|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
30.12.2009 8:22:36   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Mi smo se danes zbudili "samo" 3x user posted image  Tamali je spal skoz zram mene in tako kot si rekla mojsonček - takoj sem mu dala joško. Je pa problem, ker ko toliko je ponoči, ima polno pleničko in ga morm preobleči.
Karolinca in Goldy - pozdravita se čimprej user posted image
lučka - kakšen cukerček je Neža user posted image , cela mamica. Upam, da alergije čimprej minejo. Pri nas zaenkrat ni problemov, hruško n breskev bomo poskusili drug teden.
Semper - ja, po novem letu začnem, je en tak lep datum user posted image

Mi gremo silvestrovat k prijatlom, nas bo družbica 10, kot ponavadi, ampak mislim, da bomo šli samo na večerjo, pa kakšne 3 urce še ostali, potem pa domov.

Naš Tomi je ful hecn. Doma je njegovo kraljestvo in od atija in mamice, če pride kdo na obisk zadnje čase takoj panika in dretje, še celo če pride tašča. Ko pa grema k njej na obisk, pa se smeji in je vse ok. Če pride pa čezu 3 minute k nam, pa spet dretje, ko jo zagleda.

< Sporočilo je popravil Reby -- 30.12.2009 8:24:56 >

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
30.12.2009 11:04:01   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

semper wiiiiiiuser posted image ste imeli luštno bunkico user posted image  bo v naslednjih letih še kakšna? user posted image  kako je uspel teranov liker? pa nočni piškoti? jst sem tut včeraj ob 1  ponoč dajala v zmrzovalnik juho za Zojo... še dobro, da zadnje dni potegnemo do pol 9, če ne ne vem kakšna bi okrog hodila čez dan... dej mal zaupaj kakšn sedež planirate kupit, v BC je do 31. akcija za vsakih  porabljenih 50 € dobiš bon za 10 €... glede na to, da so sedeži okrog 200 €user posted image  se vsaj malo pozna... vprašanje je le, koliko in kaj  imajo sploh še na zalogi...

Ja, upam da z drugim pozerjem user posted image  Bi pa rada prej še službo za nedoločen čas dobila ...
Glede avtosedeža: tale z BC je kar v redu varianta (sem vedela za popust, pa sploh nisem pomislila na to user posted image ), ampak preko neta dobiš sedeže kar precej ceneje, pa še modelov maš ful več na izbiro, pa barve tudi. Najverjetneje bom naročila preko baby-express.net, tegale: http://www.baby-express.net/Britax__Roemer_Evolva_123_ultra_plus_2010_-_Micky.html A katera pozna? Mi amo že zdej Romerja, je na vrhu pri testih, edin še Maxi Cosi mu dela konkurenco, samo nimajo variante od 9-36 kg. Pri julijkah je ena punca naročila preko te strani, je dobila hitro, odgovarjajo na mejle, pa še plačaš lahko na TR, ker jaz nimam kreditne kartice.
Če imate kartico, je pa ful cenejša varianta tudi: http://www.pramworld.co.uk 

Je pa smešno, ker povsod piše, da je 9 kil za devet mesecev, naš jih ima pa že zdej toliko user posted image  Pa verjetno še ne bi smel bit naprej obrnjen user posted image  Tako da ne vem, kaj bomo naredili ... Kakšen nasvet? Ledenka, mogoče imaš ti kakšno izkušnjo, k maš še večjega korenjaka?

lučka najprej čestitke za polovičko in naj do naslednje čas ne mine prehitro... lupčka Neži...joooj kolk je luštna user posted image  in da se že tko plazi... superca user posted image  pri nas niti P od plazenja še ni aktualenuser posted image  ... upam, da bodo izvidi z naslednjega testiranja boljši in da se te reakcije ob uvajanju GH čim manjkrat ponovijo... ja, smo bli v nedeljo v QL pa sem šele pol, k si šla že mimo ugotavljala, da si mi znana... sem prepozno skapirala, da bi te vsaj pozdravilauser posted image  pa tko sem bla tečna, k smo se že na poti do KR spičl v avtu, ker me fanta skos sekirata, da se predolgo obiram po trgovinah in sta mi postavljala ultimate user posted image user posted image  mogoče se pa kdaj srečamo čveke s te teme z našimi sončki na kakšni pravi kavici glede na to, da tukaj pijemo samo virtualno user posted image

