bella02
|
Ojla! Sem dala Tejo spat (v posteljo brez ograjce in je mala kar pridna ), zdej vas pa mal preberem za nazaj, ker gremo potem k bratu na piknik in ni treba kuhat (pa če sem poštena, ob nedeljah itak v večini primerov tašča kuha ) Gajka, mi nismo imeli nič iunga vozička, je bla Tjaša že tok večja. Kar se pa tiče darila. Tjaša je dojenčku izbrala eno igračko in jo prinesla v P, tam jo je pa čakala krtača za lase kao od Teje. Mi je blo lepo in je bla vesela . Ker berem po vrsti, še ne vem, al že zibaš al ne in upam, da si spoznala tamlado . Joj, vem, kako to zaboli, pa ljudi sploh ne poznaš . Poskušaj čimmanj mislit na to in naj bo z vama vse uredu!!!!!!! Clara, moj ati je predeleč, da bi mi pazil otroke. Vem pa, da mu dajo v sili razmer mojo nečakinjo in se zrihtata in se mata fajn. Vem pa le to, da se z nami ni nikoli ukvarjal pol al pa četrt toliko, kot se zdaj z vnuki. Ful se je spremenil, ker se je ozdravil alkoholizma in je zdej car!!! Tastu pa Teje ne morem pusti par minut, ker je mnenja, da otroci vse lahko. Je bla tjaša majhna in je bil nož na mizi in je rekel, pa nej proba . Je star, se mu ne da in pač ni človek za to. Imam pa zlato taščo, ki mi pazi na malidve in lahko grem al na faks al pa greva kam zvečer z mojim, pa vse zrihta. Je pa res, da malidve zaspita in ni nobene panike. Tejka, kje so ti najdl tazga škisa . Sej te punce ne razumejo, kaj pomeni imet družino, svoje stanovanje, gospodinjstvo (mislim pospravljanje in cunje) in jim itak še mamice perejo in likajo. Verjamem, da te je razjezila, mene bi tud! Aha, sem prebrala, da je dodeljena od faksa. Mislim, adijo! Kako sploh upa rečt, da zate ni več jutro? Sej se vidi, da sem jaz še stare šole, kjer sem bila naučena, da se nadrejenemu ne govori tako. Zoja Miša, sem spregledala, zakaj si na bolniški , sej a nisi več? Tko hitro berem, pol je pa tko . Upam, da uživate na morju Krysia, mah, me je res razžalostilo, sam sem se pomirila in bom pustila tako, kot je. Bom še spodej več napisala o tem . Ti se pa pozdravi, ja? No, jest sem se sestavla nazaj. Moram rečt, da nas je blo kar nekej staršev razočaranih nad razdelitvijo. Hec je, da smo bili nekaj let skupaj, imeli razne zabave v oviru vrtčevske skupine in smo se med sabo res povezali, tako da pade kdaj kakšna kava tudi tako, izven vrtca. Pa punce se obiskukejo in igrajo. Odločila sem se, da pustim stavr pri miru, ker naša Tjaša je itak z vsemi prijatla in sva se lepo zmenili, da se bodo videvali med odmori, na igrišču, na krožkih, v varstvu ... In ona razen nekej solz sploh ni komplicirala, jaz sem pa imela slab dan in me je čist sesulo. Zdaj sem OK in če bodo punce želele, bodo še naprej prijateljice, morda še bolš, ker se ne bodo cele dneve gledale . No, Teja mi je zaspala, je dons kar rabila. Sva ji dala ograjico stran in morda pride 1x ven, to je pa to. No, prvi večer je prišla 5x . Potem okol 14h gremo na kosilo/piknik. Jeeee Vsem želim lepo nedeljo!!! Pa pa
|