|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
19.12.2009 0:08:32   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Lisička, nas še kaj prebereš? Poljubčke Maji user posted image

O, še še... prav lepa hvala za vprašanje user posted image ...pa za poljubčke seveda.

Maja pridno raste in napreduje, jaz pa čedalje manj kompliciram...to zdaj zgleda tako po kavbojsko: jemo ko smo lačni, spimo ko smo zaspani, kinderbet sameva oz je postal postelja za pliškote, midve z Majo pa spiva skupaj  v veliki postelji, ....

Edina res redna rutina je večerno kopanje. Ven hodiva bolj malo, - zunaj je mraz, tam kjer je toplo so pa ljudje in gripauser posted image -zbolet pa nočemo, a ne?

Pa včasih mi je mal dolgcajt po kakšnem čveku s starejšim od  6 mesecev...pol pa mal na RR zavijem, pa gre. Saj bojoše žuri, sam vprašanje če se bo nam še dal žuratuser posted image .

Poglej poglej, ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem te vesela, da je kaj user posted image  Kok lepo, da si se oglasila user posted image  Daj, privošči nam še kdaj kakšen stavek! Vidim, da si ostala nočna ptica user posted image

O, jaz sem pa tudi danes šla ven. Naš tamali je spal ko top, mu je moglo bit že fajn. Sem včeraj skoraj zmrznila, pa sem rekla, da ne hodim več v tem mrazu ven, ampak danes je prišla ena prijateljica na obisk, pa smo se kar spakirali, zatufkali in odšli ... sem se že tako navadila na tole vozičkanje, da mi kar manjka, če ne grem user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.12.2009 0:16:09   
Lsica
Kje pa se šetaš???
Vidim da si iz Lj, men bi pa  družba tako dobro dela...

< Sporočilo je popravil Lsica -- 19.12.2009 0:17:31 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.12.2009 0:21:09   
Sempervivum

Kje pa se šetaš???

Sostro user posted image  Meni bi tudi družba pasala, sam tole je bolj obrobje Ljubljane user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.12.2009 0:28:27   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Lsica - sem te hotela malo prej malce skregat, ker do nas nič ne prideš. Pa si me sedaj ''okrog prinesla''. Vidim da uživaš. Superca. Sem pa tudi jaz na dobri poti čim manj kompliciranja. Man pa slabe in dobre dneve te namere user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ha ha ha - a hočeš povedat, da smo me s pedagoške... Hmmmm ? user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa - a ni fajn poklic tole? jaz uživam. Res.

Oh, ne ne ne bog obvaruj user posted image  Sam, k si nisem nikoli mislila, da bom takole pristala ... med osovraženimi, ane Kruce user posted image  pa še bajla user posted image  Sam se ne dam, men je tudi ful fajn user posted image user posted image

Pozdrav še ostalim, pa nočko, zdej bom pa mogoče počasi šla spat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ah, no - ker si glih ti - nisi nič med osovraženimi. Sicer pa po novem jaz spadam med filozofe  user posted image user posted image user posted image
Hm, jaz bi se tudi mogla v posteljo zvlečt k Zarji. Atija pa nimave doma še... user posted image

Nočko

Ha, ha... mam na RR vse pod kontrolo kaj dogaja user posted image ne, saj ne...jaz čez dan enostavno nimam časa. takole zvečer pa še odprem kdaj pa kdaj računalnik.

Naš ata pa je mel danes službeno zabavo...je prišel tako simpatično zmeden domov...kot v starih časihuser posted image Jaz pa nisem žurala že sto let, po mojem sploh ne znam več - ves svet se vrti sam še okol user posted image .

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.12.2009 0:42:16   
Lsica

Kje pa se šetaš???

Sostro user posted image  Meni bi tudi družba pasala, sam tole je bolj obrobje Ljubljane user posted image

Zdajle pozimi mal težje, ampak spomladi - oz. ko bo malo topleje - bi se ti pa z veseljem kdaj pridružila. Mal sem se že tud naveličala vedno istih poti, (okoli Vodmata) pa bova z Majo še mal z avtom vozičkanje kombinirale. Ne bi bla slaba ideja, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.12.2009 0:50:21   
Sempervivum

Kje pa se šetaš???

