Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Jutro....saj še je jutro ne? Snege mamo...jeeeeeee...končno tudi pri nas. Same lepe fotke spet.....Reby, v kake lepe cunjice si oblekla svojega malega Božička. Krasen je!!!!! Pa Semper pa Mojsonček, vidvi tud skoz lepe fotke gor limata. Jaz ne vem zakaj mi ta RR glede nalaganja fotk ni blizu. Mi mamo tud Wii pa je super. Sem pred nosečnostjo full laufala z njim pa se jezila, če me je tisti animirani cucek prehito Ne bom nič rekla, kako mi spančkamo, ker bo glih pol spet vse narobe. Sem se že enkrat tako zagovorila, ko sem brala tisto o alergijah ,pa smo ne dolgo zatem mi tud fasali pikice . Mi je pa full hudo, da nisem že prej šla brat postov za nazaj, bi poslala objemček. Bom pa zato sedaj dva . Posebno še zate, draga Se Semper, pa kaj, če niste manekeni. Je dovolj ,da s eenkrat prehladite, pa ne bo imel apetita in bodo tile "pojšterčki" še kako dobrodošli. Sem končno našla kremico ,ki je pomagala suho kožo spedinat nazaj v lepo in mehko. Se mi zdi ,da je tista krema, ki nam jo je P predpisala sicer pomagala proti pikicam, je pa naredila tako hrapavo kožo, da me je kar srce bolelo. Jo sedaj mažem teden dni z Linolla fett kremo, pa je super. Sem začela tudi lepo uvajat gosto hrano. Sprva kar na dudko tisto kašiso od Novalacka, potem malo sokece, sedaj pa 3 dni dajem že za kosilo slivovo kašico. Je ni nič napenjalo, edino kakec pa je . Se bo treba navadit . Smo pa tudi mi morali iz jedilnika črtati korenček in vse z njim povezano, ker jo je sirotiko tako nepenjalo, da se je cela zvijala. Pa D vitamin se končno spet nazaj uvedla. Je tudi po tem bla cela štala. Pa smo bili sedaj 2 meseca brez. Itak je bilo lepo vreme s polno sončka in smo se vozičkali vsak dan na sončku. Sedaj pa lepo dobi dnevno porcijo pa ga prenaša končno brez težav. Ma, tolko sem mela v mislih, kaj bi vse mogla napisat, zdaj, ko pa pišem, pa mi je kar izginilo. Bom si drugič pisala plonkiče, ko bom brala poste Dobro jutro Oj, Bumo, sem tudi za tabo že hotla poslati tiralico Pozdravček in objemček Tisto glede prehlada je pa res, to mi vsi pravio, da bodo mišelinke še kako prav prišle, če bo naš mali kje kaj pobral. Fino, da se že z GH ukvarjate, problemčki pa verjamem, da pridejo s tem. Enim nekaj paše, drugim spet kaj drugega, vsaka mamica mora svojo kombinacijo pogruntat ... to bo še veselo Fino, da si kožico porihtala, pa da ni več pikic D3 kapljice pa pri našmu niso prav nobenih problemov delale, jih dajem že od 2 meseca. Slikice: greš na slikomat.si (shrani.si trenutno ne dela), na računalniku poiščeš slikico, ki bi jo delila z nami, izpolneš vzdevek, mail, poimenuješ sliko, klikneš naloži, pol pa skopiraš prvo kodo (koda za forume). Ekola, to je to, kodo samo še na RR v post prilepiš in lepotička Lana nam segreje srčka na ta mrzli dan
|