|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
3.6.2010 8:52:59   
clara23
tejkaz, to so pa ženske, ki ne vejo kako je to ko imaš za otroka. Si predstavljajo samo, da je to en mali "kuža", ki ga samo crkljaš in razkazuješ naokoli, zvečer ima pa zadaj na hrbtu itak gumbek za "off" in je to to. Jaz bi ji malo zagrozila, da bom o njeni neresnosti obvestila fakulteto, ker na tak način se jaz sigurno nebi šla (zamujanje).

Stanovanjeuser posted image Ampak je za oddajo, ane? Povej kaj več..kvadrati, najemnina?

Mi smo tudi danes malo bolje spali. Smo se samo 7x zbudili. Danes in  jutri bova pa z Markom skrbela za sosedovega piščančkauser posted image . Je takoooo luškan, da bi ga kar pojedlauser posted image .

Gajka, kmalu bo tvoj dan duser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
3.6.2010 9:58:27   
Zoja Miša
Tejkaz, verjemem, da te je rezjezila. Mislim, da bi jaz kar čez nos pihala. Ampak upam, da si ji povedala svoje nazaj. Da si uspešna tako v službi, kot doma. Ona pa s tako neresnostjo ne bo daleč prilezla. Joj, me res razjezi takouser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
3.6.2010 10:18:33   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

. Ona pa s tako neresnostjo ne bo daleč prilezla.

točno tako! Ona očitno še svojih praktikanskih obveznosti ne more korektno izpeljat, kaj šele, da bi imela doma 2 nadebudneža in stanovanje za rihtat.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
3.6.2010 13:06:26   
Zoja Miša
Ja niste glih zgovorne...
No, jaz peljem Kajo Lino, ko se zbudi v Lokovico. Mi gremo pa jutri na Lošinj postavljati prikolico.
V soboto bomo menda že nazaj.

Želim  vam lep vikend.
Gajka, tebi pa srečno...(za vsak slučaj).

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
3.6.2010 13:39:33   
Krysia
Evo, jst tuki - z bolečim grlom in mal vročine user posted image

tejkaz, kakšno praktikantko so ti pa poslal? Katastrofa! Ko je bla tvoja zdejšnja sodelvaka praktikantka, si ni nč tkole zmišlevala ... A ni noben drug do 4h u službi, da bi jo počekiral, kdaj gre domov? Al pa če greš ti prej, pa 5 do štririh poklič in če se ne javi, ji pol mal razloži, da ti sam računalništva nimaš narjenga, ona pa ne zna seštevat. Grrr, take ko se delajo pametni bi jst kr nekam zaprla pa naj tam pametujejo ... pa še kkšne prov nadležne otročaje bi ji dala za pazit, da bi vidla, kako je met otroke ... Mislim, sej je fajn met otroke, sam ni pa enostavno ... No, pa sem se spihala ... grrrrr.

Grem teste popravljat - sem jim obljubila, da bo do jutri popravljeno, če bo treba pol še kakšne naknadne ocene pridobivat ...

Neposredna povezava do sporočila: 3805
4.6.2010 6:24:16   
gajka
Dobro jutro! Še vztrajam... user posted image

tejkaz
- tale tvoja praktikantka je pa res eno čudo božje... A ji lahko vsaj ti kar določiš delovnik, kdaj pride in kdaj gre, pa konec pogajanj? Pa še kar nekaj časa jo boš mogla prenašat, uf... Upam, da imaš vsaj kakšno zelo duhamorno delo, da ji ga uturiš, pa zraven zatežiš, da se mudi, pa naj se matra! user posted image

ZM
- uživajte na morju! Bom poskusla počakat na tvoj povratek. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
4.6.2010 13:15:07   
bella02
Gajka, ko greš, pa naj bo kadarkoli, dobro in hitro opravi!!!

