|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.1.2010 17:42:21   
Goldy

Draga moja Reby user posted image , Tomiju pa user posted image . Ko je Alja prvič imela vročino, skoraj spat nisem upala, kaj pa če bi imela vročinske krče, jaz pa ne bi vedela...no, zdaj v drugo sem bila že bolj skulirana. Pa ko sem zaradi buške celo paniko naredila, ne sonček?user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
14.1.2010 18:23:57   
Bumo
Oh sirotej Tomi, to mora bolet. Naj čimprej mine!!!Reby oprosti, če si že kje napisala...a sumiš od česa bi do tega prišlo?
Voda, prehlad?
Obika, vaš šef je pa ta pravi model. Zakaj te ne gre v politiko? Se nebi radbil ničesar zraven učituser posted image
Ideja z gazo uporabljiva. sem se tud jaz spraševala, ko smo jo jemali ven kaj in kako, da je ne "popraskam".
Norenje pred obiskiuser posted image user posted image user posted image mi je nekam znanouser posted image
Obi, Goldy naša tašča takrat zinila, d apol pa moram večkrat prituser posted image čeprav se razumeva. Saj vete...manj jo vidim,
raje jo mam, pa naj se sliši kak se slišiuser posted image user posted image
A Reby sem glih prebrala, da ne veš od kod....kaj pa če mu je vodica zašla v uho? Jaz sme mela celo sranje,
ko sem bila še otrok. Cel dan sem glavo tiščala pod vodo na morji, tak ,da me je mama ven vlačila, zvečer pa se je začelo....
Aja, pa mere mate full lepe!!
Pikico pa smo mi dobili. Pa on sirup proti rotavirosu in pa kri je še vzela iz prstka. Hemoglobin je superuser posted image
Zdaj mamo fraj do 22.4..

Semper, srčika....hvala za pomočuser posted image Sem se končno zraven spravla in:

user posted image

Se, Lučka, Kruce, Ledenka,Mojsonček, miška,blanč...vse lubike...lep večer

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
14.1.2010 18:25:53   
Bumo
hmmmm......
kaj pa zdaj bo šlo?

user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
14.1.2010 18:26:40   
Bumo
o, je slo obakrat user posted image user posted image hihi, sem pa mislila, da mi prvič ni ratalo...
madona sem rabla dolgo.....user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
14.1.2010 21:31:57   
blanč
o reby, kolk se bomoše prejokaleuser posted image Želim, da danes dobro spite. Tudi vsem ostalim želim lepo in mirno noč.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2255
14.1.2010 21:34:09   
sonček33
Draga moja Reby , Tomiju pa . Ko je Alja prvič imela vročino, skoraj spat nisem upala, kaj pa če bi imela vročinske krče, jaz pa ne bi vedela...no, zdaj v drugo sem bila že bolj skulirana. Pa ko sem zaradi buške celo paniko naredila, ne sonček?

ja, goldy, panika....tudi jaz jo naredim za vsako stvar...tako pač je...smo se borile za tele mulčke.. glede tiste buške pa ..saj sem ti napisala...vem pa, kako si se počutila

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
14.1.2010 21:59:27   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo
Pikico pa smo mi dobili. Pa on sirup proti rotavirosu in pa kri je še vzela iz prstka. Hemoglobin je superuser posted image
Zdaj mamo fraj do 22.4..

Na moj rojstni dan user posted image

Semper, srčika....hvala za pomočuser posted image Sem se končno zraven spravla in:

user posted image

Se, Lučka, Kruce, Ledenka,Mojsonček, miška,blanč...vse lubike...lep večer

Ja, končno! In kar dvakrat user posted image  Lepotička, globoko koncentrirana na vodne živali user posted image  Videt ful uživa, moram hitro kupit tale obroč, da bo še naš lahko user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.1.2010 8:35:59   
Goldy
Jutro!

Reby - kako je bila noč? Naša ga lomi ponoči, sem jo vzela k sebi, ko je jokala, pa je še kar neki jamrala, jo je pa moj dal nazaj v posteljico je pa zaspala. user posted image

sonček - ko je zadnjič bucnala z glavico ob tla - sama, sem čisto skulirana ji dala gor maslo in to je bilo to. Se utrdiš, kajne in sčasoma navadiš?user posted image

Bumo - user posted image  za slikice in za malo vodno nimfo in za hemoglobin seveda! Mi žal
nimamo bane....

Semper* - kako kaj?

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.1.2010 10:13:20   
Reby
Dobro jutro!

