Reby
|
Evo mene. Danes smo pa bili mal sitkani in jokcani za zaspat, ampak zdej že spi 2 uri in pol, revček bolančkan. lučka - jaz bi omenila, saj izgubit nimaš kej, če si že rekla babici in temu fantu... Upam, da boste zrihtal, tole je res neprijetno. Vem, kako je to, ker smo mel enga norca nad nami v bloku, ko sem bla majhna, je cel dan bobne špilal, pa njegov oče pijanec je vsak dan ženo tepel, katastrofa. Upal si pa tako ali tako ni noben nč rečt. kruce, semper - mi je poznana ta zadeva - netresk, ima moja mami to rastlino, ampak je nikoli nismo uporabljal, ker ni bilo potrebe. Ne vem, če jo lahko uporabiš pri tako mejčkenemu otročku? Bom vprašala P naslednji teden. mojsonček - o, šele zdej sem opazla nov avatar Jp, avtoček imamo in od danes naprej je samo moj. Samo kaj, ko en teden ne smem nikamor s tamalim, razen k P Ko bo lepo vreme, pomlad, pa priletim tudi kdaj na vaše konce oz. na Bled, pa lahko gremo na kakšen sprehod okrog jezera in na kremšnite Se* - ja, maš prav, naš sonček vedno ful lepo napiše, se vid, da je gospa profesor Komi čakam slikice krsta, da vidim vašo princeso po dolgem času. Semper - upam, da ni nič hujšega s Klemnom. No, zdej pa sem vse prestrašla. Men se je zdel naš malo bolančkan pred 2 dnevoma, ko sem vidla njegove podočnjake in učke, pa sem mu zmerla vročino in je ni imel. Pa še takšen veseljak je, je pa res pravi mali borec. Ga je P pohvalila, da je pravi športnik, ko je take zganjal tam na mizi za pregled. Kr naprej se je obračal na bušija, dvigoval in delal sklece in lezel naprej in nazaj Goldy - jaz nisem nič spala, tamali se je skoz premetaval, danes sem ga komaj uspavala ob dveh, sem se ulegla zram, pa nisem mogla spat Komi čakam, da moj pride domov, da grem v horizontalo in ga predam. za vašo Aljo, da se pozdravi. blanči - ja, res je, vse nas vrže iz tira. Bernardek je pa zakon v tistem spejsšipu Bumo - da še tuki pohvalim vašo lepotičko. Vidim, da res uživa v vodi. Kot naš, ampak zdej ne vem, kaj bo, po mojem je res dobil vodico v ušesa, ko tako čofota vedno v bani, da je več vode po men in okol kot pa v banci. obi - ja, kot da bi brala našga šefa. Čeprav moj je bil na začetku razumljiv in je takoj zaposlil drugo namesto mene, ko sem šla že v postopek. Se je pa z regresom in dopustom njegov prijazen odnos nehal. Saj ti vse pove, če imajo v enem letu že četrto namesto mene, pa še ta baje odhaja konec meseca
|