|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
20.12.2009 21:48:31   
sonček33
Reby, hvala ti za tako prisrčno voščilo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.12.2009 23:02:31   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kruce - sej ne rabiš tulk placa za bowlat, je pa večji problem, ko sem včeraj sabljala, boksala pa tenis igrala in opletala tulk okrog, da sem skor daljinčka razbila user posted image

Madonca, ti pa orenk športaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.12.2009 6:56:11   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

A, Rebiček, pa da ne pozabim, sem ravno občudovala vaš škafek, pa pride moj dragi mimo in pravi, "a dej no, a tole je pa že Tomi". Svašta, a, kaj to on zapamtiuser posted image

Ah, Bibon moj, ni nč za zamert, ker vidim da te daje nosečniška raztrešenost user posted image  Ta človeček v čebričku je Semperjev Klemen, naš zdej opravlja delo Božičkovega pomagača, nima časa za wellness user posted image

user posted image

Hihi, draga moja, Bibon itak da je zmeden kar-takole-po-defaultu, ampak tale identifikacija je prišla s strani mojega dragega. Ki ne spremlja RRja. No, razen tvojega Tomijauser posted image . In po novem kot kaže še Sejinega Klemenauser posted image . Ampak Bibon zna brati med vrsticami - si mislim, da bi on tudi kaj takšnegauser posted image . Je pa tale non-wellness pomagaček res za pohrustat. Hmmmm, mogoče bi se pa lahko kaj zdilali, pa ti odkupim opravo za naslednje leto našega prestolonaslednika? Bi mami-to-be namreč tudi kakšne dobre zveze z Božičkomuser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.12.2009 8:13:56   
blanč
user posted image

Dobro jutro. Kakšne lušne slikce tule gor limateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsi so tako srčkaniuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.12.2009 9:24:19   
Bumo
Jutro....saj še je jutro ne?user posted image
Snege mamo...jeeeeeee...končno tudi pri nas.
Same lepe fotke spet.....Reby, v kake lepe cunjice si oblekla svojega malega Božička. Krasen je!!!!!
Pa Semper pa Mojsonček, vidvi tud skoz lepe fotke gor limata. Jaz ne vem zakaj mi ta RR glede nalaganja fotk ni blizu.user posted image
Mi mamo tud Wii pa je super. Sem pred nosečnostjo full laufala z njim pa se jezila, če me je tisti animirani cucek prehitouser posted image user posted image user posted image

Ne bom nič rekla, kako mi spančkamo, ker bo glih pol spet vse narobe. Sem se že enkrat tako zagovorila, ko sem brala tisto o alergijah ,pa smo ne dolgo zatem mi tud fasali pikiceuser posted image .
Mi je pa full hudo, da nisem že prej šla brat postov za nazaj, bi poslala objemček. Bom pa zato sedaj dva user posted image user posted image .
Posebno še zate, draga Se

Semper, pa kaj, če niste manekeni. Je dovolj ,da s eenkrat prehladite, pa ne bo imel apetita in bodo tile "pojšterčki" še kako dobrodošli.

Sem končno našla kremico ,ki je pomagala suho kožo spedinat nazaj v lepo in mehko.
Se mi zdi ,da je tista krema, ki nam jo je P predpisala sicer pomagala proti pikicam, je pa naredila tako hrapavo kožo, da me je kar srce bolelo.
Jo sedaj mažem teden dni z Linolla fett kremo, pa je super.
Sem začela tudi lepo uvajat gosto hrano. Sprva kar na dudko tisto kašiso od Novalacka, potem malo sokece, sedaj pa 3 dni dajem že za kosilo
slivovo kašico. Je ni nič napenjalo, edino kakec pa je user posted image . Se bo treba navadituser posted image user posted image . Smo pa tudi mi morali iz jedilnika črtati korenček in vse z njim povezano, ker jo je sirotiko tako nepenjalo, da se je cela zvijala.
Pa D vitamin se končno spet nazaj uvedla. Je tudi po tem bla cela štala. Pa smo bili sedaj 2 meseca brez. Itak je bilo lepo vreme s polno sončka in smo se vozičkali vsak dan na sončku. Sedaj pa lepo dobi dnevno porcijo pa ga prenaša končno brez težav.

