi rojstva otroka... Upam, da nisem tule mimo stopila in je moj spomin malo luknjast. majči22 - držim pesti, da čimprej najdeš eno dobro službo! Pa še za vse ostale bolne, smrkave, kašljajoče, iskalce službe in vse ostale malo nesrečne, in en roj ! Pa lep dan in uživajte v sončku in oktobrskem poletnem dnevu!
< Sporočilo je popravil gajka -- 8.10.2009 7:59:26 >
|