|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
30.12.2009 21:57:23   
Sempervivum
Tlele je tlele: http://www.ringaraja.net/forum/m_4467342/mpage_79/key_/tm.htm#4789209

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
30.12.2009 21:58:45   
Sempervivum
Ah, narobe se prilepila, tole je prav: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif

Neposredna povezava do sporočila: 1977
30.12.2009 22:12:10   
Reby
Semper - vem, da ma naša BarbiG ene ful dobre zice, sam sem pozabla katere user posted image  Jo bom vprašala al pa če se bo sama javla. Za Recarota pa sem jaz že tud slišala, da niso precej dobri. Sem bla pa že v njihovi štacuni, zgledajo pa lušni tile zici, sej ne veš, katerega bi izbral. No, pr nama bo itak prevladala varnost, pa naj stane kolikor hoče.

Zdele sem nardila Rafaelote in Nutela torto. Se grem še sam zvalit v postlo user posted image

Nočko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1978
30.12.2009 22:47:10   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - vem, da ma naša BarbiG ene ful dobre zice, sam sem pozabla katere user posted image  Jo bom vprašala al pa če se bo sama javla. Za Recarota pa sem jaz že tud slišala, da niso precej dobri. Sem bla pa že v njihovi štacuni, zgledajo pa lušni tile zici, sej ne veš, katerega bi izbral. No, pr nama bo itak prevladala varnost, pa naj stane kolikor hoče.

Ja, pri nas tudi. Samo, če je avtosedež v BC 245 evrov, preko neta pa ga lahko dobiš za 177 + poštnina, pa še barve lahko izbiraš po mili volji, potem pa žal ne bom pri nas kupovala. Sem jim že poslala en mejl zaradi barv in so mi naslednji dan že odgovorili. Je moj hotu tako bedno sivo barvo, sam je že razprodan, zdej sem pa lepega turkiznega izbrala, ki je še na zalogi user posted image  So pa mi v mejlu napisali, da tudi sive dobijo v januarju, drugi ali pa tretji teden. Pa še angleško govorijo, tak da user posted image

Zdele sem nardila Rafaelote in Nutela torto. Se grem še sam zvalit v postlo user posted image

Njami! Res si pridna. Si zaslužiš pošten spanec. No vidiš, danes je bil še Tomi ful priden. Te je malo presenetil user posted image , k je spal tako dolgo. Jaz pa študiram. če čm zdele potratnico delat ... sam od študiranja ne bo spečena ... user posted image  Malo sem zaspana (že cel dan), pa glava me boli, ne vem, ne vem, če se mi da ... sam je pa tooooook dobra user posted image

Nočko! user posted image

Kofetkanje: Tivoli ali pa živalski vrt sta v redu lokaciji. Sam v živalskem vrtu bomo bolj me živali gledale, naši so še malo majhni, kaj praviš? Razen, če misliš, da bo lepo vreme šele spomladi, ko bodo naši že hodili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
30.12.2009 22:48:52   
mojsonček
Čeeer!

jst sm tut za kofi v živo čeprav bi morala pridrajsat do LJ user posted image user posted image user posted image
vidim, da ste vse(i) več načekirale(i) pa imate mlajše dojenčke domauser posted image  jst kr še kvačkam, tko k sm z vozičkom... jst sem si najbolj ogledovala tega pa še tega ampak bom vsekakor preverila kako je z naročilom iz tujine, ker sem na vozičku prišparala 200 €, ker sem ga naročila iz IT...

REBY ma je faca ta vaš škratek in kako vriska od veseljauser posted image   oooo, rafaelo... sej ne vem več kakšnega okusa jeuser posted image  upam, da bo Tomi dons pridno pančkal, da si še mami malo odpočije user posted image

GOLDY a vaša pupika se pa v rikverc plaziuser posted image  naša pa glavo na tla, rit v luft in se po glavi drsa al pa tolk časa obrača, da prileze do stvari, k jo hoče imetuser posted image

SEMPER kaj pa če tole porodniško sam podaljšašuser posted image

SEKI ku-ku... miss you... te hoče pupika sam zase, ane

dons pa upam, da mi uspe prej zaspat... včerajšnji večer se je podaljšal v noč in nato še v jutro, ker sem zaspala šele ob pol 6user posted image  sploh ne vem, kaj me je tko matral, da nisem mogla zaspat... še dobr, da je tut Zoja potegnila do pol 10 in v komadu odspala 14 uruser posted image .... ta je tut ekstremistuser posted image

mirno nočko vam želim

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
30.12.2009 22:55:14   
obayifo
mojsonček 14 ur?!? joj kašn luksususer posted image

