|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
13.1.2010 15:56:37   
lučka 25
Zoja, vse najboljše za 8 mesecov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
13.1.2010 16:03:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

REBY zakaj pa sam po vaši ulici vozičkaš?

Mi žvimo na Barju, imamo samo glavno cesto brez pločnikov in uličice do hiš. Sej od petka naprej imam avto samo zase in potem se bom pač vozila 1 km naprej od hiše, tam je pa ful štradonov za sprehod user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
13.1.2010 16:04:50   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zoja, vse najboljše za 8 mesecov user posted image user posted image user posted image

A že? Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
13.1.2010 16:55:50   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.1.2010 18:15:33   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image

Še jaz user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
13.1.2010 19:49:56   
obayifo
mi mamo pa reakcijo na včerajšnjo drugo dozo... vročinca raste, smo že na 38.1 in posledično mam skos polno naročje. mal bomo še potrpel, pol ga grem skopat pa ohladit, pa bomo vidl.
sicer pa velik 66cm, težak 7kilc in priporočeno uvajanje, za rota ga pa pol nismo dal cepit, naš tega itak ne bo fasou..
sej sm vas na hitr prebrala, sam se na hitrco javlam, bom drugič pokomentirala.
itak ste vse super, otročki tanajbolšejši in očki najbl pridni

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.1.2010 20:11:45   
Serendipity
mojsonček oz ZOJA - ČESTITKE za osmico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.1.2010 20:12:10 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.1.2010 22:10:05   
Bumo
Zoja piška mala, vse najboljše !!!!
Mi smo pa danes v bani čofotali s tem Fredovim šlaufom. Malička je tak uživala,meni pa srček tiktakal na velko...bom dala jutri gor kako fotko.,,končnouser posted image
In, ko sem že pri jutri - gremo na pikeca, 3 doza. Pa me je zdaj strah, ko spet berem o reakcijahuser posted image
Obika, upam, da boste vročino obvladali, pa da bo vse ok!!!
Po moje bo naša tak jokala, da noro. Zdaj se je že parkrat zgodilo ,da je full jokala ,ko je vidla njej tuj obraz. Ma je prišla prejšnji teen tašča na obisk, danes pa moja sestra in je tako zganjala, da sem mislila, da si bo pljučka ven vrgla. Pa sta obe hodli na obiske že prej ampak očitno tale pupa že fajn ločuje ko je bolj in kdo manj znan. Je blo dovolj,da jo samo pogledata, pa je že blo fertiguser posted image
Kruce, lepo da vaš pesjanar okreva, držim pesti še dalje. A tamala pa bo vet-ka?
najs...
Pleničke...ja, meni so DMove kul, Pampersice one kaj majo Aloe vero not (aha....my ass,zdaj majo to aloe vero ze kao vsepovsod) so eno velko sranje nardilo z ritko ta male,
so pa mi zato Premium care super in uporabljamo sedaj samo te. Ritka pa nezna in brez enega rdecega pikeca. Pa aktive baby so tud ok...mehke in majo tud eno tako mrezico not...
Služba...grrrrrrrrrr
lep vecer in mirno nocko

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
14.1.2010 8:27:39   
Reby
Dobro jutro!

Danes pa rabim eno tako kavico, nisem skor nč spala, rutina po starem, premetavanje, klatenje, smrkav nosek....

user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
14.1.2010 9:19:04   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Pleničke...ja, meni so DMove kul, Pampersice one kaj majo Aloe vero not (aha....my ass,zdaj majo to aloe vero ze kao vsepovsod) so eno velko sranje nardilo z ritko ta male,
so pa mi zato Premium care super in uporabljamo sedaj samo te. Ritka pa nezna in brez enega rdecega pikeca. Pa aktive baby so tud ok...mehke in majo tud eno tako mrezico not...
Služba...grrrrrrrrrr
lep vecer in mirno nocko

No, mi mamo tud samoše Premium care, pa prej smo imeli še aktive baby. In to predvsem zaradi te mrežice, ker ta nas obvaruje pred rdečo ritko.

