|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
13.7.2010 14:15:44   
clara23
uf, no, vidim da imate tudi ve težave s tole trmouser posted image . Midva sva imela včeraj zjutraj enourno bitko, ker ni hotel pospravit nogavic, ki jih je sam razmetal. Ponavadi, ko ustaneva, se še malo pocrkljava, previjeva, potem greva pa dol pripravit zajtrk. Včeraj je pa direkt iz postelje stekel h predalu, v katerem ima moj pospravljene nogavice in je vse nogavice razmetal po sobiuser posted image . Pa sem mu rekla da ne gre dol, preden ne bodo vse nogavice lepo nazaj v predalu-pa je rekel da ne, da ne bo pospravil. V redu..10min sem bila z njim, potem sem mu pa razložila, da glede na to, da ne želi pospravit nereda, ki ga je sam naredil, grem lepo sama dol na zajtrk. pa mi je mulc rekel "papa"user posted image ok, grem dol, si naredim kavo, pripravim kruh in ostalo in po cca 10min grem nazaj gor. Še vedno ista pesem-ni in ni želel pospravit nogavic. Je pa hodtel z mano dol, pa sem mu spet jovo na novo razložila da ne, dokler ne bo pospravljeno. in sem šla dol-njega sem pa zaklenila v sobo (ker drugače bi odprl vrata in veselo sam pricapljal po stopnicah). Se dere 10min in po 10min grem gor-spet noče pospravit. Spet razlagam da ne bo šlo, dokler se ne pospravi in ker je rekel da NE, sem ga zopet pustila v sobi. To sva 2x ponovila, potem sem mu pa še dudo vzela in rekla, da dokler ne pospravi, ne dobi dude, niti zajtrka. Grem dol-vpitje, dretje, tolčenje po vratih. Grem gor, mu še 1x razložim situacijo in potem je lepo pospravil stvari.user posted image Zvečer je bila pa ista zgodba..razmetal je kocke, jaz sem pa ravno raziskovalno nalogo delala. Pa ni hotel pospravit..slišim mojega kako upije, grem v sobo in rečem Marku da če je sam razmetal kocke, jih bo tudi sam pospravil. In je mali takoj začel s pospravljanjemuser posted image user posted image . Moj kar ni mogel verjetuser posted image . On itak prehitro povzdigne glas, tako da itak da ga ni ubogal. Je treba lepo, taktično in mirno, pa je. Sem kar ponosna naseuser posted image

< Sporočilo je popravil clara23 -- 13.7.2010 14:16:08 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
13.7.2010 15:00:52   
daja28
Ojla,
bi prišla na kak kofe, a je z Lošinja mal predaleč...user posted image

Uživamo še pa še in paše. Kako sem bila potrebna tega morja. Leon priden, z izjemo občasnih trmarjenj. Se strinjam s claro, če vpiješ, nič ne dosežeš. Pri nas nekaj vzamemo oz mu prepovemo, dokler ne naredi, kar bi moral. Običajno se prerekamo zaradi hrane, pa tud bi pleničko pa je ne bi, pa bi šel v vodo pa ne bi, pa bi pil pa ne bi... Moj tud prehitro popeni, pol je pa on bad gay jaz pa the good one. Ga spravi v jok, pol ga pa mami potolaži in mi vse obljubi in naredi. Je pa res, da jaz dlje časa vztrajam. Če je pa orng jezen, me pa udari, potem pa rečem, da sem jezna in ga grdo pogledam in je to dovolj, da mi da lubčka in 'nisem več jezna'.

Skratka imamo se fajn.
Zdele mam mal časa zase, ko mali spi. Sem šla na zavod preverit za kak nov razpis, pa ni nič.user posted image  Bom spet do konca avgusta trepetala. Vsako leto slabše kaže.

Vsem rojstnodnevnikom vse naj naj.user posted image  Mi smo na vrsti kmalu.

Imejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
14.7.2010 8:11:16   
Zoja Miša
Jutro...najprej ena user posted image . Jaz čakam še mleko...brez njega kava zame ni taprava.

No, na hitrco le tole, včeraj je bilo takooooooooooooo fanj!!! Še, še!!! Upam, da nam drug teden uspe eno popoldne!

