|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
12.1.2010 22:56:33   
Sempervivum
Ja, Kruce, se kar strinjam s tabo ...
mimogrede, a si kupil takrat tisto dežno prevleko za voziček?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.1.2010 22:58:07   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Sem, v DM za manj kot 5€. Superca je!
Na netu so po 30€

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.1.2010 22:58:20   
Goldy
Miška - vseeno si carica, ni kaj! user posted image user posted image  za tvoja fanta! Zate pa en velik user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2203
12.1.2010 23:00:46   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Sem, v DM za manj kot 5€. Superca je!
Na netu so po 30€

No sej, lih zato te sprašujem, ker sem videla reklamo zanjo v DM letaku user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2204
12.1.2010 23:28:32   
miska73

Ima človek občutek da ga tamičkano čisto stroši. No pol pa kaj takega prebereš te je pa skorajda sram...
Pa imate kaj šans da Rokcu s časoma to še poštimajo?

Čez približno eno leto naj bi bla dokončna operacija.
Na dolgi rok pa naj ne bi bilo nobenih posledic.
Upam da mu bomo že prej privzgojili pravi občutek za hranjenje, da potem ne bo hudega problema z učenjem, ko bo lahko jedel.

Drgač pa ni nič tako hudo kot se sliši. Se pač samo na drugačen način hraniva.

Evo, joški spraznjeni... gremo spat.

Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.1.2010 8:58:59   
Reby
Dobro jutro! user posted image
miska - bravo, pridna mami user posted image  Jaz sem si ponavadi sčrpala iz obeh v 10 minutah, je res ful tekl.
Pošiljam pikepoke za Rokca, je pravi borec user posted image  user posted image  user posted image

Sva pa včeraj s Tomijem skor ves dan preležala in prespala in sem imela ponoči in danes ful mleka. Je pa fajn, ker sem zram njega ležala in sem mu hitr joško uturila in je pridno sesal. Sem bla tok vesela in danes je dan kr lepši user posted image

blanči - hvala za link, je žal že prodan. Sem vidla, da ma Hedi 2 stolčka, pa sem jo prosla, če bi mi enga prodala, če jih več ne uporablja.
sonček - ah, jaz sem pa upala še na enega lepotca oz. tokrat lepotičko user posted image
lučka - a veš, da je moja prjatlca črpala 9 mescov, pol ji je pa P rekla, da naj neha, da zdej je pa dovolj, ko jo je vidla, kakšna je. Jaz sem se odločla, da črpala ne bom več, ampak samo še dojila, pa tud če bo to samo 1x ai 2x na dan, tulk da se mali pocarta, to pa se zelo rad user posted image
Goldy - evo, dons pa bom user posted image
Semper - jaz pa se morm pohvalt, da sem ful pridna za pucanje, vsak dan sesam, pospravljam, tako da imamo res čisto. Je pa res, da imamo psa in že zaradi tega morm.

Mi smo včeraj zvečer ob devetih jedl kašiso z gresom (pa not so jabolka in hruške), pa smo ful spali, vmes podojili ob treh in spali do šestih, spet zizali in spali do pol osmih user posted image . Seveda zraven mamice. Tako, da zvečer bo ziher zdej vsak dan padla tale kašica. No, če je to recept, bomo še vidl...

Ah, te službe. Jaz tud ne vem, kaj bom. Sicer imam za nedoločen čas, ampak sva z direktorjem imela kratek stik, ko sem koristila dopust in mi je moral plačati še regres. Od takrat ne govoriva, niti čestital mi ni za rojstvo user posted image  Tako, da si sploh ne želim it več taj nazaj delat, pa tudi moj mi pravi, da tja ne grem več, pa tud če sem doma.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.1.2010 9:12:46   
Reby
Kavica pa ne sme manjkat user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.1.2010 9:30:01   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kavica pa ne sme manjkat user posted image

user posted image

dobra user posted image hvala!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.1.2010 11:37:39   
Sempervivum

Sva pa včeraj s Tomijem skor ves dan preležala in prespala in sem imela ponoči in danes ful mleka. Je pa fajn, ker sem zram njega ležala in sem mu hitr joško uturila in je pridno sesal. Sem bla tok vesela in danes je dan kr lepši user posted image

user posted image  No, tole je pa res fajn prebrat! Torej se očitno še vedno pozna, če mamica malo več počiva - zdej pa le tako naprej, da bodo še vnaprej dnevi lepši user posted image

Semper - jaz pa se morm pohvalt, da sem ful pridna za pucanje, vsak dan sesam, pospravljam, tako da imamo res čisto. Je pa res, da imamo psa in že zaradi tega morm.