Nisem nič brala za nazaj, samo mal vam bom pojamrala.
Včerej me je čist sesulo. Prvo nisem naredila izpita, potem pa smo imeli sestanek za šolo. No in moja punčka bo ostala brez svojih treh najboljših prijateljic, bodo v drugem razredu. Sej je z ostalimi tudi prijatla, sam une tri so pa top. in zdej ne vem, al je bolj mene sesulo al njo. Ona mi tega še ni pokazala, pa mislim, da razume, da ne bodo skupaj, ker je brihtno dete. Ugotavljam, da je problem v meni, sam mi je res hudo. Lahko bi prosila za premestitev, pa ne vem, če bi, ker Tjaša nič kaj preveč ne protastira. Se moram še mal zjokat, ko nje ni in prespat, pol bom pa videla. Sam me je pa čist sesul. Pol pa še misel, kolk je velika in da bo konec brezskrbnega otroštva ... Ah ja, diham dihamuser posted image
Pridne bodte, grem mal pucat, da mal pozabim. Pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
4.6.2010 13:34:10   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Nisem nič brala za nazaj, samo mal vam bom pojamrala.
Včerej me je čist sesulo. Prvo nisem naredila izpita, potem pa smo imeli sestanek za šolo. No in moja punčka bo ostala brez svojih treh najboljših prijateljic, bodo v drugem razredu. Sej je z ostalimi tudi prijatla, sam une tri so pa top. in zdej ne vem, al je bolj mene sesulo al njo. Ona mi tega še ni pokazala, pa mislim, da razume, da ne bodo skupaj, ker je brihtno dete. Ugotavljam, da je problem v meni, sam mi je res hudo. Lahko bi prosila za premestitev, pa ne vem, če bi, ker Tjaša nič kaj preveč ne protastira. Se moram še mal zjokat, ko nje ni in prespat, pol bom pa videla. Sam me je pa čist sesul. Pol pa še misel, kolk je velika in da bo konec brezskrbnega otroštva ... Ah ja, diham dihamuser posted image
Pridne bodte, grem mal pucat, da mal pozabim. Pa pa

Joj, bella02, kako pa to, da ji niso dal vsaj ene v isti razred? Sej ponavadi se mal pozanimajo al kako to gre? Mislim, še mi pri vpisu v gimnazijo sprašujemo dijake, s kom bi radi bli v razredu user posted image pol bi se mi zdel logično, da tud pri OŠ to upoštevajo ...  En objemček zate ... za premestitev pa ne vem, kaj ti rečt ... če se ti zdi, da boi Tjaša ful osamljena, pol kar zaprosi, sej maš to pravico ...
Za izpit se pa ne sekirat - sej veš, da je treba včasih kakšnega past, da pol veš, kako je fajn, ko narediš. Naslednjič ti bo uspelo, boš vidla!

Tejkaz, a je tvoja praktikantka končno prišla pravočasno v službo? Pa kakšno sitno delo ji daj in kratek rok za dokončanje user posted image

Jst sem še vedno bolj tko - "grloboleče" ... na srečo jutr nimam delovne sobote (ker s epiše matematika, ne morem pazit mature), pa še  v pondelk sem frej, ker tisti razred, ki ga imam ob ponedeljkih, nima pouka ... jupiiii - dolg vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po moje bova šla z Rokom v ZOO v ponedeljek ..

Zdej grem pa kosilat, pol se bo pa itak Rok zbudil, pa bo spet akcija user posted image se tipkamo

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
4.6.2010 13:39:21   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Tejkaz, a je tvoja praktikantka končno prišla pravočasno v službo? Pa kakšno sitno delo ji daj in kratek rok za dokončanje user posted image

Ne vem, ker sem doma user posted image Bolna user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.6.2010 10:27:15   
gajka
Samo sporočam, da še vedno vztrajam... user posted image Sicer pa je šele za jutri vaša prva stava padla. user posted image Sem pa kar malo šokirana zdajle, ker sem prebrala, da je med junijčicami ena rodila fantka, ki pa mu srček ni več utripal... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.6.2010 12:12:40   
sayuri
Pozdravček še od mene. Tri minutke za vas. user posted image  Moram pol lazanjo do konca spacat, da ne bomo lačni user posted image user posted image user posted image

A se končno danes malce poletje voha???? user posted image  Saj ne morem verjet, no. Kot da je bil november te dni nazaj user posted image

JAz sem bila te dni na taboru z učenci user posted image Sem komaj čakala, da pridem domov. user posted image V vsem tistem dežju smo imeli tolk pohodov. user posted image Povsod samo blato, vse razmočeno, spolzko user posted image Ampak smo uspešno izpeljali vse skupaj. user posted image  Sem pa danes totalno polomljena user posted image

bella verjamem, da te je šokiralo tole glede delitve. Ampak ponavadi smo starši tisti, ki nas bolj prizadene, bolj kompliciramo, otroci pa se v enem tednu navadijo. Mi delitev v razrede izvemo zadnji teden avgusta. ihče nas sploh nič ni vprašal, če imamo kakšno željo. Jaz menim, da "ONI" že vejo. Delitev se opravlja na osnovi večih faktorjev. Prijateljstvo je zlo redko med njimi. Včasih starši celo želijo, da dajo takšne otroke narazen. Si se kaj pogovarjala s starši teh deklic? SO oni tud šokirani?

