|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
16.4.2010 8:44:34   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ZM - a vidve pa spet doma uživata?

Ne že spet, še vedno. Že cel teden. Zaradi  alergije.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
16.4.2010 9:09:24   
anita goitan

anita g. - a ta tretji je pol že nekje poleti 2011 v planu? user posted image Pi nas je zaenkrat samo en palček, pa bi tudi tega občasno dala kar v rejo, tako da so tvoji občutki čisto normalni.

user posted image user posted image user posted image punce ste face
bomo pa kar vse letne čase vključili, a user posted image poletno frajlo že mamo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
16.4.2010 10:20:49   
anita goitan
evo, sem posesala..mal pobrisala, zdej sme si kafe skuhala, evo še za vas drage mojeuser posted image user posted image user posted image , pa en sok za gajkouser posted image

tolk o 3.user posted image , sva se itak včeri sfajtala, da sem nefunkcionalna, da vsako stvar naredim na pol..in da sem cele dneve doma, so pa drobtine po mizi, o ja, o ja..kako ste drage mojeuser posted image , zihr ste bolj funkcionalne od mene in rabm nasvet kako se prekvalificirat v funkcionalno žensko,mamo, lubico user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
16.4.2010 11:52:00   
Zoja Miša
O Anita tale je ena boljših tem...tudi jaz sem doma, pa menda ne znava s Kajo Lino nič pospravljati, da vse le od naju leti... In četudi sem v službi, potem naredim rastur, ko domov pridemuser posted image .Mah, user posted image  pa svinjarije potleh ne vidi, prah sploh ne ve da obstajauser posted image , kopalnica je pa itak vedno ''čista'' in je itak zato, da se cela z vodo zalivauser posted image

Pridna, hvala za kofe. Jaz čakam, da Kaja Lina zaspi, pa se lotim kopalnice in prahu, ki ga niuser posted image .
Popoldne bova zopet na sončku. Jutri ali v nedeljo pa ne vem, če ne bo kakšen arburetum popoldne na vrsti! Kam dlje potepati se mislim, da ne bomo šli...

Pa cel vikend mam čas, da poštudiram, kaj za koncert v ponedeljek obleči. V kaobojkah verjetno se ne spodobi v CDuser posted image . Mah, bom kako krilo iz arhiva potegnila. Bolj problem je kaj zraven skombiniratiuser posted image user posted image user posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.4.2010 12:06:16   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

evo, sem posesala..mal pobrisala, zdej sme si kafe skuhala, evo še za vas drage mojeuser posted image user posted image user posted image , pa en sok za gajkouser posted image

tolk o 3.user posted image , sva se itak včeri sfajtala, da sem nefunkcionalna, da vsako stvar naredim na pol..in da sem cele dneve doma, so pa drobtine po mizi, o ja, o ja..kako ste drage mojeuser posted image , zihr ste bolj funkcionalne od mene in rabm nasvet kako se prekvalificirat v funkcionalno žensko,mamo, lubico user posted image

O marija.....

Pa da mi samo enkrat kaj takega izjavi, bi ga kr nagnala.

Katja user posted image user posted image user posted image

Slabe volje sem danes. Pa ne bom niti jamrala, ker skoz sam jamram user posted image Ko bi le imela kdaj kaj vzpodbudnega za povedat.

Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.4.2010 12:09:57   
anita goitan
ryssa že nima vzroka ti take izjavit...user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.4.2010 12:42:40   
gajka
Uh, dobra tema se je odprla! user posted image Midva sva zadnje čase glede tega na bojni nogi, sploh, ker zdaj pač delam doma (razen, če sem na terenu), "revček" pa zagoni 2 uri na cesti (ali pa več, če je še kje kakšen kreš, v vsakem primeru menda to ni ravno moja krivda user posted image ). In potem, če se za kakšnim vogalom kak prašni maček formira, že poslušam, da se samo doma valjam in bi vsaj posesala pa lahko... Na vprašanje, če ima mnenje, da imamo svinjak po bajti, pa mi odgovori, da pravzaprav imava precej čisto. user posted image Če se slučajno kakšen pleh odmaka na pultu, je že cela štala, ker pol se on čuti dolžnega, da ga pomije (pa mu tega nikoli ne rečem), kar pomeni, da vedno uspe najprej vodo zlit po pultu, pol pa mi še jodla, kaj vodo v pleh nalivam, če ga ne nameravam umit... user posted image Zdaj je pa užaljen, ko mu na vprašanje, kaj sem kaj počela, vedno odgovorim, da sem vse 4 od sebe molela in se po riti praskala, pa kako fino mi je, da lahko to še celo komu zaračunam, za dodatek so še mimo prišli 3 palčki in oprali en stroj cunj in mi kosilo skuhali... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.4.2010 12:44:01   
gajka

anita g. - a ta tretji je pol že nekje poleti 2011 v planu? user posted image Pi nas je zaenkrat samo en palček, pa bi tudi tega občasno dala kar v rejo, tako da so tvoji občutki čisto normalni.