Clara, pa še tebi... če te ne moti, bi tudi do tebe prišla drug teden popoldne, ker Kaje Line ne bo in bom imela več časa, ki ga bom itak nekako morala ''ubiti''. Mogoče kar v ponedeljek? Mi boš na mail napisala kako te najdem? Pa mogoče kako tel. št., če se vseeno zgubim.user posted image

Se še javim.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
14.7.2010 8:52:44   
tejkaz
Saj ne morem verjeti, cel roman, nato se mi pa zaradi radia, ki ga poslušam preko interneta, vse sesuje in ni šans da dobim nazaj.

Pa ponovimo vajo

Dan user posted image

Komaj že čakamo da mine tale julij. Da bo končno dopust.

Spet smo imeli eno čudno noč. Eva se je kar naprej v joku zbujala. Enkrat kakat, enkrat lulat, enkrat pit,... Jaz sem zaspala že ob osmih na kavču in moj zlati user posted image se niti malo ni potrudil da bi me zbudil, naj se prestavim v posteljo. Ob treh sem se zbudila zaradi joka in sploh mi ni bilo jasno kje sem. Roko sem imela čisto mravljinčasto, glava in vrat sta me bolela. In do šestih sva z Evo prebedeli. Očitno ji klima ne ustreza, ker jo boli uho in grlo. Tako da je danes moj doma z njo, brat je pa Jaša odpeljal k sebi.

Super, da je srečanje uspelo. user posted image

Daja, lepo da uživate na morju. Upam na kakšen dober razpis.

Sayuri, božanske slikice. In zelo lepi torti. Mi je všeč tista od Nodija iz bloga. Zdajle do avgusta punca ne sprejema naročil, mogoče jo v začetku avgusta naročiva.

Clara, vav, to pa so močni živci. Jaz bi že zdavnaj popustila in pospravila. Bravo user posted image . Za jutri velja, če le ne bo Evo bolelo uho ali grlo.

Gajka, če odmisliš trmo, je tvoj fant zelo lepo vzgojen. Moja starša vedno lepo pozdravi, ko gresta mimo. Sicer so pa tvoja čustva čisto normalna. Verjetno ni mamice, ki ne bi kdaj pomislila, da bi najraje svojega mulčka čez rit. Jaz sem že Evo. Priznam. Tako daleč me je pripeljala, da sem jo čez rit. Ne močno, ravno toliko, da se je zavedala, da nekaj ni bilo v redu. Seveda s tem nisem nič rešila, samo jokali sva obe. Zdaj če je hudo, se umaknem v kopalnico, globoko diham, če je res hudo tudi zajočem in se nato vrnem k njima. Dvoletniki so pač težki otroci. Trma, ravno zdaj so se naučili vrteti starše okoli prsta, v tvojem primeru še ljubosumje zaradi mlajše sestrice,... V otroku se nabere in izbruhne na svoj način. Je obdobje, ki bo minilo. Še prehitro. Čeprav se ti zdajle zdi, da ne gre niakmor, se boš en dan ustavila in rekla, joj, kdaj sta moja otroka zrastla. Zdajle razmišljam koliko trme, koliko dretja, joka, cviljenja, kreganja je bilo že pri nas. In koliko ga še bo. Pa smo preživeli, se utrdili. In se mi zdi malenkostno v primerjavi s tem kaj preživlja kje kdo drug. Jutri tvoj fant praznuje drugi rojstni dan. Je minilo, a ne? Upam da se vam nočno spanje poboljša user posted image

Nič grem še kaj narest.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
14.7.2010 10:13:50   
clara23
jutro,

Zoja miša, dobiš na mail..

Tejkaz, ma saj sem že skoraj popustila, pa sem si rekla: "o ne mulc, ne boš zmagal"user posted image . Sem pa tudi jaz mojega že za ušesa ker mi je živce požrl. Sicer mi je bilo potem hudo, ampak za nazaj se itak ne da nič popravit..se poskušam čim bolj brzdat in mislit trezno in mirno, pa bi ga včasih res najraje tako našeškala da je joj..

