Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 20:49:04
|
|
|
|
sonček33
|
ja dej pokaž, če upaš
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 21:19:35
|
|
|
|
sonček33
|
Reby zate
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 21:25:37
|
|
|
|
Sempervivum
|
Itak, da upam No, kaj porečeš?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 21:47:13
|
|
|
|
sonček33
|
semper..tu hudič..pojma nimam, kolk je tale velik men se zdi ful velik... tko da zdej pa ne bom več trdila, da ima zvezdica največjega
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 21:52:50
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Reby Tole je WII - zakon je http://wii.com/ Glede čebrička pa mislim, da ima Zvezdica večjega? Jo morm povprašat. A veš, da se mi zdi, da je meni moj hotu tole kupit za miklavža, pa sem rekla hvala lepa Očitno nimam pojma Sem že malo alergična na te rač. igrice, k je moj cele dneve za računalnikom Sej to je fora, ker je čist neki drugega od računalniških igrc. Tuki morš ornk delat zram, ker dobiš daljinčke za v vsako roko - igraš bowling, tenis, kolesariš, strelaš, pa še aerobika je. wii je zakon, imamo že eno leto doma. Ma res je fajn no. Vse maš, sam delat je treba. BEBEyou imamo, ma ga ne rabimo več ker je ta naš patrik začel vstajat pri 6ih m in ni blo varno.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 21:54:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
user posted image user posted image ja, njen Patrik ga ima... resw, večjega, sem ga vidla... babe pokvarjeneuser posted image user posted image same traparije a ne kake packe so takoj?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 21:55:16
|
|
|
|
sonček33
|
aja semper, kolk je lep klemen
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 22:09:26
|
|
|
|
Sempervivum
|
No, zdej je pa vse jasn Je kar Zvezdica razblinila dvome ... Najini fantje imajo enako velikega . Tako da ... Reby, hitro v trgovino, cena je 16 evrov, jaz jo mam še gor nalimano No, evo, zdej je sem se pa glede tega WII zafrknila. K ga tok hvalite ... ja malo sem za cajtom, kaj čmo. Hvala sonček Sem drugače jaz tudi slikco pogledala, čeprav je bila samo za Reby Ima tudi tako lepo okrogla lička Pa sanka se, jaz bi tudi ... komaj čakam, da bo naš toliko star, juhej, to bo luštno
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 22:22:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby zate Oooo, ko bi ti vidla, kako sem pa jaz zdej važna . Takle lepotec samo zame
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 22:27:09
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Itak, da upam No, kaj porečeš? Pa ima res velikega Ful hudo tole zgleda. Kaj ne bi, če je pa takšen lepotec v centru dogajanja Zvezdi - upam, da si fajn zrihtala zadnjič Zgleda, da se boma vidle šele po novem letu Semper - wii je res zakon, če ni Miklavžek prnesu, lahko še vedno Božiček. Mi2 sma se danes ful kregala, kdo bo in kaj bo igral in koliko časa, tamalega pa podajala med sabo . Zdej še morm nabavt podlogo za aerobiko.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 22:27:43
|
|
|
|
sonček33
|
semper, samo da je rešena dilema sej je za vse reby, kr bod važna, maš za kej bit
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 7:12:50
|
|
|
|
Zvezdica
|
jutro ker skoz tako dobro kavo kuhate, mi smo pa že od petih pokonci sem vam jo jast skuhala upam, da bo tko dobra kot je vaša
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 9:49:07
|
|
|
|
Sempervivum
|
Hvala Zvezdica in dobro jutro RRjeve tetke in strici
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 13:32:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby zate IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Itak, da upam No, kaj porečeš? Opa! Dvojna doza cukra!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 17:01:48
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby wii je res zakon, če ni Miklavžek prnesu, lahko še vedno Božiček. Mi2 sma se danes ful kregala, kdo bo in kaj bo igral in koliko časa, tamalega pa podajala med sabo . Zdej še morm nabavt podlogo za aerobiko. Uf, tole moram pa takoj požegnat. Wii je res zakon. Pa če boste ravno nabavljali, dancing podloga je superca. Pa kupite 2 - je ni čez žur, ko poskušata odtacati vse tiste korake v dvojini. Sem se parkrat uspela prav negaltno odkotalit dol (no, ampak sem bila pa center zabave, knede ) A, Rebiček, pa da ne pozabim, sem ravno občudovala vaš škafek, pa pride moj dragi mimo in pravi, "a dej no, a tole je pa že Tomi". Svašta, a, kaj to on zapamti
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 17:58:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pozdravljena UČITELJSKA.net Pišuka, kaka stanvanja pa imateda lahk bovling prakticirate s tem wiiiii
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 19:00:59
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 A, Rebiček, pa da ne pozabim, sem ravno občudovala vaš škafek, pa pride moj dragi mimo in pravi, "a dej no, a tole je pa že Tomi". Svašta, a, kaj to on zapamti Ah, Bibon moj, ni nč za zamert, ker vidim da te daje nosečniška raztrešenost Ta človeček v čebričku je Semperjev Klemen, naš zdej opravlja delo Božičkovega pomagača, nima časa za wellness
< Sporočilo je popravil Reby -- 20.12.2009 19:01:18 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 19:04:02
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: biba007 A, Rebiček, pa da ne pozabim, sem ravno občudovala vaš škafek, pa pride moj dragi mimo in pravi, "a dej no, a tole je pa že Tomi". Svašta, a, kaj to on zapamti Ah, Bibon moj, ni nč za zamert, ker vidim da te daje nosečniška raztrešenost Ta človeček v čebričku je Semperjev Klemen, naš zdej opravlja delo Božičkovega pomagača, nima časa za wellness
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 20:21:51
|
|
|
|
sonček33
|
reby tole je pa slikica in pol...ful lepa in ful lep modelček... cukr
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 20:37:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 reby tole je pa slikica in pol...ful lepa in ful lep modelček... cukr ja res je, kot pravi sonček. pravi cuker je. Ma kje sta nabavla te lepe copatke?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 20:45:20
|
|
|
|
sonček33
|
cela oprava je kjut ful ful...tko bela, nežna...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 21:24:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 cela oprava je kjut ful ful...tko bela, nežna... a ne? taki lepotkoti so teli naši otročki.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 21:28:28
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 reby tole je pa slikica in pol...ful lepa in ful lep modelček... cukr ja res je, kot pravi sonček. pravi cuker je. Ma kje sta nabavla te lepe copatke? Ja, je že kr mal kičast a ne? Zvezdi - pr Nextu.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.12.2009 21:28:58
|
|
|
|
Reby
|
Kruce - sej ne rabiš tulk placa za bowlat, je pa večji problem, ko sem včeraj sabljala, boksala pa tenis igrala in opletala tulk okrog, da sem skor daljinčka razbila
< Sporočilo je popravil Reby -- 20.12.2009 21:30:21 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.