|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
3.1.2010 9:35:18   
Sempervivum
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
3.1.2010 11:59:55   
Goldy
Daan!

Jaz se še kar javljam iz bolniške postelje. Zdaj sem začela orng kašljat, pa šmrkat...upam, da bo bolje, ker gre jutri moj k svojim domov na koline pol pa delat in bova sami...user posted image  HB, da sem izbrala pravi čas za bolezen, da je moj doma....user posted image

Pozdravčeke vsemmmm!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2027
3.1.2010 12:24:57   
Sempervivum
Goldy, čimprej se pozdravi! user posted image user posted image  in še en user posted image

Lučka, a vi mate pa tak apetit? Ja, super je to, pa upam, da bodo izvidi v redu. Bo že moralo držat tako, kot si se odločila, da bodo alergije sčasoma izzvenele user posted image

Jaz pa že kuham, da bomo šli čimprej ven, ko je tak lep sonček user posted image  Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
4.1.2010 9:26:41   
Serendipity
Jutro...

user posted image

goldy - čimprej naj se ti zdravje povrne! Avatarček je pa - ulala user posted image user posted image

lučka - hihi, malena pa prav uživa v hrani! user posted image user posted image

semper* - kaj dobrega ja v krožnik padlo? Kako je Klemen?

No, naša pikica prav pridno raste, me prav zanimajo cm in kilce (s hlačami smo že kar en čas nazaj prešaltali na št 74 in se mi zdi, da je kar dolgonoga user posted image user posted image ). No, do srede bomo zdržali za tale info! Premišljujem kdaj bi začela z uvajanjem GH, bom pa tudi počakal do srede. Se pa nagibam k temu, da bi počakala do petega meseca.... Je pa čedalje večji smeško, no pa tudi ujezi se hitro (ne ne ni po meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

BTW - Ja, kje pa ste vsi? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.1.2010 9:28:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.1.2010 9:31:53   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Danes je pa spet sonček, upam, da bo še bolj toplo, da bomo lahko šli ven. Naš mulček je včeraj začel delati taprave sklece, raztegovati sprednje rokice in dvigovati rito, zaenkrat mu gre plazenje samo nazaj user posted image
Goldy - no, tole je te je pa kr fejst zagrabilo. Upam, da si danes že kaj bolje user posted image
Kruce - kako ste pa vi, je Karolinca kaj bolje? A za ta šesto je treba k dohtarju, ali so kakšne posebnosti?
lučka, mojsonček - tudi meni je všeč Maxi Cosi sedež, če bomo takole rasli, bomo mogli o nabavi kmalu razmišljat user posted image
lučka - no vidiš, pa tako si obupavala, ker tvoja pupa nč ni jedla, zdej pa poglej, si me prav nasmejala s štorijo o jezenju user posted image
Semper - vidim, da si bila bolj kot ne osamljena te dni, bomo pa upam ta teden to popravile user posted image
andreja - ku ku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.1.2010 9:33:29   
Reby
Seki - ah, za mišji las si me prehitela, kaj pa sem se obirala tako dolgo. Pa sej bo pasala dvojna doza, ker očitno vse spijo user posted image
Tudi mi imamo že vse 74 kr en lep cajt, ker ima naš tako dolge noge in roke user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.1.2010 9:44:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Seki - ah, za mišji las si me prehitela, kaj pa sem se obirala tako dolgo. Pa sej bo pasala dvojna doza, ker očitno vse spijo user posted image
Tudi mi imamo že vse 74 kr en lep cajt, ker ima naš tako dolge noge in roke user posted image

user posted image user posted image Zarja ima le dolge noge - pri majčkah smo še pri 68. Se pa spomnim, da je na enem UZ G rekla, da bo dolgonoga - hehe, pa še prav je imela. No, omenila je tudi velki nos, pa ni tak velki... ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW - zdaaaj vem kje ste vse! Na razprodajah! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.1.2010 11:18:05   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

BTW - zdaaaj vem kje ste vse! Na razprodajah! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to bo user posted image user posted image user posted image

dan, pa so šli mim... prazniki...

mi smo 2 dni spal od dveh zjutrej do devetih, včerej pa dons pa ni šlo več. pa še nazaj mi ni hotu zaspat, žaba mala, sva se matrala od 4 do pol 6. nosmo pa ful različno, eni bodiji so še 62, hlače in pajacki v glavnem 68.. odvisno od proizvajalca in ponošenosti

Kruce - kako ste pa vi, je Karolinca kaj bolje? A za ta šesto je treba k dohtarju, ali so kakšne posebnosti?

reby, kje pa maš sončka?
mi smo šli včerej ven in je pol popoldan spal  2uri in pol, se ni zgodilo že uhuhu, danes bova pa kvečjemu do balkona prlezla, ker oči pride šele zvečer.

