Krysia
|
evo, skuhala kosilo, utrujeni ogledovalec živali še spi, jst pa spet tuki gor Anita, sej se boste uskladili, boš vidla ... drugač pa ... če te že tvoj noče pohvalit, te bom pa jst - ti si tud ena supermama - ponoč ne spiš, punci ti spita glih kontra, pa vseen se ne pritožuješ. Pridna in zlata mamica si! In upam, da ujamete nek skupni ritem, da nam ne boš res čist shirala ... boš vidla, da bo vsak dan boljš ... tejkaz, sem ti pozabla rečt, da se hitro pozdravi ... sem slišala, da v službi nekaj razsaja, ja ... zavarovanje za avto sem pa jst letos plačala cca 700 € (velik avto, kasko pa en kup enih stvari zraven pa 35% bonus) - mam pa dobrega zavarovalnega agenta ... na okenčku je najslabš ta zavarovanja rihtat ... Zoja Miša, upam, da se uši ne naselijo na glavo tvoje princeske! Drugač mam pa poleg šamponov proti ušem tud jst umivanje las s kisom v spominu ... verjetn so naše babice že vedle, kaj delajo ... aja, oblačenje: kratki rokavi pa hlače mal čez kolena, na glavi klobuček in na koži krema z visokim zaščitnim faktorjem ... velik vode (še dobr, da navdušeno pije iz steklenic, kozarčkov, po slamci in na vse možne načine ... če bi mu dala pasjo skledo, bi po moje tud tko probal pit mal se hecam, ne me zdej napadat) in še več sence, če se le da ... pa sprehodi zjutraj ob 8h in popoldan ... ne vem, pa kaj bomo poleti, če je že zdej vroče kot pri norcih ... no, pa sej to smo hotli - da nas ne bi zeblo in da ne bi blo dežja - naše želje uslišane joj, na odločbo o dohodnini se moram pritožit - so mi dva meseca štel Roka za olajšavo (ko sem bla na zavodu), pa še moj ga je prijavu za olajšavo, tko da morm to zrihtat ... pa so mi hotl 18€ (ja, celo bogastvo, a ne) vrnit, zdej jim bom mogla pa jst plačat ... ok, grem pogledat, če moj otrok še diha, ne more tko dolg spat
|