Berem, da so pri sandri požigalci na delu user posted image Pri nas na dvorišču in vrtu se dogajajo kraje kar naprej user posted image  DAnes me je skor kap, ko smo prišli na vrt. Nekdo je pri gugalnici ukradel eno zaponko, tko da je gugalnica visela v eno stran. user posted image  Mislim...kako se lahko enkdo spravi nad otroške stvari??? NAd igrače???? In to na zaponko, ki stane 10€. To zame ni človek. To je zame gravž od gravža, najbolj nizkotno in nagnusno bitje, stvor, golazen. user posted image PA to ni prva igrača. Ukradli so tudi že velik kamion, ki ga je Lovro imel za na pesek. user posted image  Da o raznem orodju, o vrtnih stolih in podobnem sploh ne govorim. user posted image  NAj se mu hrana zatakne u ugobcu, kdorkoli je že to naredil user posted image Pismu sem jezna user posted image

Vidim, da gajka še vztraja user posted image

Nč...morm it kuhat user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 5.6.2010 12:22:37 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.6.2010 12:54:18   
gajka
Ah, ja, pa kaj je to danes?!? user posted image Že 2. junijčica nas je v sicer takole lepem vremenu šokirala z žalostno novičko... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.6.2010 13:03:24   
sandra123
Gajka, zdaj sem pa še jaz šla malo prebrat junijkeuser posted image user posted image ...Sem že tudi jaz 2.dni čisto nervozna, ker je od bratranca punca šla v bolnico, ker je otroka malo manj čutila, zdaj se mi pa nihče od njiju ne javiuser posted image ...rok poroda ima pa 13.6....klicat pa tudi ne morem okrog, no...se mi zdi kar vsiljivo to...Kaj bi ve naredileuser posted image Mene že kar pošteno skrbi....
Ti pa kar še vztrajaj...a je vnetje že mimo? Upam, da se ne bo ponovila zgodbica od 1.nos.user posted image ...
Sayuri...vidim, da imate tudi vi problemeuser posted image ...pa kako more kdo otroške igrače kradit, nouser posted image ...
Tejkaz, kako si? Upam, da si danes kaj boljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.6.2010 13:13:44   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Gajka, zdaj sem pa še jaz šla malo prebrat junijkeuser posted image user posted image ...Sem že tudi jaz 2.dni čisto nervozna, ker je od bratranca punca šla v bolnico, ker je otroka malo manj čutila, zdaj se mi pa nihče od njiju ne javiuser posted image ...rok poroda ima pa 13.6....klicat pa tudi ne morem okrog, no...se mi zdi kar vsiljivo to...Kaj bi ve naredileuser posted image Mene že kar pošteno skrbi....
Ti pa kar še vztrajaj...a je vnetje že mimo? Upam, da se ne bo ponovila zgodbica od 1.nos.user posted image ...

Upam, da se tele zgodbice pri tvojem bratrancu in njegovi punci ne bodo ponovile. user posted image Je bil tole totalen šoka zame, ko sem prebrala, kaj se je zgodilo. Sem mojemu povedala, pa je še njega totalno sesulo! Se šele ob takih trenutkih zaveš, da dokler nimaš user posted image v naročju, je vse možno... user posted image Kar se tiče klicanja, jaz nekako ne bi... Kakršnekoli novice imajo, jih bodo že delili z ostalimi, ko bo čas za to. Upam pa, da bodo vesele! user posted image
Moje vnetje, kaj pa vem, pač jemljem tiste svečke in upam, da se uštima. Sem prebrala, da je takole vnetje pametno pozdravit pred porodom, da je tkivo bolj prožno in manj možnosti raztrganin. user posted image Zgodbica iz 1. user posted image pa se tudi lahko ponovi, če hoče. Je bilo hitro mimo, čeprav sem bila tist moment še nepripravljena... Mogoče je takle faktor presenečenja celo pozitiven, bolje biti predčasno presenečen kot pa po roku že ves nestrpen hodit okrog... user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.6.2010 13:26:41   
sayuri
Ojej user posted image  Sem prebrala na junijkah user posted image  Uboge punce user posted image  Tega je bilo mene najbolj strah user posted image  NAj mali angelčki počivajo v miru user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
5.6.2010 14:51:49   
clara23
Ma jaz pa raje ne grem brat..me to potem preveč prizadane in potem samo razmišljam in razmišljamuser posted image user posted image .

