košuta
|
Oj, oj! No, se vam ponižno javlja že davno izgubljena Košuta. Vidim, da se vam še kar dogaja, meni pa prav tako... Rok in Zara - Veliko dravja, smeha in spanja želim obema, da se bo lahko tudi mami kdaj odpočila... Ja, pa mislim, da ti sploh še nisem čestitala, Gajka, ko si spet postala mami... Čestitke, torej!!! Tejkaz - HB, da ni tako hudo... Hitro se rehidrirajte! Poroka - clara - Glede na to, kako pogosto se srečata in kaj ji misliš podariti, se mi zdi, da je to zvrhano dovolj in si zelo radodarna... Baj d vej - tudi jaz grem takrat pet na eno poroko, če bom še lahko... No, kako je z nami: Teo je super, pridno trmari in vidim, da to ni nič nenavadnega. Je pa hudič, ker smo na kmetiji in je vse "ajs" in "ne", mašin pa malo morje... Drugače zelo zdrav in cukrček, če hoče biti... Ne morem verjet, da bo že en mesec, kar smo bili na morju (Lošinj), kjer je bilo res super. Zoja Miša - sorry, nisem mogla odgovorit, ker mi net ni delal, bi bila pa res vesela, če bi lahko počvekali. Sem gledala po kampu, pa ni bilo uspeha. Meni gre proti kraju, še tri tedne, pa bomo tam, če bo vse posreči... Včeraj imela prvič CTG, vse ravno, imam pa rahlo nizko ležečo posteljico in moram pazit, da Teodorja preveč ne dvigam. Je pa še vedno mami, mami mami in me je kar strah, kako bo potem, ko bomo imeli doma še dojenčka. Moj cele dneve v službi, tast in tašča sta zabubljena v delo na kmetiji in le redko Tea pazi kdo drug. Za njim ne morem več laufat, je prehiter in bojim se, da bi še sama padla. Potem pa kričim in si zraven mislim, da pred sosede sploh ne bom upala stopit, ko jih srečam... No, zdaj se je pa tečka spet zbudila in moram it... Se vam še oglasim....