![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:08:32
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Lisička, nas še kaj prebereš? Poljubčke Maji O, še še... prav lepa hvala za vprašanje ...pa za poljubčke seveda. Maja pridno raste in napreduje, jaz pa čedalje manj kompliciram...to zdaj zgleda tako po kavbojsko: jemo ko smo lačni, spimo ko smo zaspani, kinderbet sameva oz je postal postelja za pliškote, midve z Majo pa spiva skupaj v veliki postelji, .... Edina res redna rutina je večerno kopanje. Ven hodiva bolj malo, - zunaj je mraz, tam kjer je toplo so pa ljudje in gripa -zbolet pa nočemo, a ne? Pa včasih mi je mal dolgcajt po kakšnem čveku s starejšim od 6 mesecev...pol pa mal na RR zavijem, pa gre. Saj bojoše žuri, sam vprašanje če se bo nam še dal žurat . Poglej poglej, ne morem verjet Sem te vesela, da je kaj Kok lepo, da si se oglasila Daj, privošči nam še kdaj kakšen stavek! Vidim, da si ostala nočna ptica O, jaz sem pa tudi danes šla ven. Naš tamali je spal ko top, mu je moglo bit že fajn. Sem včeraj skoraj zmrznila, pa sem rekla, da ne hodim več v tem mrazu ven, ampak danes je prišla ena prijateljica na obisk, pa smo se kar spakirali, zatufkali in odšli ... sem se že tako navadila na tole vozičkanje, da mi kar manjka, če ne grem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:16:09
|
|
|
|
Lsica
|
Kje pa se šetaš??? Vidim da si iz Lj, men bi pa družba tako dobro dela...
< Sporočilo je popravil Lsica -- 19.12.2009 0:17:31 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:21:09
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Kje pa se šetaš??? Vidim da si iz Lj, men bi pa družba tako dobro dela... Sostro Meni bi tudi družba pasala, sam tole je bolj obrobje Ljubljane
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:28:27
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Lsica - sem te hotela malo prej malce skregat, ker do nas nič ne prideš. Pa si me sedaj ''okrog prinesla''. Vidim da uživaš. Superca. Sem pa tudi jaz na dobri poti čim manj kompliciranja. Man pa slabe in dobre dneve te namere IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - a hočeš povedat, da smo me s pedagoške... Hmmmm ? Drugače pa - a ni fajn poklic tole? jaz uživam. Res. Oh, ne ne ne bog obvaruj Sam, k si nisem nikoli mislila, da bom takole pristala ... med osovraženimi, ane Kruce pa še bajla Sam se ne dam, men je tudi ful fajn Pozdrav še ostalim, pa nočko, zdej bom pa mogoče počasi šla spat Ah, no - ker si glih ti - nisi nič med osovraženimi. Sicer pa po novem jaz spadam med filozofe Hm, jaz bi se tudi mogla v posteljo zvlečt k Zarji. Atija pa nimave doma še... Nočko Ha, ha... mam na RR vse pod kontrolo kaj dogaja ne, saj ne...jaz čez dan enostavno nimam časa. takole zvečer pa še odprem kdaj pa kdaj računalnik. Naš ata pa je mel danes službeno zabavo...je prišel tako simpatično zmeden domov...kot v starih časih Jaz pa nisem žurala že sto let, po mojem sploh ne znam več - ves svet se vrti sam še okol .
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:42:16
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Kje pa se šetaš??? Vidim da si iz Lj, men bi pa družba tako dobro dela... Sostro Meni bi tudi družba pasala, sam tole je bolj obrobje Ljubljane Zdajle pozimi mal težje, ampak spomladi - oz. ko bo malo topleje - bi se ti pa z veseljem kdaj pridružila. Mal sem se že tud naveličala vedno istih poti, (okoli Vodmata) pa bova z Majo še mal z avtom vozičkanje kombinirale. Ne bi bla slaba ideja, a ne?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:50:21
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Kje pa se šetaš??? Vidim da si iz Lj, men bi pa družba tako dobro dela... Sostro Meni bi tudi družba pasala, sam tole je bolj obrobje Ljubljane Zdajle pozimi mal težje, ampak spomladi - oz. ko bo malo topleje - bi se ti pa z veseljem kdaj pridružila. Mal sem se že tud naveličala vedno istih poti, (okoli Vodmata) pa bova z Majo še mal z avtom vozičkanje kombinirale. Ne bi bla slaba ideja, a ne? Ne, sploh ni slaba ideja! Le glej, da ne pozabiš, pa da se še kaj beremo do takrat No, drugače te bom pa še kej izzvala Zdej grem pa res spat. Mirno nočko, mamice in očkati Pa lepo jutro in še lepši dan!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 1:14:17
|
|
|
|
Reby
|
Semper - kuku, vidim, da spet dežuraš Lsička - evo, pa smo te izbezali. Še jaz se vama pridružim na sprehodu spomladi Nč, letim spat.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 8:54:34
|
|
|
|
Sempervivum
|
Joj, naš mali vsak dan bolj zgodaj vstane, tole mi ni všeč Ne bom več dežurala zvečer, če bo tako nadaljeval Kavico?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 10:13:51
|
|
|
|
Goldy
|
Ma, sam naša pa res vse faše. Kaj bo drugo leto, ko bo šla v vrtec? Včeraj nič vročine, danes spet malo, 37,8 v ritki merjeno, pa malo kašlja, no za nameček ima pa še bele pikice po jezičku in ustih...soor. lsica - super, da si se javila. semper, sonček - jaz sem paena, ki ni iz pedagoških ved.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 10:24:11
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Vsem tršicam tle gor en prav lep zimski dober dan želim! Sonček 33 kak da te ne vidim, sevede te! Mi smo OK, sling še ni videl dneva , če tamala dolg ne kaka jo sam v stolček posedemo pa ga naredi , od bivšega šefa je mami dobila v dar čeber za kopanje in smo ga včeraj sprobali. Saj je še kar šlo, je pa tamala hotela vso vodo popit. Ja pa med dojenjem imamo ful za povedat....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 10:50:28
|
|
|
|
Reby
|
