|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
11.4.2010 9:20:29   
gajka
Dobro jutro! Evo, ena nedeljska jutranja user posted image , če bo slučajno katera nos mimo prinesla... user posted image

Danes pride pa naš palček domov! user posted image Me je ravno moj klical (je šel včeraj zvečer še s kolegi iz tistega konca na bowling in je še on tam prespal), pa prideta okrog 12h domov... Jaz pa že veselo kruh pečem, pa za štrudl sem si skupaj robo nanosila, pa že meso odtaljujem za kosilo... user posted image user posted image Ja, njihovo veličanstvo prihajajo! user posted image

Kahlica - naš mulo sicer vedno (navadno samo zvečer to prakticiramo), ko ga pošljemo lulat na kahlico, gre, vzame kahlico, se vsede nanjo in dejansko tudi lula (velikokrat sicer tudi pokaže, da moram jaz tudi hkrati lulat na školjki user posted image ), ampak sam pa nikoli ne pove, da bi rad šel lulat. user posted image Kar pa se kakanja tiče, je pa zadnjič slučajno imel še malo pokakano rito (sem mu komaj uspela plenico odstranit), ko je na kahlico šel, pa je še en košček kakca v kahlo padel... Vik in krik! Sem mogla takoj spucat, ker on pa že ne bo kakcev gledal v kahlici. user posted image user posted image Enkrat bo že menda obvladal zadevo! user posted image

"sam bom" - u, ja, poznano! Po stopnicah me kar stran odriva, z žličko mu lahko kvečjem na koncu pomagam postrgat hrano po krožniku, pa sploh zunaj "pomagat" je najbolj fajn... Ja, včasih je že hudo samo stat, gledat in čakat. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
12.4.2010 6:35:58   
gajka
Dobro jutro! Ena dišeča user posted image za lažji štart v mrzlo ponedeljkovo jutro! user posted image

Sem že pridno pokonci, bila v nizkem štartu za teren, pa Aladin pravi, da bo na Štajerskem danes totalno user posted image vreme. Dež, sneg in dež, pa bom raje doma (oz. v domači pisarni) kot pa mokra kot user posted image . Jutri je nov dan, kajne? user posted image
Njegovo visočanstvo Roka smo dočakali. user posted image Mi je bil ful čuden občutek na začetku, mi je deloval kot da se je ful spremenil, vizualno in osebnostno. user posted image No, potem pa je naenkrat le postal stari Rok. user posted image Noč je bila bolj tako - tako, je večkrat pojokaval, ta dolga runda tolaženja je trajala uro in pol user posted image (najprej dobra ura v stilu 1000 obratov na minuto, potem pa vendarle ponoven potop v sanje). Ja, se bo treba očitno spet na domačo posteljo in sobo navadit. user posted image Je pa še bolj čvekav postal. Zdaj že reklame na TV "komentira" (v stilu sok, teta, avto, banana...), če pa je v svojem momentu, potem pa je kot papiga, ki ponavlja vsako ta drugo našo besedo. user posted image

Nič, moram zdaj malega polhka počasi zbudit, ker ima že čez slabo uro 2. cepljenje za KME.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.4.2010 7:52:14   
Zoja Miša
Jutro.
Kaja Lina bolana. Sumim na peto ali šesto bolezen. Vročino je imala le v soboto. Zdaj je drugače čist fana, sam po obazu listasta po vratu in trebuščku pikasta. A ne fejst. Bomo videli kaj bodo rekli pri P, ko bom klicala. Delati začne pa šele popoldne.

Pa jaz bi morala k zobarju popoldne...mah bomo videli kako bo.