Zdajle pozimi mal težje, ampak spomladi - oz. ko bo malo topleje - bi se ti pa z veseljem kdaj pridružila. Mal sem se že tud naveličala vedno istih poti, (okoli Vodmata) pa bova z Majo še mal z avtom vozičkanje kombinirale. Ne bi bla slaba ideja, a ne?

Ne, sploh ni slaba ideja! Le glej, da ne pozabiš, pa da se še kaj beremo do takrat user posted image  No, drugače te bom pa še kej izzvala user posted image

Zdej grem pa res spat. Mirno nočko, mamice in očkati user posted image  Pa lepo jutro in še lepši dan!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.12.2009 1:14:17   
Reby
Semper - kuku, vidim, da spet dežuraš user posted image  Lsička - evo, pa smo te izbezali. Še jaz se vama pridružim na sprehodu spomladi user posted image
Nč, letim spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.12.2009 8:54:34   
Sempervivum
Joj, naš mali vsak dan bolj zgodaj vstane, tole mi ni všeč user posted image
Ne bom več dežurala zvečer, če bo tako nadaljeval user posted image

Kavico?

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.12.2009 10:13:51   
Goldy
Ma, sam naša pa res vse faše. user posted image  Kaj bo drugo leto, ko bo šla v vrtec?user posted image

Včeraj nič vročine, danes spet malo, 37,8 v ritki merjeno, pa malo kašlja, no za nameček ima pa še bele pikice po jezičku in ustih...soor.
lsica - super, da si se javila.user posted image

semper, sonček - jaz sem paena, ki ni iz pedagoških ved.....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.12.2009 10:24:11   
Kruce Fiks
Vsem tršicam tle gor en prav lep zimski dober dan želim! Sonček 33 kak da te ne vidim, sevede te!
Mi smo OK, sling še ni videl dnevauser posted image , če tamala dolg ne kaka jo sam v stolček posedemo pa ga narediuser posted image , od bivšega šefa je mami dobila v dar čeber za kopanje in smo ga včeraj sprobali. Saj je še kar šlo, je pa tamala hotela vso vodo popit. Ja pa med dojenjem imamo ful za povedat....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.12.2009 10:50:28   
Reby
Dan!
Opa, kulk tršic je res tuki gor. Jaz sem hotla it študirat slo + ang, pol pa sem nekako na ekon. pristala. V tistih cajtih je blo to še "in".
Semper - vaš vsaj samo vstane zgodi, naš pa se zbuja ob enih, treh, petih in bi samo jedel user posted image  Sem se odločla, da mu pa dans dam kr kakšno žličko ali dve rižkota v mleko zvečer.
Goldy - sej v ritki merjeno je do 38 ok. Ufff, soor pa ni fajna zadevca. Upam, da čimprej izgine.
kruce - super za čebriček, jaz tud študiram, da bi ga nabavl.

Moj mož nam je pa včeraj za Božička kupil WII in mamica že cel dopoldan nabija igrce in telovadi, ati pa malega merka user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.12.2009 12:29:49   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan!
Opa, kulk tršic je res tuki gor. Jaz sem hotla it študirat slo + ang, pol pa sem nekako na ekon. pristala. V tistih cajtih je blo to še "in".
Semper - vaš vsaj samo vstane zgodi, naš pa se zbuja ob enih, treh, petih in bi samo jedel user posted image  Sem se odločla, da mu pa dans dam kr kakšno žličko ali dve rižkota v mleko zvečer.
Goldy - sej v ritki merjeno je do 38 ok. Ufff, soor pa ni fajna zadevca. Upam, da čimprej izgine.
kruce - super za čebriček, jaz tud študiram, da bi ga nabavl.