Dan! Opa, kulk tršic je res tuki gor. Jaz sem hotla it študirat slo + ang, pol pa sem nekako na ekon. pristala. V tistih cajtih je blo to še "in". Semper - vaš vsaj samo vstane zgodi, naš pa se zbuja ob enih, treh, petih in bi samo jedel Sem se odločla, da mu pa dans dam kr kakšno žličko ali dve rižkota v mleko zvečer. Goldy - sej v ritki merjeno je do 38 ok. Ufff, soor pa ni fajna zadevca. Upam, da čimprej izgine. kruce - super za čebriček, jaz tud študiram, da bi ga nabavl. Moj mož nam je pa včeraj za Božička kupil WII in mamica že cel dopoldan nabija igrce in telovadi, ati pa malega merka
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 12:29:49
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dan! Opa, kulk tršic je res tuki gor. Jaz sem hotla it študirat slo + ang, pol pa sem nekako na ekon. pristala. V tistih cajtih je blo to še "in". Semper - vaš vsaj samo vstane zgodi, naš pa se zbuja ob enih, treh, petih in bi samo jedel Sem se odločla, da mu pa dans dam kr kakšno žličko ali dve rižkota v mleko zvečer. Goldy - sej v ritki merjeno je do 38 ok. Ufff, soor pa ni fajna zadevca. Upam, da čimprej izgine. kruce - super za čebriček, jaz tud študiram, da bi ga nabavl. Moj mož nam je pa včeraj za Božička kupil WII in mamica že cel dopoldan nabija igrce in telovadi, ati pa malega merka Reby, čimprej nabavi čebriček, nič kaj dosti študirat ... če praviš, da gre vaš Tomi po Klemnovih stopinjah, mu bo kmalu prevelik Kaj je to WII????
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 12:33:33
|
|
|
|
Sempervivum
|
no, mislim, bo Tomi prevelik ali pa čebriček premajhen
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 13:03:54
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum no, mislim, bo Tomi prevelik ali pa čebriček premajhen Tole je WII - zakon je http://wii.com/ Glede čebrička pa mislim, da ima Zvezdica večjega? Jo morm povprašat.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 13:10:54
|
|
|
|
sonček33
|
reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga ima
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 14:25:21
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Tole je WII - zakon je http://wii.com/ Glede čebrička pa mislim, da ima Zvezdica večjega? Jo morm povprašat. A veš, da se mi zdi, da je meni moj hotu tole kupit za miklavža, pa sem rekla hvala lepa Očitno nimam pojma Sem že malo alergična na te rač. igrice, k je moj cele dneve za računalnikom Kako večji čebriček? A večji od BebeJou? K že ta je ful velik TommyTub pa vem, da je manjši od tega.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 14:43:19
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga ima No, no, gospa profesor
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 14:44:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Reby Tole je WII - zakon je http://wii.com/ Glede čebrička pa mislim, da ima Zvezdica večjega? Jo morm povprašat. A veš, da se mi zdi, da je meni moj hotu tole kupit za miklavža, pa sem rekla hvala lepa Očitno nimam pojma Sem že malo alergična na te rač. igrice, k je moj cele dneve za računalnikom Sej to je fora, ker je čist neki drugega od računalniških igrc. Tuki morš ornk delat zram, ker dobiš daljinčke za v vsako roko - igraš bowling, tenis, kolesariš, strelaš, pa še aerobika je.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 15:28:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga ima No, no, gospa profesor Saj je še govora o čebričku, ali? reby - opala! WII RULES! Uživaj! semper* - pri naši bajti pa ni ati freak na igrice, je kar mama... ampak se odvaja oz jo pikica odvaja Drugače pa - mene tak razganja danes od energije - sneeeži, sneži in sneži! Pravi winter wonderland je pri nas. LOVE IT!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 15:51:13
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga ima No, no, gospa profesor ja, njen Patrik ga ima... resw, večjega, sem ga vidla... babe pokvarjene same traparije
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 17:15:59
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga ima No, no, gospa profesor ja, njen Patrik ga ima... resw, večjega, sem ga vidla... babe pokvarjene same traparije Torej ma moj mejhenga
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 17:28:20
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga ima No, no, gospa profesor ja, njen Patrik ga ima... resw, večjega, sem ga vidla... babe pokvarjene same traparije Torej ma moj mejhenga Veliki fantki - mali čebrički
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 17:41:50
|
|
|
|
Goldy
|
Oj! Ste me nasmejale. Veliki in mali. No, naša vročine že dopoldne ni imela več, kašlja ful malo, edino pikice še ima. Namazalo z propolisom za otroke, imam pa za skrajno silo tudi daktarin. Delam čestitke in pišem. Še malooo pa bo gotovo. Jutri, upam, kako ga bo kaj princesa lomila zvečer.... Že cel dan moram biti v vidnem polju. Bog ne daj, da zavijam za kakšen vogal.... Nič, grem nekaj pojest, dat Alji kašico....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 20:45:06
|
|
|
|
sonček33
|
sempre...itak, da nima mejhnega..mislim..ne vem no..za zvezdico vem, da ma velikega, ker sem ga vidla kruce...ma fajn, da me opaziš
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 20:47:42
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sempre...itak, da nima mejhnega..mislim..ne vem no..za zvezdico vem, da ma velikega, ker sem ga vidla A ti ga pokažem, pa boš povedala, k zdej me pa res zanima, al je velik al majhen
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.