|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
11.7.2010 21:29:44   
Krysia
Mi doma, bilo super, več jutri ...
sam voščit sem prišla: Zara, Lovro in Neža, vse najboljše za 2 leti!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
11.7.2010 22:33:06   
sayuri
Hvala vsem za čestitke....tukaj in na FBju. user posted image

S Krysio sva jutri zmenjeni v City parku v slaščičarni "Pod vodo" ob 10h. Toliko da veste, če bi se še katera lahko pridružila kavici. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.7.2010 23:06:36   
bella02
ZARA in LOVRO, vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.7.2010 23:08:28   
bella02
NEŽA, vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
11.7.2010 23:09:39   
bella02
Sayuri, jaz jutri žal ne moremuser posted image . Lepo kofetkajta!

Kaj več jutri, se mi ne da tud gledat neuser posted image . Nočka

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
12.7.2010 7:26:43   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

S Krysio sva jutri zmenjeni v City parku v slaščičarni "Pod vodo" ob 10h. Toliko da veste, če bi se še katera lahko pridružila kavici. user posted image

Jaz na žalost ne morem, ker sem v službi, bosta pa mogoče srečali moja dva tamala z mojem bratu in sestro, ker ju menda peljeta danes v BTC po neko darilo potem pa igrat Pod vodo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
12.7.2010 9:33:31   
clara23
Jutro,

mi smo doma. Bilo je super, itak pa v kratkem ponovimo. Mark je bil ekstra priden, od prve noči na morju pa prespimo celo noč..po skoraj dveh letih. Neverjetno kako se človek takoj bolje počuti, ko ima za sabo prespano in mirno noč. Kopal se sicer ni oz. samo 2x, je pa veselo bredel po nizki vodici, metal kamenjčke in lovil rakce. Nama je ati prinesel še morskega ježka za pokazat in je bil prava atrakcija. Smo se imeli tako fino, da smo kar podaljšali še za 3 dni. Za vikend sta prišla še kolegica in njen fant, tako da smo zvečer, ko je Mark zaspal, izkoristili za kartanje in kozarček ta oštrega. Sem po 100 letih spet bandidosa pila (načeloma ne pijem alkoholnih pijač ampak le v zelo izrednih primerih) in se mi niti ni zdel slab. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno, spoznali smo veliko novih ljudi, ma vse je bilo super. Zdaj moram bit pa pridna, dokončat raziskovalno nalogo, napisat celoletno poročilo za prakso, pridno predelat snov za avgustov izpit, potem pa v začetku avgusta ponovimo. komaj čakam

Sayuri, vse naj naj dvojčkoma

Zoja Miša, po uhančke in zapestnico lahko prideš v četrtek, bo ok? Danes mam celodnevno akcijo pranja umazanih cot, potem je treba pa vse razložiti po omarah, tako da bom imela celo štalo. Joj, kako sovražim to razpakiranje. v glavnem, če ti ni prepozno bi meni najbolj ustrezal četrtek. Pa vzemi si čas še za kavico

Plenička in duda
...na morju je prelulal in prekakal vse gatke, ki jih imamo (pa jih nimamo malo-12). Še sreča da sem s sabo vzela prašek, da sem sproti prala in sušila, ker drugače bi bili že drugi dan brez gatk. No, našega gospoda očitno nič ne moti, da s sabo v hlačah nosi kilogram dreka. Sem ga pustila pokakanega tudi po 10minut, če bi ga slučajno kaj začelo motit, pa ni bilo učinka. Kahlo smo imeli torej za okras..
Tudi za dudo sem se odločila da je še ne ukinem. Bom počakala do konca oktobra, ko se bo navadil na vrtec, potem bo pa akcija..

Zaščitni faktor..uporabljamo Eucerin 50plus in se mi zdi zakon.