Oh, si pa res pridna, te bom še jaz malo pohvalila, ker vem, da to tako zelo paše user posted image  Meni je pucanje, kot sem že napisala nočna mora user posted image  Bom mogla neki narest v zvezi s tem user posted image

Mi smo včeraj zvečer ob devetih jedl kašiso z gresom (pa not so jabolka in hruške), pa smo ful spali, vmes podojili ob treh in spali do šestih, spet zizali in spali do pol osmih user posted image . Seveda zraven mamice. Tako, da zvečer bo ziher zdej vsak dan padla tale kašica. No, če je to recept, bomo še vidl...

Upam, da je! Jaz pa ravno zdaj berem o Gh in uvajanju in kaj naprje ponudit, pa kako delat te kašice ... se moram še veliko naučit user posted image  Pa saj mam še čas.

Ah, te službe. Jaz tud ne vem, kaj bom. Sicer imam za nedoločen čas, ampak sva z direktorjem imela kratek stik, ko sem koristila dopust in mi je moral plačati še regres. Od takrat ne govoriva, niti čestital mi ni za rojstvo user posted image  Tako, da si sploh ne želim it več taj nazaj delat, pa tudi moj mi pravi, da tja ne grem več, pa tud če sem doma.

To ma pa tvoj kar prav. Moj bi enako reagiral. Držim pesti, da pade kakšna ugodna ponudba, ko bo čas za to user posted image

Evo, moram že šibat, ker je igralni center že čist brezveze user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.1.2010 12:04:45   
Kruce Fiks
Živjo!
Mi smo bili včeraj v posvetovalnici. Je šla z nami tudi ta velika...
Zmeril sem jo kar sam, ker to ni blo na sporedu in jih ima 64,5 cm. Sicer jo je pa tam vsa ponosna ta velika sestrca pedenala, tudi jokcat nismo uspeli tolk je blo zabavno.... Kakšne reakcije tudi to rundo ni videti, vendar počakmo...
S kužmanom gre na bolje, sva z bodočo veterinarkouser posted image izumla eleganten način za dajanje antibiotika

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
13.1.2010 12:16:28   
lučka 25
miška, res kapo dol. Jaz tudi dostikrat rečem, je še dosti hujših stvari, pa ko nekateri rečejo za našo, a alergije oojoj, pa pravim da v tem času to ni baubau, ker zdaj pa reslahko že  kupiš čisto vse v malo večjem nakupovalnem centru. So še ddruge stvari, ki te lahko bolj bremenijo.

Reby, super za dojenje. Važno da si  pogruntala sistem in si se odločila da boš "samo" še dojila, kar pa se meni zdi res super. Si pa pridna za pucanje. user posted image  Jaz sem....ne bi o tem user posted image  V službi mam vse tipi top, pravijo vsi da mam skoraj sterilno igralnico, da so otroci vedno zglancani (pač ne prenesem, da otroku smrkelj visi iz nosa, pa da nima zatlačene majice, pa da je umazan od hrane,...), doma sem pa bolj kampanjska kar se tega tiče, edino Neža je pa res vsa zglancana user posted image .

Sempre*, tu še ena, ki je bolj tako tako za pucanje user posted image  Bom pa  mogla danes posesat, potem pa res vsaj vsako jutro vzdrževat tako, da bom pobrisala prah po tleh, ker če ne ga pa tamala.user posted image

Kruce, lepo ste to vi uredili. Se je taveliki itak fino zdel, ker je lahko vse poštimala. Vidim, da Karolinca sam za 2,5 cm zaostaja za našo. Pa kot  bodoča veterinarka tudi vidim,  da zna poskrbeti za kužka

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 13.1.2010 12:17:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.1.2010 13:29:02   
Reby

To ma pa tvoj kar prav. Moj bi enako reagiral. Držim pesti, da pade kakšna ugodna ponudba, ko bo čas za to user posted image

Jp, in potem ko zvem, da ne bom dobila razlike v regresu, ki smo jo ponavadi dobili novembra, zvem istočasno še to, da si je kupil nov avto na firmo, vreden več kot 50.000 EUR user posted image  Mah, na bruhanje mi gre.
Sej sem mu poslala mail in sem mu napisala, da je edini, ki mi ni čestital ob rojstvu in toliko o njegovi kulturi komuniciranja, ki jo tako rad poudarja. Nisem mogla bit tiho.

