Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 21:04:17
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Aha . Res nas je veliko tule gor Očitno nimamo res nič dela, pa skos sam počitnice Ko bom jest začela delat, bo praznik, če bom lohka kaj napisala, to že zdaj vem Tko da se moram zdej razživet ja itak, sama zajebancija pa nobenga delapa sam par urc na dan..eh ja... kaj pa učiš? Ja, ja, tko nekak sem mislila Biologijo Pa ti?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 21:05:19
|
|
|
|
sonček33
|
materinščino
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 21:30:25
|
|
|
|
Sempervivum
|
Še neki sem vas hotla vprašat ... zadnjič ste pisale o knjigi Igriva vadba - je v redu? Jaz že nekaj časa premišljujem, da bi jo kupila .... priporočate?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 21:59:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Še neki sem vas hotla vprašat ... zadnjič ste pisale o knjigi Igriva vadba - je v redu? Jaz že nekaj časa premišljujem, da bi jo kupila .... priporočate? Gospa biologijska prfoksa Meni je knjiga cool. Celo za malo večje dojenčke.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 22:14:36
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Še neki sem vas hotla vprašat ... zadnjič ste pisale o knjigi Igriva vadba - je v redu? Jaz že nekaj časa premišljujem, da bi jo kupila .... priporočate? Gospa biologijska prfoksa Meni je knjiga cool. Celo za malo večje dojenčke. Super! Pol si bo pa mami kupila darilo za Dedka Mraza
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 22:50:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Še neki sem vas hotla vprašat ... zadnjič ste pisale o knjigi Igriva vadba - je v redu? Jaz že nekaj časa premišljujem, da bi jo kupila .... priporočate? Gospa biologijska prfoksa Meni je knjiga cool. Celo za malo večje dojenčke. Super! Pol si bo pa mami kupila darilo za Dedka Mraza Hm - sicer sem jaz bila v šoli freak na biologijo - mučo všečno. Še posebej na srednji zdravstveni smo imeli kaaar obilno vsega. Ampak še rajši sem imela pa še slo in ang . Imaš samo BIO ali še kaj zraven?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 22:52:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ne maram prfoks! Vidve sta izjemi!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 22:53:44
|
|
|
|
sonček33
|
sekica, midve imava pa zelo podobne želje..in preteklost
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:01:50
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ne maram prfoks! Vidve sta izjemi! Čaki mal, kjeri dve??????
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:04:50
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm - sicer sem jaz bila v šoli freak na biologijo - mučo všečno. Še posebej na srednji zdravstveni smo imeli kaaar obilno vsega. Ampak še rajši sem imela pa še slo in ang . Imaš samo BIO ali še kaj zraven? Uuuuuuuuuu, take mam rada Samo bio, nisem s pedagoške sem kasneje naredila izobraževanje za prfokse
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:05:46
|
|
|
|
sonček33
|
semper, verjem, da jaz nisem med tema dvema...mene kruce sploh ne opazi.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:08:59
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 semper, verjem, da jaz nisem med tema dvema...mene kruce sploh ne opazi. Ah dej no ... kar naj sam napiše, če si upa
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:09:30
|
|
|
|
gloria
|
Sonček helou...lep vikend ...ostale mamike tudi uživajte...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:12:48
|
|
|
|
sonček33
|
gloria--tudi vam..a ste ok? a si frej?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:15:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria--tudi vam..a ste ok? a si frej? ...hvala...ju3 delam dopoldne do 14 ,pol grem pa na kolektivno žurko po dveh letih ....nocoj ga pa moj žura tak da sva z malim sama....prejle sva bila pri Božičku in noro uživala..... ...za mano je pa tašča teden...težek ampak bo šlo ....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:19:55
|
|
|
|
sonček33
|