Mene moj ta velik fant tudi podobno sekira, zdej pa ne vem, kako bo s tamalim user posted image  Ga bom poskušala vzgojit, da bo z mamico potegnu user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
30.12.2009 11:14:08   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Živ! Tale bi meni kar odgovarjal, samo vprašanje je kolk je pa poštnine. Mislim da je anglija tu kar dost dražja od ostalih. Verjetno mislijo od 9kg ali pa 9 mesecev dalje.
Pač eni imajo dosti prej 9kg medtem ko pri 9 mesecih jih še nimajo vsi....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
30.12.2009 11:14:09   
Reby
Semper - uau, ful hud sedež, poznam pa žal ne. Sam po mojem je super user posted image

Vam morm nujno še en filmček našega smejočega kričača prlept. Bolj grozn ko mamica govori, bolš je user posted image

http://img97.imageshack.us/i/tomiboy.mp4/

Neposredna povezava do sporočila: 1954
30.12.2009 11:17:04   
ledenka

Je pa smešno, ker povsod piše, da je 9 kil za devet mesecev, naš jih ima pa že zdej toliko user posted image  Pa verjetno še ne bi smel bit naprej obrnjen user posted image  Tako da ne vem, kaj bomo naredili ... Kakšen nasvet? Ledenka, mogoče imaš ti kakšno izkušnjo, k maš še večjega korenjaka?

moja izkušnja - jaz ga še vedno spravim v lupinico. sem pa naročila sedež, samo ga še niso dostavili. ima pa naš zdaj ene 11 kil, pa trdno sedi, tako da ga bom prestavila takoj, ko dobim sedež (upam, da kmalu... strani pingpong-online.de ne priporočam, čakamo že od novembra!!!). no, kaj hočem povedat - če ga spraviš v lupinico, jo imej toliko časa, kolikor gre. po 5. mesecu se tudi pridobivanje teže ustavi, vsaj pri nas se je, ker je začel konkretno migat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1955
30.12.2009 11:27:17   
Reby
Naš otrok spi že 3 ure user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
30.12.2009 11:29:01   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

kako to dosežeš? naš spi čez dan 1x ali 2x po pol ure, max. uro...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
30.12.2009 11:40:19   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kako to dosežeš? naš spi čez dan 1x ali 2x po pol ure, max. uro...

Naš spi tud drugač max po pol ure user posted image  Sem se šla prej zram njega uležt, ko je ratu zaspan, vmes sem mu 1x joško porinla. Prav luštn je...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
30.12.2009 12:00:16   
Sempervivum
Reby, hvala za kavico user posted image  
Mogoče bi se pa res enkrat, ko bo lepo vreme, dobile na pravem kofetku user posted image  Da se načvekamo do nezavesti user posted image

Klemen je pa zdej dokončno odkril svoje nogice in jih začel dvigovat user posted image  Saj to je počel že prej, samo zdej to dela kar naprej. Včeraj se mu je tudi uspelo tako prevalit na bok, pol pa še na trebuh. Malo mu pomagamo, ampak ne manjka veliko, da mu bo šlo samostojno. Se pa tudi na veliko pogovarja - najbolj zvečer, ko se dojiva in je treba spat user posted image  Včeraj sem probala vse živo, da bi zaspal, pa ni šlo, tako da sem ga pol kar malo pustila (sej ni jokal, samo ves čas dela brrrrrr, tko piha zrak ven iz ust user posted image  in to mu je zdej taka fora, da je veselje) ... No, pa sem ga pustila in čez nekaj časa je bilo vse tiho user posted image

Kruce, poštnine je se mi zdi 40 evrov. Bom še preverila.