Neposredna povezava do sporočila: 2212
13.1.2010 13:31:38   
Reby
Lučka, Semper - če sproti vsak dan popucaš, imaš manj dela user posted image

Ne vem, kaj naj danes kuham. Najbrž kr pire krompir in špinača. Da se mi pa itak ne, sma se eno uro zdele sprehajala po ulici gor in dol, prava beda.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
13.1.2010 13:32:36   
mojsonček
Helou!

aaaaaaaaaaaaaaaaaa... vse že napišem... pol pa kliknem... in že izgine post neznano kam... user posted image user posted image user posted image   zdej pa nimam več cajta, k moram it kuhat... Midve sva dons prvič imeli plavanje in je blo super, Zoja je tko uživala, vriskala, čofotala, se smejala in pol čist utrujena zaspala v 50 m od bazena do avta user posted image

ja, ceu kup novih avatarčkov AJSI, SONČI in REBY user posted image user posted image user posted image

MIŠKA user posted image user posted image user posted image   za Rokca, da bo čim prej vse OK tebi pa želim, da se čim prej uresniči moja rojstnodnevna željauser posted image

LUČKA midve greva feb ali mar spet v bolnico, samo v dnevni hospital in upam, da bodo tokrat testi negativni... user posted image za Nežo in plazenje...naši se še nikamor ne mudi, ker pride po gverilsko kamor hočeuser posted image

AJSI, GOLDY vidve še dojita in imata tudi obroke GH... kako kombinirata dojenje in GH? naša poje tko malo, ko ima obrok GH, k vrabček... zelenjavno mesnega obroka ji lih ne merim, mlečno kašico ji pa naredim s 120 ml mleka pa ne vem, če je 3x do zdej pojedla čisto vse... vem, da je krivo to, da se hoče še večkrat čez dan dojit ampak nimam ideje, kako to spelat, da bodo obroki GH večji in bo dalj časa sita... tole futranje na dve do max. 3 ureuser posted image user posted image pa čez 4 mesece je treba nazaj v službouser posted image to bo še pestro...

KRUCE a pri vas bote pa kr veterinarko imeli user posted image user posted image user posted image pa malo sestrico že tko spedena, superca je vaša velika Kuser posted image

Semper, Seki, Reby, Obi, Bumo, Sonči, Blanči z najboljšimi fotkami na FBuser posted image ( filmček si je pa Zoja ene 10x pogledala in vriskala, ko je Bernard skakl v spejsšipuuser posted image ), Mlinči, Ančibanči... a sm kjero spustilauser posted image uglavnem vsem želim lep preostanek dneva

zdej pa šibaaaaaaaaam, če ne bo šefica hudauser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
13.1.2010 14:11:08   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
KRUCE a pri vas bote pa kr veterinarko imeli user posted image user posted image user posted image pa malo sestrico že tko spedena, superca je vaša velika Kuser posted image

Ja tako željo ima že od vrteca, bog si ga pa vedi kaj jo še prime....user posted image

Zadnjič smo govorili od plenic. No zdaj sem kupil - probal plenice iz Lidla in moram reči zadovoljujejo naše trenutne potrebe. Niso pampers , vendar pa ne prepuščajo ne kakca ne vode, so pa pol cenejše.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
13.1.2010 14:28:38   
lučka 25
Reby, če te nima it nazaj v firmo s takimi odnosi potem raje ne pojdi,  če imaš pač drugo možnost. Pri nas sem jaz tista ta stalna za službo, moj ma pa pač tak poklic, saj veš ko ekipi ne gre je treba trenerja zamenjat. K sreči pa pokriva mlajše selekcije, za zraven ma pa še člane, pa za to ni tok velik riziko. Je pa že omenil, da so v tem klubu tako čudne razmere,  da bi najraje pustil službo, ampk ga pokonci drži redna plača, ker je v bistvu sedaj zaposlen preko športne zveze.
Glede pucanja pa vem, da če je sproti je manj dela user posted image , sam men se vseeno ne ljubi.

