|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
15.1.2010 17:43:19   
Reby
Dafi sporoča

Naša družina je večja za dva člana! Mami in atija sta razveselila 2 fanta - Alen in Benjamin - 2100, 2300 g in po 48 cm.

Čestitke družinici user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
15.1.2010 18:17:33   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dafi sporoča

Naša družina je večja za dva člana! Mami in atija sta razveselila 2 fanta - Alen in Benjamin - 2100, 2300 g in po 48 cm.

Čestitke družinici user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

čestitke še tu! user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: me je reby prehitela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
15.1.2010 18:26:13   
Goldy
dafi - čestitke družinici!!!!!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
15.1.2010 18:30:36   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
čestitke še tu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak! A nisi na bowlanju? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2279
15.1.2010 19:30:55   
Serendipity

Haha, jao je bil tak jok, da sva po eni uri bowlanja, dobila nujen klic by mama, da je probala že vse finte in ji več nič ne uspeva. Pa prideva domov, vzamem mišo k sebi in se z malo smrkanja pomiri. Važička mala - pa glih same strike sem metala (hehe, ja ja pa zavije svizec čokolado v folijo)... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
15.1.2010 19:36:36   
Sempervivum
Reby, včeraj sem kupila Lada piškote ... se ti kaj sanja, zakaj? user posted image  

PS: meni je pa ful lušten tvoj pripis: Fino je, če spečeš včeraj in poješ danes

PPS: kaj pa ti z beljaki narediš?

Neposredna povezava do sporočila: 2281
15.1.2010 19:48:01   
sonček33
Ojla!

Reby, vnetje ušes boli kot stouser posted image . Torej, če Tomi ni preveč jokal in bil siten, potem ga zagotovo ni bolelo.

Bumo ...Lana je cuker in pol.

KF ... ma prov je, da kdaj podaljšaš za kako kitico.

Lučka...bljak zavarovalni agentiuser posted image   Ma lučka glede sosedov...jaz bi ti rekla...pust fanta, da si tistih pol urce, ko je babica zunaj, napolni baterijeuser posted image  ...Vem pa, da bi mene tudi motilo...jeb*** ga, človek najprej nase pomisli.

Sekica...superca za krst..midva še nisva nič naredila v tej smeri...spomladi enkrat...upam...

BtW - ušesnik je super stvar

Mojsonček...a vidve pa plavata? Prima, A to imajo v Parku? Lovro obožuje vodo.  Midva sva se pa bolj malo sankala.. je bil Lovrenc prehlajen...zdej je pa vreme tolk bedno, da ga še v voz komaj kaj dam...pa res sva sicer skoz zunaj..samo tole ponovoletno vreme je pa grozno.

Goldy..maslo je zakon ... Sicer pa goldy...post za Lučko...upam, da te ni razjezil....sej agenti so navadno čist fajn dečkoti...sam kaj ko vedno hočejo denaruser posted image

dafi, čestitke ob dveh fantinih...bodite zdravi in radi se imejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
15.1.2010 19:49:34   
sonček33
Mi smo ok. Lovro je škrat in pol. Nagajiv. Ampak tako prijazen fant...njegov nasmeh topi vse naokoli.

Jaz se psihično pripravljam na marec...na službo...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
15.1.2010 19:59:34   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mi smo ok. Lovro je škrat in pol. Nagajiv. Ampak tako prijazen fant...njegov nasmeh topi vse naokoli.

user posted image user posted image user posted image

Sem prav danes gledala njegovo slikico, ki si mi jo prejšnjič poslala. Res je pravi očarljivec! Ma, marec je še daleč... saj bo šlo...

lučka - hm, težka je ta res. Po eni strani je full bedasto to udrihanje z muziko, po drugi pa ni v času, ko se ne sme, pa še najstniki so in to. Kako pa Neža to prenaša? V bloku še nisem živela - študent pa je nekaj drugega. Tam je čudno, če je tiho user posted image user posted image user posted image

semper* - o kakem podpisu ti to? Kje sem ga zamudila? BTW - kje za vraga si pa potem hodila, ko sem imela kot otrok stalno vneta ušesa? user posted image user posted image user posted image user posted image

mojsonček - Miš you 2. Upam, da imate zdaj porihtan net! Ma, naša miška je prava piška. Nas ima vse na broju sem ugotovila. Bom dala kakšno slikco gor, obljubim user posted image

No, mi o volku, volk iz gozda... jokec pokec mali user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
15.1.2010 20:19:34   
Goldy
sonček - je moj lubi je krasen dečko, sam če je pa posel, pa hoče gnar...tak to je....moj ima bolj življenska in naložbena zavarovanja čez, no tudi zavarovanja premoženja, pa štipendijska zavarovanja pa zdravstvena zavrovanja za otroke...no, ni da ni. Nisem nč jezna.user posted image  A ti že marca nazaj v službo....brrr...saj je še daleeeč!

lučka - mi smo imeli eno tako sosedo včasih, ko je šla od doma, doma pa muziko na glas do daske....za pop*** je bilo!

seren* - a takle vas vaša šeta.....jaz se raje nikamor ne podajam, no lažemuser posted image , sem bila v šopingu, bi pa rada še na vaje kej šla (me mika plesat), sam res ne vem, kdo bo našo lubico spat spravuuser posted image

Nič grem, naši se spet ne spi! Ejejej!!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2285
15.1.2010 20:21:46   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Reby, včeraj sem kupila Lada piškote ... se ti kaj sanja, zakaj? user posted image  

PS: meni je pa ful lušten tvoj pripis: Fino je, če spečeš včeraj in poješ danes

PPS: kaj pa ti z beljaki narediš?

