|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
12.4.2010 18:29:22   
sayuri
O, anitag, super za vrtec. Sem prepričana, da bo Ula tud prišla notri. 15 mesto ni tko švoh. user posted image  Mi imamo letos vrtec najbolj poceni, ker so not trije otroci. user posted image Plačujemo za Filipa, L&Z sta zastonj user posted image Drugo leto bo spet dražje,user posted image ker Fiip pobegne v šolo, L&Z pa bosta še vedno v prvem starostnem obdobju user posted image JAz sem vrtca že tolk preplačala, da to kar res ni user posted image

ZojaMiša pri nas sicer ni še tako zelo počilo, da bi se ful skregali z mojimi ali taščo/tastom. Enkrat sva se midve z mami nekaj spičle, ko se je Lovro pri njej vrgel na tla in ful kričal, vpil, jokal, cepetal. JAz sem ga ignorirala, ona je pa nanj ful zavpila, da naj bo tiho user posted image in da ga bo naslednjič z mrzlo vodo polila user posted image Sem bla tok šokirana nad njeno izjavo, da sem sam rekla, da mojih otrok nihče ne bo z vodo polival. user posted image Sem potem rabila še nekaj cajta, da sem k sebi prišla. Pa ne zarad same izjavemame ampak zarad dejstva, da nekdo to res nekje počne in ona je nekje slišala in bi to kar sprakticiralo to enkrat ob priložnosti na mojih otrocih user posted image Joj, sem bla jezna, užaljena, prizadeta in ne vem še kaj user posted image AMpak se mi je kmalu potem opravičila in rekla, da ve, da ni prav odreagirala. Da otroci so pa vseeno trmasti. user posted image

Rezervirali smo morje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
13.4.2010 6:34:44   
nell
Pozdravček punce

...uspela sem na hitro prebrati napisano, časa za komentarje je pa malo manj, ampak se bom potrudila.

Tejka - čestitke ob novem in vašem stanovanju - verjamem, da je to eno čisto posebno doživetje za vašo družino - končno čisto na svojem. Glede tega dretja k otroke iz bane jemlješ se pa kr privadi - pri nas se šele zdej umirja...smo pa že velik taktik zamenjali. Tibor pač tolk uživa, da tud če je voda hladna ne gre vn - zdej jo običajno kr spustim, pol pa itak nima kje čofotat. Se pa našmu zdej blazno dopade tuš, neki časa nazaj se ga je še bal.

Anita - user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec

Zoja miša - js se sicer krasno razumem tako s taščo kot tudi z mojo mami - priznam, da se je odos med mano pa mami bistveno izboljšal, ko sem se odselila, rodila svojega otroka in na določene stvari začela gledati iz drugega zornega kota. Dejstvo pa je da so redki trenutki, ko bi generacija staršev razmišljala popolnoma enako kot mi, sploh pa ko se tiče njihovih vnukov. Tud moja tašča kdaj nardi kej tazga, da se s težavo ugriznem v jezik, ampak takrat se res grem taktiko preštej do 10. Drugače te pa razumem, da ti ni blo prav - tud js želim, da se otroku povedo stvari tko k so, nč nekega kamufliranja. Ampak razumem tud tvojo taščo - verjetno ji je bilo res grozno hudo, ker je Kaja Lina zbolela pri njuju - prvič na počitnice, tebe je že itak prej skrbelo kako bo, potem pa še zboli. Tudi če si rekla, da je to pač tko, da otrok zboli, verjemi, da se s tem ni zmanjšal občutek krivde. Mislim, da ti je želela na nek način pomagati, da bi se tamala oblekla in brez težav odšla skozi vrata - zbrala je pač napačen način - mislim, da so marsikateri stari starši znani po tem, da otroka prepričujejo v čuda različnih stvari, da jim uspe. Sej veš, za vsakim dežjem posije sonce in nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.

27.4 - mene ne bo - mi bomo takrat veselo raziskovali dalmacijo. Komaj čakam, da malo menjam okolje.