Hvala za odgovore! Sploh vam ne morem nič več napisat, k se tamali čist cel čas pritožuje, moram bit skoz zraven user posted image  Ja, v lupinico ga bomo dajali brez kombinezona, pa bo še nekaj časa menda šlo ...

Joj, tok sitnari, da moram it .... se beremo ... papa

Neposredna povezava do sporočila: 1959
30.12.2009 12:05:50   
Goldy
Jaz sem bolje - hvala za objemčke in pikapoke.

To vam še nisem povedala, da naša se plazi nazaj. Kaj je hecna. Vsepovsod jo je polno - ampak rikverc.user posted image  Danes je HB spala celooo noč. Sicer ni hotela zaspat. Je zaspala šele okrog 22, a je spala do 7. 1x je neki zajokala, samo se ni prebudila.

Mi smo imeli ene 5 let za silvestrovo večerjo kar mesni fondi. Pa omakce sem zraven naštimala pa je bilo.

Grem spet mal počivat. Danes bo za kosilo kurja juhica.....za moč. Sem pa tako blago varianto naredila, da jo bom še Alji dala.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
30.12.2009 12:23:48   
Reby

Mogoče bi se pa res enkrat, ko bo lepo vreme, dobile na pravem kofetku user posted image  Da se načvekamo do nezavesti user posted image

Jaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.12.2009 12:37:58   
ledenka

jaz sem tudi za user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.12.2009 13:00:21   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaz sem tudi za user posted image

No, pol mormo pa sam na lepo vreme še počakat user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
30.12.2009 13:03:07   
Sempervivum

Semper - uau, ful hud sedež, poznam pa žal ne. Sam po mojem je super user posted image

Vam morm nujno še en filmček našega smejočega kričača prlept. Bolj grozn ko mamica govori, bolš je user posted image

http://img97.imageshack.us/i/tomiboy.mp4/

Ful je faca, tale vaš nagajivček user posted image  Vse enako stare prehiteva po levi user posted image  Stajica je pa tudi super! Mi je kar malo žal, da mi nimamo prostora zanjo user posted image  Bomo pa pri drugemu naštimal, ko bomo dnevno zrihtal user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
30.12.2009 13:17:50   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Živ! Tale bi meni kar odgovarjal, samo vprašanje je kolk je pa poštnine. Mislim da je anglija tu kar dost dražja od ostalih. Verjetno mislijo od 9kg ali pa 9 mesecev dalje.
Pač eni imajo dosti prej 9kg medtem ko pri 9 mesecih jih še nimajo vsi....

Kruce, poštnina je 36 funtov, dobiš nekje v 5-6 dneh user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/nakupi-preko-spletnih-strani/m_4686822/mpage_1/tm.htm#4703135
http://www.ringaraja.net/forum/pomagajtekako-kupiti-avtosedez-preko-spleta/m_4595187/mpage_1/tm.htm#4602417

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
30.12.2009 13:25:13   
obayifo
na hitr, dokler zdrži...

dan

glede sedeža, evolva je relativno majhna, ne moreš je regulirat, ko je otroček not, ni tolk nastavljiva...
tut mi bomo kupil I-II-III in sicer Storchenmuehle (Recaro STM) al pa Recaro Young Sport - opazna razlika je samo v kvaliteti in izbiri blaga, drgač pa jasno v ceni. Bomo šli pogledat kakšno akcijo v Rutarju, včas jih majo ful cenej.
drgač pa naš tut vriska in kriči, če ga zadost animiramo, sam boh ne dej, da sam ostane kakšno sekundo user posted image pa zgruntal smo, da je flaša zanimiva samo, če jo lahko sam drži

Reby
, fajn tale stajca, a ne? mi mamo tut to leseno, je tko k če bi biu na tleh, pa ful je velka (se mimgrede znajdejo not tut stvari, k ne pašejo tja - razne oblekce, kapce, copatki..)