Celodnevna oz. celovikendska varstva..se strinjam s sayuri..tudi Mark še ni prespal drugje kot pri nama. Še tisto triurno varstvo si 1x na tri mesece komaj izboriva, da greva v kino, kaj šele da bi ga kdo hotel vzeti čez vikend k sebi. In ker pač nihče od sorodnikov ne reče: "Ej, ga bom jaz čuval en dan pa si vidva vzamita dan samo zase", pač sploh ne sprašujeva več. Pa tudi ravno včeraj, ko sva šla po dolgem času v kino, sva se pogovarjala na to temo in sva si bila oba enotna, da nama je že zdaj čudno, ko je otroški sedežek zadaj prazen..pa že zdaj me stiska kako bo, ko bo šel septembra v vrtec, ker zdaj sva res non stop skupaj in mi bo res čudno. Po eni strani vem da je to dobro zanj in tudi ZAME, po drugi strani imam pa kar neke čudne dvome..mah, ne bom zdaj še s tem utrujala..vem da morem sama pri sebi razčistit da je to dobro in NUJNO in pika..mi bo pa težko, sploh, če bo kakšen odpor s strani Marka.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
12.7.2010 9:40:04   
buhtlčk
Malo pozno, ampak vseeno;

Zara in Lovro, vse najboljše za 2.rojstni dan !!!!!!!!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
12.7.2010 9:40:46   
buhtlčk

Neža, vse najboljše za 2.rojstni dan !!!!!!!!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
12.7.2010 9:48:57   
clara23
joj, ja, vse naj naj tudi Neži!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
12.7.2010 12:30:04   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Hvala vsem za čestitke....tukaj in na FBju. user posted image

Ja pizduser posted image , to ja tako, če prepozno rr pogledaš. Sem user posted image  nase!!!! Škoda, da me katera ni poklicala. Sva bile s KL fraj, sva sicer šli v vrtec na obisk, ampak drugače nič posebnega. Ja, res škoda.user posted image user posted image

Sayuri, pozne čestitke za Zaro in Lovra.user posted image user posted image  Kako ste praznovali?  Darila???

Mi bomo letos na moju, ko bo Kaja Lina imela 2 leti...bomo pa kasneje praznovali. Pa v vrtcu sem se tudi zmenila, da bodo septembra. Zna pa biti problem, ko bo zopet šla v vrtec, je že danes jokala, je po mojem mislila, da jo bom tam pustilauser posted image . Ja, spet bo stresen septemberuser posted image .
Na morju uživala, zdej bo ta teden doma!user posted image  V nedelji gre v Lokovico za 14 dni! Vikend bomo vsi preživeli tam...potem pa spet na morje.user posted image

Clara, če mi včetrtek slučajno ne uspe, a v petek bi šlo? Tam malo po 15h, ali ti to ne paše? Ker meni bi drugače nekako sreda bolj odgovarjala....se mi pa ne mudi, tako da kamot počakam tudi do drugega tedna, če je treba user posted image . Sporoči.

Vse drugo preberem jutri, ali pa v sredo, v službi mam največ časauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
12.7.2010 12:30:41   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

joj, ja, vse naj naj tudi Neži!

Jaz tudi!!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
12.7.2010 12:51:40   
Krysia
Evo, midva z Rokom sva se vrnila s kofetkanja in nakupovanja ... S sayuri je blo fajn, sam Rok je bil mal utrujen in posledično neroden, tko da sem ga mogla mal tolažit ob raznih padcih. S sayuri sva se načvekale, pa še bi lahko, ampak bmo rajši drugič ponovile ... Zoja Miša, a veš, da sva glih debatirale, da se nama zdi, da si ti frej. Pa nama ni kapnilo, da bi te poklicale - joj, ženske zmedene ... se pa komot zmenimo še kdaj ... user posted image