Pri babici in dediju se je imela fajn, a na koncu smo se tako skregali, da zdej ne govorimouser posted image
Mah, najprej sta imale slabo ves, ker je pač tam zbolela in se opravičevala, da nista nič...pa bolj sem govorila, da je pač tako, da otrok zboli in pika, brez kdo je kriv...slabše je bilo. Potem pa še na koncu, gremo domov in Kaja Lina seveda ne bi šla... meni je to logično, tam jo nihče ne komadira vse je po njeno....kar če mene vprašaš itak ni prav, ampak saj njiju dav v rit nosi ne mene...ampak ne koncu mi je počilo, ko je rekla - Kaja Lina, daj hlače gor, se greš guncat. Mislim halo!!!! Gremo domov in ne guncat! Pa bolana ja?!? Kako si to predstavlja?! Da potem sem jaz zmaj, ki jo primem in namesto guncat, dam v avto!!! Mislim, sem res čist ven padla, se celo zadrla, kar pa priznam, ni bilo prav. Ona pa v jok, pa itak je vsega ona kriva, da je bolana, pa sam dober hoče, pa ....bla, bla...Mislim, ne razumem, kako hočeš dober, potem pa take bedarije klamfaš!?
Potem sem jo sicer, ko smo prispeli domov poklicala in se opravičila, za dretje. Ampak da imam zaradi vsega tega še pa vedno prav in da četudi ne bi imela, bi morala ona upoštevati mene!!! Pa se noče podati...zdej pa bomo videli, kakos e bo to razpletlo?!

Hvala, ker ste poslušaleuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.4.2010 8:34:08   
anita goitan
jutroo

uf spet eno mrzlo jutro, a bo stabilno vreme al ne, dost mam teh mrzlih dni.

Sicer bli čez vikend redni obiskovalci dinzavrov v Volčjem Potokuuser posted image , sam včeri dopoldan je bil pa fejst mraz.

Sobo naročili, tejkaz Planet Alples in sicer rumeno, pograd pa ena visoka omara..zanekrat, potem bomo dokupovali, program je itak stra šele dobro leto, nekja čez 700€, potem pa še jogija, pa letve..pa posteljnina..

http://www.sovica.si/index.html če katera pozna, bo dobrodošlo, hvalauser posted image

se še beremo

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.4.2010 8:37:28 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.4.2010 8:36:58   
gajka
ZMuser posted image Ah, ti ta stari... user posted image Midve z mamo sva se usekale v soboto, pa v nedeljo dopoldan še enkrat iz istega razloga, popoldan je pa vsa poklapana prišla Rokca pogledat... user posted image Razlog: mi najprej v soboto vrže naprej, da bi lahk mal naprej gledala in razmišljala o nakupu sosednje parcele. Jo vprašam, zakaj jo rabi, pa dobim odgovor, da za mene!?! Jo vprašam, če je prtegnjena, da bom kupovala sosednjo parcelo, če misli, da se bova z mojim celo življenje vozila vsaj 1 uro v eno smer v službo, poleg tega je ni tako prvovrstne parcele, kjer bi zidala bajto 10 m stran od nje (pač ne šparam z besedami, ko mi nekdo na žulj stopi user posted image )! V nedeljo zjutraj se pa dela revico bedasto, zakaj sem jo nap* zaradi njene izjave in se delala butasto, kaj sem mislila s tisto vožnjo v službo. Pa sem jo samo vprašala, če ji slučajno nisem že kake pol leta nazaj povedala, da nameravava najt nekaj bližje LJ? In kak je bil njen odgovor? Ja, pa tega nisi nikoli več rekla! Ja, a moram nonstop isto trobezljat, da se komu v možganih usidra? user posted image Nakar še pripomni, da je itak že večkrat videla, da sem po netu kakšne hiške gledala (sem iz firbca malo kakšne kataloge montažnih hišk brskala)... user posted image user posted image In potem se jaz sprašujem, komu kakšen kolešček manjka in kdo koga podjeb*... user posted image
Drugače je pa tudi Rok malo drugačen v obnašanju, je vendarle bil cel teden na all-inclusive. HB, sta ga menda imela od mojega starša vseeno malo bolj na kratko kot sicer in mu nista čisto vsega pustila. No, pustimo detajle, da ima zdaj tam tak bager, da lahko na njem sedi in z nekimi ročkami žogice preklada z žlico... Pa dobro, saj je njihov prvi vnuk, pa ga naj razvajajo, če lahko! Do neke mere seveda... Nakup tistih avtov na akumulatorje sva pa že nekaj časa nazaj strogo prepovedala in upam, da se bojo vsaj tega držali (dovoljena so samo prevozna sredstva na nožni ali ročni pogon)! user posted image Me je pa presenetilo, da tokrat ni prišel domov z več cunjami kot je šel tja! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.4.2010 8:47:24   
anita goitan
Starši mi se odlično razumemo, in prav hudo vas je brat kašne probleme imateuser posted image ...sicer pogrešam svojo mamo zeloo, pa tudi takih grande obdarovanj ni kajti Ula je njen 8.vnuk(inja), pa če bi vsem na veliko kupovala, pa še nam 4.otrokm..se ve.
Od mojga sta Zoja pa Ula prvi vnukinji, ampak obdarovanj ni oz kupovanj kar počez, če že da denar.
Seveda tudi varstva ni in otroka vlačim/va vse povsod seboj..ampak vse je za nekaj dobro.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.4.2010 8:54:39   
tejkaz
Samo da vas na hitro pozdravim, danes me čaka precej dela, ker spet roke lovim