mojsonček, super za prvo čofotanje. Midve bi tudi s prejšnjim tednom začeli, pa nam je P rekla da zaradi A naj ne hodimo. Škoda. Ja upam da bodo naslednji testi v redu. A ti Zojo po GH nato še podojiš. Meni je od brata žena rekla, ko smo uvajali GH, da naj ji dam na začetku mlek zaz čes malo kasneje, da ne bo mislila, da bo vsaič še flaša, pri tebi pa pač dojenje. Ampak pri nas k sreči ni blo teba tega počet, ker je že 3 dan uvajanja pjedla 150ml iin smo tako mleko ukinili. Zdaj pa tudi poje tam 150-180 ml sadja in mlečne kaše, okoli 140 pa zelenjave. Če ji kaj ni všeč kar začne pihat skozi nos in ga vsega naguba, midva pa v smeh. user posted image

Kruce, od mojga sestra je prisegala na Lidlove plenice. Je rekla, da so ji vedno dobro služile, tudi pri lulanju, ker sta mela oba sinova močan curk. Ni nč ven ušlo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2216
13.1.2010 14:45:33   
Sempervivum
No, sej mani tudi šteka tole postanje, sam jaz sem se že navadila, da prej vedno skopiram mojo pisarijo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Reby, super za dojenje. Važno da si  pogruntala sistem in si se odločila da boš "samo" še dojila, kar pa se meni zdi res super. Si pa pridna za pucanje. user posted image  Jaz sem....ne bi o tem user posted image  V službi mam vse tipi top, pravijo vsi da mam skoraj sterilno igralnico, da so otroci vedno zglancani (pač ne prenesem, da otroku smrkelj visi iz nosa, pa da nima zatlačene majice, pa da je umazan od hrane,...), doma sem pa bolj kampanjska kar se tega tiče, edino Neža je pa res vsa zglancana user posted image .

Sempre*, tu še ena, ki je bolj tako tako za pucanje user posted image  Bom pa  mogla danes posesat, potem pa res vsaj vsako jutro vzdrževat tako, da bom pobrisala prah po tleh, ker če ne ga pa tamala.user posted image

Oh, Lučka, jaz bi pa tebe mela za varuško našemu tamaučku user posted image  V katermu vrtcu že delaš user posted image

Lučka, Semper - če sproti vsak dan popucaš, imaš manj dela user posted image

Ne vem, kaj naj danes kuham. Najbrž kr pire krompir in špinača. Da se mi pa itak ne, sma se eno uro zdele sprehajala po ulici gor in dol, prava beda.

Sej to je men čist jasn, sam tko na prbližno jaz zelo težko funkcioniram user posted image  Ko enkra čistim, mora bit oreng, samo to pomeni, da sem pol čist zmatrana, pa itak je takoj, ko pride moj zraven spet skoraj isto, kot prej user posted image  Sej pravim, da bom mogla nekaj narest s tem v tvezi ...

A mate še vse zasneženo, al kaj, da si tko slabe volje? No, saj jaz tudi na kavico ne morem, dokler je sneg, ne pridem namreč z vozičkom zraven user posted image

Mojsonček, kaj rabiš, ko greš na plavanje s tamalim? Hvala za pozdravčke in seveda jih vračamo user posted image

Aha, še plenice: jaz sem do sedaj sprobala:
Pampers, ki so se mi zamerle, k je mel mali rdečo ritko po njih (scer samo po enem paketu, pa vseeno ne bom več reskirala),
Hofer - so kar v redu,
Leclerc - tudi OK, sam to je bilo še zelo na začetku, pa mam mogoče sedaj že kaj drugačne kriterije,
DM: so super in sem jih včeraj spet kupila, so ful ugodne
Mullerjeve so pa meni osebno najbolj fajn. Mislim, da so celo najcenejše. Samo problem je, k mi Muller ni ravno na poti, ko grem v šoping.