Sayuri, vaši lopovi so pa zelo pod nivojemuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.6.2010 11:30:04   
gajka
Se na hitro javljam, zaenkrat še vztrajam, čeprav me že vsi nekam pošiljajo. Doma me ves čas zafrkavajo, če me je že treba kam peljat. user posted image Danes se nam obeta še piknik, zunaj že pridno kurijo (on tam gor in tisti pri kaminu). user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.6.2010 12:04:33   
bella02
Ojla!
Sem dala Tejo spat (v posteljo brez ograjce in je mala kar pridnauser posted image ), zdej vas pa mal preberem za nazaj, ker gremo potem k user posted image bratu na piknik in ni treba kuhat (pa če sem poštena, ob nedeljah itak v večini primerov tašča kuhauser posted image )

Gajka, mi nismo imeli nič iunga vozička, je bla Tjaša že tok večja. Kar se pa tiče darila. Tjaša je dojenčku izbrala eno igračko in jo prinesla v P, tam jo je pa čakala krtača za lase kao od Teje. Mi je blo lepo in je bla veselauser posted image . Ker berem po vrsti, še ne vem, al že zibaš al neuser posted image in upam, da si spoznala tamladouser posted image . Joj, vem, kako to zaboli, pa ljudi sploh ne poznašuser posted image . Poskušaj čimmanj mislit na to in naj bo z vama vse uredu!!!!!!!

Clara, moj ati je predeleč, da bi mi pazil otroke. Vem pa, da mu dajo v sili razmer mojo nečakinjo in se zrihtata in se mata fajn. Vem pa le to, da se z nami ni nikoli ukvarjal pol al pa četrt toliko, kot se zdaj z vnuki. Ful se je spremenil, ker se je ozdravil alkoholizma in je zdej car!!! Tastu pa Teje ne morem pusti par minut, ker je mnenja, da otroci vse lahko. Je bla tjaša majhna in je bil nož na mizi in je rekel, pa nej probauser posted image . Je star, se mu ne da in pač ni človek za to. Imam pa zlato taščo, ki mi pazi na malidve in lahko grem al na faks al pa greva kam zvečer z mojim, pa vse zrihta. Je pa res, da malidve zaspita in ni nobene panike.

Tejka, kje so ti najdl tazga škisauser posted image . Sej te punce ne razumejo, kaj pomeni imet družino, svoje stanovanje, gospodinjstvo (mislim pospravljanje in cunje) in jim itak še mamice perejo in likajo. Verjamem, da te je razjezila, mene bi tud! Aha, sem prebrala, da je dodeljena od faksa. Mislim, adijo! Kako sploh upa rečt, da zate ni več jutro? Sej se vidi, da sem jaz še stare šole, kjer sem bila naučena, da se nadrejenemu ne govori tako.

Zoja Miša, sem spregledala, zakaj si na bolniškiuser posted image , sej a nisi več? Tko hitro berem, pol je pa tkouser posted image . Upam, da uživate na morjuuser posted image

Krysia, mah, me je res razžalostilo, sam sem se pomirila in bom pustila tako, kot je. Bom še spodej več napisala o temuser posted image . Ti se pa pozdravi, ja?

No, jest sem se sestavla nazaj. Moram rečt, da nas je blo kar nekej staršev razočaranih nad razdelitvijo. Hec je, da smo bili nekaj let skupaj, imeli razne zabave v oviru vrtčevske skupine in smo se med sabo res povezali, tako da pade kdaj kakšna kava tudi tako, izven vrtca. Pa punce se obiskukejo in igrajo. Odločila sem se, da pustim stavr pri miru, ker naša Tjaša je itak z vsemi prijatla in sva se lepo zmenili, da se bodo videvali med odmori, na igrišču, na krožkih, v varstvu ... In ona razen nekej solz sploh ni komplicirala, jaz sem pa imela slab dan in me je čist sesulo. Zdaj sem OK in če bodo punce želele, bodo še naprej prijateljice, morda še bolš, ker se ne bodo cele dneve gledaleuser posted image .