Mark je pa dobil neke pikiceuser posted image Take rdeče, podobne kot piki komarjev, ampak niso piki, ker ni mesta vbodauser posted image . Bom danes še počakala če bo kaj bolje, drugače bova pa jutri šla k zdravnici. Tejkaz, ti sporočim kako bo, ker če se bo tole razlezlo verjetno ni pametno da se tvoja dva gibljeta kaj okoli Markauser posted image . Ne vem..saj pravim..bom počakala do jutri, drugače šibava k zdravnici. Ampak končno se po mesecu dni nekaj zmenimo, pa že nekaj pride vmes..sem tako jeznauser posted image .

Moja raziskovalna naloga je bila profesorici zelo všečuser posted image . Predlagala mi je, da jo dopolnim še z dodatno literaturo, malo dopolnim refleksijo in še par stvari, pa jo lahko uporabim kot osnutek diplomskiuser posted image . uuuu, sem veselauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
14.7.2010 10:23:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Mark je pa dobil neke pikiceuser posted image Take rdeče, podobne kot piki komarjev, ampak niso piki, ker ni mesta vbodauser posted image . Bom danes še počakala če bo kaj bolje, drugače bova pa jutri šla k zdravnici. Tejkaz, ti sporočim kako bo, ker če se bo tole razlezlo verjetno ni pametno da se tvoja dva gibljeta kaj okoli Markauser posted image . Ne vem..saj pravim..bom počakala do jutri, drugače šibava k zdravnici. Ampak končno se po mesecu dni nekaj zmenimo, pa že nekaj pride vmes..sem tako jeznauser posted image .

Moja raziskovalna naloga je bila profesorici zelo všečuser posted image . Predlagala mi je, da jo dopolnim še z dodatno literaturo, malo dopolnim refleksijo in še par stvari, pa jo lahko uporabim kot osnutek diplomskiuser posted image . uuuu, sem veselauser posted image

Mogoče zaradi vročine? Pikice mislim. Kakorkoli, sporoči. A je res minilo že en mesec, kar smo se nazadnje videli? Ma, pol moram pa hitro v knjižnico, ker se spomnim, da sem si tisti dan knjige izposodila.

Bravo za raziskovalno user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 14.7.2010 10:24:39 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
14.7.2010 10:26:13   
clara23
Ja zih je že tam okoli 1m odkar smo se srečali na Zbiljah..saj je že 14 dni odkar smo odrinili na morje..

Punce, rabim en hiter kulinarični predlog..imam namreč zmrznjene fileje osliča. Pa ga nebi panirala..v mislih sem imela, da bi kar takega spekla v ponvici, dodala malo česna, soli, vegete..mislite da bo užitnouser posted image user posted image Imate kak predlog kako naj ga pripravim brez paniranja?? Pa prosim hitro, ker imam natanko 1 uro časa, da pripravim kosilouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
14.7.2010 10:32:04   
tejkaz

Ja zih je že tam okoli 1m odkar smo se srečali na Zbiljah..saj je že 14 dni odkar smo odrinili na morje..

Punce, rabim en hiter kulinarični predlog..imam namreč zmrznjene fileje osliča. Pa ga nebi panirala..v mislih sem imela, da bi kar takega spekla v ponvici, dodala malo česna, soli, vegete..mislite da bo užitnouser posted image user posted image Imate kak predlog kako naj ga pripravim brez paniranja?? Pa prosim hitro, ker imam natanko 1 uro časa, da pripravim kosilouser posted image

Jaz zmrzjenega odtajam, osušim s krpo, na ponev dam malo olivnega olja, česna in suhih marelic in osliča po obeh straneh popečem. Če nimaš marelic, nič hudega. Zraven pa riž ali pire krompir

Danes grem torej v knjižnico zamudnino plačat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
14.7.2010 10:36:38   
gajka
Dobro jutro!

tejkaz - user posted image Hmmm, da bi Rok sam od sebe koga pozdravljal?!? user posted image Navadno pozdravi oz. pomaha samo, če mu rečemo... user posted image Ampak a veš, da še vedno pojma nimam, kdo sta sploh tvoja starša? user posted image
Trmo bomo mogli nekak preživet, samo mamica si mora prej še živce ojačat user posted image (tole prenašanje trme ni namreč moja vrlina user posted image )!
S klimo pa mi zaenkrat nimamo nobenih problemov, pa jo redno uporabljamo poleti že od časa pred Rokovim rojstvom. Res pa je, da pazimo, da jo v tistem prostoru, kjer sta tisti trenutek Zara ali pa Rok vedno izklopimo, za naju dva pa ne komplicirava z ugašanjem.

