Krysia
|
Evo drage moje, tudi jaz sem še tukaj ... danes sem spet leteča ... sem bla v Kranju (seveda na servisu ) - zadnjič ko sem se paljela s servisa, se mi je spet ena lučka prižgala, pa so danes pogledali in ugotovili, da se je staknila ena cevka - nič hudega, ampak pot sem mela pa vseeno .. in s tem zgodbe še ni konec - zdej mi pa radio ne dela ... joj, ne bom se spet vozila na servis, najprej bo moj pogledal, pol bomo šli pa tuki v LJ na en servis, ker mi je tale Kranj čist s poti ... Aja, Rokovi izvidi od krvi so BP (itak), tko da nismo slabokrvni ... Clara, en velik zate pa za dedka. Danes pa le pridi, bomo mal počvekale ... Zoja Miša, super za rolanje! tejkaz, joj imajo eni velik za oprvit s tem, kdaj in kaj drugi počnejo na netu ... če s ele da, si ne tega preveč k srcu jemat - nima smisla, vedno se bodo našli ljudje, ki jim bo šlo vse, kar narediš, v nos .... gajka, naš Rok je tudi ultra priden, ko kam gremo ... in verjemi, da ni nič narobe z vajino vzgojo, ampak očitno otroci pač taki so - drugje so angelčki, pri nas pa še mal ta druge strani pokažejo Pa čestitke za arany! K_a_t_j_a, bolj natančno poročilo z morja, prosim ... Nič, grem naročit še une papirje za na morje (zavarovanje), pa ta teden moram še vlogo za znižanje plačila vrtca pa za otroške dodatke oddat ... pa še nekaj, sam se zdej ne spomnim ... upam, da ni nič preveč pomembnega ... Upam, da se v čimvečjem številu vidimo popoldan ... komaj čakam, čeprov bo pestro z našimi avgustovčki ...
|