kje boste pa kofetkale?

semper* naš ma tut noge skos v luft in v rokah, me kr jezi, k ga grem previt, pa ne morm zraven user posted image in k ga moram skos nazaj obračat

goldy, najprej nazaj, pol bo pa prešaltala iz rikverca user posted image . sam da je zdrava

ledenka, našmu tut ne rata spat več kt 3x po pol urce, pa user posted image še zvečer noče spat user posted image

je pa zadne čase vsaj to dobr, da pol k pa zaspi (med 1 in 3 zjutraj), pol vsaj tistih 5 urc v kosu podrnjohca. pa zdej se mi je že 2x obrnu tko, da je meu zjutrej glavo tam, k so ble zvečer noge.. in to v košku. kako mu to rata... sm ga dala dons kr v spalno vrečo, k drgač je dekca povsod, sam čez njega ne

grem ga zdej mal zabavat

Neposredna povezava do sporočila: 1966
30.12.2009 14:01:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

na hitr, dokler zdrži...

dan

glede sedeža, evolva je relativno majhna, ne moreš je regulirat, ko je otroček not, ni tolk nastavljiva...
tut mi bomo kupil I-II-III in sicer Storchenmuehle (Recaro STM) al pa Recaro Young Sport - opazna razlika je samo v kvaliteti in izbiri blaga, drgač pa jasno v ceni. Bomo šli pogledat kakšno akcijo v Rutarju, včas jih majo ful cenej.
A tile Recaro so ok? Drgač je pa trgovina Recaro v Kosezah.

drgač pa naš tut vriska in kriči, če ga zadost animiramo, sam boh ne dej, da sam ostane kakšno sekundo user posted image Ojoj, si ne znam tega predstavljat. Naš je ful priden, jaz lahko vse nardim, od tuširanja, sesanja, pucanja, kosilo, tamali pa se igra, ko gre pa spat, se pa jaz tut uležem al pa v miru TV pogledam user posted image  pa zgruntal smo, da je flaša zanimiva samo, če jo lahko sam drži

Reby
, fajn tale stajca, a ne? mi mamo tut to leseno, je tko k če bi biu na tleh, pa ful je velka (se mimgrede znajdejo not tut stvari, k ne pašejo tja - razne oblekce, kapce, copatki..)

Ja, stajca je pa res zakon, pa skoz je lahko mali pr nas v dnevni user posted image

kje boste pa kofetkale?

Nimam pojma. Po mojem je najbolš, da se dobimo kje v Tivoliju al pa živalcu, ko bo lepo vreme...

že 2x obrnu tko, da je meu zjutrej glavo tam, k so ble zvečer noge.. in to v košku. kako mu to rata...

Faca mala, kako mu res le to uspe?

Evo, jaz spucala celo stanovanje, tamalega nafutrala in spet spi. Jaz pa grem jest.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
30.12.2009 14:37:07   
obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

A tile Recaro so ok? Drgač je pa trgovina Recaro v Kosezah.

so 'tabolš', STM je zdej tut njihova firma, so jo kupil in so sedeži menda 'uglih', sam blago je drugo. na netu so po 189€, včas jih majo pa v Rutarju še cenej, dobijo se pa tut še kje drgje
loh pa pogledaš kakšni so:
http://bob.webteh.com/si/recaro-stm-otroski-avtosedezi/skupina-i-in-ii-iii-g55.shtml

drgač pa naš tut vriska in kriči, če ga zadost animiramo, sam boh ne dej, da sam ostane kakšno sekundo user posted image Ojoj, si ne znam tega predstavljat. Naš je ful priden, jaz lahko vse nardim, od tuširanja, sesanja, pucanja, kosilo, tamali pa se igra, ko gre pa spat, se pa jaz tut uležem al pa v miru TV pogledam user posted image  

ahhhhhh... kaj čm rečt, blagor teb, zdele mi je mal šlafnu, bo glih tolk, da mal naklofam, grem na wc, nekej popit in pomalčkat, pa bo že alarm...