ZM - kakšne so tvoje izkušnje s Pepenyjem (a priporočaš, a se obnese, kako pa v vetru...)? Sem to spraševala v času, ko si bila na dopustu, pa se mi nekako dozdeva, da si ga ti imela... user posted image

Clara23 - Rok je lani poleti dobil take podobne pike, pa sem ga k P peljala, ker jih je bilo vsak dan več. Se je izkazalo, da so vendarle piki nekih žuželk, ker potem so na vsem lepem izginili.

Nas je danes zjutraj zadnjič obiskala patronažna. Itak je prišla Zaro samo stehtat, vprašanj itak nimamo nobenih. No, po pričakovanju je naša dečva že preko 5 kg (danes je navagala 5150 g), je kar konkretna babnica za skoraj 1 mesec.

Rokova noč je bila danes OK user posted image , spal je do 8:10. No, za zaspat pa je bila totalna kriza. Je postavil nov rekord o številu povratkov iz postelje. user posted image Nekaj časa sem ga jaz vozila nazaj v sobo, potem sem šla spat in je user posted image nadaljeval... Malo pred 22:30 pa je vendarle Rok obupal in spet ena točka za starše user posted image !

Od jutri pa imamo pri nas enega dvoletnika in eno enomesečnico! user posted image Jao, kako hitro gre čas... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.7.2010 10:39:12 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
14.7.2010 10:41:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - user posted image Hmmm, da bi Rok sam od sebe koga pozdravljal?!? user posted image Navadno pozdravi oz. pomaha samo, če mu rečemo... user posted image Ampak a veš, da še vedno pojma nimam, kdo sta sploh tvoja starša? user posted image

Dvakrat v kratkem ju je že pozdravil. Enkrat sam, enkrat mu je pa menda nekdo rekel: Rok, a pozdravil pa ne boš. In je potem lepo pozdravil. Je bil pa en moški glas, videla ga pa nista.

Moja starša se vsako jutro sprehajata. Dostikrat mimo vaše hiše, ko naredita krog od Kot proti Arnačam. Mami je suha, siva, majhna, ati pa velik, črn in malo trebuščka ima.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
14.7.2010 10:47:04   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz zmrzjenega odtajam, osušim s krpo, na ponev dam malo olivnega olja, česna in suhih marelic in osliča po obeh straneh popečem. Če nimaš marelic, nič hudega. Zraven pa riž ali pire krompir

Danes grem torej v knjižnico zamudnino plačat.

marelice imamuser posted image user posted image . Ampak bom raje sprobala brezuser posted image . Hvalauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
14.7.2010 11:29:05   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image JAz sem pa danes žalostna žalostna. ponoči je umrl bratranec user posted image user posted image user posted image

http://www.zurnal24.si/slovenija/smrt-motorista-177785/clanek

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
14.7.2010 11:38:13   
bella02
Sayuri, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
14.7.2010 11:48:47   
tejkaz
 Sayuri, moje sožalje user posted image

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
14.7.2010 11:52:13   
clara23
sayuri, sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
14.7.2010 12:13:59   
gajka
sayuri - sožalje! user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
14.7.2010 13:10:36   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Aja, pa še nekaj vprašam:
user posted image Če je imela katera izkušnje s tistim Pepeny-em za senco na vozičku, kako se je obneslo? A je zadeva dejansko uporabna? Kaj pa, če piha? Ker tale dežniček bo meni živce požrl, ker ga moram nonstop obračat za senco, pol ga še pa veter po svoje obrača... user posted image

user posted image Kaj prakticirate kot pomoč pri plavanju naših mulčkov? Mi smo imeli lani poleti še Fredov obroč, potem pa smo ga nehali uporabljat (pač smo bili čez zimo samo v plitvih otroških bazenčkih), zdaj pa ga niti pod razno noče imet, pa še ves negiben je v njem. user posted image