Punce moje, sem vam že povedala, da vas mam rada user posted image  user posted image  user posted image
Noč je bila nemirna, kot prejšnja, sem mu pa dala tud svečko kr, preden sva šla spat.
Saj bo, bo pa čez dan več spal, pa jaz z njim user posted image

Me pa čudi, da čez dan nič ni tečen, ne joka, ne sitnari, pridno se igra in smejčka. Je pa 2 dni nazaj bolj smrkav ratal, to je pa tudi vse.
Kako naj potem vem, da ga kaj boli? Še dobro, da smo imeli včeraj cepljenje. Jaz sem enkrat imela vnetje ušes in vem, da ful boli.
No, zdej mi je pa v ležalničku zaspal. Ga grem v postlco prestavt in šibnem zram njega.
Se še kaj javim.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.1.2010 10:30:35   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro!

Punce moje, sem vam že povedala, da vas mam rada user posted image  user posted image  user posted image
Noč je bila nemirna, kot prejšnja, sem mu pa dala tud svečko kr, preden sva šla spat.
Saj bo, bo pa čez dan več spal, pa jaz z njim user posted image

Me pa čudi, da čez dan nič ni tečen, ne joka, ne sitnari, pridno se igra in smejčka. Je pa 2 dni nazaj bolj smrkav ratal, to je pa tudi vse.
Kako naj potem vem, da ga kaj boli? Še dobro, da smo imeli včeraj cepljenje. Jaz sem enkrat imela vnetje ušes in vem, da ful boli.
No, zdej mi je pa v ležalničku zaspal. Ga grem v postlco prestavt in šibnem zram njega.
Se še kaj javim.

Naš tudi, čeprav se zadnje dva dneva nekaj čudno oglaša in pokašljuje, pa nekako čudno pogrkuje, pa kar malo pojokca tu pa tam user posted image  Mogoče ga grlo boli user posted image  Lahko je pa tudi kaj drugega ... zdaj ko berem tole tvoje, mi res nič ni jasno ... Razmišljam, če bi bilo kaj hujšega, bi že pokazal user posted image  K sreči imamo tudi mi naslednji teden pregled, mogoče pa tudi pri nas kaj ugotovijo user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.1.2010 10:58:32   
lučka 25
Reby, upam da bo Tomi kmalu dobro. Vem pa da te skrbi, še posebej ker veš kakšna je bolečina pri tem. Jaz imam ves čas težave z vnetji ušes, skoz po malo vneta, sem dovzetna za to.
Je pa tako, da se zvečer otroci umirijo in takrat bolj čutijo bolečino, čez dan pa je polno drugih dražljajev ki jih zamotijo in tako pač težje ugotovimo, če je kaj narobe.

Bumo, pa smo le dočakali slikico. Se vidi da uživa. user posted image

Goldy, mi tudi nimamo ta velike banje. user posted image  Še to, ki smo si jo sedaj sposodili za Nežo bomo vrnili, ker je lastnica danes ponoči povila 3 sinčka. user posted image

Sempre* naša mala je tudi vsa nekaj narobe. Ji iz noska teče že 2 dni, ampak razpoložena je pa dobro. Moti me, ker ji teče iz desne nosnice in se tudi ves čas nekaj vleče ali praska okoli desnega ušesa, kar lahko kaže na kako vnetje. Upam, da se porihta.

Moja dva zaklada sta šla ven, se malo potepat. Jaz pa malo tu gori visim. user posted image  No ja, čakam zavarovalnega agenta, da opravimo zavarovanje za stanovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.1.2010 11:05:51   
Kruce Fiks
Jutro! Uf od kar sem fraj znam pa potegnit...
Pri nas se Karolinca skoz boža po levem ušesu, vendar smo ugotovili da se tako le cartlja. Sploh kadar se doji.
Za boleča ušesa pa obstaja ena rastlinca - Ušnik, pomaga 100%. Odtržeš pa stisneš kapljico v uho in je.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
15.1.2010 11:26:09   
Serendipity
Bom bolj na hitro, ker sem bolj na hitro preletela vse...

reby - ma, je sonček33 še vedno mešter z besedami. Se podpišem kar pod njo. OBJEM tebi in Tomiju

kruce - zaspančekuser posted image . Naša se tudi tak carta med dojenjem in ko je zaspana ali pa lačna. Prav po ušesku se začne drgnit... Sladki so naši otročki, ni kaj user posted image

bumo - Sladko detece je vaša Lana user posted image . Sem pa tudi jaz v nakupu tega fredeka. Rada bi se šla kopat v bazen, ampak po temeljitem premisleku šele čez dva tedna. Bo naslednjo soboto krst, pa ne bi rada, da bi se pikica kaj sprehladila...

Vsem ostalim - ku-ku user posted image user posted image user posted image user posted image (obvladam nebesedno komunikacijo, kaj user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
15.1.2010 11:52:49   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pri nas se Karolinca skoz boža po levem ušesu, vendar smo ugotovili da se tako le cartlja. Sploh kadar se doji.
Za boleča ušesa pa obstaja ena rastlinca - Ušnik, pomaga 100%. Odtržeš pa stisneš kapljico v uho in je.

