|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
3.10.2009 13:47:17   
bella02
Erin, user posted image
Upam, da dobiš sodelavko, s katero boš lahko in z veseljem delala, da z lubijem rešita to zadevo z nesrečo (in HB, da njemu ni nič) in da zdravstvene težave čimprej izzvenijouser posted image

Bambi, dobiš moj glas in mimogrede: lepa nosečka siuser posted image

No, moj je glih prišel domovuser posted image . Sem se včerej pomirila, ko sem malo firbcala po RR in sem naletela na temo V objemu žalosti. Samo, da je doma. Lep vikend vam želim!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.10.2009 9:14:03   
sayuri
Jutro user posted image Evo, še zadnje "brezskrbno" jutro user posted image Danes sem si vzela še čist frej dan, jutri bom pa že v pisanju priprav in vsega, kar se tiče šole. V sredo ba BUM v razred. user posted image SAj po eni strani že kar komaj čakam. user posted image Če drugače ne, bo vsaj denarja več v začetku meseca. user posted image Tale porodniška je bila vzeta iz povprečja bolniške, pa se kar pozna.

Pri nas nič novega. Zdravi smo. No...kašljamo....vsi po vrsti. user posted image Jaz še najbolj user posted image V vrtcu je fajn, tako da nimam nikakršnih pripomb. Tale teden Filip začne s plavanjem popoldne. Pa roditeljski za L&Z imamo. PA jaz imam v četrtek že govorilne ure. Bo kar pester teden. Pa še moja mami gre na operacijo ščitnice jutri. Vse v enem tednu. Da ne govorim o tem, da je moj bratec že na Havajih in se pripravlja na nedelsjki IRONMAN HAWAI. user posted image

Erin oje, kaj zdaj to berem. NAjprej - HB da pse tvojmu ni kaj hujšega zgodilo. Upam, da bosta tudi s sodelavko našli skupni jezik. Vem pa, kako se počutiš. user posted image
bambi tko si luštna nosečka. Sem hotla glasovat zate, pa mi ne sprejme glasu. Sem pred dnevi za eno znanko glasovala, pa izgleda lahko samo 1x glasuješ iz enega računalnika. A je kateri uspelo večkrat? Da grem našo bambi poklikat. NAj se Elanina čimprej pozzdravi user posted image
ZojaMIša kaj berem, da si imela neko krizo prejšnji teden user posted image Saj bo, aj bo. Pridejo takšni dnevi. VSe se bo poštimalo user posted image
anita goitan se mi pa zdi, da kar prekipeva od veselja in energije user posted image To pa nosečnost naredi user posted image
Ryssa tudi tebi objemčke

Še komu? Se mi zdi, da sam objemčke danes delim user posted image No, za vsak slučaj-če ga še kdo rabi user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra vidim,d a je pri vas tudi pestro. Ja, tile zamašeni noski so sedaj na vidiku tud pri nas. user posted image
MATEJKA super za selitev v večje stanovanje user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.10.2009 10:55:34   
majči22
No pa se spet po dolgem času javljam. Nikakor mi ni uspelo prebrat.
V četrtek in petek sem imela izobraževanje Poti do dela in zaposlitve preko Zavoda RS za zaposlovanje. Zvedela nič pametnegauser posted image ...no sej kaj sem pa pričakovala.

V nedeljo smo želeli popoldne iti v živalski vrt, pa se je Lina zbudila z vročino...jo imam danes doma...kašlja in nosek ima bolj poln. Vročine na srečo nima več, vendar bo jutr tudi še kr doma.
A mi predlagate, da bi mogla kakšen sirup za kašelj dajat?

V nedeljo sva potem še za arala enga Cliota (2003 letnik) in ga v kratkem dobiva.