Mi smo o.k HB - Tibor je sicer včeri imel sitnoritis - ga mal muči slabo vreme, ker ne more rit po pesku, zemlji, med kamni. Včeraj se ni ravno mogu odločit koga bi raje mel zraven sebe ali mamico ali atija, če sva bla pa oba pa tud ni blo dobro. Po pol ure dretja in negodovanja iz Tiborjeve strani, je pa tud meni prekipelo. Sva se na hitro zmenla, da bo romal nazaj v postlo če ga bo sral - je mislu najprej da se hecam, pa sm ga kr zagrabla. Pustla sem odprta vrata in rekla, da k se bo umiril pa lahk pride v dnevno (k da me bo razumel). Pa se je zdrl, potem pa zlezu iz postle in se lepo pršu igrat - nč več dretja. Me je šokiral na celi črti. Očitno morjo tud otroci kdaj tulit k volkovi k jim kaj ne paše user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja midva sva v Tibijevi postelci odstranla tri letve, da lahko zdej sam vn in notr plazi - zaenkrat ob večerih še nimamo težav (upam da nisem prehitr rekla) - k ga dam v postlo tam tud ostane, no enih parkrat moram nazaj, da se še mal pocrkljama, da mi da še lupčka, da mi še kaj pokaže in pove, ipd. Ampak ajde to traja cca 15 minut in me ne moti, včasih mi je prav zabavno. Sploh kadar si izmisli svašta, da bi se še mal pogovarjala.

Nč zdej moram pa še hitr kej za službo nardit in potem šibat.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
13.4.2010 7:45:08   
Zoja Miša
Ena jutranja user posted image .

Mi2 pri zdravniku opravile hitro in rekel je, da je očitno neke vrste alergijauser posted image . Deluje kot koprivnicauser posted image user posted image user posted image . Da ne ve kaj točno ji jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jah...danes je začela še pa ful kašljati...Ma, bomo videli kaj bo. Po obrazu je še cele marogasta, drugje ne. Pa srbi jo fejst. Dobile sirup proti alergijam. Doma sva ta teden. Ampak če ne bo sprememb, ali slabše bova itak morali nazaj. Ja, bomo videli.

Pri zobarju opravila super.
Anita še enkrat hvala user posted image  Končno imam svojo zobozdravnico!

Sayuri, kam in kdaj greste na morje???

Nell, lepo napisano, ko bi le lahko bila tako preudarna kot ti. Upam, da mi uspe kdaj.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
13.4.2010 7:46:53   
Zoja Miša
A je barva foruma nova???

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
13.4.2010 8:04:05   
anita goitan
jutrooo

ma hvala vam za navdušenje nad vrtcem samo včeraj nisem imela energije da bi vam napisala, da pa Zoja verjetno ne bo v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobila ga je namreč v najbolj dislocirani enoti VVZ Kamnik Laze v Tuhinjuuser posted image user posted image user posted image , enota Palček.
In ja, bla pri ravnateljici, pa ni šans da bi šla kam bližje, pač kjer so bla še fraj mesta tam so nas dali..razen če se kdo premisli (ja seveda se bo..) al pa izpiše (ja seveda..).

In sedaj...smo spet v čakalnici...ker skor na Vransko je ne bom vozila, a ne.

Drago: tudi če smo v vrtcu bo drago, kajti smo v najvišjem r., kljub še enemu družinskemu članu...

In kaj naj sedajuser posted image

ma kolk sem slabo spala

pa Ula če je 15.nič ne pomeni, pač januarka je, samo 11m izpolni šele decembra...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3105
13.4.2010 8:21:08   
anita goitan
No, drugače je bla pa včeri Zoja v posvetovalnici, ceplejna, ima 13kg in 88cm, matejchi za seznamuser posted image .Je bil pa moj z njo.
Pa uz kolkov pri Uli okuser posted image

peljem Zojo k varuški...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
13.4.2010 8:55:06   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutrooo

ma hvala vam za navdušenje nad vrtcem samo včeraj nisem imela energije da bi vam napisala, da pa Zoja verjetno ne bo v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobila ga je namreč v najbolj dislocirani enoti VVZ Kamnik Laze v Tuhinjuuser posted image user posted image user posted image , enota Palček.
In ja, bla pri ravnateljici, pa ni šans da bi šla kam bližje, pač kjer so bla še fraj mesta tam so nas dali..razen če se kdo premisli (ja seveda se bo..) al pa izpiše (ja seveda..).

In sedaj...smo spet v čakalnici...ker skor na Vransko je ne bom vozila, a ne.

Drago: tudi če smo v vrtcu bo drago, kajti smo v najvišjem r., kljub še enemu družinskemu članu...

In kaj naj sedajuser posted image

ma kolk sem slabo spala

pa Ula če je 15.nič ne pomeni, pač januarka je, samo 11m izpolni šele decembra...