lučka, držim pesti, da grejo alergije h koncu in lepo, da tako papcate

goldy, že kaj bolš? user posted image

seki, bo manekenka user posted image
mi tut z GH še nismo štartal, čeprav ne gre nama nč v usta, ne da bi on to registriral in pospremu z velkimi očki. edin če jem banano, mu mejčkn postrgam z mezinčkom in dam za pomlaskat. sam bo treba z žličko začet strgat, ker pol mi vleče mezinc v usta, ker bi še in se jezi, k je prazn. bo mislu, da futr od tam pride user posted image

zdej bo pa počas cajt, da vstane. je na tavelki postli, morm čekirat...

menda bomo res zdej našle kej več časa user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
4.1.2010 11:18:08   
Goldy
Jutro, eh sej je že daan!

Hvala vsem za user posted image user posted image ! Počasi sem bolje. Zdaj sicer kašljam še precej grdo. Sem šla spat v dnevno, da nisem alje zbudila, ker sem ene 2 skup kr kašljala. user posted image

Mi še vedno nosimo 68, no tu in tam že kar 74. user posted image  Je pol naša res tolk mala, al kaj?

Še pol kej napišem, ker se neki jezi na tleh....

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2034
4.1.2010 11:21:19   
sonček33
se* kakšne razprodaje... še na misel mi ne pride... ravno gruntam, da bo treba v trgovino it...pa točn vem, da bo danes gužva...ker je folk vse pojedu čez praznike...no sej, mi imamo tudi bolj prazno..ampak je treba kupit za malega sadje pa zelenjavo...no, morda bo do jutri še počakalo...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2035
4.1.2010 14:18:42   
Kruce Fiks
user posted image

Živjo vsem!
Karolinca je skorajda vredu ima pa še težave s prebavo in posledično nočno - dnevnim žuriranjem. Prisotna je driska pa tud ješča ni najbolj.
Mi smo šli dan pred prazniki k zdravniku v izogib kasnejšim komplikacijam, mirnim praznikom, ter raznim antibiotikom, ki ti jih predvsem dežurni z veseljem napišejo....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
4.1.2010 15:16:24   
anci banci
ojla

srečno 2010

sicer so bili moji prazniki bolj za en drek .. ampak vseeo 2 dobro novici... moj sonček je pred 2 dne vi imel 6 mesecev in pa moj drsagi je šel na kolena in bom junija gospauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.1.2010 15:18:56   
sonček33
anci banci...ma ja , pa tudi če so bili prazniki za en d***, to, da je sonček imel 6 mesecv ni kar tako..no, da o tem, da boš kmalu gospa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.1.2010 15:51:46   
Kruce Fiks
Pred leti sem za hobi zbiral slovenske otroške pravljice in pesmice. Nabralo se mi jih je za tam okrog 8. kom. MP3 cedejev. Šaram jih na "muli" in če bi jih katera želela ji povem kako do njih ali pa  .....

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 4.1.2010 15:53:06 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.1.2010 16:10:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pred leti sem za hobi zbiral slovenske otroške pravljice in pesmice. Nabralo se mi jih je za tam okrog 8. kom. MP3 cedejev. Šaram jih na "muli" in če bi jih katera želela ji povem kako do njih ali pa  .....

Oooooo! Jaaaaaaa! Prosim povej user posted image Upam, da bo Karolinca kmalu o starem! Tole z antibiotiki je pa res pereč problem. Nekaterih ji kar preveč radi predpišejo. Še posebej dežurni ... user posted image

ancikaaa - opala! Gospa anci banci po novem! user posted image user posted image user posted image In vas lepotec je že pol leta star!!!! ČESTITKE!

sončika - še malo pa bo Lovro eno leto star! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

se* kakšne razprodaje... še na misel mi ne pride... ravno gruntam, da bo treba v trgovino it...pa točn vem, da bo danes gužva...ker je folk vse pojedu čez praznike...no sej, mi imamo tudi bolj prazno..ampak je treba kupit za malega sadje pa zelenjavo...no, morda bo do jutri še počakalo...

hihi - ja - ja. Znano mi je tole user posted image

goldy - tvoja pupi je čist dovolj velika. Prišparate vsaj s cotikami user posted image user posted image user posted image

