mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ma vas kar mal zanemarjam Saj berem vas, pišem pa ne. Sem ga cel vikend žurala, pa kaj čem če so se 3 spravl met žurko, jaz pa nikjer ne smem manjkat. Gledam kakšne cukre mate. Joj, se človek kar stopi. No, mi smo včeraj šli na dedka Mraza, je blo ful dobr. Še najbolj, ker so od vrtčevskih otrok starši zaigral igrico. Jutri pa gremo za 3 dni v bližino Moravskih toplic. Se*,grem spet v tvoj konc. Tko, da se bom javila šele v nedeljo, ker greva z mojim v soboto zvečer že takoj na žurko. Ja, ja spet. Mater sem neodgovorna mama. Ampak saj otroka uredim, dam spat, potem pa žurat. Drugače je mala tak jedec, da se je ne da nahranit. Samo poleg korenja je kot kaže alergija še na hruško. Sem te dni spet probala s korenjem, če bo enaka reakcija kot prej, pa žal je. Ampak kot sem že rekla, itak bo vse prerasla, ker sem se jaz tako odločila. No, danes sem bolj o sebi pisala, pa seveda o princeski, vas pa sputila, ampak bom že še pokomentirala. Niča bat. Vesele praznike vam želim, pa ne preveč jest oooo, Lučka pa teb sm hotla neki napisat pa mam itak možgane k ementaler... oooo, kolk časa ga že nism jedla brezmlečna dieta suck! a ti pa tkole žuraš pa mal v toplice pa spet na žurko... jst bi tuuuut za Nežo, da tko pridno papca, kolk obrokov GH imata zdej, 2? mi smo na dveh rednih pa tretji je tut zmerja bolj pogosto ampak k nč kej novga ne uvajava že lep cajt ne... no, razn glutena... drgač pa klasika hruške, jabučki pa tiste kupljene sadne kašice z žitaricami v lončku, avokado od zelenjave pa por, brokoli, cvetača, bučke, krompir, špinača pa pšenični zdrob, polenta, kuskus, prosena kaša... meso pa ful malkrat dam... purana al pa košček piščanca sam k vem, da je vse tako srajne od srajna... bi rajš kkšne ribice ji dala pa še ne upam, bom vidla kaj bo rekla P na naslednjem posvetu... kaj pa je s hruško, a je bla tut pikasta? a si dala kupljeno kašico al si sama pripravila? jst ji dajem samo vilijamovke in nobene druge sorte, ker se po njej fino pokaka pa itak mora bit dost zrela... uživajte v toplicah!!!!!!!!