Aja še pogovorna ura....ja bilo je fino...mi je všeč, ker zelo podrobno opiše določeno situacijo, kjer je opazila napredek!user posted image Je rekla, da je zelo odločna punca (zdrugimi besedami trmastauser posted image ), ima začrtan določen cilj, ki ga na vse načine poskuša doseči. Pa zelo je družabna, uživa med otroki, obožuje musko in rada pleše, zelo rada posluša ko jim vzgojiteljica poje,zaspi brez problema,... edino bolj malo poje, ker še vedno ne pusti, da bi ji ona dajala. Kakšne tri žlice ja, potem pa ne več. Pa mislim, da se bo tudi to uredilo.

Komentirala za nazaj ne bom, pa ne bit jezneuser posted image , ampak se mi enostavno neda. Bom pa spet sproti sledila in komentirala.

Zdej grem pa dnevno pospravit, ker je v totalnem razsulu.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.10.2009 12:10:40   
tejkaz
Dan

Sem kar žalostna ker bomo en dan kar poniknile.

Kako ste? Mi v redu. Otroka sta zdrava, v vrtcu, pridna še kar. Malu ju luna nosi, predvsem Evo in se malo bolj trma kot običajno, Jaša je pa priden. Mati je malo bolna. Imam vnete oči, kašljam in smrkam. Se bolj stran od otrok držim. In še dobro da sem imela doma eno še ne odprto stekleničko Tobrex kapljic in si jih pridno dajem v oči. Danes je že malo bolje včeraj sem pa res izgledala kot novorojena Bella (za tiste ki niste Twillight obssesed, to je novorojena vampirka). Danes imam še 4 ure predavanj, z otrokoma bom celo uro, še spat jih bo moj dal. No, pa vse za službo, kajne?

Majči, ste imeli pa pester konec tedna. Želim vam čimveč srečno prevoženih kilometrov, clio je dober avto. NAma je dobro služil dve leti, potem sva ga zamenjala za večji avto.

Sayuri, uspešen teden ti želim in čimlažji začetek novega delovnega leta.

Bella (ampak ne Bella iz zgornjega odstavka), Super za možekov uspešen prihod nazaj domov.

Erin, še od mene en user posted image S sodelovko poskusi najprej sama rešit, sicer bi pa tudi jaz šla k nadrejenimi. Takega odnosa nisi dolžna prenašati. Tilen je pa res facko da takole spi. Vem da tebi nič nič luštno, upam da čimprej mine.

Bambi, sem glasovala. Lepa si.

Nič, moram it.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.10.2009 12:17:35   
Ryssa
No pa smo fasali prehlad user posted image
Danes mu je začelo iz nosa tečt, pa kiha nonstop. Pa zjutraj je imel drisko. Vročine pa zaenkrat še ni imel.

Se panično bojim bronhitisa, zato grem kar danes v nabavo za inhalatorjem.
Katere imate če jih imate? Poleg hoferjevega seveda, do katerega ne morem, ker ni v prodaji.

Čiščenje nosa je grozljivo, se dere kot da bi ga iz kože dajala. Pa še jaz telica sem nekam pospravila babyvac in ga ne najdem user posted image Mu pa izpiram, pa z elektronskim še posesam. Moram pa nujno najti babyvac.

Komentiram pa drugič, zdajle ni časa.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.10.2009 12:26:18   
gajka
Erin user posted image zaradi vseh nakopičenih nevšečnosti. S sodelavko se pa poskusi pogovorit, če pa ne bo šlo, se pač na nadrejene obrni.

bambi14 - imaš moj glas! user posted image

Jaz sem danes doma. Rok se je že pred 5. zjutraj intenzivno premetaval v svoji posteljici in stokal. Sem šla ponj in je bil ful vroč. Ja, itak, da smo se pridružili vsem bolnim. Vročina! user posted image Drugega nič, samo kuha pridno nekje med 38 in 39°C, gre malo gor, pa spet malo dol. Je bil ravno v zadnjem Malčku članek o vročini in sem ga še enkrat prebrala. Zaenkrat mu vročine s kakšnimi zdravili še ne zbijam. Če bo še kako uro višja od 38,5°C, mu naredim kopel, potem pa samo v skrajnem primeru svečke...

user posted image user posted image user posted image za vse bolne!