No, Teja mi je zaspala, je dons kar rabila. Sva ji dala ograjico stran in morda pride 1x ven, to je pa to. No, prvi večer je prišla 5xuser posted image . Potem okol 14h gremo na kosilo/piknik. Jeeeeuser posted image

Vsem želim lepo nedeljo!!! Pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
7.6.2010 6:11:50   
anita goitan
jutroouser posted image

sem se potrudila in čimprej, dokler mi Ula & Zoja ne začneti razgrajat, vas prišla pozdravit.

Mi smo fajn, spimo kakorkdo in kakorkdajuser posted image , ampak smo zdravi (!), ble cel teden na Primorskem, včeraj pa na Sv.Jakobu, 964m visoko, Zoja 1/3 poti hodila, najbolj strm odsek in zoprn (korenine), potem jo je nosil v nahrbtniku, Ula v kengurujčkuuser posted image , na vrhu se najedli in posladkali s štrudlom, mnajmi.

Ja, od danes naprej imam tudi Zojo doma, tako da bom tukaj bolj poredkouser posted image , res ne bo časa...upam da mi ob 12ih vsaj tudi Ula mal zaspi, da vsaj za trenutek prisluhnem tišini...

gajka vidim da je še still 2in1..sej se ne mudi..srečno!!!!user posted image user posted image

Punce, se beremo ko bo čas..rada vas imamuser posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.6.2010 6:23:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Vprašanje za tiste z 2 malčkoma in manjšo starostno razliko:
user posted image A je katera uporabljala buggy board in a se je zadeva sploh obnesla? A je to samo za lepe površine ali za kjerkoli? A se sploh lahko zadevo uporablja, če imaš športni del na vozičku čisto poležen (a ima sploh otrok prostor kje stat takrat)?
user posted image A ste uporabile tisti trik, da dojenček prinese ta večjemu eno darilce? Menda potem večji lažje sprejmejo user posted image ... user posted image

Buggy kot sem že pisala, pri nas prah nabira...dokler je košara je tudi težko, na športni del pa gre tudi če je v ležeče.
Zoja laufa zraven, sedaj me že mal "uboga" in ne luta kar sem ter tja..če je pa nuja (cesta, prehod, avtomobil..in še in še) jo kar v naročje vzamem in v eni roki Zojo  z drugo pa Ulo potiskam.  Zoja že od 14m ni več dala ritke na voziček..tako da se tud razne ombinacije vozek+ vozek ne obnese pri nas, pač je tak živc.
gajka ne skrbi, veš boš pogruntalauser posted image

Darilo: ne, Zoja bila še zelo majhna za take fore...

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 7.6.2010 6:27:12 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
7.6.2010 7:18:57   
gajka
Dobro jutro še iz naših koncev! user posted image Sem spala kot ubita, se to odraža tudi na čudno oblikovanem gnezdu na moji glavi. user posted image Takale pa res ne morem v P, bi se me še user posted image ustrašil, ko bi ven prilezel. user posted image Tako, danes je točno 38t, Rok je na ta dan že bil na svetu, jaz se pa tudi zdaj poskušam pripravit, da je zdaj pa vse možno... Hja, enkrat v zelo bližnji prihodnosti mi bo tudi tale vloga sinjega kita zlezla čez glavo! user posted image

Aja, pa sandra123 in Zoja Miša, kot vidita, še vztrajam, očitno nimata čarovniških zmožnosti! user posted image

anita g. - mi nismo ravno v mestu in ni toliko panike, če bi Rok pač zraven vozička dirjal. Se pa tudi že od jeseni ni hotel usest v voziček. Zadnjič, ko sem pa njegov voziček spravljala v neko uporabmo stanje, ga je pa hotel na vsak način vozit okrog... user posted image Eh, bomo res sproti videli, kaj se bo obneslo. user posted image Pa user posted image za vaš izlet. Sva z mojim ravno te dni debatirala, če bi se Rok sploh še hotel nosit v ruzaku, ampak očitno, ko je takle palček zmatran, ni problemov. user posted image Kako pa Ulo nosite okrog, v kengurujčku? user posted image