Kruce, Sempervivum je to user posted image  tudi ušesni, netresk, pa še 100 domačih imen ima user posted image  Ha, zdej ste me pa razkrinkali user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
15.1.2010 11:53:42   
Sempervivum
k mi je pojedlo - ušesnik je prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2265
15.1.2010 11:54:31   
Sempervivum
k mi je pojedlo - ušesnik je prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
15.1.2010 12:00:29   
Kruce Fiks
Sm te pa čisto s tira spravu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
15.1.2010 12:13:42   
mojsonček
Dan!

KRUCE uživaš a?user posted image  sej prou... kužona dobr rihtata z bodočo vetko?
REBY sej bo vsak dan boljš, zdej k ma AB... kaj češ, tkole pride... ma blanč čist prou... bomo še prejokale in se presekirale... uf, pa kakšne mere user posted image user posted image  upam, da se bosta dons kej naspala... a je avto že pr bajti?

LUČKA user posted image user posted image  za Nežo, da ne bo nič hujšega... a stanovanje boste zavarovali zato, k se je Neža začela plazituser posted image

SEMPER tut za Klemna user posted image user posted image  kdaj štartata z uvajanjem GH? obroč je pa super zadeva tut za doma v banjo čeprou naša fračefelka hoče bit zdej čist frej v vodi in itak mora bit mami pol z njo v banji user posted image

BUMO Lana je  prava lepotičkauser posted image  veš da sem morala še na FB pofirbcatuser posted image  

GOLDY evo vidiš pol pa kr očka aktiviraj za nočne akcije user posted image

OBI men je zakon BIO BAMBINI prosena kaša z jabolkom od Sunvala... tamala jo ima še najraje od vseh žitnih kaš... je brez mlečnih beljakovin in glutena,nč dodatno cukrana... tut men je všeč okus...
na plavanju je blo super, nama je najbližji Bled, tamala je tko čofotala, da sem jo komaj držala... stane 106€ 10 oz. 11 obiskov... lih poceni ni ampak... a vidva z Enejem še hodita v RA? nas je opozorila, da obroč ni primeren za dojenčke, ki so preveč zategnjeni v ramenskem obroču...
naju tut še čaka testiranje v alergološki...

SONČI a se kej sankata z Lovrotom?

SEKI miss you... kako lepotička? veš kolk časa nisi nobene nove slikce napopalauser posted image
naša pupika se tut tko kremži, ko vidi kkšno tujo faco, bohnedej, da bi ji kdo še kej reku... takoj uklopi sirenouser posted image

hvala vsem za čestitke... kolk gre to vse prehitrouser posted image

grem neki malega pojest, fruštkat mi ni uspelo, kosilo se pa tut ne bo samo skuhalo...

lep dan si naredite...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.1.2010 13:49:51   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jaz pa uporabljam natresk, gotovo gre za eno in isto rastlino. Res pomaga 100%.

user posted image na vidim, da je že Sempre* razkrila, da gre za njo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.1.2010 13:50:27   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LUČKA user posted image user posted image  za Nežo, da ne bo nič hujšega... a stanovanje boste zavarovali zato, k se je Neža začela plazituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
15.1.2010 14:29:00   
Goldy
lučka - da nisi mojga user posted image  čakala za zavarovanje???????user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
15.1.2010 15:37:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lučka - da nisi mojga user posted image  čakala za zavarovanje???????user posted image  

Ne, ne je pa ta mal prestar za tebe user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
15.1.2010 15:48:02   
lučka 25
no, da vas vprašam za en nasvet. mamo čez 2 tedna sestanek stanovalcev bloka. Mam pa eno težavo, pa ne vem a se sploh splača kaj rečt. Pod nami živi en fant (star okoli 25 let), ki živi z babico. In dnevno že 3-4- leta posluša glasbo zelooo naglas, vsak dan med 15.30-16 uro, ko je babica na sprehodu. Včasih tako naglas, da v vitrini žvenketajo kozarci. Res da se je po Nežinem rojstvu jakost zmanjšala, ampak po novem letu smo zopet na istem. Pred 5 mesci pa so z glasnim poslušanjem glasbe začeli še sosedovi otroci (najstniki). Tudi tako glasno, da se sliši do dnevne sobe (vmes je še spalnica in otroška soba). Seveda oboji glasbo poslušajo čez dan nikoli pa ne v času med 22-6 uro, ko pa bi se to v vsakem primeru štelo za kršitev javnega miru in reda. Smotano je to, ker mi slišimo samo tisto nabijanje basov, se glasba včasih komaj razloči. Vem, da vsak lahko počne kar hoče in bo kdo mislil, da sem smotana, saj ja živiš v bloku. Ampak meni se to ne zdi normalno. Pri nas se je tudi poslušala glasba, pa to glasno, ampak vedno samo na slušalke. Je moja mami rekla, da če nam paše glasno poslušanje glasbe, da naj poslušamo le mi (oči, brat, jaz) in tako je bilo. s tem nismo motili drugih.

