obayifo
|
reby, pride kakšen dan, sej jutr bo pa spet drugač. pa skor bi se vprašala, če nimava istga šefa. pr nas tut za plače ni blo, on si je pa avtomobile kupvou, cel flet zrihtou in opremu in hodu na extra večerje z izbranimi vinčki..na račun firme. in pol je jamrou, da sej on ma tut nizko plačo (čeprou 3x tolk k jaz), sam on jo je meu za žepnino, vse stroške mu je itak firma krila. tut ni blo kakšnga voščila, je tajnica poslala telegram v imenu firme. zadna stvar, k jo je izjavu, k sm končno spokala na porodniško, je bla pa, če bom lahko kej delala doma..regresi so pr nas namest 'božičnce' in mu je morala računovodkinja posebej tupit, da men tut pripada, čeprov sm na porodniški...mislm...pa pustmo to, zdej je cajt za uživat. mimgrede, katero kašico z zdrobom si mu dala? jaz se kar ne morm odločt, kaj kupit, zdej mam eno od alnature, k je v bistvu riževa sluz, brez okusa čist.. in mu jasn ne gre najbl v slast. naš pokec panča, noč je bla kr u redu, je vročinca padla po kopanju in ohlajevanju v vodi, pred spanjem (okol polnoči), je pa spet mal zakuhou, sm mu dala pa calpol, smo mal pojokal in se pocartal in je mal po eni zaspal. jaz si moram pa kruh it spečt. plenice - v glavnem pampers premium, čeprou nam je zdej glih 3 premejhna in mamo active baby, za ponoč mamo 4, grem pa ob prilki po dm-ove, ker mam kupon zanje, muellerjeve so se mi zdele debele in trde in ne tolk vpojne. sam pr nas je itak drgačn kakec, k je sama sluz, tko da ne morm glih primerjat. kruce, kužon že bolš? kaj pa lastnik tistga pesjanarja prav na to? tut moje stegno je že melo srečanje z enim 'lepo vzgojenim' psom, je blo treba pol še raziskvat, če je biu ceplen prot steklini, al bo treba mene... bumo, fino, da ste tko lepo čofotal. našmu se je prvič zamerlo, ker ga je plastika nekej po trebuščku drgnla, tko da mu bom naslednič dala tetro vmes. je pa tut tak ratou, da se zna zjokat, če ni taprav ksiht pred njim in če se kej preveč v njega vtika. se je pr dohtarci zjokou že, ko ga je začela pregledvat, k ni bla 'taprava'. mojsonček, čestitke zoji, mal pozn, ji pa zato enga velcga cmoka prpopej. kje pa ste plavale, kao zgleda in kolk košta? mi mamo pa 1.2. kontrolo v alergološki, pa pojma nimam, kaj bojo z nami, najbrž mu bojo sam kri vzel al pa kožne delal. pol najbrž čakaš na izvide in pol pride ta bolnca na vrsto? pa še to sam odvisn od izvidov? miška, lepo se štimate, kapo dol, mami. semper*, pucanje pa tut men ne laufa. ponavad je tko, da oba pol hitiva in noriva pred obiski . sm pa včerej našmu mal jabučka skuhala, pa se je revež tko nakremžu, k da bi mu limono dala. in ni šlo...pa nimam glih kej hude zelenjave trenutno doma. a se loh s krompirčkom začne?
|