Ma, tolko sem mela v mislih, kaj bi vse mogla napisat, zdaj, ko pa pišem, pa mi je kar izginilo. Bom si drugič pisala plonkiče, ko bom brala posteuser posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.12.2009 11:00:36   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Jutro....saj še je jutro ne?user posted image
Snege mamo...jeeeeeee...končno tudi pri nas.
Same lepe fotke spet.....Reby, v kake lepe cunjice si oblekla svojega malega Božička. Krasen je!!!!!
Pa Semper pa Mojsonček, vidvi tud skoz lepe fotke gor limata. Jaz ne vem zakaj mi ta RR glede nalaganja fotk ni blizu.user posted image
Mi mamo tud Wii pa je super. Sem pred nosečnostjo full laufala z njim pa se jezila, če me je tisti animirani cucek prehitouser posted image user posted image user posted image

Ne bom nič rekla, kako mi spančkamo, ker bo glih pol spet vse narobe. Sem se že enkrat tako zagovorila, ko sem brala tisto o alergijah ,pa smo ne dolgo zatem mi tud fasali pikiceuser posted image .
Mi je pa full hudo, da nisem že prej šla brat postov za nazaj, bi poslala objemček. Bom pa zato sedaj dva user posted image user posted image .
Posebno še zate, draga Se

Semper, pa kaj, če niste manekeni. Je dovolj ,da s eenkrat prehladite, pa ne bo imel apetita in bodo tile "pojšterčki" še kako dobrodošli.

Sem končno našla kremico ,ki je pomagala suho kožo spedinat nazaj v lepo in mehko.
Se mi zdi ,da je tista krema, ki nam jo je P predpisala sicer pomagala proti pikicam, je pa naredila tako hrapavo kožo, da me je kar srce bolelo.
Jo sedaj mažem teden dni z Linolla fett kremo, pa je super.
Sem začela tudi lepo uvajat gosto hrano. Sprva kar na dudko tisto kašiso od Novalacka, potem malo sokece, sedaj pa 3 dni dajem že za kosilo
slivovo kašico. Je ni nič napenjalo, edino kakec pa je user posted image . Se bo treba navadituser posted image user posted image . Smo pa tudi mi morali iz jedilnika črtati korenček in vse z njim povezano, ker jo je sirotiko tako nepenjalo, da se je cela zvijala.
Pa D vitamin se končno spet nazaj uvedla. Je tudi po tem bla cela štala. Pa smo bili sedaj 2 meseca brez. Itak je bilo lepo vreme s polno sončka in smo se vozičkali vsak dan na sončku. Sedaj pa lepo dobi dnevno porcijo pa ga prenaša končno brez težav.

Ma, tolko sem mela v mislih, kaj bi vse mogla napisat, zdaj, ko pa pišem, pa mi je kar izginilo. Bom si drugič pisala plonkiče, ko bom brala posteuser posted image user posted image

Dobro jutro user posted image

Oj, Bumo, sem tudi za tabo že hotla poslati tiralico user posted image  Pozdravček in objemček user posted image  Tisto glede prehlada je pa res, to mi vsi pravio, da bodo mišelinke še kako prav prišle, če bo naš mali kje kaj pobral. Fino, da se že z GH ukvarjate, problemčki pa verjamem, da pridejo s tem. Enim nekaj paše, drugim spet kaj drugega, vsaka mamica mora svojo kombinacijo pogruntat ... to bo še veselo user posted image  Fino, da si kožico porihtala, pa da ni več pikic user posted image  D3 kapljice pa pri našmu niso prav nobenih problemov delale, jih dajem že od 2 meseca.

Slikice: greš na slikomat.si (shrani.si trenutno ne dela), na računalniku poiščeš slikico, ki bi jo delila z nami, izpolneš vzdevek, mail, poimenuješ sliko, klikneš naloži, pol pa skopiraš prvo kodo (koda za forume). Ekola, to je to, kodo samo še na RR v post prilepiš in lepotička Lana nam segreje srčka na ta mrzli dan user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.12.2009 11:09:05   
Sempervivum
Aja, Blanč, super zajtrk user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.12.2009 11:58:42   
Serendipity
Ojla,

pravkar prispela s šopinga. Šla malo nakupovat v H&M-a za našo bebo. Sem naletela na 50% znižanje in nakupila celga bogca oblačilc. Seveda še zraven vrgla čudovite otroško tuniko, ki je bila malo (hehe, no malo več kak malo) dražja. Na blagajni bi me sicer skoraj kap. Ampak - sem si dala duška. user posted image user posted image
Hm, priznam pa da na oddelek za odrasle sploh nisem šla. Pa sem si imela namen kar nekaj stvari nakupit. user posted image user posted image NO, vmes je padla ena kavica, da sem potem nazadje pristala še v Okaidu user posted image Naprej pa ne bom raje pisala, ker imam luknjo v denarnici oz kartici.

Bumo - nice to see you in jaaaaaaaa - SNEEEEEEEJG mamo končno! Čudovito je!
Blanč - mnjamsi. Si me spomnila, da še nisem imela zajtrka user posted image

Lepo se cartajte s svojimi sončki. Naš mali razgrajač se pravkar jezi na balončka, ji grem še malo jaz ponagajt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.12.2009 22:45:43   
Goldy
seren* - jaz bi tudi šla v šoping, pa še ne vem kdaj mi bo ratal... Sicer je itak bolje, da ne grem....user posted image

semper* - v ilegali?user posted image

bumo - sem že mislila, kje se skrivaš?

reby - pa Tomi je za polubčkat in poobjemčkat. Madonca, se človeku kr cuker dvigne!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.12.2009 10:00:34   
Bumo

Jutro....aaaaa???
kaj pa zdaj, zdaj pa jaz moram gor limat kofe user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.12.2009 10:19:00   
biba007
Evo, mamice, da vam malce priskočim na pomoč. With compliments.