Glede cepljenja pa tako. Mi smo opravili šele 2 cepljenja. Pri prvem je en teden kakala po malo zeleno in so nam potem pomagale Bio gaia kapljice. Zdaj v drugo pa mi je alergologinja en dan prej svetovala, da naj ji damo takoj po cepljenju svečko in res nismo meli težav. Je bla razdražena tist dan, no bolj občutljiva, pa mogoče bi mela drugače mal vročine. Tko da vsk otrok odreagira druače, pa vsako cepljenje tudi. Bo že.
A ja, pa komaj čakam fotkouser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
14.1.2010 9:19:58   
lučka 25
Reby user posted image , a si sedaj spet podplavooka? Upam, da se vam spanje kmalu porihta.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.1.2010 9:40:41   
obayifo
reby, pride kakšen dan, sej jutr bo pa spet drugač.
pa skor bi se vprašala, če nimava istga šefa. pr nas tut za plače ni blo, on si je pa avtomobile kupvou, cel flet zrihtou in opremu in hodu na extra večerje z izbranimi vinčki..na račun firme. in pol je jamrou, da sej on ma tut nizko plačo (čeprou 3x tolk k jaz), sam on jo je meu za žepnino, vse stroške mu je itak firma krila. tut ni blo kakšnga voščila, je tajnica poslala telegram v imenu firme. zadna stvar, k jo je izjavu, k sm končno spokala na porodniško, je bla pa, če bom lahko kej delala doma..regresi so pr nas namest 'božičnce' in mu je morala računovodkinja posebej tupit, da men tut pripada, čeprov sm na porodniški...mislm...pa pustmo to, zdej je cajt za uživat.
mimgrede, katero kašico z zdrobom si mu dala? jaz se kar ne morm odločt, kaj kupit, zdej mam eno od alnature, k je v bistvu riževa sluz, brez okusa čist.. in mu jasn ne gre najbl v slast.
naš pokec panča, noč je bla kr u redu, je vročinca padla po kopanju in ohlajevanju v vodi, pred spanjem (okol polnoči), je pa spet mal zakuhou, sm mu dala pa calpol, smo mal pojokal in se pocartal in je mal po eni zaspal. jaz si moram pa kruh it spečt.
plenice - v glavnem pampers premium, čeprou nam je zdej glih 3 premejhna in mamo active baby, za ponoč mamo 4, grem pa ob prilki po dm-ove, ker mam kupon zanje, muellerjeve so se mi zdele debele in trde in ne tolk vpojne. sam pr nas je itak drgačn kakec, k je sama sluz, tko da ne morm glih primerjat.
kruce, kužon že bolš? kaj pa lastnik tistga pesjanarja prav na to? tut moje stegno je že melo srečanje z enim 'lepo vzgojenim' psom, je blo treba pol še raziskvat, če je biu ceplen prot steklini, al bo treba mene...
bumo, fino, da ste tko lepo čofotal. našmu se je prvič zamerlo, ker ga je plastika nekej po trebuščku drgnla, tko da mu bom naslednič dala tetro vmes. je pa tut tak ratou, da se zna zjokat, če ni taprav ksiht pred njim in če se kej preveč v njega vtika. se je pr dohtarci zjokou že, ko ga je začela pregledvat, k ni bla 'taprava'.
mojsonček, čestitke zoji, mal pozn, ji pa zato enga velcga cmoka prpopej. kje pa ste plavale, kao zgleda in kolk košta? mi mamo pa 1.2. kontrolo v alergološki, pa pojma nimam, kaj bojo z nami, najbrž mu bojo sam kri vzel al pa kožne delal. pol najbrž čakaš na izvide in pol pride ta bolnca na vrsto? pa še to sam odvisn od izvidov?
miška, lepo se štimate, kapo dol, mami.
semper*, pucanje pa tut men ne laufa. ponavad je tko, da oba pol hitiva in noriva pred obiski user posted image .

sm pa včerej našmu mal jabučka skuhala, pa se je revež tko nakremžu, k da bi mu limono dala. in ni šlo...pa nimam glih kej hude zelenjave trenutno doma. a se loh s krompirčkom začne?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.1.2010 9:52:16   
Goldy
Daan!

mojsonček - naša ima 3 obroke Gh, vedno poje tam od 140 do 180 ml. Več ne poje, raje pol čez eno uro zizo. Itak. Dojiva se ponoči, zjutraj in zvečer standardno in ponavadi še vsaj en obrok vmes (ker tudi moje zize ne prenesejo, da bi v roku 12 ur ene 4x dojila, pol pa 12 ur nič user posted image ). Jemo pa tudi na 3-4 ure. Sicer ji bom poskušala sadno malico zdaj namesto okrog 10, dat prej in se bova vmes dojili, potem pa kosilo okrog 14. Včasih pa itak rabi mal zize sam da zaspi čez dan. Ne vedno - kakorkdaj. Tudi jaz sem čist zmešana od te hrane, pa al naj tolkrat dojim - še mal vmes, al ne, zaenkrat se ji čisto prilagajam. user posted image
Čestitke za Zoji za 8!user posted image

Reby - naša je danes imela tudi turneje, pa kar malo je pojokcala, pa cartat, tako, da je ob pol petih zaspala pri nama, ker sem bila čist utrujena, od vstajanja...user posted image  A Tomi smrka? Naša je začela pa kašljat, tak čez dan, ponoči ne. Eh...

lučka - tebe bi res imeli za vzgojiteljicouser posted image

kruce - je kuža že bolje?