Zdaj pa ne vem, ali sploh kaj omenit, ali ne. sem pa že probala to rešit osebno, pa je ta fant rekel, da se on nima z mano kaj za pogovarjat user posted image  in to tako ba ostro, da sem se raje umaknila, ker sem bila takrat že v 8 mescu nosečnosti.  Ko pa sem to omenila babici pa je rekla, da ve pa da saj to počne ko nje ni doma user posted image user posted image user posted image Mogoče sva predolgo časa čakala.
Me pa v bloku vsi zelo dobro poznajo, ker sta prej tu živela moja stara starša in do 2 leta moje starosti tudi mi.

a ma kdo kako idejo?

saj vem, mal morim ampak....

Hvala

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
15.1.2010 16:47:53   
Reby
Evo mene. Danes smo pa bili mal sitkani in jokcani za zaspat, ampak zdej že spi 2 uri in pol, revček bolančkan.

lučka - jaz bi omenila, saj izgubit nimaš kej, če si že rekla babici in temu fantu... Upam, da boste zrihtal, tole je res neprijetno. Vem, kako je to, ker smo mel enga norca nad nami v bloku, ko sem bla majhna, je cel dan bobne špilal, pa njegov oče pijanec je vsak dan ženo tepel, katastrofa. Upal si pa tako ali tako ni noben nč rečt.
kruce, semper - mi je poznana ta zadeva - netresk, ima moja mami to rastlino, ampak je nikoli nismo uporabljal, ker ni bilo potrebe. Ne vem, če jo lahko uporabiš pri tako mejčkenemu otročku? Bom vprašala P naslednji teden.
mojsonček - o, šele zdej sem opazla nov avatar user posted image  Jp, avtoček imamo in od danes naprej je samo moj. Samo kaj, ko en teden ne smem nikamor s tamalim, razen k P user posted image  Ko bo lepo vreme, pomlad, pa priletim tudi kdaj na vaše konce oz. na Bled, pa lahko gremo na kakšen sprehod okrog jezera in na kremšnite user posted image
Se* - ja, maš prav, naš sonček vedno ful lepo napiše, se vid, da je gospa profesor user posted image  Komi čakam slikice krsta, da vidim vašo princeso po dolgem času.
Semper - upam, da ni nič hujšega s Klemnom. No, zdej pa sem vse prestrašla. Men se je zdel naš malo bolančkan pred 2 dnevoma, ko sem vidla njegove podočnjake in učke, pa sem mu zmerla vročino in je ni imel. Pa še takšen veseljak je, je pa res pravi mali borec. Ga je P pohvalila, da je pravi športnik, ko je take zganjal tam na mizi za pregled. Kr naprej se je obračal na bušija, dvigoval in delal sklece in lezel naprej in nazaj user posted image
Goldy - jaz nisem nič spala, tamali se je skoz premetaval, danes sem ga komaj uspavala ob dveh, sem se ulegla zram, pa nisem mogla spat user posted image  Komi čakam, da moj pride domov, da grem v horizontalo in ga predam. user posted image user posted image user posted image  za vašo Aljo, da se pozdravi.
blanči - ja, res je, vse nas vrže iz tira. Bernardek je pa zakon v tistem spejsšipu user posted image
Bumo - da še tuki pohvalim vašo lepotičko. Vidim, da res uživa v vodi. Kot naš, ampak zdej ne vem, kaj bo, po mojem je res dobil vodico v ušesa, ko tako čofota vedno v bani, da je več vode po men in okol kot pa v banci.
obi - ja, kot da bi brala našga šefa. Čeprav moj je bil na začetku razumljiv in je takoj zaposlil drugo namesto mene, ko sem šla že v postopek. Se je pa z regresom in dopustom njegov prijazen odnos nehal. Saj ti vse pove, če imajo v enem letu že četrto namesto mene, pa še ta baje odhaja konec meseca user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
15.1.2010 17:37:45   
Kruce Fiks
Lučka!
Glasba je dovoljena do ene določene jakosti...
Mi smo imeli pred leti isti problem, v kuhinji je pepelnik poskakoval po mizi....
Ma sem poklical dol in se pogovoru. En čas je bilo OK pa znova, ja in sem tud jaz ponovil zadevo. To v tvojem primiru ne gre. Torej jaz bi ti predlagal da mu stopiš naprej s protiukrepi...
Obuj cokle ob kaki neznosni uri a se mal sprehodi po stanovanju, pa kak sesalec ob neprimirni uri... Kmalu bo nogomet, marsikateri mikser moti TV po celem bloku....
Vsani ob 3 zjutraj in pojd na WC vodo potegnt...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.