Mi smo pa jedli pico, zdaj pa čakam, da se naš mali zbudi, da greva ven. Zdej ma kr ene fore, da takle čas totalno mrkne, zadnjič en dan zaradi tega celo nisva mogla ven user posted image  To mi ni nič všeč user posted image  Imamo pa kar v redu spluženo, pa tudi voziček je superca, greva lohk tudi po snegu, samo jaz se malo bolj zmatram user posted image

Pozdravčka!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
13.1.2010 14:56:17   
Reby

A mate še vse zasneženo, al kaj, da si tko slabe volje? No, saj jaz tudi na kavico ne morem, dokler je sneg, ne pridem namreč z vozičkom zraven user posted image

Ah, ulica je dolga cca. 50 m in to pomeni 100x gor in dol in je prav dolgcajt. Dobr, da vedn priletijo 3 sosedove mačke, da mi vsaj dolgcajt ni user posted image

Plenice - mi skoz uporabljamo Pampers, kupljene v Müllerju in so ok, nikoli nismo mel nobenih izpuščajev.

lučka - sploh se ne morem nagledat tvoje prikazne slikice na FB, kakšen cuker je Neža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
13.1.2010 14:57:13   
ledenka
GH - jaz ga podojim po obroku, če hoče. se mu čisto prilagodim. ima pa 3-4 obroke, popoldanska malica je odvisno od tega, kdaj ima kosilo. če je kosilo pozno, se samo podoji, ko je lačen. kako bo čez 3 mesece, ko končam porodniško, pa pojma nimam n se trenutno ne sekiram. bo že.

plenice - čez dan uporabljam Alano iz DM, nočne pa še iščem. do sedaj sem probala Müllerjeve, Hoferjeve, Pampers, naslednje so na vrsti DMove. sej vem, pričakujem nemogoče, da bodo zdržale 12-14 ur pri našem mulčku, ki se še 2x hrani ponoči, da o jutranjem maratonu ne govorimo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2219
13.1.2010 15:04:44   
Kruce Fiks

Plenice - mi skoz uporabljamo Pampers, kupljene v Müllerju in so ok, nikoli nismo mel nobenih izpuščajev.

Tudi nam so te OK, sploh najbolš, vendar je LJ trenutno malce oddaljena od nas.
Mamo še en paket ki bo porabljen za nočne žurke...

Mullerjeve so pa meni osebno najbolj fajn. Mislim, da so celo najcenejše. Samo problem je, k mi Muller ni ravno na poti, ko grem v šoping.

Müllerjeve se pa nam niso obnesle, je šlo vse mim...
Ma so tile otroc čudn narjan, nobenga standardauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
13.1.2010 15:12:38   
blanč

Še jaz pristavim piskrček.
Mi uporabljamo hofejeve in mulerjeve in smo zadovoljni, lidlove so mi pa preveč debele in pol našmu bajseku ne morem bodija zapretuser posted image
Najslabše so mi ble pa tuševeuser posted image
Mojsonček pridita na obisk se bo v živo zabavala, mogoče ji bo bernardek za kak trenutek še odstopil malo skakanjauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2221
13.1.2010 15:16:49   
Sempervivum

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2222
13.1.2010 15:46:35   
mojsonček

Mojsonček, kaj rabiš, ko greš na plavanje s tamalim? Hvala za pozdravčke in seveda jih vračamo user posted image

Aha, še plenice: jaz sem do sedaj sprobala:
Pampers, ki so se mi zamerle, k je mel mali rdečo ritko po njih (scer samo po enem paketu, pa vseeno ne bom več reskirala),
Hofer - so kar v redu,
Leclerc - tudi OK, sam to je bilo še zelo na začetku, pa mam mogoče sedaj že kaj drugačne kriterije,
DM: so super in sem jih včeraj spet kupila, so ful ugodne

Mi smo pa jedli pico, zdaj pa čakam, da se naš mali zbudi, da greva ven. Zdej ma kr ene fore, da takle čas totalno mrkne, zadnjič en dan zaradi tega celo nisva mogla ven user posted image  To mi ni nič všeč user posted image  Imamo pa kar v redu spluženo, pa tudi voziček je superca, greva lohk tudi po snegu, samo jaz se malo bolj zmatram user posted image