Držite se! Mali bolnik zahteva mojo polno pozornost, mi že en bagerček po tipkovnici vozi... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.10.2009 12:27:13 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.10.2009 12:32:45   
anita goitan
dan
ma kaj je sedaj touser posted image vsi bolni se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo uredu, zaenkrat vsi zdravi sicer se pa verjetno pozna, ker Zoja ni v vrtcu, pač so prednosti in slabosti, ampak jaz/mi2 si še vedno želiva da Zojo čimprej sprejmejo v vrtec, aja po zadnjih podatkih mogoče pridemo celo sep 2010user posted image , ja, zeloo veliko je "enostarševskih družin"..na papirju seveda, no dokler naša država dopušča možnost, bo tega veliko in kdor pač hoče ima to možnost, ne hvala lepa. Te stvari bi morale biti bolj transparentne in službe bi morale se povezovat med seboj, da so dejstva jasna a ne..ok me je zaneslo...

Buši raste, bom dala kašno fotko gor, sam nimam nobene frišne..sam Zojo slikava.
V petek blo pa super na bazenu, dvo al tromesečni manjko bazena se pr Zoji sploh ni poznal.user posted image
Mejte se

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 5.10.2009 12:34:18 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.10.2009 12:34:08   
dojenč
ooojjjj!
kako kaj dans?mene pa je pretresla smrt deklice od rubin(forum v objemu zalosti) zakaj vedno zalutam na ne prave straniuser posted image
sploh si  ne znam predstavljati....
dobro, da vas ne spravim v žalost.
sem v službi, pa mislim na mojo malo princesko, ki je v vrtcu.zamislim si, le kam čas beži.
AJA GLEDE TAŠČE- (sem nekaj komentarjev prebrala, ki ste mi jih napisale.)
sem oseba ki ne znam biti tiho(beri ja ja , pa ja ja, al pa čez eno uho not čez drugo ven.
mamica od roka mi je napisala, da je njena tašča zdaj boljša ko pazi na roka, in ga ima celo dopoldne...čeprav se jaz izmikam da bi žana bila non stop z njo, zdaj je itak v vrtcu, ampak čez viken recimo v soboto, ko moram kam poslovno letet, pa potem popoldan ko pridem domov, moja tašča ne reče"glej žana mami je prišla"ona se tak obnaša kot da je ona njena mama, sploh mi včasih ne pusti  DO MOJEGA OTROKA! DOKLER  ne popenim pa povem svoje.
točno tak je!
rada bi vam povedala še nekaj, pol pa ve povejte kaj bi naredile

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.10.2009 12:45:11   
dojenč
moja žana ima 30 žog(ne pretiravam) pa se vse druge igrače---ker ji tašča venomer v trgovini kupi eno!
zadnjič pa sem z tamalo šla v trgovino, in mala je tam vidla enega medeka (5.00€), pa mala začne se dreti in cvilit, jaz pa ji pravim ne boš mela medeka ker jih imaš puno(pa saj se ne gre za dnar, ampak otrok pač ne more dobiti vedno vsega), no in ona tako vzganja v trgovini 20 minut, pa jaz na koncu popostim in ji ga kupim(NAPAKA) pa prideva domov in jaz  to mojemu povem, pa sliši še tašča pa pravi" SAJ BO BABI DALA ZA MEDEKA) mislim haloooooo
tak me je to prizadelo, da so mi oči oblile solze,. kot da jaz svojemu otroku nisem hotla kupit medeka.
pol pa ko se tak kaj pogovarjamo, pa ji rečem, babi ne morete vi to tak delat, če jaz žano drugače vzgajam, veste kaj mi je rekla   ŽANA BO VSE DOBLA KAJ SI BO ZAŽELELA. sem pa rekla dobro pol ko pa bo hotla imet barbi hišo pa avto, itd pa bom vas poklicalauser posted image  preden pa se je žana rodila, pa je imela tašča tolko proti igračam, da je to brez veze če jih ima tolko.....mislim brez besed ostanem včasih