od zicev pa noben k ga maš loh od 9-36kg ne more met najbolših ocen, pa ful je mejhna izbira...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
30.12.2009 23:06:54   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

mojsonček 14 ur?!? joj kašn luksususer posted image

ja, sej... zato je bla pa cel dan tečka pa sam mami je kej zalegla... kaj mi je pa pomagal, če je spala celo noč, če sem pa jst odspala samo 4 ure.... no, vsaj zbudila se je z nasmeškom od ušesa do ušesa pa tut čez dan ni bla nč tečka tko da...  ste pri vas že kej prestavl spalno uro?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
30.12.2009 23:09:33   
Sempervivum
Oooooooo še mojsonček nas je obiskala user posted image  Pa jaz ne vem, kako vi tlačte te svoje otroke v lupinice user posted image  user posted image user posted image  Ledenka, hvala za odgovor, sam men ni nič jasno user posted image  Katero lupinico pa imaš? Midva sva zato začela sedeže gledat, k Klemnu že noge ven gledajo user posted image

Goldy, lep avatar ... najlepšejši user posted image  Pa Reby, tvoj itak tudi!

Mojsonček, po moje ne morem podaljšat porodniške, sej sem enkrat že spraševala na to temo, je Lučka rekla, da se bo mogoče pozanimala, pa je verjetno pozabila ... če si brezposeln in dobivaš porodniško, pa zanosiš, ti verjetno nič ne pripada. Zato pa pravim, da bi rajši šla še malo delat, pol pa še enkrat jovo na novo user posted image  Mam jest tudi fajn šefa v tej moji ex-službi, tak da menda me čaka ... Kdaj si zaspala??? Ojej, to pa ni fajn. Tudi tebi mirno nočko user posted image
MaxiCosi Tobi je pa itak ful fajn. Še boljši od Romerja (sam čist mal, za pikico), glede na zadnji test od AMZSja. Unega drugega pa ne poznam.

Tudi jaz pošijam tiralico za Serendipity, kje si??? A mate kaj snega tam gori, pa si cel dan zunaj, hodiš po snegu in ti škriplje pod nogami .... se spomnim, da si jeseni pisala, kako je luštno, ko listje šumi ... sam pri vsem tem deževju je to malo verjetno ... kakorkoli ... javi se!

Zdej je pa dost za danes, nočko še z moje strani!

Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.12.2009 23:49:45   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ste pri vas že kej prestavl spalno uro?

ah, kokr rata, zdej za božič smo mel po dnevih: 2 am, 2.30 am, 1.30 am, včerej 0.30 am, dons je pa ravnokar zaspal, ampak nism zihr, da bo to že nočno spanje, se mi zdi, da je večerne pol urce premaknu. ampak vseen držim prste prekrižane user posted image . je pa tut naš nekej siten, al je vreme al pa luna, ka pa vem user posted image

semper* nogice lahko čez gledajo (kolkr je placa do naslonjala), glavca ne sme čez pogledat. katero lupinco pa mate?

Neposredna povezava do sporočila: 1984
31.12.2009 0:10:45   
obayifo
pa mimgrede še adacovi testi sedežev, spodej je tut lanski, mi se nagibamo k STM starlight SP (Recaro young sport), ker bi radi kupil en zic za skos, pa glede na to, da je sam en avto pr hiš, da ne bo treba še za dedke kupvat itd... bo najbrž kr ta eden in edini... sam še okol barve se morva zment user posted image

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=255813&SourcePageID=254587#atcm:8-255773

< Sporočilo je popravil obayifo -- 31.12.2009 0:11:41 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
31.12.2009 1:05:51   
obayifo
sm vedla, da ne bo trajal.. sm bla zdej pol ure prenosno zibalo, pred tem je pa tut joška svoje oddelala... hrbet mi bo pa poču
upam, da bo vsaj zdej trajal in grem še jest u postlo

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
31.12.2009 1:06:37   
Sempervivum

semper* nogice lahko čez gledajo (kolkr je placa do naslonjala), glavca ne sme čez pogledat. katero lupinco pa mate?

Ne, glavica itak ne gleda čez, mamo pa Romerja baby safe.

Glej, tlele maš tudi Recaro Young Sport, cena je od 170 do 200 evrov. Poštnina za Slo je 25 evrov.

http://www.baby-express.net/s01.php?shopid=s01&cur=eur&sp=de&ag=1&pp=suchestu&offset=27&studio=18&studion=Recaro

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
31.12.2009 1:20:29   
Sempervivum

sm vedla, da ne bo trajal.. sm bla zdej pol ure prenosno zibalo, pred tem je pa tut joška svoje oddelala... hrbet mi bo pa poču
upam, da bo vsaj zdej trajal in grem še jest u postlo

user posted image

Aja, jest sem pa tudi biskvit že spekla, jutr pa sam filo še naštimam, pa kvašen testo, pa smo. Pol bomo pa samo še jedli user posted image  Ampak samo do polnoči, s 1.1. se začne shujševalna user posted image  Reby, da ne pozabiš!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
31.12.2009 8:19:13   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Aja, jest sem pa tudi biskvit že spekla, jutr pa sam filo še naštimam, pa kvašen testo, pa smo. Pol bomo pa samo še jedli user posted image  Ampak samo do polnoči, s 1.1. se začne shujševalna user posted image  Reby, da ne pozabiš!

