Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo na hitr, dokler zdrži... dan glede sedeža, evolva je relativno majhna, ne moreš je regulirat, ko je otroček not, ni tolk nastavljiva... tut mi bomo kupil I-II-III in sicer Storchenmuehle (Recaro STM) al pa Recaro Young Sport - opazna razlika je samo v kvaliteti in izbiri blaga, drgač pa jasno v ceni. Bomo šli pogledat kakšno akcijo v Rutarju, včas jih majo ful cenej. A tile Recaro so ok? Drgač je pa trgovina Recaro v Kosezah. drgač pa naš tut vriska in kriči, če ga zadost animiramo, sam boh ne dej, da sam ostane kakšno sekundo Ojoj, si ne znam tega predstavljat. Naš je ful priden, jaz lahko vse nardim, od tuširanja, sesanja, pucanja, kosilo, tamali pa se igra, ko gre pa spat, se pa jaz tut uležem al pa v miru TV pogledam pa zgruntal smo, da je flaša zanimiva samo, če jo lahko sam drži Reby, fajn tale stajca, a ne? mi mamo tut to leseno, je tko k če bi biu na tleh, pa ful je velka (se mimgrede znajdejo not tut stvari, k ne pašejo tja - razne oblekce, kapce, copatki..) Ja, stajca je pa res zakon, pa skoz je lahko mali pr nas v dnevni kje boste pa kofetkale? Nimam pojma. Po mojem je najbolš, da se dobimo kje v Tivoliju al pa živalcu, ko bo lepo vreme... že 2x obrnu tko, da je meu zjutrej glavo tam, k so ble zvečer noge.. in to v košku. kako mu to rata... Faca mala, kako mu res le to uspe? Evo, jaz spucala celo stanovanje, tamalega nafutrala in spet spi. Jaz pa grem jest.
|