bomo pa kar vse letne čase vključili, a user posted image poletno frajlo že mamo

Kaj torej, pomlad ali jesen 2011? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.4.2010 13:07:37   
Ryssa

ryssa že nima vzroka ti take izjavit...user posted image

Uf bi se jih našlo... že pri drobtinah bi se našlo.
Se pa tudi rada malo sprostim, ko tamali zaspi. Da vsaj kavico spijem v miru. Potem me itak še do večera ožema. Je malo prostovoljnih junakov, ki bi ga prevzeli za kako minuto.

gajka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.4.2010 13:33:39   
anita goitan

Kaj torej, pomlad ali jesen 2011? user posted image

če bom funkcionalnauser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.4.2010 13:43:31   
anita goitan
Ble zuni, krasen dan, dolgoo vzičkanje, Ula mi še spiuser posted image ..nesla zavrnitev odločbe v vrtec in smo spet v čakalni vrsti..čakajoč na vrtecuser posted image
Še to: Letos je prispelo 685 vlog, v vrtec pa je bilo za šolsko leto 2010/2011 sprejetih 205 otrok. 480 otrok zavrnjenih!!!

Kosilo: pica in sem jo polovico zmazala, in to ta velikouser posted image ..itak nisme za nobeno rabo zato tud kuhala nisem in pika. Kar jo je ostalo, bo pa v hladilniku če si bo še kdo zaželel.

Ob 17ih gresta na bazen..ta čas bom Ulo v miru okopala, namazala,..pocertalauser posted image

Vikend: upam da bo lep, da se ne bomo fajtali in si polen metali pod noge, a ne, ker ni lepo, ja! In da kam gremo, odkrivamo našo lepo Slovenijo.

Uživajte tudi ve..čaw čaw

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.4.2010 13:55:57 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3186
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
16.4.2010 14:28:43   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.4.2010 14:34:21   
Zoja Miša
No takole, potleh pomito, prah pobrisan, kopalnica se sveti...pijem kavo, čakam Kajo Lino da se zbudi. Svet je lepuser posted image
In pospravila sem škornje v klet in jih zamenjala za balerinke! Zdaj se je zame res začela pomlad!user posted image

Želim vam lep vikend user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.4.2010 14:35:23   
anita goitan
Janci F izpolnila in posredovala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.4.2010 14:36:14   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

No takole, potleh pomito, prah pobrisan, kopalnica se sveti...pijem kavo, čakam Kajo Lino da se zbudi. Svet je lepuser posted image
In pospravila sem škornje v klet in jih zamenjala za balerinke! Zdaj se je zame res začela pomlad!user posted image

Želim vam lep vikend user posted image

carica siuser posted image

lep vikend tudi tebi

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
16.4.2010 14:40:44   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Sem bila pridna in izpolnila user posted image .
Zanimiva anketauser posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 16.4.2010 14:41:19 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.4.2010 14:42:11   
Zoja Miša
Anita user posted image  user posted image  Uživajta z Ulo v cartanju!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3192
16.4.2010 14:52:05   
buhtlčk
Alo.

Ma ne da se mi nič....Še malo, pa po pamžka v vrtec in vikend!! user posted image Sam ful piha, hm. Bova šla pa za kako pižamco pogledat. Zadnje čase se zgodi, da mu ponoči plenica premoči okrog pasu. Pa mu dajem že 6ko. No ta mu je le enkrat, ampak včerej ga je dala moja mami pred spanjem v petico in ob pol 4h spet previjanje in preoblačenje..