No, pa še eno hito poročilo z našega vikend oddiha: blo je res super. Kuhal so nam drugi (hotel), 2x na dan smo lahko šli v terme, poleg tega smo mel še bazen v hotelu, tko da ... luksuz. Rok je bil ful priden, užival je v bazenih in ne boste verjele - tudi pod tušem!! In ko smo včeraj zvečer prišli domov, je sam vkorakal v tuš kabino! Skor sem dol padla, ker pred tem je mel usta navzol obrnjena, če sem sam omenla tuš ... Aja, pa tiste terme tam so ful fajn, ker je velik sence, sam če prideš dost zgodaj. Pa po moje sem spet pridelala kakšno kilo, ker je bla ful dobra hrana ... no, druga plat zgodbe je cena - še dobr, da smo mel darilni bon, drugač itak nikol ne bi šli v tak hotel ...

Nič, to je blo tko na hitro ... no, katera ima pa jutri čas user posted image Zoja Miša - kavica v mestu (lahko tud kje drugje - npr. supernova)? Sam bolj zjutraj, ker pol je prevroče ... tko kot v "starih cajtih" (na porodniški) - okol osmih, devetih? Seveda vabljene tud ostale. Vem, da mate službo, ampak če je katera slučajno frej ... Bella02 mogoče?

Ok, šibam še kaj pospravit - mam stanovanje v razsulu - na kavču so vsa možna prevozna sredstva, na tleh pa barvice, voščenke in papir pa verejtno še kakšen magnetek ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
12.7.2010 13:27:45   
bella02
Krysia, jutri oddam punci, potem grem do gin po tablete za prestavitev tete, potem pa imam v planu Muller in JA, lahko. Le za uro ne morem točno rečt, sam pomoje bom na Rudniku okoli 9h do pol 10h.
Cel dopoldne nekej pospravljam, sem puncama malo igrače posortirala, ker tole je pa že too muchuser posted image . Slabo urco časa mam še. Me že ni .......

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
12.7.2010 15:23:12   
Krysia
Bella, na ZS maš mojo telefonsko

Zoja Miša, dej še vidve s Kajo Lino pridta jutri! Pa še katera, če ima čas ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
12.7.2010 16:51:02   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Bella, na ZS maš mojo telefonsko

Zoja Miša, dej še vidve s Kajo Lino pridta jutri! Pa še katera, če ima čas ...

Ja, prideva, mislim, da bova mi2 kar ob 9h že tam user posted image . Zunaj je itak takoooooooooooo vroče!!!!!!!!! Kar je preveč je pa preveč....user posted image  Pa pri nas v stanovanju je za gagnituser posted image . Mislim, da bi bila klima obavezna!!! Ampak če Kaja Lina zdrži ta teden, smo zmagali....drug teden gre k nam, pa je v hiši pravi luksuz, brez klime, ampak super, potem gre pa tako na morje...tam je klima v prikoli, zunaj pa naravna...
Mah, se vidi da kr neki bz bluzim...sem bila na enem razgovoru...ampak ponujajo manj, kot bi rada...

See U!

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 12.7.2010 16:52:08 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
12.7.2010 23:20:14   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Clara, če mi včetrtek slučajno ne uspe, a v petek bi šlo? Tam malo po 15h, ali ti to ne paše? Ker meni bi drugače nekako sreda bolj odgovarjala....se mi pa ne mudi, tako da kamot počakam tudi do drugega tedna, če je treba user posted image . Sporoči.

ja, itak da lahko. Kadar je tebi lažje-jaz sem itak skoz domauser posted image .

