gajka
|
Uh, dobra tema se je odprla! Midva sva zadnje čase glede tega na bojni nogi, sploh, ker zdaj pač delam doma (razen, če sem na terenu), "revček" pa zagoni 2 uri na cesti (ali pa več, če je še kje kakšen kreš, v vsakem primeru menda to ni ravno moja krivda ). In potem, če se za kakšnim vogalom kak prašni maček formira, že poslušam, da se samo doma valjam in bi vsaj posesala pa lahko... Na vprašanje, če ima mnenje, da imamo svinjak po bajti, pa mi odgovori, da pravzaprav imava precej čisto. Če se slučajno kakšen pleh odmaka na pultu, je že cela štala, ker pol se on čuti dolžnega, da ga pomije (pa mu tega nikoli ne rečem), kar pomeni, da vedno uspe najprej vodo zlit po pultu, pol pa mi še jodla, kaj vodo v pleh nalivam, če ga ne nameravam umit... Zdaj je pa užaljen, ko mu na vprašanje, kaj sem kaj počela, vedno odgovorim, da sem vse 4 od sebe molela in se po riti praskala, pa kako fino mi je, da lahko to še celo komu zaračunam, za dodatek so še mimo prišli 3 palčki in oprali en stroj cunj in mi kosilo skuhali...
|