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.10.2009 12:58:31   
dojenč
user posted image

to pa je blo 29.6. ko sma ble pri krstu

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.10.2009 12:59:16   
dojenč
user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.10.2009 13:03:28   
dojenč
user posted image

moja princes

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.10.2009 13:07:39   
dojenč
user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.10.2009 13:11:44   
dojenč
user posted image

tole pa je nečak jaša in njegova sestrična žana

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.10.2009 13:13:04   
dojenč
ANDREJABORIS- sem prav prebrala"trebušček raste" a si noseča?
ja čestitam  no, jaz bi tud bla, pa nimam poguma(smeh)

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.10.2009 14:30:47   
Krysia
Malo prej sm prišla iz službe, Rok je pojedel kosilo, zdej pa počiva ... mami pa za računalnik user posted image

Dojenč, pri nas ni takih skrajnosti glede tašče ... ne vem, kaj bi naredila na tvojem mestu ... verjetno bi ji povedala, da noben človek na svetu ne more met vsega, kar si zaželi, in da je boljš, da se otrok kmal na to navadi ... Jasno, da je fajn, če alhko otroku privoščoš velik stvari, ampak že iz principa  res ni treba, da vse dobi ... sicer pa, kaj ti to razlagam, ker to itak sama veš ... nekak boš morala še tašči dopovedat ... moraš pa tud vedet, da se temle našim staršem in taščam mal "utrga" ko dobijo prvega vnučka user posted image

Tejkaz, sej ti imaš sam še en predmet za narest na faksu, a ne? A je teh predavanj velik, al jih maš sam enkrat na teden?

Gajka, pozdravite se čimprej, ubošček Rok!

Erin, ja na kakšno sodelavko si pa ti nabasala? Mama mia! Upam, da se bo unesla ... če ne bo pogovor pomagal, se boš verjetno res morala obrnit na nadrejene, čeprov ... pol se znajo odnosi še poslabšat, sam tko pa res ne moreš delat!

Sayuri, uspešen začetek šole ti želim! Pa da bi se vse stvari, ki se ti dogajajo ta teden, dobro iztekle!

Nič, grem teste popravljat ... sem bla do porodniške znana po tem, da naslednji dan prinesem nazaj popravljeno, ampak zgleda, da ne bo več tako ... user posted image ni šans, da do jutri popravim 2 razreda ...

Pa še zobarja mam popoldan ... auč, ne maram zobarjev ...

se tipkamo

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.10.2009 15:08:33   
Zoja Miša
Na hitro. Mi smo še kar bolaniuser posted image . Vročina skos, od svečke do svečke. Ponoči je imela celo vročično mrzlico. Mislim, groza. Sva klicala na Metelkovo, da so naju malo pomirili. Ob 16h imava P, pa da vidimo, kaj bo pametnega povedal.
Me je kar malo strah.user posted image

Komentiram kasneje.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 492
5.10.2009 15:16:38   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Tejkaz, sej ti imaš sam še en predmet za narest na faksu, a ne? A je teh predavanj velik, al jih maš sam enkrat na teden?

Krysia, sem se izredno še na en faks vpisala. Kot da nimam drugih obveznosti. user posted image Predavanja imam pa dvakrat na teden po 4 ure. Običajno ob ponedeljkih in sredah.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.10.2009 15:17:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Na hitro. Mi smo še kar bolaniuser posted image . Vročina skos, od svečke do svečke. Ponoči je imela celo vročično mrzlico. Mislim, groza. Sva klicala na Metelkovo, da so naju malo pomirili. Ob 16h imava P, pa da vidimo, kaj bo pametnega povedal.
Me je kar malo strah.user posted image

Komentiram kasneje.

user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da ni hujšega.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.10.2009 15:23:21   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Krysia, sem se izredno še na en faks vpisala. Kot da nimam drugih obveznosti. user posted image Predavanja imam pa dvakrat na teden po 4 ure. Običajno ob ponedeljkih in sredah.

