bella02
|
clara23, kaj pa vem. Glede na to, da ji boš uredila nohtke in podarila svojo sliko, se mi zdi res nesmiselno dajat še veliko denarja. Mi smo mel navado dajat tam okol 20 000sit ali zdaj 100€. Pa še malenkost, da zaviješ in morda kakšna rožica in že je 150€. Pri nas smo imeli običaj, da se pove, ali je vabilo mišljeno le za odrasle ali tudi otroke, ker se potem število zelooooo poveča. Vprašaj, naj ti ne bo nerodno, v bistvu je to stvar slavljencev, da se izjasnita. košuta, res ne bi blo neumno, da Teodorja vsaj malo pripravite na veliko spremembo že s tem, da ga popazi še kdo drug, ker zna bit drugače res štala. Seveda vsak sam ve, kakšna je situacija doma, ampak vseeno. Potem te nekaj dni ne bo in še takrat, ko se boš vrnila, ne bo več Teo na prvem mestu, pa to nehote, ker pride previjanje, dojenje ... Upam, da ti rata tvojega mal aktivirat v tej smeri. In ko greš, SREČNO!!! Smo trepetale in navijale za Gajko in Anito, pa bomo tud zate tejkaz, sem te hotla kontaktirat, pa nimam tvoje cifre. Hotela sem ti sam rečt, da je pomemben znak meningitisa to, da zaboli v vrtau, ko poskušaš pogledat prsta na nogi. In berem, da ni meningitis in HB!!!!!! Pri nas je Tjaša v morju v Fiesu pobrala virusni meningitis v vodi, ker se prenaša s slino in je blo glih ene tko vroče, kar je idealno za razvoj tega sranja . Čakam na novice in močno upam, da hitro mine, karkoli je že blo. Erin, Matejchi, dej no, sej Lj ni tako daleč Gajka, tole je za Roka: In še tukaj vse najboljše!!! Punce, vam pa dogaja, sam po porokah bi hodile . A ste že vse poročene? Evo, ta vročina me bo pokopala. Pogrešam čas, ko ne zebe in ni vroče. To, da se pa vse lima gor na tebe ... Upam, da čimprej mine! Danes sem se potepala in šla s kolegico v City park na solato. Joooj, kolk sem se najedla . Njami . Punci spita, pa je še nekje zunaj . V tej vročini gremo ven šelo okoli 19h, men se prej res ne da. Grem še malo pred TV, drug teden se bom poskusla že malo učit. Se verjetno jutri kej slišimo . Caooo Aja, otroški dodatek že urejen, za vrtec pa ne vem, kako je, se moram pozanimat. A mormo mi tudi oddat vlogo za znižano plačilo vrtca, ko gre prvi otrok v šolo? Sayuri?
< Sporočilo je popravil bella02 -- 15.7.2010 22:03:04 >
|