Pridna, pridna. Potratna, njami. A to maš un recept s Kulinarike. Jaz sem delala po tistem simpl receptu in je ful dobr izpadla.

Shujševalna - lepo vreme bo šele marca in bom pršla na kofetkanje vsa manekenska user posted image

Pa še kavica user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1989
31.12.2009 8:26:21   
blanč
Reby me je že prehitela ampak vseeno še tukaj vam želim lep dan, dolgo naspano noč. (tole velja za danes) in veliko zdravja in veselja in uspehov (tole pa za naslednje leto)
Ena kavica za vse.
Jaz upam, da bo vreme lepo, da bomo šli na silvestrovanje, seveda na onega otroško rajanje ki je ob 12 v centru mesta Imam že 9 kuponov za kuhano vino in danes za 10 kuponov dobim enega zastonj (savinjčanka, nimaš kej)
user posted image
čuvajte se in saj veste, vedno vas nekdo opazuje
Še enkrat vam zaželim lepo, lepo, lepo,....silvestrovo.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
31.12.2009 8:42:12   
Reby
Blanči - user posted image   user posted image   user posted image

Čeprav je zima, mamo mi doma kr Tevice user posted image

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
31.12.2009 9:34:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Da vam sporočim novičko,danes je Andreja07 rodila sinčka Jureta.Težek 3030 g in velik 51 cm.

saj ne vem, če veste, ampak za informacijo imaste novega člana...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
31.12.2009 9:37:30   
mismis

user posted image

gic gic, a ga kej žgečka?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
31.12.2009 9:55:04   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image

gic gic, a ga kej žgečka?

Madona, tole moram pa takoj kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
31.12.2009 10:01:31   
Reby
Blanči - sej sem vedla, da te bo zdražl user posted image
Andreja - čestitke, pa si le dočakala svojega fantka user posted image . Upam, da je s tvojim zdravjem vse ok. Zdej pa se le cartajta user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
31.12.2009 10:03:41   
blanč

Blanči - sej sem vedla, da te bo zdražl user posted image

ME MOTI TIST ČRN ZA NOHTIMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
31.12.2009 10:43:07   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Glej, tlele maš tudi Recaro Young Sport, cena je od 170 do 200 evrov. Poštnina za Slo je 25 evrov.

http://www.baby-express.net/s01.php?shopid=s01&cur=eur&sp=de&ag=1&pp=suchestu&offset=27&studio=18&studion=Recaro

no, pol je isto ko pr nas, se mi ne splača. k mi bi mel unga za 195 + 25, pr nas je pa 215

v angliji je cenej, pride 188 al pa v nemčiji v drugi štacuni 196 s poštnino. sam za tok mal razlike rajš tle kupm, pa če kej ni v redu nesem direkt nazaj, pa še 5 let garancije dobiš (npr. pr sončku)

grem mal pospravt, preden se moj sonček zbudi

aja, me je pa mal zmedu zdej tale na akciji:   http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199187

< Sporočilo je popravil obayifo -- 31.12.2009 10:46:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 1997
31.12.2009 10:57:07   
ledenka
Andreja user posted image user posted image user posted image čestitke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
31.12.2009 11:00:32   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Da vam sporočim novičko,danes je Andreja07 rodila sinčka Jureta.Težek 3030 g in velik 51 cm.

saj ne vem, če veste, ampak za informacijo imaste novega člana...

Hvala mismis za obveščanje user posted image

Andreja07, iskrene čestitke in lep pozdravček novemu članu Juretu! Uživajte vsak trenutek user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
31.12.2009 11:29:39   
Sempervivum
Joj, Blanči, kakšno kavo nam ta ti danes ponujaš user posted image  

Reby, mam en ful star recept za potratnico, iz časov, ko kulslo še ni obstajal user posted image  Sej verjetno je bolj ali manj ista. Kakšno delaš ti, to ta simpl user posted image

Shujševalna - lepo vreme bo šele marca in bom pršla na kofetkanje vsa manekenska user posted image

Podpis user posted image

Aja, pa še sem te mislila vprašat, če si dala v rafaelo med? K sem ga za medenjake porabila user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.