clara23
|
Jutro, mi smo doma. Bilo je super, itak pa v kratkem ponovimo. Mark je bil ekstra priden, od prve noči na morju pa prespimo celo noč..po skoraj dveh letih. Neverjetno kako se človek takoj bolje počuti, ko ima za sabo prespano in mirno noč. Kopal se sicer ni oz. samo 2x, je pa veselo bredel po nizki vodici, metal kamenjčke in lovil rakce. Nama je ati prinesel še morskega ježka za pokazat in je bil prava atrakcija. Smo se imeli tako fino, da smo kar podaljšali še za 3 dni. Za vikend sta prišla še kolegica in njen fant, tako da smo zvečer, ko je Mark zaspal, izkoristili za kartanje in kozarček ta oštrega. Sem po 100 letih spet bandidosa pila (načeloma ne pijem alkoholnih pijač ampak le v zelo izrednih primerih) in se mi niti ni zdel slab. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno, spoznali smo veliko novih ljudi, ma vse je bilo super. Zdaj moram bit pa pridna, dokončat raziskovalno nalogo, napisat celoletno poročilo za prakso, pridno predelat snov za avgustov izpit, potem pa v začetku avgusta ponovimo. komaj čakam Sayuri, vse naj naj dvojčkoma Zoja Miša, po uhančke in zapestnico lahko prideš v četrtek, bo ok? Danes mam celodnevno akcijo pranja umazanih cot, potem je treba pa vse razložiti po omarah, tako da bom imela celo štalo. Joj, kako sovražim to razpakiranje. v glavnem, če ti ni prepozno bi meni najbolj ustrezal četrtek. Pa vzemi si čas še za kavico Plenička in duda...na morju je prelulal in prekakal vse gatke, ki jih imamo (pa jih nimamo malo-12). Še sreča da sem s sabo vzela prašek, da sem sproti prala in sušila, ker drugače bi bili že drugi dan brez gatk. No, našega gospoda očitno nič ne moti, da s sabo v hlačah nosi kilogram dreka. Sem ga pustila pokakanega tudi po 10minut, če bi ga slučajno kaj začelo motit, pa ni bilo učinka. Kahlo smo imeli torej za okras.. Tudi za dudo sem se odločila da je še ne ukinem. Bom počakala do konca oktobra, ko se bo navadil na vrtec, potem bo pa akcija.. Zaščitni faktor..uporabljamo Eucerin 50plus in se mi zdi zakon. Celodnevna oz. celovikendska varstva..se strinjam s sayuri..tudi Mark še ni prespal drugje kot pri nama. Še tisto triurno varstvo si 1x na tri mesece komaj izboriva, da greva v kino, kaj šele da bi ga kdo hotel vzeti čez vikend k sebi. In ker pač nihče od sorodnikov ne reče: "Ej, ga bom jaz čuval en dan pa si vidva vzamita dan samo zase", pač sploh ne sprašujeva več. Pa tudi ravno včeraj, ko sva šla po dolgem času v kino, sva se pogovarjala na to temo in sva si bila oba enotna, da nama je že zdaj čudno, ko je otroški sedežek zadaj prazen..pa že zdaj me stiska kako bo, ko bo šel septembra v vrtec, ker zdaj sva res non stop skupaj in mi bo res čudno. Po eni strani vem da je to dobro zanj in tudi ZAME, po drugi strani imam pa kar neke čudne dvome..mah, ne bom zdaj še s tem utrujala..vem da morem sama pri sebi razčistit da je to dobro in NUJNO in pika..mi bo pa težko, sploh, če bo kakšen odpor s strani Marka.
|