Vdano Vaš, Bibon

user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.12.2009 13:33:37   
blanč
user posted image
Naša zobata varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.12.2009 13:38:37   
sonček33
o kakšna huda fotka  in kakšen pogled...fletkota

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.12.2009 13:42:29   
Reby
Blanč - hahaha, kak sem se zdej nasmejala. Jaz mam tud eno podobno fotko, ko Ajka na njej zeha zram Tomija, prav grozna je user posted image
sonček - recept poslan user posted image

Sem našla še eno super stran z okvirčki http://photomontager.com/
nič kompliciranega, pa še registrirat se ni treba, sem na hitrco sprobala:

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.12.2009 13:45:32   
sonček33
tomi...lepotec mali...
thx za recept, zlata si

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.12.2009 13:55:12   
Goldy
blanč - huda fotka!

reby - tole stran moram sprobat. Ful lep okvirček!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.12.2009 15:12:06   
obayifo
sm šla še jaz, k enej glih panča :)

user posted image

dons sm bla 1 uro na telefonu in 6 številk, k mi je pa že zadost, da še ni izvidov od alergo in smo zgruntal, da so jih nekam založil, tko da je na konc bla sestra na gastro (?!?!?!) tolk prijazna, da je klicala v lab. menda je tko, da smo bli na meji in zdej ne bi smelo bit več težav, ampak vrednosti pa nimam. zdej bo treba pa kej novga zgruntat, na gastro so mi rekl, da bomo verjetno pršli k njim na pregled... čez kakšen mesec in pol...
..zdej bom pa počas začela s tistimi 'skritimi' jajci in mlekom..
sva šla pa z ob pol treh spat, k sva voščilnce delala...zadn dan... ahhh

blanči in reby, kaki lušni froci

bumo in biba, lepo da pridete kofe skuhat

se* hud šoping

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.12.2009 15:14:50   
obayifo
pa dolžna sem še fotko od copatk (roza so za darilo, modri so pa za našga, sam so mu zdej še preveliki, ker so od 6-12m), pa vem, da se bl slabo vid, k se od pakunge odbija svetloba (pa se mi ne lub še enkrat slikat)

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.12.2009 15:27:42   
obayifo
tko smo se pa včerej matral 

user posted image

če ne bo več časa, pa k sm glih tle, vam vsem želim krasne praznike z vašimi sončki

< Sporočilo je popravil obayifo -- 22.12.2009 15:32:17 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.12.2009 18:11:59   
sonček33
Enej fletko mali. Je pa velik ful.
Copatki so pa tudi kjut. Kje pa si jih kupila?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.12.2009 18:43:21   
obayifo
ojoj, copatki so pa štrikani iz belga bombaža, jih je nardila bratova tašča že za njegovga sina in jih imamo 'sposojene'

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.12.2009 18:50:11   
sonček33
noro lepi copatki...bravo tašča

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.12.2009 20:57:59   
blanč
Jaz tudi izpolnjujem svoj dolg.
Naši so roza z mucami in bež z mravljico ostali pa za darilauser posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.12.2009 22:02:03   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz tudi izpolnjujem svoj dolg.
Naši so roza z mucami in bež z mravljico ostali pa za darilauser posted image
user posted image

Mravljica vse premaga user posted image  Ful so lepi!
Pa tudi od Obi in Eneja,
pa slike in okvirčki so prva liga!

Mi smo pa imeli danes obiske, mož je šel v nabavo (tudi čudeži se dogajajo), za WII se lahko pod nosom obrišem, ker ga v celi Sloveniji ni za dobit, je vse pokupljeno user posted image , jaz sem tudi že malo stanovanje krasila, včeraj smo bili na Dedku Mrazu, v glavnem, se nam kar dogaja ... kot tudi vsem vam očitno, ker ste bolj malo on-line. No, za kak hipec le še pokukajte, predvsem pa uživajte s svojimi dragimi, predvsem pa z dragocenimi otročički user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.12.2009 9:14:35   
Sempervivum
Dobro jutro!

Mi še vedno navsezgodaj vstajamo, sem že 2 uri pokonc, spat sem šla okrog enih, vmes smo se seveda še dojili, tako da zgledam nekako takole  user posted image

Mi je bil tako všeč včerajšnji zajtrk, da bom še jaz danes enga postregla:
user posted image

Dober tek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.