obi - ah, saj res - blok pa vozekanje ni glih fajn... user posted image Saj balkonček je tudi fajn varianta! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2040
4.1.2010 16:44:43   
Reby
Razprodaje? Uhhh, raje ne pomislim. Dobr, da sem še vedno na +10, drgač bi ziher kej denarnica pela. Je pa tašča danes kupila za Tomija 3 majčke v Obaibi in to že kr 80 številko, ker imajo malo manjše številke. Sem si pa nagledala cotk za 100 EUR v Nextu za mulčka, čakam, da pride možek domov, da ga olupim user posted image  Sem vzela tud vse večje številke 74-80, da bo nosil spomladi.
Jutri pa grem po drug avto, komaj čakam, da bom mobilna, smo pa kr karavana vzeli user posted image
anci banci - welkom tu d klab user posted image
obi - ja zjutraj je kazalo na sonček. Midva sva samo malo po 10 minutk šla na zrak, zdej pa spi že 2 uri user posted image  Naš ful rad je, pa še men je ok, ker se dojiva 3x na dan, 1x ali 2x je GH, potem pa še kakih 2x Novalac. Jemo pa še kr na 3 ure, ampak seveda temu primerno manj, tam okrog 90 ml mleka in okrog 100 g hrane.
sonček - kaj berem na drugi temi, a nisi še začela? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2041
4.1.2010 17:05:33   
sonček33
reby....sem začela...sej ti veš kdaj...pa zdržćala ene 5 dni... zdej sem žrla sto na uro za praznike.zdej pa jovo na novo... tko da nisi nič zamudilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
4.1.2010 17:30:35   
Sempervivum

No, naša pikica prav pridno raste, me prav zanimajo cm in kilce (s hlačami smo že kar en čas nazaj prešaltali na št 74 in se mi zdi, da je kar dolgonoga user posted image user posted image ). No, do srede bomo zdržali za tale info! Premišljujem kdaj bi začela z uvajanjem GH, bom pa tudi počakal do srede. Se pa nagibam k temu, da bi počakala do petega meseca.... Je pa čedalje večji smeško, no pa tudi ujezi se hitro (ne ne ni po meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Ah, nekaj na hitro sem naredila, je bilo vseeno ful dobro, raviole s smetanovo omakco s slanino user posted image . Pol sem šla pa s taščo in tamalim seveda na kavico, ko sva se vrnili domov, sem pa še en krog naredila! Je bilo tako luštno po sončku se sprehajal. Klemen je prvo rundo prespal, potem me je pa ves čas gledal user posted image

Ja, res, kje ste vsi??? sem se tudi jaz spraševala user posted image

Mi pa nosimo tako čudne številke, ene ful velike, npr. majice so že vse premajhne, kakšna bundica je tudi še 56 user posted image user posted image user posted image , hlače so lahko tudi 62, ene 62 so že premajhne ... tak da ... kdo bi vedel user posted image  Prekladam cunjice sem in tja, mu jih tlačim gor, pol pa na polovici obupam, pa mu jih spet slačim user posted image  user posted image  So čist prevelike razlike med firmami, sem opazila, da ima npr. Chicco ful velike št.

Tudi mene firbec matra, kakšne mere ima vaša manekenka user posted image  Le glej, da sporočiš!

Uh, danes je pa kar dvojna kava user posted image  Hvala!

Reby, ja sem bila osamljena user posted image  Ajde, zdej pa hitro poročat, kaj se vam je tako dogajalo, da niste meme časa za RR user posted image

A veš, da sem jaz res šla user posted image  Sem bila debele 3 ure zdoma. Prinesla pa nič ... sem se odločila, da bom rajši shujšala user posted image  No, prinesla sem majčke za nečake, so imeli v OshKosh (al neki) 50% znižanje, pa plenice, blazinice za dojenje, krpice za umivanje ... user posted image user posted image user posted image

Zdajle naš mali tudi še kar spančka, sva s sprehoda - je bilo danes skoraj tako luštno, kot včeraj, mi je je tako fino škripalo pod nogami, voziček je pa fajn tudi za to, da ne zgubiš ravnotežja na ledu pod snegom user posted image  Počasi ga bom morala zbudit, spi že dve uri user posted image

Pozdravčka!

Neposredna povezava do sporočila: 2043
4.1.2010 17:38:47   
Sempervivum
Oh, čveke, zdej vam je pa začelo dogajat user posted image user posted image user posted image

Anci, sam da si bolje! Smo tudi tule mislili nate user posted image  Sem jaz pri julijkah prebrala žalostno novico ... kako kaj gleženj? Pa dragi je šel na kolena ... Wawwwwwww user posted image  Čestitke tudi za pol leta!

Reby, a že dva obroka GH imate? Kaj pa daješ?

