|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
14.4.2010 9:09:49   
tejkaz
Dan

Sem že mislila da sem na napačen forum ušla, ker imata kar dve novi slikici. user posted image

Kako smo? V redu. Danes v pričakovanju volitev pri nas. Od mojega šefa šef bo namreč odstopil. In ob pol dveh imamo sejo društva in volitve novega predsednika. Dva kandidata sta, moj šef in en upokojeni profesor matematike, ki po mojem mnenju in po mnenju večine nima šans. Bomo videli.

Kako smo spali? V redu. Ob štirih smo mislili da je potres, ampak je bil samo Jaša, ki je padel iz postelje. Reveža smo komaj umirili, potem pa je sladko zaspal do jutra. Ograjica na mladinski postelji ne pomaga kaj dosti. Ne vem ali je sredi noči plesal ali kaj.

Sandra, imaš pa norišnico. Samo da ste zdravi.

Zoja Miša, vso srečo na razgovoru. In upam da kašelj ponoči ni kaj pomenil. Danes mi je vzgojiteljica v vrtcu rekla, da jih polovica manjka zaradi škrlatinke. Mi se trenutno še držimo, zaenkrat ni še nič kašljanja nič smrkanja, očitno je bil veter s Krvavca premil. user posted image Me je pa vedno bolj strah. Jutri čez 14 dni gremo na morje, plačano imamo vse, res upam da ne zbolita.

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Nell, krasna metoda štetja. Jaz kdaj v službi štejem. Sem se naučila od Krysiine prijateljice.

Ja, tud jst uporabljam to metodo ... včasih moram fajn štet, ne sam do 10

Ok, zdej pa testi .. upam, da se oglasim jutri!

In časih na potenco števila 4, a ne?

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Uli je zobek pokukal!!

Vav, čestitke. To je pa hitrost.

Gajka, ne bom ti rekla da počivaj, ker bi naj v nosečnosti kao počivali. Če se sicer dobor počutiš, bodi čimbolj aktivna. Če pa misliš da je preveč, pa bolj počivaj.

Nič lepo se imejte.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
14.4.2010 10:15:47   
anita goitan
tejkaz joj a kljub ograjci je padeluser posted image vidiš sem tud jaz skeptična kako bo naša Zoja ki sploh ne spi na miru, dol s postelej letelauser posted image

Dns se je ob 4.30 zbudila, mami mami...tata tata..jo dam na sredino, enga dojenčka in ji zabičam da bi še mal spali, naj se pa igra...ma ni šans..ma sedaj ko bo mela svojo sobo, če se bo zbudila ji bom samo luč prižgala in kar ostani v svojem kraljestvu in se igraj. Ula pa lepo spala, jedla ob 23ih in ob 3.40..kolk je pridna..joj se ne smem hvalituser posted image

Potresuser posted image murm mal novice prečekirat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
14.4.2010 10:29:06   
tejkaz

tejkaz joj a kljub ograjci je padeluser posted image vidiš sem tud jaz skeptična kako bo naša Zoja ki sploh ne spi na miru, dol s postelej letelauser posted image

Potresuser posted image murm mal novice prečekirat

Ni bilo potresa, samo zaropotalo je tako, da sem najprej pomislila da je potres.

Ja, kljub ograjici je padel. Se tudi on suče po postelji in vstaja. Me je čudilo da je šele tretji dan dol padel.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.4.2010 11:36:54   
gajka
Naš mulo je zdaj že kar nekaj časa v mladinski postelji (tisti 200×90). Postelja je v vogalu, tako da je na 2 stranicah stena (pri eni dolgi stranici in tisti ta kratki pri glavi), na ta drugi dolgi stranici pa ima zaenkrat prislonjen še svoj kinderpet (ampak s krajšo stranico, tako da je ca. 70 cm ograje vsega skupaj). Pa je prej spal kot vrtavka, pri nama v spalnici se še vedno ful vrti, v svoji postelji pa začuda precej lepo leži, tudi s kovtrom začuda ostane pokrit. user posted image Zdaj čakamo na tisti dan, ko bomo še kinderpet odstranili. Imamo še sicer tisto nizko varovalo (desko), ampak ne vem, če jo bomo gor namontirali, ker pol pa ne bo mogel sam gor/dol na/s posteljo splezat. user posted image Imamo pa v planu takrat, ko bo brez ograje (kinderpeta) ostal, da bomo na tla kar tisto vrečo s kroglicami za sedet naštimali, če bo že slučajno s postelje padel, da ne bo trd pristanek.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.4.2010 11:40:35   
anita goitan
Uli se je na ličku ena zemljevid suhe kože+rdeče pojavil..sem šla do P, mi je dal otro mastno kremo, če v 10ih dneh ta zadeva ne gre dol oz se začne širit..via LJ testiranje in potem sem spet na dieti, joj ma sam tega ne, prosimmmuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.4.2010 12:00:40   
anita goitan
gajka kdaj štartaš porodniškouser posted image
in še nekaj, vi dopustujete v Izoli, smo bli 3t nazaj, pa eno res dobro gostilno, čist po naključju našli, zraven cerkve, samo ribje jedi imajo, taka mičkana, domača, super dobrouser posted image ..ime pa ne vem več, a mi lahko še kaj priporočašuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.4.2010 12:26:56   
gajka