Ti maš pa res preveč časa očitno user posted image user posted image user posted image user posted image Se sam hecam. Upam, da je vsaj zanimivo na tem novem faksu ....

Zoja miša, pozdravite se čimprej. Uboga Kaja Lina! Še dobro, da so vaju na Metelkovi uspeli pomirit ... jst ne vem, kako bi odreagirala!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.10.2009 18:30:40   
gajka
Koliko časa ima otrok vročino, predno se odpravite k zdravniku?

Roku je narasla nad 39°C, pa sem mu dala svečko in je hitro padla na dobrih 37°C, zdaj pa spet narašča... user posted image Imel pa je čisto malo vročine že včeraj zvečer.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.10.2009 19:19:05   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Koliko časa ima otrok vročino, predno se odpravite k zdravniku?

Roku je narasla nad 39°C, pa sem mu dala svečko in je hitro padla na dobrih 37°C, zdaj pa spet narašča... user posted image Imel pa je čisto malo vročine že včeraj zvečer.

v ZD Kamnik P sprejema bolne otroke po treh dneh, ima pa tudi eno brošuro: Moj otrok ima vročino, v kateri točno to piše, da v treh dneh se vse pokaže ali bolezen napreduje in malček potrebuje obisk pri P ali pa gre zgolj za viroze ki naj bi v treh dneh minile. No, razen če otrok nima problemov z dihanjem, ali pa močno bruha in je dehidriran oz ima močne vročinske krče in je posledično prizadet zaradi vročine.
Upam, da sem ti pomagala. Eno user posted image Roku.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.10.2009 20:37:33   
bella02
dojenč, maš pa res probleme s taščo. Tudi meni ne bi blo prav, da bi mojim otrokom vse kdo kupil. Kaj naredi? Nimam pojma, poskusi ji še enkrat razložit, da s tem samo škoduje Žani, ker enkrat se bo pa to ustavilo. In otrok bo pričakoval, dobil ne bo in potem bo šele kriza. Pa zelo lepo ste pripravili spomin na krst. Lepa punčka je!

Krysia, ja, vse se spremeni, bodo pa še en dan počakali na testeuser posted image

Zoja Miša,
kaj je zdaj to pri vas? Berem in pišem sproti, upam, da si/boš povedala, kaj pravi P

Ryssa, jaz mam Hoferjevega. Ima pa kolegica enega iz Sanalaborja in če sem jo prav razumela, ni fajn, ker je na adapter in morata biti dva, da lahko normalno inhalirata. Upam, da kaj pametnega najdeš. Hofer ga pa ni imel v prodaji od januarja, ko sem ga jaz vzela. Morda pa piše na garanciji naslov in se da naročit, ker smo zraven dobili list, na katerem lahko naročiš rezervne dele. Morda pošljejo tudi inhalator. Če te zanima, lahko jutri pogledam.

Tejka, pozdravi se. In upam, da ne poniknemouser posted image

majči22, srečno vožnjo, ko dobita Cliota.

Gajka, k P sva šli po 2-eh dneh, ker je zraven še zelo grdo kašljala. Pozdravte se!

Še Gospodinje, potem pa v mižule;) Nočka

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.10.2009 21:10:49   
Zoja Miša
Mi imamo očitno neko bakterijsko okužbouser posted image , to je danes pokazala kri. Ampak ker se iz krvi ne vidi vsega moramo jutri dati še vodo in potem bomo videli kako naprej. Če bo voda ful slaba, ji moram takoj začeti dajati Amoksiklav. Če pa bo na meji ali kolikor toliko o.k., potem grem z izvidi nazaj k P in mi pove naprej. Če ne bo točno vedel kaj je, naju bo poslal v bolnico. Bi naj bilo pa nekaj spodaj, torej ledvice, mehur...
Me je groza in upam seveda na najboljše.

Komentirala ne bom, saj me razumete, ne?

Hvala ker mislite na naju!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.10.2009 21:59:45   
bella02
Zojko Mišek, user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino in upam, da bo vse OK in da vama ne bo treba nikamor.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?