Če ti je stroškovno isto ali jo voziš v vrtec ali k varuški (kar se plačila tiče) jo daj raje še za eno leto oz. dokler ne dobiš vrtca bližje, k varuški. Tile z vrtca so pa res neumni. Se kdaj vozimo čez Tuhinjsko domov in vem kje so Laze. Tam bi morali vrtec obiskovati tisti otroci katerih se starši vozijo na Vransko ali v Celje v službo, ne pa Ljubljančani. Saj pri vpiu napišeš kam hodiš v službo. Pa saj ti to že veš. Jaz plačujem samo za Evo, za Jaša imam zastonj, smo pa v drugem najvišjem razredu. Vseeno bolje, kot pa če bi imela koga v privat, tako da upam da obe tvoji punci kmalu dobita vrtec.

Super za Zojine mere. Je velika punca. Matejchi ima pa zdaj že veliko dela s seznamom. user posted image

Zoja Miša, kaj sta pa novega jedli? Jaz sem bila takšna v nosečnosti pri Jašiju. Ničesar niso ugotovili, samo da je koprivnica. Šele ko sem dobila injekcijo kortikosteroidov je bilo dobro. Mogoče bo samo minilo.

Nell, krasna metoda štetja. Jaz kdaj v službi štejem. Sem se naučila od Krysiine prijateljice. user posted image

Sayuri, moja tašča je svojega sina polivala z mrzlo vodo, ko je bil trmast. Jaz nisem mogla verjet ko mi je to rekla. In ni šans, da jaz to kdaj naredim.

Pri Jašiju v vrtcu razsaja škrlatinka. Sicer upam da je ne dobita, ampak če je že treba, upam da hitro zboli, ne pa potem čez 14 dni, ko gremo na morje. A sem grozna, ne?

Lep dan, pridno delajte.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3107
13.4.2010 9:05:46   
anita goitan
tejkaz ja, seveda obkrožiš katero enoto, in eno imam čez cestouser posted image , sam ni nič prostih mest..ma ta naš Kamnik in Smolnikaruser posted image , nabral dnar od prispekov, ogrooomno novih stanovanj in seveda mladih družin..infrastruktura pa v riti, ja!

Ja, pač se damo nazaj v čakalnico in čakamo kot sem že napisala, samo varstvo bom zamenjala da bom imela obe punčki skupaj, pa da ne bom glih 600€ plačevala..sedaj se mi ni ljubilo menjat varuške, Zoja je zadovoljna, mi2 nisva..ampak sem računala na vrtec, pa da jo čez poletje imam doma...joj vse se mi podre!!!user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
13.4.2010 9:12:07   
Zoja Miša
Ne Tejkaz, nisi grozna. Tudi jaz ti želim, da zbolita sedaj, če že! Jedli nič novega. Je pa menda zadnjič res več jagod pojedla pri tašči. To bi znalo biti to. Upam, tudi jaz da mine samo in dokaj hitro.

Anita, res se ti je vse podrlo!user posted image  Upam, da najdete potem vsaj dobro varuško za obe pupi. Pa potem vrtec hitro, ker tale je res kruta, kot bi te zajuser posted image . Češ kao vrtec si dobila, zdaj ga pa nočešuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3109
13.4.2010 9:17:59   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

. Češ kao vrtec si dobila, zdaj ga pa nočešuser posted image .

ja, sam sej je vsem na upravi nelogično glede logistike, sam nimaš kaj, oni so pač zadeve izpolnili po regelcih

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3110
13.4.2010 10:55:59   
anita goitan
Upokojenec iz Prekmurja po telefonu pokliče svojega sina v Ljubljano: Zdravo sinko, rad bi ti povedal, da se s tvojo mamo ločujeva po 45 letih zakona. Oče, o čem vendar govoriš? Čisto enostavno, sine. S tvojo mamo se niti gledati ne moreva več, sploh pa se mi ne ljubi razpravljati o tem, raje pokliči svojo sestro in ji povej. Sin ves vznemirjen stori, kar mu je bilo naročeno. Sestra se začne dreti v slušalko: Pajade, da se bosta ločila! Ni možnosti, ker jima midva ne bova pustila! Bom že jaz uredila, da se ne bosta! Takoj pokliče očeta v Prekmurje in se pokroviteljsko razburja: O čem ti vendar govoriš, stari, kakšna ločitev vendar? Glejta, da ne bosta ničesar naredila, prideva z bratom do vaju. Lepo pridna bodita in rada se imejta, sta razumela? Zveza je bila prekinjena. Starček odloži slušalko, se obrne proti ženi in ji reče: Urejeno, prideta za moj rojstni dan, ampak zdaj me zanima, kaj si bova izmislila za Božič?user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.4.2010 11:00:55   
anita goitan
user posted image Uli je zobek pokukal!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.4.2010 12:04:43   
Krysia
Pozdravljene

Vas na hitro pozdravim, grem pol teste poporavljat, jutr se pa mal bolj razpišem - taki so plani, pa bomo vidli, kja od tega bomo uresničil ... user posted image

Mi smo ok - Rok je bil v četrtek popoldan brez vročine, v petek čist zdrav in tak kot da mu nikol ni nč manjkal ... pri P rekli, da je bla virozica (pol, ko so mel vse izvide). Tko da smo potem v petek vseen spokal prtljago in šli mal na Gorenjsko - Ljubelj ... smo užival v dobri družbi in stran od vsakdanjih skrbi ...