gajka kdaj štartaš porodniškouser posted image
in še nekaj, vi dopustujete v Izoli, smo bli 3t nazaj, pa eno res dobro gostilno, čist po naključju našli, zraven cerkve, samo ribje jedi imajo, taka mičkana, domača, super dobrouser posted image ..ime pa ne vem več, a mi lahko še kaj priporočašuser posted image

Porodniška se mi uradno začne 24.5. (neuradno pa odvisno od projektov).
V Izoli je ena dobra picerija, se ne spomnim imena, je na Prešernovi (križišče Prešernova c. - Južna c.), na drugem koncu stavbe je Interspar in ima rožice zraven imena (mogoče, da se ji reče Primavera user posted image ). Pa ena majhna gostilnica nasproti enega malega parka (mimo gre ulica Drevored 1. maja), je samo ta cesta vmes, gostilna se imenuje Gušt. Od mojega starši dostikrat gredo v gostilno (itak spet ne vem imena), ki je ob tisti laguni ob Velikem trgu. Evo, če ti bo po ulicah kaj lažje, sem si z zemljevidom malo pomagala.
Pri kateri cerkvi pa je ta gostilna, ki jo ti hvališ oz. katera ulica približno?

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.4.2010 12:35:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.4.2010 12:32:31   
anita goitan
gajka čist en mičkan trg je, tam pa cerkev, nasproti je ta gostilna, potem smo šli naprej do igral, še prej je bil en park..pa naprej svetilnik..pa naprej ex Delamaris..user posted image joj a veš sedaj katera cerkev

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.4.2010 12:38:31   
gajka

gajka čist en mičkan trg je, tam pa cerkev, nasproti je ta gostilna, potem smo šli naprej do igral, še prej je bil en park..pa naprej svetilnik..pa naprej ex Delamaris..user posted image joj a veš sedaj katera cerkev

Misliš tisto veliko cerkev na vrhu stare Izole, take roza barve?

Evo, našla imena vseh mojih predlogov: picerija Primavera, gostilna Gušt, pa gostilna Ribič (mislim, da je ta prava user posted image ). Sem malo tule iskala. Smo bili pa lani prvič v Izoli in jo šele dobro spoznavamo. Gušta so mi kar eni na plaži priporočali.

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.4.2010 12:53:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.4.2010 12:49:01   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Misliš tisto veliko verkev na vrhu stare Izole, take roza barve?

ne ne, bela je...user posted image

evo gostilna Bujol, Verdijeva 10
user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 14.4.2010 12:50:58 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.4.2010 12:57:20   
gajka
Bomo probali, ko se naslednjič v Izolo odpravimo, pa potem poročam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
14.4.2010 13:13:43   
anita goitan
Je katera izmed vas geografinja al pa mogoče zgodovinarka, jo rabm neki vprašatuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.4.2010 13:52:03   
Krysia
Evo, moji plani uspeli - nardila vse, kar sem nameravala, pa še vam se javljam ... sem kr za pohvalit, a ne user posted image

Bla s tejkoz in njeno sodelavko (mojo pričo) na kavi, se načvekala, zdej pa po netu iščem kakšne apartmaje na Cresu ... a katera kaj pozna? ... sej vem, da smo pozni - nameravamo it naslednji petek user posted image ... jst zgubljam živce, ker še nismo rezerviral, moj možek mi pa včeraj pove, da se on itak še u firmi ni zmenu za dopust user posted image . Katastrofa ... ampak bo že - najboljš, da rezerviram, pol bo pa mogu it, a ne? user posted image

Sandra, maš pa pestro. In tud jst upam, da se vreme porihta, ker se men tud že meša od tega dežja in danes tudi mraza ...

