tejkaz
|
Samo da vas na hitro pozdravim, danes me čaka precej dela, ker spet roke lovim Danes smo prvič spali v našem stanovanju. Otroka sta spala brez težav, seveda če smo eno noč prej zaspali ob dveh zjutraj, pa še to na tleh Midva sva pa tudi v trenutku zaspala. Imamo sicer še precej dela, da bo vse na svojem mestu, ampak se že da živet. In otroka sta se včeraj prvič kopala v kadi. Prej smo imeli tuš in sta se vedno kopala v tisti mini vodi, zdaj je pa to cela uživancija. Oba sta jokala, ko sem ju ven dajala. Morem se danes malo pozanimat, menda mi pripadata dva dneva dopusta za selitev. Če je tako, jutri ostanem doma. In pa v petek, ko mi pride mami pomagat počistit ta staro stanovanje. Zoja Miša, hitro se pozdravite. Slike s kolesa sem ti prehitro obljubila. Jaz nimam nobene, se pa spomnim, da nas je tast enkrat slikal, ga bom prosila za slike. Kar se pa tiče babi - mogoče je samo v tistem hipu, ker ji je bilo žal da je pri njih zbolela, hotela kaj popraviti in se tega na žalost lotila na napačen način. Gajka, krasno da je vaše visočanstvo uživalo na dopustu. Še kdaj, a ne? Kahlica - nič, še vedno nič. Tudi vsede se ne gor. Sicer ga blazno zanima ko gre Eva, takoj zdirja za njo in jo glada in si hlače dol tišči, samo ko ga poskušam posest, pa ni šans. Rit kar stisne, noge kar trde postanejo. Kar zvijat se začne in hlače nazaj gor vlečt. Tudi vidim da nima še nobenega občutka kdaj lula. Ko zvečer teče voda v kad, on pa je že negac, se polula na tla in sploh ne trzne, sploh ne opazi da se je kaj zgodilo. Ma vsi gredo enkrat iz plenic, tudi naš bo šel. Je pa pri drugih stvareh že dober. Govori tako da ga že vsi razumemo. Vse pove, vse razume, vse se zmeniva. Bella, vse najboljše za rojstni dan Faza "sam bom" - hm ne vem, naje sam, pije sam, po stopnicah gre sam, dol in gor, oblečt se pa pusti. Jaz ju đže kar od začetka učim, da čim več stvari naredita sama. Sayuri in vse ostale hvala za čestitke glede stanovanja. Je res krasen občutek, na svojem. Katja, upam da je s šivi že kaj bolje. In da se z Janom čimprej rešita nahoda. Nodi je tudi pri nas in. Vsak ima enega v postelji. Sem jima kupila ene take luštne pižamce od nodija. So za poletje. Še jaz komaj čakam da ju oblečeta. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša A žabe še nosijo vaši pod hlačami? Ne več. Malo dobelejše nogavičke in ne preveč tanke hlače. No, pa sem vas samo pozdravila