"Sam bom" - mi pa (še) nimamo te faze, vsja kar se tiče hranjenja in oblačenja - naš mulo je tko "na komot" naštiman - zakaj bi se matral z žlico, če mi lahko drugi dajejo hrano v usta ... sej pol ga pustiva, da bi sam, pa kr ni nč od njega. Pa dobr vem, da zna sam jest ... po stopnicah se tud rajši nese, ampak ko gremo pa na sprehod, je pa gospoič prav trmast, ko se zapiči, v katero smer bo šel - ga komaj obrnem (moram vse sorte trike uporabljat ...)
Drugač smo pa zdej u eni papagajski fazi - vsako besedo proba ponovit, najboljši je pa pri besedah, ki vsebujejo črko "r" - se tko fajn potrudi in pol reče "arrrra" al pa "trrrri", pa teta Andreja je "Andrrr" - skatka, je fajn, sam hudo je, ko ga ne razumemo - pol nam pa dopoveduje, na koncu pa kr popeni, ker smo tko smotani, da nč ne razumemo user posted image

Anita g - sej jst razumem, da so v vrtcu ravnal po pravilniku, sam vseen ... katastrofa ... upam, da boste uspešno zrihtal zadevo in da se vse uredi, tko kot se mora ... mi čakamo, da nas razvrstijo - so nam zadnjič poslal iz vrtca pošto, da bo predvidoma maja znano, če smo sprejeti in kam ... mamo pa to srečo, da ni nobena enota vrtcev, v katere smo dali vloge, preveč oddaljena od nas ...

ZM, pozdravte se čimprej.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Nell, krasna metoda štetja. Jaz kdaj v službi štejem. Sem se naučila od Krysiine prijateljice. user posted image

Ja, tud jst uporabljam to metodo ... včasih moram fajn štet, ne sam do 10 user posted image

Ok, zdej pa testi .. upam, da se oglasim jutri!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.4.2010 12:04:44   
Krysia
no, mi je 2 enaka posta objavlo, pa bom tega popravla user posted image

Ja, ZM, nova barva na RR - taka pomladna user posted image

< Sporočilo je popravil Krysia -- 13.4.2010 12:05:31 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
13.4.2010 12:15:58   
anita goitan
Krysia je pa dobre voljeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.4.2010 12:28:55   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Ja, ZM, nova barva na RR - taka pomladna user posted image

Ja, vsaj barva je taka, ker vreme zunaj in temperature - je vse skupaj bolj klavernouser posted image
Super, da je Rok bolje! In za potep!user posted image

Jaz sem pa Kaji Lini z Justom lička namazala in se mi zdi, da pomaga. Zakon tale Just. Ceberce pa nikjer, da bi tole videlauser posted image .

Anita, Ula že zobkeuser posted image , vi ste pa hitri!!!

Grem malo knjigo brat. Za službo se mi ne da delati.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.4.2010 12:29:53   
Zoja Miša
U Anita, nova fotka....mi ni bilo nič jasno!Tako je prav, obe pupi je treba pokazat!user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.4.2010 12:33:00   
anita goitan

U Anita, nova fotka....mi ni bilo nič jasno!Tako je prav, obe pupi je treba pokazat!user posted image  

ja sam ni dobra, jo bo treba dodelat...ma grem raj peglatuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.4.2010 12:43:08   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Krysia je pa dobre voljeuser posted image

Ja, še 6x u službo ... odštevam, sm hujša kot dijaki ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.4.2010 14:20:29   
sayuri
ZM, v Sabunike pri ZAdru gremo. Tista tvoja soseda me ni potem več klicala. JAz pa z rezervacijo tud ne morem kar čaaakaaaaat. Gremo pa prvi teden v avgustu. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.4.2010 14:54:15   
Zoja Miša
Sayuri...ja saj vem kako je. Škoda le, da se ne bomo videli.user posted image  Ampak razumem pa tudi njo, je vzgojiteljica oz. pomočnica in imajo bedno ravnateljico, da jim do zadnjega ne pove kako in kajuser posted image