Bumo - naša je zadnjič tudi tako tulila, ko je zagledala taščo in tasta - tašča pa - jaz sem ja tvoja babi.user posted image

obi - naša je imela po 2 in 3 cpeljenju reakcijo, vročino 2 dni.

seren, semper , ajsi, sonček..... pozdravček1 

plenice - nam Mullerjeve sploh ne odgovarjajo, rata pikasta - zadnjič je ratala tam, ko se zapne, na kolku, mislim. Večino imamo Pampers - active baby in Hofer.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.1.2010 13:38:59   
Reby
Vas pol kej preberem in napišem, zdej šibam tamalga zrihtat, gremo danes po pikico user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.1.2010 15:25:35   
Reby
Pikice nismo dobil, ker imamo vnetga enga ušeska user posted image , smo dobil antibiotike. Tak sem žalostna, sploh ne vem, odkod ima to. Vedno ga ful oblečem, kapico + kapuco, doma imamo toplo, edino pri tašči je hladno in se vedno jezim, pa kr naprej lufta, ko kadi. Zdej pa res nikol več ne grem dol k njima!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.1.2010 15:39:06   
ledenka
Reby, user posted image user posted image user posted image za Tomija. naj se hitro pozdravi!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.1.2010 15:47:26   
obayifo
reby, ah te tašče...
user posted image user posted image user posted image za Tomija, da bo šlo hitr mim in brez težav

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.1.2010 15:49:57   
Reby
Hvala. Se kr jočem user posted image  

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.1.2010 15:52:40   
ledenka

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.1.2010 15:55:16   
obayifo
pa sej menda ni tako hudo. al je Tomi kej revček? a ga boli?

sicer pa... sej vem, kako je, jest sem se včerej že zarad mal vročince zasekirala in ga tko ujčkala, kot da se mu je ne vem kaj zgodilo.
pa sej bo. glavo gor! tile naši otročki so itak posebni junački. tole bo mala šala, boš vidla.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.1.2010 15:57:50   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem pozabla napisat, da imamo 67 cm in 7600 g user posted image  

Bom jutri kaj več napisala, danes ni moj dan.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.1.2010 16:00:03   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

pa sej menda ni tako hudo. al je Tomi kej revček? a ga boli?

sicer pa... sej vem, kako je, jest sem se včerej že zarad mal vročince zasekirala in ga tko ujčkala, kot da se mu je ne vem kaj zgodilo.
pa sej bo. glavo gor! tile naši otročki so itak posebni junački. tole bo mala šala, boš vidla.

Ja, sej vem. Samo smili se mi revček, ker sploh ne pokaže, da ga kaj boli, samo premetaval se je pa ful ponoči. Čez dan pa takšen dobrovoljček. Še dobr, da smo mel danes cepljenje na sporedu.

Aja, glede kašice - jaz mu dam Hipp gresovo z okusom vanilije, predvčerajšnjim je dobil z okusom jabolka in hruške, včeraj pa z baby keksom. Vse so mu dobre, tiste navadne pa tud naš nima rad.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.1.2010 16:19:52   
sonček33
Reby, objem. pa Tomiju lupčka. Vse bo ok. Ne moremo jih popolnoma zaščititi. Nič jokat. Jutri bo lepši dan. Zihr.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.1.2010 17:31:52   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby, objem. pa Tomiju lupčka. Vse bo ok. Ne moremo jih popolnoma zaščititi. Nič jokat. Jutri bo lepši dan. Zihr.

Nimam kaj dodat user posted image  ali pa lepše napisat! Podpis user posted image  Vse bo v redu user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.1.2010 17:35:09   
Sempervivum

Sem pozabla napisat, da imamo 67 cm in 7600 g user posted image  

Bom jutri kaj več napisala, danes ni moj dan.

S takimi merami bo pa še kaj drugega premagal, ne le vnetje ušesk user posted image  Bravo Tomi!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.