Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Semper - vem, da ma naša BarbiG ene ful dobre zice, sam sem pozabla katere Jo bom vprašala al pa če se bo sama javla. Za Recarota pa sem jaz že tud slišala, da niso precej dobri. Sem bla pa že v njihovi štacuni, zgledajo pa lušni tile zici, sej ne veš, katerega bi izbral. No, pr nama bo itak prevladala varnost, pa naj stane kolikor hoče. Ja, pri nas tudi. Samo, če je avtosedež v BC 245 evrov, preko neta pa ga lahko dobiš za 177 + poštnina, pa še barve lahko izbiraš po mili volji, potem pa žal ne bom pri nas kupovala. Sem jim že poslala en mejl zaradi barv in so mi naslednji dan že odgovorili. Je moj hotu tako bedno sivo barvo, sam je že razprodan, zdej sem pa lepega turkiznega izbrala, ki je še na zalogi So pa mi v mejlu napisali, da tudi sive dobijo v januarju, drugi ali pa tretji teden. Pa še angleško govorijo, tak da Zdele sem nardila Rafaelote in Nutela torto. Se grem še sam zvalit v postlo Njami! Res si pridna. Si zaslužiš pošten spanec. No vidiš, danes je bil še Tomi ful priden. Te je malo presenetil , k je spal tako dolgo. Jaz pa študiram. če čm zdele potratnico delat ... sam od študiranja ne bo spečena ... Malo sem zaspana (že cel dan), pa glava me boli, ne vem, ne vem, če se mi da ... sam je pa tooooook dobra Nočko! Kofetkanje: Tivoli ali pa živalski vrt sta v redu lokaciji. Sam v živalskem vrtu bomo bolj me živali gledale, naši so še malo majhni, kaj praviš? Razen, če misliš, da bo lepo vreme šele spomladi, ko bodo naši že hodili
|