gloria-če je tašča teden že mimo...je torej ok..ker je že mimo .... kaj me še vse čaka marca.... uživaj jutri sto na uro....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:23:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria-če je tašča teden že mimo...je torej ok..ker je že mimo .... kaj me še vse čaka marca.... uživaj jutri sto na uro.... ...ja mimo je ker ga čez vikend mož pazi HB....no upam da bo ju3 lahko, ker se mi je po telefonu zdel ker dobre volje ....drugače pa upam da ne bom nikoli takšna tašča ker bože me sačuvaj kake izjave ima ...ah sram me je napisat tuki...nič grem se stisnit ko mojmu sončku,nocoj bova imela veliiiiiiiiiik placa v pojstli.... ...nočka.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:24:05
|
|
|
|
gloria
|
Sonči a se tebi kmalu P izteče ha
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:27:12
|
|
|
|
sonček33
|
gloria upam, da nama kdaj rata kakšna kava..in klepet... marca grem delat
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:27:46
|
|
|
|
sonček33
|
uživajta z Nikom na taveliki postelji
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 18.12.2009 23:34:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm - sicer sem jaz bila v šoli freak na biologijo - mučo všečno. Še posebej na srednji zdravstveni smo imeli kaaar obilno vsega. Ampak še rajši sem imela pa še slo in ang . Imaš samo BIO ali še kaj zraven? Uuuuuuuuuu, take mam rada Samo bio, nisem s pedagoške sem kasneje naredila izobraževanje za prfokse Ha ha ha - a hočeš povedat, da smo me s pedagoške... Hmmmm ? Drugače pa - a ni fajn poklic tole? jaz uživam. Res. sončece - to pa res, ja - Saj ti imaš samo slo, mar ne? kruce - Si preveč žebljičkov dobival v šoli? Ali so te pa prfokse preveč lepo gledale? gloria - ulala, feeeeeeštaaaaaaa bo! Uživaj. Poljubček tvojemu lepotcu!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.12.2009 23:36:36 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:01:37
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Lisička, nas še kaj prebereš? Poljubčke Maji O, še še... prav lepa hvala za vprašanje ...pa za poljubčke seveda. Maja pridno raste in napreduje, jaz pa čedalje manj kompliciram...to zdaj zgleda tako po kavbojsko: jemo ko smo lačni, spimo ko smo zaspani, kinderbet sameva oz je postal postelja za pliškote, midve z Majo pa spiva skupaj v veliki postelji, .... Edina res redna rutina je večerno kopanje. Ven hodiva bolj malo, - zunaj je mraz, tam kjer je toplo so pa ljudje in gripa -zbolet pa nočemo, a ne? Pa včasih mi je mal dolgcajt po kakšnem čveku s starejšim od 6 mesecev...pol pa mal na RR zavijem, pa gre. Saj bojoše žuri, sam vprašanje če se bo nam še dal žurat .
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:02:22
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - a hočeš povedat, da smo me s pedagoške... Hmmmm ? Drugače pa - a ni fajn poklic tole? jaz uživam. Res. Oh, ne ne ne bog obvaruj Sam, k si nisem nikoli mislila, da bom takole pristala ... med osovraženimi, ane Kruce pa še bajla Sam se ne dam, men je tudi ful fajn Pozdrav še ostalim, pa nočko, zdej bom pa mogoče počasi šla spat
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:05:38
|
|
|
|
Lsica
|
Aja pa še to...smo kar v podobnem fohu...tud jaz nisem s pedagoške, sam delam pa tud z mulčki in mulčicami - >OŠ ; vzgoja in izobraževanje torej.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 19.12.2009 0:07:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Lsica - sem te hotela malo prej malce skregat, ker do nas nič ne prideš. Pa si me sedaj ''okrog prinesla''. Vidim da uživaš. Superca. Sem pa tudi jaz na dobri poti čim manj kompliciranja. Man pa slabe in dobre dneve te namere IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - a hočeš povedat, da smo me s pedagoške... Hmmmm ? Drugače pa - a ni fajn poklic tole? jaz uživam. Res. Oh, ne ne ne bog obvaruj Sam, k si nisem nikoli mislila, da bom takole pristala ... med osovraženimi, ane Kruce pa še bajla Sam se ne dam, men je tudi ful fajn Pozdrav še ostalim, pa nočko, zdej bom pa mogoče počasi šla spat Ah, no - ker si glih ti - nisi nič med osovraženimi. Sicer pa po novem jaz spadam med filozofe Hm, jaz bi se tudi mogla v posteljo zvlečt k Zarji. Atija pa nimave doma še... Nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.