Danes smo prvič spali v našem stanovanju. Otroka sta spala brez težav, seveda če smo eno noč prej zaspali ob dveh zjutraj, pa še to na tleh user posted image user posted image Midva sva pa tudi v trenutku zaspala. Imamo sicer še precej dela, da bo vse na svojem mestu, ampak se že da živet. In otroka sta se včeraj prvič kopala v kadi. Prej smo imeli tuš in sta se vedno kopala v tisti mini vodi, zdaj je pa to cela uživancija. Oba sta jokala, ko sem ju ven dajala.

Morem se danes malo pozanimat, menda mi pripadata dva dneva dopusta za selitev. Če je tako, jutri ostanem doma. In pa v petek, ko mi pride mami pomagat počistit ta staro stanovanje.

Zoja Miša, hitro se pozdravite. Slike s kolesa sem ti prehitro obljubila. Jaz nimam nobene, se pa spomnim, da nas je tast enkrat slikal, ga bom prosila za slike. Kar se pa tiče babi - mogoče je samo v tistem hipu, ker ji je bilo žal da je pri njih zbolela, hotela kaj popraviti in se tega na žalost lotila na napačen način.

Gajka, krasno da je vaše visočanstvo uživalo na dopustu. Še kdaj, a ne?

Kahlica - nič, še vedno nič. Tudi vsede se ne gor. Sicer ga blazno zanima ko gre Eva, takoj zdirja za njo in jo glada in si hlače dol tišči, samo ko ga poskušam posest, pa ni šans. Rit kar stisne, noge kar trde postanejo. Kar zvijat se začne in hlače nazaj gor vlečt. Tudi vidim da nima še nobenega občutka kdaj lula. Ko zvečer teče voda v kad, on pa je že negac, se polula na tla in sploh ne trzne, sploh ne opazi da se je kaj zgodilo. Ma vsi gredo enkrat iz plenic, tudi naš bo šel. Je pa pri drugih stvareh že dober. Govori tako da ga že vsi razumemo. Vse pove, vse razume, vse se zmeniva.

Bella, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Faza "sam bom" - hm ne vem, naje sam, pije sam, po stopnicah gre sam, dol in gor, oblečt se pa pusti. Jaz ju đže kar od začetka učim, da čim več stvari naredita sama.

Sayuri in vse ostale hvala za čestitke glede stanovanja. Je res krasen občutek, na svojem.

Katja, upam da je s šivi že kaj bolje. In da se z Janom čimprej rešita nahoda. Nodi je tudi pri nas in. Vsak ima enega v postelji. Sem jima kupila ene take luštne pižamce od nodija. So za poletje. Še jaz komaj čakam da ju oblečeta.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A žabe še nosijo vaši pod hlačami?

Ne več. Malo dobelejše nogavičke in ne preveč tanke hlače.

No, pa sem vas samo pozdravila user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.4.2010 9:01:54   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Sobo naročili, tejkaz Planet Alples in sicer rumeno, pograd pa ena visoka omara..zanekrat, potem bomo dokupovali, program je itak stra šele dobro leto, nekja čez 700€, potem pa še jogija, pa letve..pa posteljnina..