Neposredna povezava do sporočila: 2044
4.1.2010 17:51:57   
Goldy
Na, jaz sirota pa ne morem na razprodaje.user posted image  Do drugega tedna, bo že vse pobrano. Verjetno je tako bolje, ker če bi bila moja denarnica ubogaaaa.user posted image

Upam, da bom tudi zase kaj kupila - ker zadnjič, ko sem šla pred Božičem, sem kupila samo darila in cunjice za Aljo, sebi pa eno majčko. Naši bmom tudi večje stvari nakupila.

semper - takle ti pohajkuješ?? Ti, ti.....user posted image

seren - cunjice -  zdaj še šlo. Smo ob Aljinem rojstvu ful veliko stvari dobili 68, zdele se bo pa pobralo. Danes mi moj prinese zalogo 74, ki je bila spravljena pri tašči. Premajhno stanovanje in potem "odvečne" cunjice kar k njim v moževo bivšo sobo zlagamo.

anci banci - user posted image  za pol leta in za to, da je šel tvoj na kolena.

reby - a ti imaš pa pri nextu ogledano???user posted image  Ne vem, mogoče bo nečakinja kaj kupila, ko je ravno v Angliji in prihaja konec meseca domov.

kruce - user posted image , da se karolinca čimprej porihta.

obi - mi imamo HB velikooo teraso v bloku in dvigalo (smo v 4 nadstropju). Je čist nov blok.

mojsonček - HB, da si napisala, da se ne dojite samo 2-3x na dan, ampak kadar želi. Ker naša se navkljub 3 obrokov Gh še vadno doji minimalno 3x. In sem mislila, da sem že mal čudna (sploh, ko sem junijke brala).

lučka - kako kaj?

sonček - bo sadje počakalo do jutri????user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2045
4.1.2010 18:28:02   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Oooooo! Jaaaaaaa! Prosim povej user posted image Upam, da bo Karolinca kmalu o starem! Tole z antibiotiki je pa res pereč problem. Nekaterih ji kar preveč radi predpišejo. Še posebej dežurni ... user posted image

Maš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 2046
4.1.2010 18:32:19   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

moj sonček je pred 2 dne vi imel 6 mesecev in pa moj drsagi je šel na kolena in bom junija gospauser posted image user posted image user posted image

Pride RR štrango postavit? user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
4.1.2010 18:36:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mojsonček - HB, da si napisala, da se ne dojite samo 2-3x na dan, ampak kadar želi. Ker naša se navkljub 3 obrokov Gh še vadno doji minimalno 3x. In sem mislila, da sem že mal čudna (sploh, ko sem junijke brala).

samo 3x? moj se doji zjutra, zvečer, ponoči... pa še kdaj vmes. se ne sekiram user posted image imava pa 3 obroke GH, naslednega bom uvedla, ko bo začel z mlečnimi zadevami (kak jogurt ali skutko je najlažje vzet zraven na sprehod user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
4.1.2010 18:37:31   
anci banci
hvaka punce za lepe čestitkeuser posted image user posted image user posted image

moj gleženj je še vedno v gipsu in bo tako ostalo do 19 janurja... vsaj ne boli toliko:)

Neposredna povezava do sporočila: 2049
4.1.2010 18:53:55   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Ah, nekaj na hitro sem naredila, je bilo vseeno ful dobro, raviole s smetanovo omakco s slanino user posted image . Pol sem šla pa s taščo in tamalim seveda na kavico, ko sva se vrnili domov, sem pa še en krog naredila! Je bilo tako luštno po sončku se sprehajal. Klemen je prvo rundo prespal, potem me je pa ves čas gledal user posted image

Ja, res, kje ste vsi??? sem se tudi jaz spraševala user posted image

Mi pa nosimo tako čudne številke, ene ful velike, npr. majice so že vse premajhne, kakšna bundica je tudi še 56 user posted image user posted image user posted image , hlače so lahko tudi 62, ene 62 so že premajhne ... tak da ... kdo bi vedel user posted image  Prekladam cunjice sem in tja, mu jih tlačim gor, pol pa na polovici obupam, pa mu jih spet slačim user posted image  user posted image  So čist prevelike razlike med firmami, sem opazila, da ima npr. Chicco ful velike št.

Tudi mene firbec matra, kakšne mere ima vaša manekenka user posted image  Le glej, da sporočiš!

Uh, danes je pa kar dvojna kava user posted image  Hvala!

Reby, ja sem bila osamljena user posted image  Ajde, zdej pa hitro poročat, kaj se vam je tako dogajalo, da niste meme časa za RR user posted image

A veš, da sem jaz res šla user posted image  Sem bila debele 3 ure zdoma. Prinesla pa nič ... sem se odločila, da bom rajši shujšala user posted image  No, prinesla sem majčke za nečake, so imeli v OshKosh (al neki) 50% znižanje, pa plenice, blazinice za dojenje, krpice za umivanje ... user posted image user posted image user posted image

Zdajle naš mali tudi še kar spančka, sva s sprehoda - je bilo danes skoraj tako luštno, kot včeraj, mi je je tako fino škripalo pod nogami, voziček je pa fajn tudi za to, da ne zgubiš ravnotežja na ledu pod snegom user posted image  Počasi ga bom morala zbudit, spi že dve uri user posted image

Pozdravčka!

a ja glede oblek, mi nosimo 74 , bodije pa nekatere že 80

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.