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
13.7.2010 8:09:49   
sayuri
Jutro. user posted image  

Ker ravno urejam sličice iz RDja, je prav da jih nekaj nalepim. user posted image
Včerajšnji čvek s Krysio je zlooooo pasal. user posted image  Je pa Rok tok priden, da kar verjetn ne morem. Si ne predstavljam, da bi imela L&Z s seboj user posted image  Bi bil cel City park na glavo obrnjen user posted image

Vidim, da se danes tudi dobite. user posted image  Lepo uživajte. Zoja Miša, res sva se s Krysio pogovarjali o tem, al si doma al nisi. Nobena se ni ap spomlna, da bi te poklicala. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 13.7.2010 8:17:13 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
13.7.2010 8:42:11   
buhtlčk
Oooo sayuri lepe slikice. Pa ful lepe torte. A to v vašem koncu najbrž kdo dela?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
13.7.2010 11:58:48   
Krysia
Evo, da hitro poročam še z današnjega čveka. Ful je blo fajn videt Zojo Mišo, Kajo Lino in Bello02. Smo mal počvekale, Rok in Kaja Lina sta mal risala pa velik govorila, pol smo pa počas šle. Res smo uživale in smo se strinjale, da mormo še kdaj ponovit. A če nardimo en čvek en dan popoldan, bi še kakšna prišla? Sej vse vemo, da kej dost ne bomo mogle čvekat, ker so tile naši malčki živahni in jih je povsod polno, ampak tko, da bi se mal vidle pa kakšno na hitrco rekle ...

Sayuri, krasne torte! Pa verjetno dobre tud. Tisto o Rokovi pridnosti je pa tko ... ponavad je v neznanih prostorih res relativno priden (je tko bolj previden in zadržan, pa rabi nekaj časa, da razišče situacijo), je pa danes treniral svoje glasilke v Supernovi. Pa ne da bi jokal, ampak enostavno se je drl oziroma - če lepo povem - je zelo naglas govoril user posted image .

Nič, posoda kliče iz korita  user posted image
Se tipkamo ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
13.7.2010 12:10:52   
clara23
Sayuri, res lepi torticiuser posted image user posted image . Tista z backom mi je sploh všeč! Bo tudi Mark imel letos nekako na tak način (Bacek pa touser posted image ), ali pa morda Nemota, ne vem še..imamo pa še dober mesec za zmišljevanje, tako da je še čas.

Krysia, super da ste se načvekale! Bi midva tudi prišla, pa sva brez avta. Bo drugo leto lažje, ker bo tudi mami lastnica enega luškanega, majhnega avtkauser posted image Popoldan bi pa z naše strani šlo, samo ne zdaj, ko je tako vroče in soparno.

Meni je pa uspelo v rekordnem času spacat skupaj mojo raziskovalno nalogcouser posted image user posted image . Sem jo včeraj do polnoči spravljala skupaj, tako da je zdaj že lepo v profesoričinem inboxuuser posted image . Zdaj pa naslednja stvar-letno poročilouser posted image . Ah, bo že..zdaj sem ravno v elementu in moram izkoristiti navdihuser posted image .

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
13.7.2010 12:31:56   
gajka
sayuri - čedne fotke, čedni otroci! user posted image A se samo meni zdi, ali je na Lovrotovi torti res 6? user posted image

user posted image za uspelo mini kofetkanje! Jaz sicer čas že imam, ampak s takole mini pupo ravno na čvek v LJ še ne bi hodila, pa še Roka bi v težko krotila zraven. user posted image Kdaj kasneje mogoče...