Super soba je, veš. Jaz sem bila od začetka malo skeptična glede ročajev za odpirat, ker so takšni mehki, ampak se dobro obnesejo. Mi imamo zeleno-bež kombinacijo, dve postelji, dve veliki omari, en most omar nad Jaševo posteljo in omare pod Evino posteljo, pa tisto mini mizico in dva stola, pa je prišlo 2200 € Potem pa še latoflex pa jogi, pa novo veliko odejo in blazino, pa posteljino,... Res je fino, ker je program še dokaj nov in ne bo težav z dokupovanjem elementov, mi bomo morali kasneje dokupiti še dve pisalni mizi.

Včeraj smo še sedežno sestavili. Zelo lepa. Še lepša, kot je bila v trgovini.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 12.4.2010 9:02:42 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.4.2010 9:13:34   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Super soba je, veš. Jaz sem bila od začetka malo skeptična glede ročajev za odpirat, ker so takšni mehki, ampak se dobro obnesejo. Mi imamo zeleno-bež kombinacijo, dve postelji, dve veliki omari, en most omar nad Jaševo posteljo in omare pod Evino posteljo, pa tisto mini mizico in dva stola, pa je prišlo 2200 € Potem pa še latoflex pa jogi, pa novo veliko odejo in blazino, pa posteljino,... Res je fino, ker je program še dokaj nov in ne bo težav z dokupovanjem elementov, mi bomo morali kasneje dokupiti še dve pisalni mizi.

Včeraj smo še sedežno sestavili. Zelo lepa. Še lepša, kot je bila v trgovini.

o hvala, čez 14dni jo dobimo in že komaj čakam, da bo lepo imela svojo sobo in ves igralen teritorij se preseli, sedaj so igrače v dnevni.
Ja je pa drago, ampak Alples je kvalitetna blagovna znamka, mi2 imava računalniško mizo tako ornk veliko in se moj včasih poheca, da se na njej da tud ...user posted image da zdrži.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.4.2010 9:28:36   
Zoja Miša
Kaja Lina se trenutno sama igra, kar jke uspeh. Bom izkoristila na hitro.

Ja, s taščo, sva se nekako zmenili. Mah, verjetno bo še velikokrat kaj, kar mi ne bo pasalo in mi dvignilo tlak. Upam le, da bom lahko ostala takrat mirna, ker potem bom res popolna zmagovalka. Še zdej pravi, ja, da je želela, da gre samo za kakšno minuto na gugalnico in potem v avto...user posted image  Mislimuser posted image , ne!!! Otroku se razloži, kot je...
Ma, sej bo...

Kahlica, tudi pri nas še ni zanimiva. Sicer se vsede gor, sedi in to je vse. Ko se pokaka v pleničko mi sicer pove in pokaže in se greva previt, ni pa še tako, da bi šla na kahlico. Ma ja, jaz sem tudi glede tega skelnila, da se ne bom obremenjeva, ko bo, bo. Nihče še ni v plenicah ostal. Me je Nell lepo pomirila enkrat, začenš pri dveh, končaš pri treh, začneš pri treh, končaš pri treh. Eni pač prej, ko drugi.

Drugače pa tudi mi vse sama...sama oblečt, obut....

Žabe mi jih imamo spet, zunaj je mraz ko user posted image .

Tudi jaz imam pol kufer tega vremena!!!

Tejkaz, bravo za prespano noč in res bodite srečni v novem domu!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.4.2010 9:45:08   
anita goitan
včerajšnje cerkljanje na previjalni

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.4.2010 12:20:48   
gajka
Starši mi se odlično razumemo, in prav hudo vas je brat kašne probleme imateuser posted image ...sicer pogrešam svojo mamo zeloo, pa tudi takih grande obdarovanj ni kajti Ula je njen 8.vnuk(inja), pa če bi vsem na veliko kupovala, pa še nam 4.otrokm..se ve.
Od mojga sta Zoja pa Ula prvi vnukinji, ampak obdarovanj ni oz kupovanj kar počez, če že da denar.
Seveda tudi varstva ni in otroka vlačim/va vse povsod seboj..ampak vse je za nekaj dobro.