Zoja Miša, poročilo z razugovora, prosim!. Upam, da je blo uspešno!

Mi smo ok, kr naprej se učimo nove besede - včerajšnja ugotovitev je že ta pravi stavek: "mama brenka karra" (a rabte prevoduser posted image : "mami brenka na kitaro"). V glavnem, Rok je kot goba - kr vsrkava informacije ... da ne govorimo o tem, da smo včeraj odprli hladilnik in ga vprašali, kaj je notri, on pa pogleda in mirno reče "tota", jst pa pojma nimam, od kje pozna to besedo!!!! Aja, pa res je bla torta v hladilniku, da ne bo pomote ... tko da ... če vam po pravici povem, najrajš vidim, da dobim novo službo s septembrom, da bom lahko zraven zdej, ko se dejansko vsak dan kaj novega nauči ...

Nič, to bi blo tko na hitro ... se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 3138
14.4.2010 13:59:08   
gajka
Jao, Krysia, a si mogla hladilnik omenit? Mi bomo mogli gor eno ključavnico namontirat. Naš mulo bi nonstop "kobaso" (nori na Poli user posted image ) ven jemal in jedel. No, pa sir. Pa kisle kumarice. Jih je sposoben v marsikaj zamešat. Pred 2 dnevoma je malical skuto s sadjem, noter si je pa Poli nametal. Ko jo je vso ven pojedel, pa še malo sira... Malo več dni nazaj je pojedel pol čokolešnika, potem pa še Poli (ja, saj sem rekla, nori na Poli pri njemu še kako drži user posted image ) in kisle kumarice! No, čez je še en kup mleka požlampal...user posted image Pol se pa čudimo, če tako kaka, da bi masko rabili pri previjanju... user posted image
Saj vem, da Poli ni ravno vrhunska hrana, ampak kaj, če je mulo nor nanjo in mu je res ne nameravam prepovedat (dokler je v mejah "normale").

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.4.2010 14:05:24 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
14.4.2010 14:14:49   
anita goitan
če se o hrani že pogovarjate..Zoja je nora na olive, ogroomno jih lahko pofreza, Poli itd pa ni v hladilniku, ja pa kumarice tudi in v jogurt namaka..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
14.4.2010 14:31:42   
Krysia
Ja, če smo pri hrani ... Rok je nor na sir ... bi ga lahko pojedel na tone ... pa v vseh možnih kombinacijah, tud s čokolado, če bi pustila ... pa da o jogurtih ne govorimo - jih mormo skoraj skrivat pred njim. Včasih ga pa prime, bi pa sam meso jedel ... včeraj je po večerji zagledal zrezke na pultu, pa smo moral hitro še skoraj cel zrezek (sicer manjši, ampak vseeno) pojest ... pa pazit moramo, kaj govorimo, ker točno ve, kaj je piškot ... in če kdo omeni piškot, gre do omare in ti pokaže, kje je ... pol je pa cel halo, če ga ne dobi ... (zaenkrat nam uspeva, da mu "albert kekse" dajemo, sam se bojim, da ne bo več dolgo zaleglo user posted image )

< Sporočilo je popravil Krysia -- 14.4.2010 14:32:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3141
14.4.2010 15:11:16   
gajka
Mi smo v fazi "mesaaaaa", kamor pač sodijo vse sorte mesa in jah, poli tudi (iz rastlinc že ni), a ne. user posted image Saj zato pa ni čudno, da se je mulo prejšnji mesec ojačal za celo kilo! user posted image Za olive pa je imel enkrat eno fazo, ko bi vse olive v vidnem polju pofrezal, potem pa naenkrat konec. user posted image Eh, naj je, kar mu paše, itak nobene zadeve, vsaj po mojem mnenju, ne poje abnormalno. Najraje bi pa povsod kombiniral navadni jogurt. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
14.4.2010 22:23:14   
nell
Hahahaha...sem se nasmejala zdej ob temle s hrano - ja pri nas je tud mulc nor na meseka, pa kobaso - kakršna kol sam da je. Hb še ročaja od hladilnika ne doseže, drugače bi bli kr bogi. Sicer pa tud vse vrste kislih zadev, sploh pa solato in kis - razen paradižnik mu zagreni apetit - ga orng strese - je ko ata user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj js se tud sprašujem, zakaj nimam zdej porodniške k se tolk dogaja, no sej se je že prej, sam zdej je bolj kot ne govor na udaru in takšne in drugačne pogruntavščine.