Jaz sem imela Pepenyja in mi je bil zakon! Veter ga nič ne moti, fajn fiksiraš in to je to! Če bi vedela, kje ga imam, bi ti ga lahko posodila...malo preverim, če ga najdem, sporočim. Če ti bo o.k., ga kupiš...ali pa četudi tega uporaljaš in mi ga vrneš... a ja sam najt ga moramuser posted image . Javim do jutri.
Za plavanje - za enkrat še ni krize, ker še ne zakoraka ful v globoko vodo, drugače pa rokavčke, pa še te dol vrže. V obroč je ne spravim.

Pa tole glede Roka sem prebrala...mislim, pri nas je slika dokaj podobna. Ne dol pižame, sveže pleničke ne, kreme za sončenje ne, kape ne...zajtrk ne...v glavnem, ne in ne... Ampak je pa res, da takrat ko sva skupaj (kar zdaj ni veliko), mi s prigovarjanjem veliko uspe.
Da pa terja veliko živcev...mi je jasno in občudujem vse, ki tako funkcionirate še z enim otročkom!
Pa luštna punca tale tvoja Zara.

Sayuri, luštne slikice in preoblačimo se mi tudi kot nori! Ampak ti imaš 3x toliko delauser posted image .
Za torte pa jaz ne vem...mamo še čas, bomo praznovali septembra...na morju bo samo malo pozornosti... drugo leto pa bomo morali že bolj pazit, mislim, da se bo že zavedala, da je to njen dan!

Clara, za tole si lahko res ponosna! Potrpežljivost je lepa vrlina! Pa super za nalogo. Le tako naprej!

Tejkaz, ful lepo napisano in joj hvala, sem že včeraj jaz mislila, da sem čudna, ker sem jokala, ker me je KL tako daleč spravila. In to za čisto BZ. Res je trmastauser posted image .
Pa glede spaja, upam, da se vam poštima. In glede ušes...ja, klima je fajn, ampak je tudi hudič. Tako da ko takole poslušam, sem vesela da je nimamo, čeprav se pravkar cedim v službi, doma pa bom le nadaljevalauser posted image .

Sayuri, moje iskreno sožalje!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
14.7.2010 13:35:30   
Krysia
Sayuri, sožalje in user posted image user posted image

Trma ... joj, vidim, da smo vsi na istem ... jaz mu tudi probam dopovedat, ampak včasih res ne gre. In pol delam tko kot tejkaz - stran (kopalnica), da se mal ohladim. Ampak to je prav neverjetno - včasih je za vsako stvar NE. In pol se pregovarjamo, debatiramo, pa nič Ga probam na kakšnbo finto vržt, pa tud to sam včasih rata ...

Plavanje - mi mamo pa kar obroč. Mal se je upiral za it noter, pol je pa zakon - kanglico v roke in je srečen. Sam ko ma pa dost, ga je pa treba takoj ven vzet ... Rokavčkov nikjer ne dobim tko majhnih - povsod so od 3-6 let. Bom šla še v Mullerja pogledat (nasvet od Sayuri s ponedeljkove kavice user posted image ).

Tejkaz, mi tudi čakamo konec meseca, da pobegnemo na morje ... sej bo kmalu ...

Nič, grem gledat, kaj je s kosilom, ki se kuha - riž pa piščanec, nič ne bomo ustvarjal ...

Aja, za vse, ki niste na FB: V torek ob 16h v Koloseju! Na sporedu: Avgustovke in avgustovčki 2008 user posted image Se vidimo, a ne?

Ok, zdej pa res kosilo čekirat ...

Neposredna povezava do sporočila: 4343
14.7.2010 14:29:06   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Aja, za vse, ki niste na FB: V torek ob 16h v Koloseju! Na sporedu: Avgustovke in avgustovčki 2008 user posted image Se vidimo, a ne?

Naš julijski avgustovček 2008 je naslednji teden na počitnicah na Gorenjskem, s ta malo pa ne bi ravno hodila, ker je v popoldanskem času nekak povečana potreba po futranju. user posted image Saj bo še kdaj drugič, kajne?