Pozdravčka!

rabiš zase kopalke, ki so ti prou, da ti joški ne lezejo iz modrcauser posted image user posted image pa kopalno pleničko za otročka, brisačo in to je to...

pleničke imamo mi zdaj za čez dan pampers dry al kvasožeene-tiste v oranžni embalaži pa so mi tko-tko, k so bl plastik fantastik... ponoči pa itak vijolične pamperske... mullerjeve smo tut probal pa so nam spustile v ostale se pa še nismo spuščal... sem pa v merkatorju kupila tiste kao eko, razgradljive, drage  k žafran in tko trde in plastične na zunajuser posted image , da sem dve porabila, zdej so pa pospravljene... namen sem imela dober... pa žal....

LUČKA jst bi te tut za varuško imela... kaj pa če si vseen omisliš kkšn privat vrtec, a? veš kolk bo še otrok... pa sej veš, dober glas seže v deveto vas... Neža je res cukrčekuser posted image

glede dojenja in GH
... jst je po obroku GH ne dojim ampak vmes med obroki bi fračefelka še mal zizo vlekla in pol noben obrok GH ni tko lačna... mah, bo že... sej lih podhranjena ni s svojimi 8 kg...  u, sej res, dons ima 8 mesecev... šit...a tolk je že minilo...user posted image

BLANČ ugotavljam, da imaš u nulo naštudirane akcije za otroško opremouser posted image a ne bi ti to mal z nami delila?

REBY zakaj pa sam po vaši ulici vozičkaš?

a je bla kjera v mothercare? a imajo kej izbire?

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2223
13.1.2010 15:50:02   
lučka 25
Plenice: mi mamo Pamperske, pa še to sensitive, ker drugače je ritka takoj rdeča. Sprobali smo Mullerjeve pa je šlo vse mem , pri DM-ovih tudi. Pol se mi pa ni več ljubilo in smo tu kjer smo.user posted image

vozičkanje: mi smo res ob glavni promenadi do mesta doma in pločniki do centra mesta so tipi top. Da o stranskih cestah ne govorim, ker tam pa ni za vozit. smo šli pa danes na en 6km sprehod, je moj včeraj preveril če je vse spluženo. Smo šli ven iz mesta in po eni na novo asvaltirani gozdni poti. so jo asfaltiral prav za kolesarje, rekreativce, rolerje,... Prav super.user posted image

mleko/dojenje: naša sedaj pije mlek o zjutraj, popoldan in zvečer (vseega skupaj okoli 500 ml). Vmes pa pije prekuhano vodo (okoli 150 ml). Jaz  mislim, da tako dobi dovolj. Je pa res, da ko otrok pije iz flaške točno veš kolik poje, kar pri dojenju žal ne moreš. Ampak bi tudi večkrat na dan bi dojla sam da bi se. Tko da kot pravi ajsi, zdaj  tako, kaj bo pa ko bo šla v službo se bo pa takrat razmišljalo. aVžno je, da se dojite. Bravo user posted image

Sempre*, delam pa na gorenjskem, to ni ravno tvoj konc, a ne? user posted image

Reby, hvala za komentar  na slikico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
13.1.2010 15:55:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LUČKA jst bi te tut za varuško imela... kaj pa če si vseen omisliš kkšn privat vrtec, a? veš kolk bo še otrok... pa sej veš, dober glas seže v deveto vas... Neža je res cukrčekuser posted image

Bi mela dost dela ja, ker ponudb za varstvo mam dosti že kar neka časa.user posted image

glede dojenja in GH
... jst je po obroku GH ne dojim ampak vmes med obroki bi fračefelka še mal zizo vlekla in pol noben obrok GH ni tko lačna... mah, bo že... sej lih podhranjena ni s svojimi 8 kg...  u, sej res, dons ima 8 mesecev... šit...a tolk je že minilo...user posted image

No, mi vmes pijem vodo, kaj pa bi bilo če bi dojila pa ne vem.

a je bla kjera v mothercare? a imajo kej izbire?

Jaz nisem bila, pa tudi ne vem kje je ta trgovina user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.