Ufff vi ste že v fazi tavelikih postelj...js še nisem začela tuhtat o tem - Tobor je tud ena konkretna vrtavka. Sicer se je zdaj že malo umiril, ampak sem mu vzglavje zamenjala, ker se je vedno okol obrnil in sem pač predvidevala, da mu ne paše - pa je zdej boljše. Sva mu pa nedavno nazaj odstranila par letvic na kinderpetu, da zdej kamot sam notr in vn zleze. Pričakovala sem, da bo zvečer kej hodu naokol, pa zaenkrat še ne. Kako so kej vaši mačkini - tisti k so že v tavelikih posteljah - a nič ne hodijo okol zvečer k jih daste spat?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.4.2010 7:24:23   
Zoja Miša
Jutro user posted image user posted image user posted image

Na razgovoru je bilo tako tako. Mislim, sam razgovor je potekal dokaj v redu...vendar jaz, kot jaz nisem morala biti tiho, ko sva prišli na temo, da sva pač s to (ki je imela razgovore in zase išče v bistvu asisatenta, ki bi v roke 1 leta postal samostojen vodja ene blagovne znamke), ugotovili, da sva isti letnik in potem ali imam otroke...in potem mi je začela parlamentirati, kako v njihovi firmo nihče ne gleda na uro in ni 8 urnega delovnika in stvari morajo biti narejene...sem jo čisto mirno poslušala in povedala, da se strinjam, ampak, da sem prepričana, da če se znaš zorganizirati, opraviš delo tudi v 8h. No, potem je bila tiho, jaz pa sem čutila zadoščenje. Mah, BZ. Potem se mi je še pa popolnoma bedno zdelo, da sem morala reševati naloge, kjer moraš računati na pamet...Mah, brez kalkulatorja sem čist mim. Ampak saj je šlo...sam vseeno se mi je zdelo bedno, ker ipak to dejansko nikoli ne delaš, računaš na pametuser posted image . V glavnem bomo videli, ampak raje ne, kot ja...saj poznate občutek, ko se pač nekje ne počutite ravno o.k. Pa ne bom preveč pametna, da se mi ne bo kdaj res kaj takega naredilo...

Grem zdej prebrat, kaj ste napisale...

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 15.4.2010 7:25:38 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.4.2010 8:01:30   
clara23
Jutro,

zadnje dva tedna imam tako natrpano, da še zadihat ne moremuser posted image . Zjutraj praksa na šoli, popoldan branje literature za seminarsko in zraven še Mark, pa še pripravit si morem material za naslednji dan. Zdaj vem, da vam, učiteljicam ni tako lahkouser posted image .
Sem pa kar se tiče prakse zelo zadovoljnauser posted image . Včeraj sem imela RU v 3. razredu na temo o izločanju in jim je bilo tako všeč, da sem bila res presenečena. Sem bila že parkrat v tem razredu in so res razgrajači, med mojo uro so bili pa pridni kot angelčki. Danes bom dan preživela s psihologinjo, v torek imam pa RU v 4. razredu na temo o otrokovih pravicah. Ima katera mogoče kakšno idejo, kako naj izvedem kakšno fajn, poučno in ustvarjalno delavnico? Zamislila sem si nekako tako, da bi sami prišli do tistih ključnih pravic..pa da mogoče potem narišejo kaj si predstavljajo pod temo "človekove pravice". Ampak se bojim, da v eni uri to ne bomo fertikuser posted image

Tejkaz, čestitke za novo stanovanjeuser posted image user posted image ! Vidiš, banja je zakonuser posted image user posted image . Mi ga vsak dan na silo potegnemo iz vode, ga pa potem umirim tako, da mu dovolim, da drži kremo za po telesu in da mi jo odpira, ko ga mažem. Se takoj bolj pomembnega počuti in potem pozabi na vodo.
Pižamca je pa zakon, mi je kot ulitauser posted image ! Hvala še enkrat!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.4.2010 9:20:01   
gajka
ZM - ah, če že na razgovoru dobiš tak slab občutek, potem se najbrž tudi taka služba kasneje ne obnese zaradi odnosov v kolektivu... Saj bodo še drugi razgovori.