Naš mulo se počasi spet privaja na življenje doma. So ga v soboto zvečer pripeljali s počitnic in vsaj s spanjem večjih problemov nimamo (se sicer zbudi, pokliče, greš tja, ga potolažiš malo in vsaj te 2 noči je lepo zaspal nazaj). user posted image Samo včerajšnja njegova predstava z lutko-dojenčkom (beri: skakanje po njem, žokanje v učke itak obvezno...) je pa kar precej zaskrbljujoča... user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
7.6.2010 7:45:46   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Aja, pa sandra123 in Zoja Miša, kot vidita, še vztrajam, očitno nimata čarovniških zmožnosti! user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tole me je zanimalo, ostalo kasneje...vem da bo vse o.k.!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
7.6.2010 8:45:04   
Zoja Miša
Bella, vidi, da ti je že lažje. Res ne vem, kako se glede tega odločajo, ampak verjetno že imajo kakšen kriterij. Tjaša se bo navadila, brez problema. Kot sem že pisala enkrat sem tudi jaz bila čisti autsider v prvem razredu, pa je bilo v roku enega tedna vse brez problema. Res pa je, da sem jaz prilagodljiva - bila in semuser posted image . Važno, da si v tem našla pozitivne stvari in kot si napisala, mogoče bodo sedaj le še utrdile svoje prijateljske vezi! Glede izpita - pa sej moraš katerega past! Je potem večji užitek, ko ga naredišuser posted image

Krysia, upam, da si se pozdravila! Uživajta z Rokom v ZOO, danes bo super, nobene gužve...joj sem ti kar malo fauš!

Tejkaz, kaj pa si fasala? Si bolje?

Sayuri, pa mislim to pa res ni normalno! Roke polomit, če zveš kdo je! Pa sej to res ne moreš verjeti! user posted image

Junijke rajšni nisem šla brati... Me tako kot Claro, to grozno prizadane!

Anita, upam, da ti uspe kaj časa najt za kako kavo v miru, pa za nas seveda!

Gajka, potem bo 13.6. ti povem!user posted image  

Mi spo po 14 dnih zopet v normalan redu. Jaz v službi, Kaja Lina v vrtcu. Ampak mi je moj povedal, da imajo uši v vrtcuuser posted image . Izkušene - mi poveste kaj nej kupit v lekarni, da ziher pomaga? Me je kar groza, če jih dobimo.

Pa še eno pitanje - v kopalnici se mi je okoli bane - na kitu, ki je okoli bane, pojavila plesen. Čohala sem jo z vsemi mogočimi žaubami, pa ne gre doluser posted image . Pozna katera recept, kako to spraviti ven? Čeprav se mi zdi, da ne bo nič pomagala, ker se je kar zažrla v gumo (kit). A se da s čim premazati?

Vreme je super, čeprav sedaj mi je pa že kar preveč vročeuser posted image . Kako oblačete otroke za v vrtec?

Zdej sem pa naštepala enih vprašanjuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
7.6.2010 10:18:56   
gajka
ZM - ah, no, a ni 13 nesrečna številka? user posted image
Uši - ko sem bila jaz majhna, se mi zdi, da so mi ob izbruhu uši lase preventivno po umivanju še z razredčenim vinskim kisom sprali, ker baje to ušem smrdi. user posted image Drugače pa sigurno lekarnarji vejo, kater šampon se obnese v boju z njimi, ko so enkrat že "udomačene".
Oblačenje - nismo v vrtcu, je pa Rok te dni v kratkem bodiju in kr. hlačah (včeraj je sicer imel še kr. majčko in bodi brez rokavov, danes in prihajajoče dni pa samo bodi s kratkimi, ker je fuuul vroče), pa bos (itak! čevlje šparamo user posted image ).
Plesen na kitu - mislim, da eni uporabljajo varekino (naneseš z vato), sama (zaenkrat še) nimam izkušenj s tem. Ali pa da menjate kit, starega spraskate dol in date gor katerega od teh novejših sanitarnih, ki so menda bolj "plesen-odporni". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3824
7.6.2010 10:36:10   
gajka
anita g. - upam, da ne bo preveč naporno z obema pupama in da ti bosta naklonili tudi kakšno urico tišine na dan!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?