Naj se sliši kakorkoli že, ampak iz ustnega izročila ostalih, ki ne živijo blizu s starši (tudi user posted image ima enake izkušnje), se imajo ta stari in ta mladi najraje, če je med njimi razdalja, ki se je absolutno ne da kar v copatih izvest (po mojem mnenju mora biti tudi predolga za nedeljski špancir user posted image ). Kolikor jih poslušam, vsi pravijo, kako so se odnosi izboljšali, ko so se odselili. Mogoče bom pa lahko enkrat še sama povedala, a to drži ali ne. user posted image

Jaz pa sem pravkar oddala vlogo za vrtec za Roka, pa upajmo, da bomo imeli srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.4.2010 12:23:59   
gajka

včerajšnje cerkljanje na previjalni

user posted image

user posted image Je pa kar težko verjet, da je bila Zoja leto in pol nazaj Ulinih dimenzij. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.4.2010 12:27:44   
gajka
tejkaz user posted image za uspešno preselitev! Glede selitvenega dopusta pa je odvisno od kolektivne pogodbe, navadno pa pripada vsaj kak dan. 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.4.2010 12:31:14   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Naj se sliši kakorkoli že, ampak iz ustnega izročila ostalih, ki ne živijo blizu s starši (tudi user posted image ima enake izkušnje), se imajo ta stari in ta mladi najraje, če je med njimi razdalja, ki se je absolutno ne da kar v copatih izvest (po mojem mnenju mora biti tudi predolga za nedeljski špancir user posted image ). Kolikor jih poslušam, vsi pravijo, kako so se odnosi izboljšali, ko so se odselili. Mogoče bom pa lahko enkrat še sama povedala, a to drži ali ne. user posted image

Jaz pa sem pravkar oddala vlogo za vrtec za Roka, pa upajmo, da bomo imeli srečo!

Drži. Mi smo daleč. Ampak vidiš, da še tako pride do sporovuser posted image
Jaz drugače tudi lahko rečem, da se super razumemo, ampak tako je, da tudi jaz ne znam držati jezika za zobmi in pač povem kakor mislim in ničesar ne olepšujem. Res pa znam, ko gre za Kajo Lino in sem prepričana, da imam v nečem prav, biti tudi nesramnauser posted image , ne glede na to, kdo je na drugi strani.

In Kaja lina je vsem prva vnukinja...

V glavnem, Kaja Lina ni imela problema s privajanjem, da spi in da je nekje drugje...mi vsi imamo večji problem...Mah, se bomo vsi navadili na to.

Čakam, da bom lahko začela P klicarit (v ponedeljek je ponavadi za znoret gužva) in upam, da se dobro zmenim, da mi ne bo treba zobarja prestavljati.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.4.2010 12:39:26   
anita goitan
gajka jaz pa čakam odločbi iz vrtecauser posted image , cajt bi že bil..
In res, čas hiti, punči raste/teta, včer sem šla v shrambo iskat škatlo Zojinih oblačil št.68 pa šit no, Zoja je šla v zimo..Ula gre v poletje, bolj mal bom lahko ponucala..ampak bom pa kupila, mal, tko za luštuser posted image

Ula: včer se mi je ogromno jokala, res če bi bil tako jok pr ta 1.bi zihr že urgenco klicalauser posted image , kilometrina pa svoje naredi, potem se je pa nekako umirila, prej pa tud kuminove kaplce na dudko niso pomagale, dojila se je tud na pol ure, rokce si tlači v ustka..ma tako imam na sumo da bodo zobki, če bo šla po Z.stopinjah (zobeh) bodo kmal...

zoja mišauser posted image ti se kar zase postavi, halo če se človek ne sam noben te ne bouser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.4.2010 12:42:33 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.4.2010 12:45:54   
anita goitan
evo odločbi:
Zoja je dobila vrtec..končnouser posted image
Ula..zavrnjena, je na 15m.otrok r.2010user posted image

uf bo drago tole...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.4.2010 13:09:53   
Zoja Miša

evo odločbi:

uf bo drago tole...

Super za Zojo! Čeprav 15 m za Ulo niti ni tako slabo...zna se sprazniti. Držim pesti!
Gajka, tudi za vas!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.4.2010 13:15:40   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz user posted image za uspešno preselitev! Glede selitvenega dopusta pa je odvisno od kolektivne pogodbe, navadno pa pripada vsaj kak dan. 