nell
- naš mulo navadno zaspi v dnevni, pa ga potem v posteljo odneseva. Če pa se sredi noči zbudi, ga pač kar v njegovi postelji uspavava. Zadnje čase opažam, da je ležanje zraven njega sredi noči (in uspavanje) popolnoma brez efekta (dolgotrajno, pa še meni potem spanec manjka, ker on hoče mami, mami) in se za vse najbolj obnese, da grem samo v njegovo sobo, če se pač zbudi, mu povem, da Rok panča v svoji postelji v svoji sobici, mamica pa v svoji v spalnici in da ga itak sliši, če jo pokliče, mu zaželim lahko noč in grem ven. Pol pa upam na najboljše! user posted image

clara23 - nobenih predlogov, žal. user posted image Mene bi po mojem itak eni taki mulčki čez rob spravili, ker sem čisto iz drugega "foha" in jih ne bi znala ukrotit s kakšnimi strokovnimi prijemi. user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.4.2010 10:10:06   
tejkaz
Nell, mi smo ga prestavili v mladinsko posteljo zato ker smo se selili in smo naročali mladinsko sobo za oba. In potem male postlice nismo imeli kam dat. Zaspi brez težav. Sicer si najprej še vsa čuda stvari izmišljuje, pit, copate pospravit, ne bi te igračke, bi drugo,... potem mu zapojem uspavanko, nekaj časa še potem sedi v postelji in se pogovarja in igra z igračkami, potem pa zaspi. Zjutraj ga običajno najdem na drugem koncu postelje, čeprav grem preverit kje je, preden grem jaz spat. Tudi Eva ni imela nikoli težav s privajanjem na posteljo, čeprav je bila v mali posteljici kot vrtavka.

Clara, na žalost nimam pojma kaj naj ti svetujem. user posted image user posted image da ti je pižamica prav.

Zoja Miša, če se že na razgovoru nisi počutila ok, potem je morda res bolje da ne. Je pri vas že kaj bolje? Plače so že?

Hrana - mesa pa pri nas ne mara. Raznih hrenovk in poli sala me sploh ne jemo, poje kakšen košček piščanca, govedine in rib sploh ne, Eva pa ravno obratno. Piščanca ne je, govedine in rib bi pa pojedla kolikor bi le lahko. Evi se je apetit zelo povečal. Sva jo ravno včeraj tehtala, ker se nama je zdelo, da se ji že malo pozna in ima okroglih 14kg. Jaša pa 11kg.  Naša dva obožujeta olive. Pravzaprav vsi moji trije. Cel velik kozarec jih pojedo v enem tednu.

Gajka, mi smo bili enkrat v piceriji Primavera v Izoli. Se že ne spomnim kako je bilo. Verjetno nekaj srednjega, če bi bilo slabo ali dobro, bi se sigurno spomnila.

Naša dva sta še vedno zdrava. Danes zjutraj je Jaša objela ena punčka, ki ji je smrkelj visel čisto do ust, prav lizala ga je že. Inkubacijska doba za škrlatinko je že minila, upam da smo se izmazali.

Nič, veselo na delo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.4.2010 10:13:36   
tejkaz
Sem zdajle malo poračunala - Eva je bila 4 dni mlajša kot je zdaj Jaša ko se je Jaša rodil. Sploh si ne predstavljam, da je bila tako majhna in sploh si ne predstavljam da bi zdajle imela še enega dojenčka. Ojoj.

In na včerajšnji dan pred dvema letoma smo izvedeli da bomo imeli fantka. Se spomnim da je bil 14.4. ker je tašča takrat izjavila naj mu bo ime Valerij, ker ravno goduje na ta dan. Prej sem pa ravno na koledar pogledala in vidim, da je napisano Valerij. Pa mi je spomin ušel za dve leti nazaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.4.2010 10:41:44   
gajka
Sem zdajle malo poračunala - Eva je bila 4 dni mlajša kot je zdaj Jaša ko se je Jaša rodil. Sploh si ne predstavljam, da je bila tako majhna in sploh si ne predstavljam da bi zdajle imela še enega dojenčka. Ojoj.

Govoriš o 3. dojenčku ali kako bi bilo, če bi imela Jaša ta večjega in bi zdaj 2. dobila? Mene skrbi, kako se bo kaj naš mulo obnašal, pa raje ne razmišljam preveč, itak bo najkasneje čez 2 dobra meseca že vse znano... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.4.2010 10:50:42   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Govoriš o 3. dojenčku ali kako bi bilo, če bi imela Jaša ta večjega in bi zdaj 2. dobila? Mene skrbi, kako se bo kaj naš mulo obnašal, pa raje ne razmišljam preveč, itak bo najkasneje čez 2 dobra meseca že vse znano... user posted image

Če bi bil Jaša zdaj prvi in bi zdaj drugega dobila. O ta tretjem nič ne razmišljam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?