Krysia
|
Evo, moji plani uspeli - nardila vse, kar sem nameravala, pa še vam se javljam ... sem kr za pohvalit, a ne Bla s tejkoz in njeno sodelavko (mojo pričo) na kavi, se načvekala, zdej pa po netu iščem kakšne apartmaje na Cresu ... a katera kaj pozna? ... sej vem, da smo pozni - nameravamo it naslednji petek ... jst zgubljam živce, ker še nismo rezerviral, moj možek mi pa včeraj pove, da se on itak še u firmi ni zmenu za dopust . Katastrofa ... ampak bo že - najboljš, da rezerviram, pol bo pa mogu it, a ne? Sandra, maš pa pestro. In tud jst upam, da se vreme porihta, ker se men tud že meša od tega dežja in danes tudi mraza ... Zoja Miša, poročilo z razugovora, prosim!. Upam, da je blo uspešno! Mi smo ok, kr naprej se učimo nove besede - včerajšnja ugotovitev je že ta pravi stavek: "mama brenka karra" (a rabte prevod : "mami brenka na kitaro"). V glavnem, Rok je kot goba - kr vsrkava informacije ... da ne govorimo o tem, da smo včeraj odprli hladilnik in ga vprašali, kaj je notri, on pa pogleda in mirno reče "tota", jst pa pojma nimam, od kje pozna to besedo!!!! Aja, pa res je bla torta v hladilniku, da ne bo pomote ... tko da ... če vam po pravici povem, najrajš vidim, da dobim novo službo s septembrom, da bom lahko zraven zdej, ko se dejansko vsak dan kaj novega nauči ... Nič, to bi blo tko na hitro ... se tipkamo ...
|