Rok mi bo živce požrl! user posted image Ponoči kar naenkrat noče spat, ves čas pleza iz postelje in ves kričeč dirja v spalnico. user posted image je dva dni spal pri njemu, danes pa sem jaz popenila, da je dovolj tega razvajanja in da mora sam spat v postelji kot vedno. Potem smo pa imeli tisto "igro", kdo prej odneha, midva ali Rok, nevemkolikokrat je prilezel v spalnico, se drl zraven kot jesihar, enkrat klical očija, drugič mamico in potem ga je eden od naju peljal nazaj v posteljo, ampak HB je na koncu vendarle on obupal. Za povrh je pa še ta mala šjorca ob 3h zjutraj zagnala ta lačno sireno (vse lepo in prav, od prejšnjega futranja minile 3 ure), jo nesem v dnevno in se namestim z blazino za dojenje, nakar ona 3× potegne in zaspi! user posted image Jaz pa potem čakam in čakam, kdaj bo vendarle zares jedla, jo žokam, ona pa spi dalje, zraven pogledam skoraj en cel film in potem se gospodična čez uro in pol (!) vendarle odloči, da je lačna in se normalno pofutra... No, zjutraj je spet Rok na vrsti z eno svojih prečudovitih predstav - kričanje in kreganje na žive in mrtve, ker ne bi slekel pižame, pa ne bi menjal plenice, pa ne bi se oblekel, pa ne kreme za sončenje... user posted image Se včasih komaj zadržim, da ga ne naklofam, resno! user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
13.7.2010 12:43:55   
sayuri
user posted image  gajka, ja ja, prav vidiš, 6-tka je na modri tortici. Je tud Filip praznoval. Pa je bla "fantovka" torta za oba. Je pa res, da smo v vsej evforiji, pozabili še dvojkico dat gor. user posted image  Tole stanje z rokom mi je zlo znano user posted image  Bim pa ne bi, bi, pa ne bi.  user posted image  Men se včasih skor utrga. Čist zares user posted image  Lovro je toooooook trmast, da ga v nič ne prepričaš, če si nekaj zamisli. ZAra je pa siiiiiiiitttnnnaaaa user posted image  in kar tečnari, pa po men se obeša, pa skoz pri mamici, pa gor v naročje, pa ne gor, pa bi sedela, pa ne bi sedela user posted image  Spomnim se, da je bil Filip pri dveh letih isti. Pač... obdobje user posted image user posted image

Krysia, Zoja Miša in bella - sem se spomnila na vas, kako lepo čvekate in pijete kavico. user posted image  Jst sm pa višnje obirala in se po vrtu podila v vse smeri user posted image  Drugače pa sem jaz vedno ZA kafe in druženje. Sam...nekje v kakšni ograji mogoče???? user posted image user posted image user posted image  Ker drugače bom kot čebela letala naookrog, kasneje pa že kot osa user posted image  user posted image

buhtlčk, tortici je naredila moja svakinja. Domače, domače. Zlo dobri sta bili. Ena čokoladna, ena sadna. Ideje so pa iz bloga "jagode in dinozavri". Mogoče katera še ne pozna, ampak tale punca dela božansko lepe torte. http://jagode-zavri.blogspot.com/ MAlce sem pobrskala, preletela, izbrala, svakinja jih je pa naredila. user posted image

L&Z sta malo prej zaspala. DAnes sta prvič doma na enomesečnih počitnicah user posted image  Smo bilic elo dopoldne zunaj. AMlo na trampolinu, malo v bazenčku. Hišica na vrtu tud fuuuuul odleže. user posted image  Mene pa spet cunje kličejo user posted image  Joj, kulk se mi preoblačmo. user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
13.7.2010 14:02:16   
Ryssa
Vse najboljše vsem še enkrat tukaj user posted image

sayuri luštne slikce user posted image

gajka obnašanje tvojega Roka je pa tudi meni precej znano user posted image jaz se tudi moram včasih kar zapret v kako sobo user posted image
Pa ko se kar v brezveze dere, pa ko me krega..... pa ko mu rečem "ne", pride do mene in me uščipne! Če hočem, da nekaj neha delat, ga moram enostavno preusmerit nekam drugam, ker bognedaj da rečem "ne". Trma v trgovinah, vsepovsod....  Ni vedno tak, ampak je pa dostkrat. Orng karakter ima, ni kaj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
13.7.2010 14:03:10   
buhtlčk
sayuri tale svakinja je pa prva liga, res. Ja ful so mi všeč tele tortice. Naša ima letos lahko noter tudi jajca, jeeee
Joj morm delat user posted image

Jaz sem tudi za zmenek v kaki ogradi, nelomljivi, ki se jo ne da preplezat..

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 13.7.2010 14:04:04 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?