Sanda kje si te dni?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.4.2010 14:55:42   
Zoja Miša
Pa še to, so me ravno klicali, jutri grem na en razgovor za službo...mau hecno je, po tolikem času...bom pa poročala. Imam šele popoldneuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.4.2010 18:00:55   
gajka
ZMuser posted image za jutrišnji razgovor.

anita g. - mislim, halo, Laze v Tuhinju? user posted image So pa res carji tile v VVZ Kamnik... user posted image A zato si včeraj tisti link o varstvu prilepila? Žal mi je tista varianta varstva nepoznana. user posted image

Jaz pa sem spet taka kot da bi me vlak povozil. user posted image Bila na terenu, ogromno stala na nogah, križ me boli, da komaj hodim... Mislim, da lahko kmalu začnem razmišljat o invalidski penziji! user posted image HB, da je moj zdajle malo Roka prevzel...
Pa očitno tudi našemu palčku poganjajo petke, no, vsaj sumimo, ker pokazat noče. user posted image Ima pa cel kup znakov - slinjenje in tlačenje prstov v usta, driska, izpuščaji na ritki, pa kar neko pojokavanje in prekladanje sredi noči (danes sem po 1 uri poskusov ponovnega uspavanja v njegovi sobi obupala in je spet pristal v spalnici, važno, da smo vsaj potem normalno spali)...

Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.4.2010 20:57:59   
sandra123
Sanda kje si te dni?

O, ZojaMiša me je pa pogrešalauser posted image ...Jaz sem malo tu, malo tam, skratka v gužvi, naspidirana kot bomba pred eksplozijouser posted image user posted image user posted image ...nam ful dogaja doma....Moj user posted image po cele dneve v službi, jaz sama s 3xT, tole vreme pa še večjo katastrofo dela potem domauser posted image ...V "novi" službi naporno, treba je spet ene odnose vzpostaviti z novimi sodelavci, drugačno delo, možgančki morajo delat 100/uro, doma potem cela adijo tuhtam, kdaj bom porihtala po stanovanju, likala...user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi je bilo prejšnji teden veliko bolj všeč, ko je bil zunaj sonček in se nisem obremenjevala s tem, kaj je še treba porihtat, ampak sem z otroci uživala na svežem zrakuuser posted image .
In, ZojaMiša, držim pesti, da dobro opraviš na razgovoru za službouser posted image user posted image
Alergija na jagode, ja, čisto možno je, tudi moja Tina ima alergijo na jagode, ampak smešno je najbolj to, da ima alergijo samo na te "ta prve" jagode, tiste, ki so pa sezonske, ji pa ne povzročajo alergijeuser posted image ...

Kahlica...kaj naj rečem, smo bili že kar uspešni, ampak sta kar naenkrat dobili nek odpor do njeuser posted image , zato ju ne obremenjujem več z njo, sedet gresta gor samo takrat, ko sami rečeta...
Čebljanje, vsak dan bolj, vsak dan kakšna nova beseda, najljubša mi je pa "moja mami"user posted image z objemom in poljubčkom od T&T, ko pridem domovuser posted image ...

AnitaG, user posted image user posted image user posted image za Ulin 1.zobek, sta pa hitriuser posted image , pa user posted image glede vrtca, mislim, saj dajo očitno odločbo ven samo zato, da lahko rečejo, da so jo daliuser posted image ...
Tejkaz, user posted image user posted image user posted image za selitev v svoje stanovanje, čimbolj uživajte zdaj, ko ste končno na svojemuser posted image .
Bella, z malo zamude, ampak vseeno iz srca, VSE NAJBOLJŠE user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.4.2010 21:02:15 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3124
14.4.2010 7:29:27   
Zoja Miša
Jutro. Ena slastna user posted image .
Moram povedati, da je Kaja Lina včeraj prvič zapela pesmico - kuža lajauser posted image ....sicer še malo po svoje, ampak mislim, da bi vsak vedel za katero pesem gre. Inzvečer je bila tako dobre volje, da sva se ji morala tako smejati, ko je afne guncala.user posted image .

Vreme še vednouser posted image

Ponoči je pa tako kašljala reva, 1,5h. Jaz sem pa kamilice kuhala in jih postavlala po sobiuser posted image . Mi sploh ni jasno....Danes počakam, da vidim kaj bo ponoči...a upam, da je že doseglo vrhunec tole kašljanje.

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 14.4.2010 7:31:24 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?