Nimam kolektivne pogodbe, ker sem pri nas edina zaposlena. V moji pogodbi pa nič ne piše.

Glede babic in dedkov - načeloma se dobro razumemo z vsemi. Tu pa tam pride do kakšnih nesoglasij, predvsem s tastom, največkrat kadar govori čez svojega sina, torej čez mojega moža. Moja otroka sta pri njegovih prva vnuka, pretirano ju ne razvajata, pri naših sta pa drugi par vnukov, in ju zelo razvajajo. Prav tako kot pri Aniti, midva otroka povsod s sabo vlačiva, kot majhni muci, naši so predaleč, njegovi pa prevečkrat odsotni. Res redko se zgodi, da sta v varstvu.
Sicer pa tudi jaz vedno povem kaj mi leži na duši in jeziku, še posebno mimoidočemu, ki nas ne pozna in včasih spusti kakšno pripombo. Ravno v soboto smo imeli popoldanski "obhod" po Medvodah. Malce je pihalo ampak nobene panike, da ne bi mogli biti zunaj. Bila sem sama z obema. Pridemo do enih konjev, kjer nas je dobila ena starejša "gospa". Ker kmalu mi je začela govorit, kako zdaj mlade mamice ne cenimo svojih otrok in jih peljemo ven ob čisto vsakem vremenu. Da ona ima dva sina in je z njima ravnala kot da bi bila zlata, jaz pa ne znam presodit kdaj otroka ven peljat in kdaj ne. Da če piha veter iz Krvavca, moramo biti notri. Povedla sem ji par krepkih, ona je še nekaj nazaj zalajala in se jezno obrnila stran. Njen mož se je pa hihital zraven. Mi gredo na živce takšne stare koke.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.4.2010 13:17:00   
tejkaz

evo odločbi:

uf bo drago tole...

Ceneje, kot pa če bi imela obe privat. Super za Zojo user posted image user posted image Gre v vrtec s 1.9?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.4.2010 13:35:31   
gajka

evo odločbi:

uf bo drago tole...

user posted image za Zojo! Pa tudi Ula bi utegnila tekom leta prostor dobit. user posted image
Drago bo pa pri nas tudi. So mi težili danes, ker nisem dala zraven tudi vloge za znižano plačilo, pa sem jim rekla, naj mi kar tisto izjavo dajo za podpisat, da se strinjam z 8. razredom plačila. Če pa še do konca leta šteje bruto iz leta 2008, to je bilo pa zame in za mojega zlato leto... user posted image Eh, malo mimo, da se upošteva plača izpred 2 let... Kaj potem naredi tak, ki je trenutno brezposelen, pred 2 letoma je imel pa super službo in super plačo?  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.4.2010 13:38:09   
Zoja Miša
Bravo Tejkaz! Tako je treba. Sem tudi jaz zadnjič eni mamici na igrišču povedala svoje, ko je lepo telefonirala, njen 5 let star sin, je pa divjal po toboganu. user posted image

Pediatra imava zdej, se greva pokazati. Jaz pa zobarja potem....joj upam, da nama uspe vse.
Bodite čedno.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.4.2010 13:41:03   
Zoja Miša
Gajka, mene vprašaj...sem dala še enkrat, da pregledajo mojo vlogo...pa, ja, čeprav se je moja plača znižala za 40 %, ne morejo nič, ker upoštevajo le, če izgubiš službo oz. se spremeni št. družinskih članov!user posted image
user posted image  Strošek vrtca je tako malo manj, kot polovica moje plače, pa samo tolažim se lahko, da bo drugo leto bolje.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.4.2010 13:42:18   
gajka
tejkaz - prav imaš, da si povedala svoje. user posted image Kako je fino enim pametarit... user posted image

ZM - glej na to s pozitivne strani... Čez 2 leti boš pa imela zaradi tega nižjo položnico! user posted image Lahko pa še hitro enega družinskega člana sproducirata user posted image , bosta 2 benefita - nižja položnica, pa še ta drugi bo zastonj!

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.4.2010 13:48:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.4.2010 15:52:57   
K_a_t_j_a

evo odločbi:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super! Za Ulo se ma res mogoče tekom leta najde mestu v vrtcu.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?