Moj mož nam je pa včeraj za Božička kupil WII in mamica že cel dopoldan nabija igrce in telovadi, ati pa malega merka user posted image

Reby, čimprej nabavi čebriček, nič kaj dosti študirat ... če praviš, da gre vaš Tomi po Klemnovih stopinjah, mu bo kmalu prevelik user posted image

Kaj je to WII???? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.12.2009 12:33:33   
Sempervivum
user posted image
no, mislim, bo Tomi prevelik ali pa čebriček premajhen

Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.12.2009 13:03:54   
Reby

user posted image
no, mislim, bo Tomi prevelik ali pa čebriček premajhen

Tole je WII - zakon je user posted image
http://wii.com/

Glede čebrička pa mislim, da ima Zvezdica večjega? Jo morm povprašat.

Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.12.2009 13:10:54   
sonček33
reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga imauser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.12.2009 14:25:21   
Sempervivum

A veš, da se mi zdi, da je meni moj hotu tole kupit za miklavža, pa sem rekla hvala lepa user posted image  Očitno nimam pojma user posted image  Sem že malo alergična na te rač. igrice, k je moj cele dneve za računalnikom user posted image

Kako večji čebriček? A večji od BebeJou? K že ta je ful velik user posted image  TommyTub pa vem, da je manjši od tega.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.12.2009 14:43:19   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga imauser posted image user posted image

No, no, gospa profesor user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.12.2009 14:44:32   
Reby

A veš, da se mi zdi, da je meni moj hotu tole kupit za miklavža, pa sem rekla hvala lepa user posted image  Očitno nimam pojma user posted image  Sem že malo alergična na te rač. igrice, k je moj cele dneve za računalnikom user posted image

Sej to je fora, ker je čist neki drugega od računalniških igrc. Tuki morš ornk delat zram, ker dobiš daljinčke za v vsako roko - igraš bowling, tenis, kolesariš, strelaš, pa še aerobika je.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.12.2009 15:28:44   
Serendipity

No, no, gospa profesor user posted image

user posted image user posted image user posted image

Saj je še govora o čebričku, ali? user posted image

reby - opala! WII RULES! Uživaj!

semper* - pri naši bajti pa ni ati freak na igrice, je kar mama... ampak se odvaja oz jo pikica odvaja user posted image user posted image user posted image

Drugače pa - mene tak razganja danes od energije - sneeeži, sneži in sneži! Pravi winter wonderland je pri nas. LOVE IT!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.12.2009 15:51:13   
sonček33

reby, mislim, d aima zvezdi res večjega..no njen ga ima

No, no, gospa profesor

user posted image user posted image
ja, njen Patrik ga ima... resw, večjega, sem ga vidla...
babe pokvarjeneuser posted image user posted image  same traparije

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.12.2009 17:15:59   
Sempervivum

No, no, gospa profesor

Torej ma moj mejhenga user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.12.2009 17:28:20   
Reby

No, no, gospa profesor

Torej ma moj mejhenga user posted image

Veliki fantki - mali čebrički user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.12.2009 17:41:50   
Goldy
Oj!

Ste me nasmejale.user posted image  Veliki in mali.

No, naša vročine že dopoldne ni imela več, kašlja ful malo, edino pikice še ima. Namazalo z propolisom za otroke, imam pa za skrajno silo tudi daktarin.

Delam čestitke in pišem. Še malooo pa bo gotovo. Jutri, upam, kako ga bo kaj princesa lomila zvečer....user posted image  Že cel dan moram biti v vidnem polju. Bog ne daj, da zavijam za kakšen vogal....

Nič, grem nekaj pojest, dat Alji kašico....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.12.2009 20:45:06   
sonček33
sempre...itak, da nima mejhnega..mislim..ne vem no..za zvezdico vem, da ma velikega, ker sem ga vidlauser posted image

kruce...ma fajn, da me opazišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.12.2009 20:47:42   
Sempervivum

sempre...itak, da nima mejhnega..mislim..ne vem no..za zvezdico vem, da ma velikega, ker sem ga vidlauser posted image

A ti ga pokažem, pa boš povedala, k zdej me pa res zanima, al je velik al majhen user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.