lučka 25
|
ohoj No, pa sem spet našla malo časa. Smo že v soboto prišli domov iz Prekmurja, kjer smo se meli suuuuuper. Potem pa ena žurka, druga, tretja, četrta,... Ni da ni. Smo pa med tem časom dopolnili 6 mescov (bi prilimala kako torto pa ne znam). Pa sedaj se že čisto pravilno plazimo, šiba po stanovanju kot nora. Žal pa smo probal tudi hruško in je dobila pikice, AD na vseh pregibih, temenca po glavi in za ušesi. Zdaj je že bolje. So me pa včeraj ob pol šestih zvečer (kdo bi si mislil, da kličejo tako pozno v tem prazničnem času), da naj 4.1. popoldan pridemo na kontrolo na Jesenice v alergološko ambulanto. Bomo videli kaj bodo sedaj pokazali testi. Vidim, da ste lepile same lepe okraske. Cukrčki. No, jaz sem vam še dolžna posredovati slikice od Neže, kako je jedla še prve dni. Sempre, vidim da ste naročili Wiii in da boš potem še ti aktivna. Reby, super za 4 mesce. Pa hvala za dodatni seznam. Pa vidim, da že veselo jeste. Ma škoda je le, da se takole poniči zbuja na 1 uro. Kaj na rest pa nevem, ker pri nas k sreči tega ni bilo in ne morem sedaj pamet solit. anci banci, upam da bo noga kmalu dobra in da pri Svitu ni kake hude alergije. obi, upam da se rešite teh alergij, še posebej ker ne veste od česa je. Kruce, pa superje ta vaša Karolinca. Pa vidim, da si obujal spomin na prejšnej leto in teste. sonček, pridna si, ko tako pečeš. Jaz pa že en teden nič ne kuham, ko smo kot kaki nomadi, od hiše do hiše. mlinčka, kok sta luštni tvoji punci. Pa ful mi je dobro, ker sta si tako različni že po videzu. gloria, blanč in ajsi, helov. mojsonček, ste bli pa v nedeljo v Qullandiji, a ne? Sem te vidla na deleč, p tvoje tri sončke, ki so te čakali na klopci, ampak te nisem ustavula, ker sva bili z Nežo že pozni za na kosilo. Maš pa fletno kratko frizurco.
|