Sempervivum
|
No, sej mani tudi šteka tole postanje, sam jaz sem se že navadila, da prej vedno skopiram mojo pisarijo IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Reby, super za dojenje. Važno da si pogruntala sistem in si se odločila da boš "samo" še dojila, kar pa se meni zdi res super. Si pa pridna za pucanje. Jaz sem....ne bi o tem V službi mam vse tipi top, pravijo vsi da mam skoraj sterilno igralnico, da so otroci vedno zglancani (pač ne prenesem, da otroku smrkelj visi iz nosa, pa da nima zatlačene majice, pa da je umazan od hrane,...), doma sem pa bolj kampanjska kar se tega tiče, edino Neža je pa res vsa zglancana . Sempre*, tu še ena, ki je bolj tako tako za pucanje Bom pa mogla danes posesat, potem pa res vsaj vsako jutro vzdrževat tako, da bom pobrisala prah po tleh, ker če ne ga pa tamala. Oh, Lučka, jaz bi pa tebe mela za varuško našemu tamaučku V katermu vrtcu že delaš IZVIRNO SPOROČILO: Reby Lučka, Semper - če sproti vsak dan popucaš, imaš manj dela Ne vem, kaj naj danes kuham. Najbrž kr pire krompir in špinača. Da se mi pa itak ne, sma se eno uro zdele sprehajala po ulici gor in dol, prava beda. Sej to je men čist jasn, sam tko na prbližno jaz zelo težko funkcioniram Ko enkra čistim, mora bit oreng, samo to pomeni, da sem pol čist zmatrana, pa itak je takoj, ko pride moj zraven spet skoraj isto, kot prej Sej pravim, da bom mogla nekaj narest s tem v tvezi ... A mate še vse zasneženo, al kaj, da si tko slabe volje? No, saj jaz tudi na kavico ne morem, dokler je sneg, ne pridem namreč z vozičkom zraven Mojsonček, kaj rabiš, ko greš na plavanje s tamalim? Hvala za pozdravčke in seveda jih vračamo Aha, še plenice: jaz sem do sedaj sprobala: Pampers, ki so se mi zamerle, k je mel mali rdečo ritko po njih (scer samo po enem paketu, pa vseeno ne bom več reskirala), Hofer - so kar v redu, Leclerc - tudi OK, sam to je bilo še zelo na začetku, pa mam mogoče sedaj že kaj drugačne kriterije, DM: so super in sem jih včeraj spet kupila, so ful ugodne Mullerjeve so pa meni osebno najbolj fajn. Mislim, da so celo najcenejše. Samo problem je, k mi Muller ni ravno na poti, ko grem v šoping. Mi smo pa jedli pico, zdaj pa čakam, da se naš mali zbudi, da greva ven. Zdej ma kr ene fore, da takle čas totalno mrkne, zadnjič en dan zaradi tega celo nisva mogla ven To mi ni nič všeč Imamo pa kar v redu spluženo, pa tudi voziček je superca, greva lohk tudi po snegu, samo jaz se malo bolj zmatram Pozdravčka!
|