Vas berem takole malo po obrokih. ZM jah teli razgovori..držim pesti, da ti čimprej rata in da jih doživiš še čim manj takilih (brez pridevnika user posted image )
Sayuri vedno hočem napisat - še slikice, tvoja dva sta res posrečena. Jih mojmu skoz pokažem. Lovro je ko da je z Gašperjem v sorodu - sta konkretna deca haha.
Gajka in anita - tud z mojim ultra pridnim se kdaj na take teme usekava. In konkretno poči. Sam ugotavljam skozi leta, da je najboljš, da se oba zdereva, spucava vseh neprijaznih misli, pol pa pogovoriva. Čeprav prijetno pa ni user posted image in me čist ven zabriše. Anita o vzroku pa ne bi, za take besede, ker nobeden nima pravice bit tako egoističen in neprijazen do osebe, ki naj bi jo imel najrajši. Da o nepravičnih obtožbah ne govorim. Evo, pa sem se razburila - pol pa predavat začnem user posted image
katja držim pesti - tud pri men testi takoj po operaciji niso bili čisto ok, pol se je pa samo poštimalo. Tejkaz super za selitev. In zelo lepe sobe.

evo še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje, pa grem še kaj naredit do pol4

Neposredna povezava do sporočila: 3193
16.4.2010 14:52:52   
buhtlčk

Janci F izpolnila in posredovala

tudi jaz

Neposredna povezava do sporočila: 3194
16.4.2010 21:30:15   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Izpolnjeno user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
16.4.2010 21:39:24   
Amelia
Živjo punce! Jaz sem tud vaša stara avgustovka 2008, včasih sem se več javljala, zdaj pa že nekaj časa ne, vidim, da ste še kar na vezi, lepo, lepo.

Midva sva pa ta mesec začela z  novim postopkom zunajtelesne oploditve, imava od prejšnjega postopka, s katerim sva prišla do hčerke, še 5 zamrznjenih zarodkov. Drug teden držte pesti, najprej da kakšni zarodki preživijo odmrznitev in se začnejo naprej razvijat, potem pa čez cca. 14 spet trepetanje, da se kakšen zarodek vgnezdi in obdrži pri meni 9 mesecev....se bom kaj javila kako bo vse skupaj potekalo....sem pa pri Rešu, za tiste ki ga poznate...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
16.4.2010 22:53:50   
bella02
Ojla!
Še sem z vami, čeprav vas ta teden res nisem niti brala, sem imela danes izpit. Ko vas preberem, pokomentiram. Pa pa

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
17.4.2010 12:45:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Katja user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
17.4.2010 13:01:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Živjo punce! Jaz sem tud vaša stara avgustovka 2008, včasih sem se več javljala, zdaj pa že nekaj časa ne, vidim, da ste še kar na vezi, lepo, lepo.

Midva sva pa ta mesec začela z  novim postopkom zunajtelesne oploditve, imava od prejšnjega postopka, s katerim sva prišla do hčerke, še 5 zamrznjenih zarodkov. Drug teden držte pesti, najprej da kakšni zarodki preživijo odmrznitev in se začnejo naprej razvijat, potem pa čez cca. 14 spet trepetanje, da se kakšen zarodek vgnezdi in obdrži pri meni 9 mesecev....se bom kaj javila kako bo vse skupaj potekalo....sem pa pri Rešu, za tiste ki ga poznate...

SREČNO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
17.4.2010 13:12:00   
Erin
Punce moje, tud men se ne da pisat, tolk enga sranja k ga te tedne doživljam, ojoj... svet je lep ja, folk pa žleht, še posebej če vidjo da si priden, ker potem oni zbledijo poleg tebe... zakva ženske hočjo delat v vrtcu če sam klepetajo pa ne merkajo otrok..mam občutek da samo nekatere vemo da smo tam zarad njih ne zato da gobec gonjo...eh..ne bom odpirala te pereče teme, čeprov sej ste dojele kaj mislm...

JAh pa z mojmu mava tud boje zadnje čase...smo kr na istem...

Dans mel čistilno akcijo v vrtcu, ura komaj 13 jaz pa bi šla sam spat.

Tamal  začel ustajat s svitom, bentiš... bom okna na črn pofarbala...

Pa NIČ še ne govori, je edini ane....eh...

Aja, pa mi bomo tud začel polet na pridelku.. tolk da lahko še moj rojstni dan zapijem ;) hehe... samo če se bova z mojim tolk kregala k se zej bo brezmadežno spočet....

27.4. še velja? =)   Kdo poj vse pride? Kje se dobimo? Jaz še nisem bla tm...user posted image

Aja, pa še to..če dr še enkrat omen da T nima dermatitisa ji bom pomolila njegove  noge posute z garjami pod nos....

Eh, vse narobe.. hvala za poslušanje...lep pozdravček***

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?