Evo, jaz spucala celo stanovanje, tamalega nafutrala in spet spi. Jaz pa grem jest.

dober tek user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
30.12.2009 14:38:57   
Sempervivum
Obi, tegale Recarota ne najdem na nobenem testu user posted image  Evolvo frugače kar pohvalijo, sem ful prebrala na to temo ... od kod ti tele informacije user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
30.12.2009 14:43:49   
Reby
Tole so testi za 2008:

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

Neposredna povezava do sporočila: 1970
30.12.2009 15:15:07   
Kruce Fiks
Pred časom sem bil po službeni dolžnosti na predstavitvi tega Recarota...
Pravilna uporaba itd...
Menda se naj bi jih dalo v porodnišnicah tudi izposojat. Kolk so deleč s tem ne vem.
Mislim pa da jih AMZS že izsposoja. Stvar naj bi bi tekla nekak takole;
Plačaš najemnino za lupinco, ko postane majhna jo zamenjaš za večjega itd...
Vse skupaj te pride koštat kot če bi kupil samo lupinco...(tak bolj na grobo povedano)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
30.12.2009 16:40:30   
Reby
Kruce - kaj pa veš, kakšni so tisti sedeži oz. če so bili deležni kake prometne, jaz tem ne zaupam, raje kupim novega, saj tega za 9-36 kg imaš ful dolgo...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
30.12.2009 17:44:00   
Kruce Fiks

Kruce - kaj pa veš, kakšni so tisti sedeži oz. če so bili deležni kake prometne, jaz tem ne zaupam, raje kupim novega, saj tega za 9-36 kg imaš ful dolgo...

Tud to smo izpostavli...
Take se zavrže, med tem ko vrnjeni grejo v generalno obnovo in ti menda dobiš "novega"...
Gre se zato da bi ljudem bilo bolj dostopno za manj denara in da seveda otroke nebi otroke nastavljali v nekvalitetne stole, s tem pa se varnost izboljša.
Največji prroblem nakupa na daljavo in pa seveda naših trgovin je v tem da se potem ubadaš s tem kako to stvar namontirat itd....
Ljudje kupujejo stole isofix a pojma nimajo kaj to pomeni, ga ma pač soseda in je kul. Majo nov isofix pa avto star 6 let, torej je stol neuporaben. Ti to kdo pove?
Kupiš stol v beybi centu pa babnca ga babnca hval pol ure oh in sploh a ko jo prašaš če bi ti pokazala zunaj v avtu kak se ga pravilno postavi in v njega še otročička pritrdila se pa vstavi! "to boste mogli pa prašat nekoga ki ga že ima"
Torej kupuj tam kjer ti naredijo kompletno predstavitev...
V Čenči (uvoznik za Recaro) jouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
30.12.2009 21:48:12   
Sempervivum

Tole so testi za 2008:

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

Hvala za link, sam tle je recaro zelo slabo ocenjen user posted image  
Se pa strinjam glede predstavitev. Meni je pomembno, da sedež paše v vsak avto, nimam isofixa. Pa da je varen. To mi je najpomembneje. Če pa nam znala namontirat v avto, bom pa že kakšno RRjevko vprašala user posted image  Ampak mislim, da ne bo problem.

Sem pa vsekakor ugotovila, da eno in isto stvar nekdo hvali, spet drugi pa graja. To velja za Romerja in Recarota. Za slednjega namreč naprimer berem, da se ful težko regulira naslon, pa da se ga ne da med vožnjo, da je montaža zakomplicirana, demontaža pa sploh user posted image  Jaz se odločam še med maxi cosijem, sam mi ni všeč, ker nimajo te skupine do 36 kil.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
30.12.2009 21:56:21   
Sempervivum
No, tlele sta oba gor, BRITAX (Romer) Evolva in STM Starlight SP, malo starejši test je sicer. Imata popolnoma enake ocene, skupaj sicer srednja žalost - zadovoljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.