Mmmmm. Jaz bi tut!!!! user posted image  Boš vidla, je res ful dobr.
Ja, a ni luštno napisano, ena se pa neki pol buni spodi user posted image

Beljaki - ponavadi naredim snežene kepice in to kr na hitrco - stepem beljak in zakuham v malo bolj redek vanilijev puding.
Ali pa naredim vetrce, snegu dodam sladkor v prahu in sušim ful dolgo v pečici na 50 stopinj.

Reby, vnetje ušes boli kot stouser posted image . Torej, če Tomi ni preveč jokal in bil siten, potem ga zagotovo ni bolelo.

Ja verjamem. Danes smo imeli skor pol ure jokca pred spanjem, pa sem mu dala svečko in se je pomiril, tako da ga je po mojem moralo boleti revčka.

Srček zlati user posted image . A ne, da ko se nasmehne, pozabiš na vse?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
15.1.2010 20:22:43   
Reby

Haha, jao je bil tak jok, da sva po eni uri bowlanja, dobila nujen klic by mama, da je probala že vse finte in ji več nič ne uspeva. Pa prideva domov, vzamem mišo k sebi in se z malo smrkanja pomiri. Važička mala - pa glih same strike sem metala (hehe, ja ja pa zavije svizec čokolado v folijo)... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nč, bo treba kr na Wii-ju zaenkrat bowlat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
15.1.2010 21:44:17   
Sempervivum

semper* - o kakem podpisu ti to? Kje sem ga zamudila? BTW - kje za vraga si pa potem hodila, ko sem imela kot otrok stalno vneta ušesa? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, lej jo, boš mogla mal bolj zbrano tale forum brat user posted image  user posted image user posted image user posted image  Glej njami Rebyjin super recept na kulslo: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10597 

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Nič grem, naši se spet ne spi! Ejejej!!user posted image

Našmu tudi ne ... zdej ma eno tako novo foro, da preden zaspi FUL tečnari, pol pa - kot bi odrezal - pade dol. Kaj vse imajo še naštimano za nas, kaj? Kdo bi vedel user posted image  Mah, lušni so user posted image

Sonček33: danes si nam pa tako lepo v barvah post napisala. Je kar polepšal stran user posted image  Oh, do službe je še cela zima, pa pomlad mora še prit! To je še daaaaaaaaaaaleč user posted image

Mojsonček, hvala za opis, kaj potrebujemo za plavanje. Upam, da ne pozabim modrca doma user posted image  no, ali pa če ga, saj bo itak vse ven gledal user posted image  nisem nič nove konfekcije nabavljala, ker nisva šla letos nič na morje user posted image   Drugače se pa moj možek grebe za plavanje, tako da ga bom mogoče pustila user posted image  A Fredovga obroča pol na bazenu ne rabiš?

Reby, ja prav zaradi une, k se buni, sem ti napisala. Kr neki. Eni pa res ne morjo bit včasih tiho ... al pa ne znajo prstov na tipkovnici ustavit user posted image  No, danes naredim, jutri pojemo user posted image  Njami. Mogoče vam kako slikico privoščim ... za zajtrk user posted image

Jaz sem pa bila danes čisto paf zaradi potresa. Sva se dojila s tamalim, pa začne trest. Študiram, mam halucinacije, sej ne more bit res ... pa še vedno trese. Pogledam eno rožo na televizorju, miga sem in tja, pol pa PANIKAAAAAAAA. Jaz napol naga, tamalga dol z joške, pod banger od vrat,  pa čakat, da se umiri. Jaz vam povem, če zunaj ne bi bilo tako mrzlo (in se ne bi bala, da bi se Klemen prehladil) bi jo ucvrla ven user posted image  Mi je bilo grozno 100 na uro. Pa ravno včeraj sem gledala posnetke kamer, ki so snemale potres direktno, verjetno me je tudi zato tok panika zagrabla. Sem rabila ful dolgo, da sem se umirila .... Aja, vmes sem šla še gor, k tašči in tastu, vprašat, če so kaj čutili, pa pravta neeeeee, kaj je pa bilo user posted image  Ja, pol pa res nisem vedla, a se mi je sanjalo ali kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
15.1.2010 23:43:10   
Sempervivum
Že dolgo nisem kakšne slikice z okvirčkom pripopala ... tale je z Dedka Mraza user posted image  :

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.1.2010 9:31:44   
Sempervivum
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.1.2010 10:06:03   
Reby
Jutro! user posted image

Semper - prisotna dan in noč user posted image , hvala za kavico. A si nardila pecivo? A ste bli pr Dedku Mrazu, kako ga Klemen gleda z velikimi učkami in odprtimi ustecami, cuker mali oz. veik fant je že user posted image
A veš, da sem jaz tud čutla potres, ko sem bla z malim v postli in sem glih dojila, pa sem mislila, da mali z nogicami brca...

Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.1.2010 11:12:19   
Sempervivum
Nisem naredila peciva. Se mi ni dalo user posted image  Ampak ne bom pojedla piškotov user posted image  Upam user posted image  Mal mi je smotano, k moram pol še iz beljakov nekaj narest, pa piškote moram podnevi zmlet, mi sekljalnik ful ropota user posted image

Sem pa včeraj avtosedež plačala user posted image  Upam, da ne bom mela tok komplikacij, kot moj z WIIIIII, ker se mi bo lih zmešal. Naročil in plačal ga je na začetku leta, pa ga še zdaj ni ... so rekli, da niso prejeli nakazila user posted image  Jaz sem pa mislila, kok bom športala user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.1.2010 11:25:47   
Reby
Semper - jaz ne najdem cajta za wii in še posebej ne za športat user posted image
Drugače pa jaz kekse kr povaljam in se fajn zdrobijo user posted image
Iz beljakov lahko narediš še tiste snežne štangice, rabiš pa še orehe. Sam je ful pacanja...

Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.1.2010 11:26:26   
lana70
...a tudi v Ljubljani ste čutile potres, halo.....pri nas je pa oreng zatreslo, sem 24 km od epicentra in je kar fino zabobnelo preden je streslo...punce a bo ktera od vas prodajala čez kakšen mesec, dva igralno podlogo in vrtiljak za nad posteljico?? Se priporočam..en lepš pozdravček in upam, da se vam kmalu pridružim user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.1.2010 11:50:16   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...a tudi v Ljubljani ste čutile potres, halo.....pri nas je pa oreng zatreslo, sem 24 km od epicentra in je kar fino zabobnelo preden je streslo...punce a bo ktera od vas prodajala čez kakšen mesec, dva igralno podlogo in vrtiljak za nad posteljico?? Se priporočam..en lepš pozdravček in upam, da se vam kmalu pridružim user posted image

Vrtiljaka nimam, za igralno podlogo bo pa moje še prezgodaj, tako da ti jaz žal ne morem pomagat user posted image  Lep preostanek nosečnosti! user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
16.1.2010 11:51:22   
Reby
lana - vrtiljak ti lahko jaz prodam. Zaenkrat je še aktualen, sicer ga pa pred 2. mesecem ne boš rabila...

Imam pa tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170181

Igralne podloge nimam več, ker se jo dala, pri nas ni bila več aktualna, ker se skoz na trebuh obrača, imam pa podlogo za pasenje kravic user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188777

< Sporočilo je popravil Reby -- 16.1.2010 11:54:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.1.2010 12:17:22   
Sempervivum
Aja, pa še to: na igralno podlogo lahko mirne duše daš dojenčka že prej, kot piše gor user posted image  Meni je žal, da sem čakala na 3 mesece, ta čas pa sem mela malega v ležalniku (sej ne dolgo, pa kljub temu), ker bi komot v igralnem centru ležal, pa še bolj zdravo je, ker je na ravni podlagi user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
16.1.2010 13:41:51   
miska73

Igralne podloge nimam več, ker se jo dala, pri nas ni bila več aktualna, ker se skoz na trebuh obrača, imam pa podlogo za pasenje kravic user posted image

Lana tale podlaga je v akciji pri BC za internet nakup - samo en dan in to 18.1.2010 skonto 40%.
Če ti je všeč, se po moje splača

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188776

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.1.2010 13:49:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lana tale podlaga je v akciji pri BC za internet nakup - samo en dan in to 18.1.2010 skonto 40%.
Če ti je všeč, se po moje splača

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188776

...njak...mi je bila tista podlaga od Reby full všeč...škoda. Katero si že imela, sicer mi je tudi ena všeč v BC ima tudi taka dva loka nad glavo.....Drugače pa ja, zmenjeno za vrtiljak, mi je full všeč, ker je take žive barve. Pokliči me, ko jo boste odrabili. Blanč tebi pa vseeno hvala! In če ima katera za prodat podstavek isofix easyfix (ne easy base) za maxi cosi muro lupinico, bi jo tudi vzela, drugače jo bom kupila preko sončka.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.1.2010 13:51:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Aja, pa še to: na igralno podlogo lahko mirne duše daš dojenčka že prej, kot piše gor user posted image  Meni je žal, da sem čakala na 3 mesece, ta čas pa sem mela malega v ležalniku (sej ne dolgo, pa kljub temu), ker bi komot v igralnem centru ležal, pa še bolj zdravo je, ker je na ravni podlagi user posted image

Zanimivo...jaz sem pa študirala, da jo do 2 meseca ne rabim in da ni potrebe, da bi hitela z nakupom.....thanks! Od katerega meseca naprej je pa lahko user posted image v ležalniku? Ga imam že doma, pa sem ga spakirala nazaj v najlon....

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.