ZM - hvala za mnenje o Pepenyju. Razmišljam, da bi ga nabavila, no, zdaj niso več Pepenyji, ampak imajo neko novo znamko, je pa videt enaka zadeva. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.7.2010 14:31:06 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
14.7.2010 14:37:25   
Zoja Miša
Gajka, možno ja. Poskusi...meni ni bilo žal. Sem pa vsekakor obupala nad vsemi možnimi marelami, ki so mi živce kravžljale. Amapk je pa res to, da ima otrok potem malo manj lufta, ker od strani zavežeš tiste trakce...razen, če je sedaj kaj drugače narejeno.
Lahko pa res jaz doma pogledam, kam sem vtaknila to.

Tejkaz, pozabila sem ti povedati, da sem gatke za KL res v Modiani v Medvodh dobila in nikjer drugjeuser posted image . So ji nekatere res malo velike, ampak je za silo. Je pa tako s to kahlo...je pa ni...jaz se ne obremenjujem, ko bo bo. Hlačke ji pa dam gor, ker ji je v plenici tako vroče, boščiciuser posted image .

Nič, šibam počasi še na en sestanek, ven v to vročinouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
14.7.2010 14:51:30   
buhtlčk
tejkaz zelo lepo napisano glede trme user posted image

clara23 naš je celi pikčast - drobne, rdečkaste pikice. Sem pogledala po netu, naj bi bil vročinski izpuščaj. Mogoče je to, od švicanja.
Fajn za raziskovalno.

sayuri user posted image

Krysia bomo vidli glede torka, je pa velika verjetnost, da prideva okrog 5h, če boste še tam. Ne morem do doma do 4h, pol pa še lulat pa papat, pa do Koloseja prit :)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
14.7.2010 22:09:06   
Ryssa
sayuri moje sožalje user posted image  user posted image groza user posted image

Se pa kar boljše počutim, ko vidim da so vaši otroci tudi trmasti. Potem razmišljam, da naš niti ni toliko naporen, ampak pač normalen user posted image Pač na zgornji percentili normalnosti user posted image Ker ima karakter že od rojstva. Vse mora biti takoj zdaj in vse po njegovem.
Mah ja, je pa srček kljub temu. Če ne bi bil tak, ne bi bil on in mi spet ne bi bilo všeč user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
14.7.2010 23:26:57   
Erin
sayuri moje sožaljeuser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
15.7.2010 8:03:50   
Zoja Miša
Jutro in ene sočna, slastna user posted image .

Gajka, našla sem Pepenyja...če češ, ti ga pošljem v posodo. Napiši naslov, pa še tvojo tel. Sem včeraj Tejkaz prosila, da naj mi jo pošlje, ker je nimam...pa bi ti že sms poslala...ampak je verjetno spregledala sms.

Erin, prosim razložiš kaj je bilo to na FB?user posted image  Lahko tudi po sms-u. In pridi v torek, no!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
15.7.2010 9:30:52   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Gajka, našla sem Pepenyja...če češ, ti ga pošljem v posodo. Napiši naslov, pa še tvojo tel. Sem včeraj Tejkaz prosila, da naj mi jo pošlje, ker je nimam...pa bi ti že sms poslala...ampak je verjetno spregledala sms.

Tejka je videla sms, ampak sem pozabila. Sem imela preveč dela z Evo. Sem zjutraj na FB prehitro napisala da je bolna. Zdaj me sprašujejo, jaz pa ne bi vsem na FB napisala kaj je. Sva ravno od zdravnika, ker je celo noč bruhala. Ima sum na miningitis, dali sva kri, ob enih bodo rezultati. In če bo potrjen , že imava napotnico za infekcijsko. Da ni miningitis, imam upanje ker je bila cepljena proti miningitisu, čeprav je zdravnica rekla, da je več vrst miningitisa in ima sum na enega drugega. Do enih jo moram opazovat, mora počivat, veliko pit, ker veliko bruha, ob enih pa izvemo kako naprej. Zdaj risanke gleda, je in pije nič. Torej držite pesti, da kljub vsemu ni nič. javim, ko bom lahko.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?