|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
19.5.2010 14:00:54   
lučka 25
Evo, obljuba dela dolg. To je pa naša madam.

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 19.5.2010 14:01:56 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.5.2010 14:22:18   
ledenka
lučka, lepotička user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.5.2010 15:04:52   
biba007
Lučka, pa imate res prinčipeso. Lepa, lepauser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.5.2010 20:49:52   
Goldy
lučka - cotkana prinčipesa!!user posted image

semper* - ja, zdaj na povečani sliki pa v košari vidim zajčka. user posted image  Ker sem si slikce ogledala že na FB-ju, jih tu nisem niti povečevala, tako da je zajček ostal skrit.... Je pa zajček enak! Pa sem se res ful razpisala o zlatnini...user posted image  

biba - tolk kot imam zlatnine, nosim pa dva prstana. user posted image Na levici poročnega, tistega na desnici pa menjujem glede na razpoloženje, priložnost in oblačila....
user posted image  Ja, ja very kjut...user posted image

reby - ura v petek.user posted image Hmm, jaz imam uro 8.45 na GK, tak da verjetno, pred 10, pol 11 ne. Pa lokacija??? Saj, če boste imele srečanje, mi kam uletimo. user posted image  Če pride še semper*, pa mojsonček, pa lučka....

Grem jest... hladilnik vabi...oz. imamo še palačinke od kosila in češnjev kompot. Njamiiii!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.5.2010 21:06:10   
Sempervivum
Ja, je Zoja taka lepotička, da sem si jo morala pobliže ogledat, pol mi je pa ta zajček takoj padel v oči user posted image  Sem razmišljala, kje sem ga že videla, potem sem se pa spomnila Aljine nogice user posted image user posted image user posted image  

Petek: mi imamo malico nekje med 10 in 11, tako da lahko greva, ko se napokava. A gremo v živalca ali kam drugam? Kdo se nam še pridruži? user posted image

Bravo Lučka user posted image  Neža je carica user posted image  Pa da te ne bomo naslednjič spet tolk fehtali za slike user posted image  Kako si se odločila glede službe?

Naš mali že spančka. Sem ga skopala, pol je bil pa tak jok, ko sem ga ven vzela user posted image  Ta teden tudi čofotanja v bazenu ni bilo, ker smo zaspali user posted image  Revček ubogi user posted image  Zdej se pa tudi jaz malo bašem s hrano user posted image  Sem pa precej boljše volje, ker je bil vsaj dan spet tak, kot se šika user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.5.2010 22:21:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Evo, obljuba dela dolg. To je pa naša madam.

user posted image

user posted image

user posted image

Wau! Kak smo sladki! Lepotička! Pa kakšen nasmešek ma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
20.5.2010 8:08:36   
Reby
Dobro jutro! user posted image

lučka - res je cukrček tale vaša Neža, čist je mamici podobna, lepotička user posted image

petek - men je vseeno, kje. Se bomo prilagodili tako po uri kot kraju Goldiki user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
20.5.2010 9:45:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

petek - men je vseeno, kje. Se bomo prilagodili tako po uri kot kraju Goldiki user posted image

Jaz sem  tudi za, tako za prilagoditev kraja in ure. Rabim en otroško-odrsli čvek user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
20.5.2010 12:09:49   
obayifo
midva mava jutri NFTH, pa še brez avta sva... če se bo pa kaj drugač obrnilo, bom pa prebrala, kaj mate na sporedu in se vam z veseljem prdružva

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
20.5.2010 13:22:46   
lučka 25
Ojla.

Najprej da dam en link s pesmicamai ki seem ga vohunsko našla pri nosečkah IVFIC. ap, mal vohunim. naokoli. Mogoče kateri pride prav

http://www2.arnes.si/~bdolam/dokumenti%20-%20pdf/pesmice/pesmice%201.%20del.pdf

No, za jutri sem si jaz že zrihtala avto s klimo, še en ovink narediva z Nežo, da greva po ene natikače, potem pa v LJ. Kako zdaj kažee, kdaj in kjee. Mater sem nestrpna user posted image

A ja, sem pa še dolžna odgovor Semper*. Nisem oddala prošnje, ker bi mi blo pol še težje, če bi jo dobila. Pri nas baje primankuje vzgojiteljic, še posebej z delovnimi iskušnjami,..pomočnic vzgojiteljice je pa ogromno, ker jiih je šlo polno delat prekvalifikacijo. Vem, da j problem z vzg., ker jih tudi  mi iščemo za naš vrtec, kjer bodo 4 novi oddelki. Tko, da tud preko vez ne morm ktere notri spravt, ker 3 ki so super, pa  študirajo.
A ja, pa š to, kako si mislila da se ti tamal krega ker noče več ležat v vozičku. A za zaspat. Ker pri nas sedaj Neža zaspi z nogami v luft, jih ma kar na unem držalu spredaj user posted image . Al je tvoj veliki korenjak ves čas leže v vozičku?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
20.5.2010 15:56:30   
Reby

A ja, pa š to, kako si mislila da se ti tamal krega ker noče več ležat v vozičku. A za zaspat. Ker pri nas sedaj Neža zaspi z nogami v luft, jih ma kar na unem držalu spredaj user posted image . Al je tvoj veliki korenjak ves čas leže v vozičku?

To sem se že jaz spraševala.
Ja mami, kaj si pa mislila, itak da hoče sedet in opazovat svet user posted image
Men je pa bolš, če moj ne spi na sprehodu, da spi doma in lahk jaz potem tud malo počijem al pa kr kej.

obi - fajn zrihtajte jutr na fizio, a še niste zaključili? Madonca, vaš fant je ja tak korenjak, pa tako napreden, da me čudi, da še kr hodte tja. Je par IVF-jčkov našibal po desni user posted image
Goldy - ja, kje si zdej? Aja, ti si bolj ponočnjaška user posted image
mojsonček - a se vidmo jutr?
kimsy - vaša princeska je tok luškana user posted image

Upam, da bo ju3 lepo vreme, zaenkrat nč lepo ne kaže user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
20.5.2010 15:56:53   
Reby

Ojla.

Najprej da dam en link s pesmicamai ki seem ga vohunsko našla pri nosečkah IVFIC. ap, mal vohunim. naokoli. Mogoče kateri pride prav

http://www2.arnes.si/~bdolam/dokumenti%20-%20pdf/pesmice/pesmice%201.%20del.pdf

Super, grem kr prečekirat user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
20.5.2010 17:21:04   
Goldy
Tu sem.user posted image

Reby - ja, jaz ne vem kje predlagati kraj srečanja, ko  Lj ne poznam glih neki. Vem, da naju bo moj ob cca 2 al pa mal prej odložil v BTC, ker gre na termin. Tako, da ali se dobimo takrat (samo verjetno vam bo prepozno), ali pa kr okrog pol 11 ali pa 11. Sam kje pa ne vem. Kakor kaže, bo slabo vreme. Dej ti eno pametno predlagi, nas bo že Rozika (GPS) pripeljala tja, če drugače ne bo šlo.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
20.5.2010 18:50:27   
Reby
Goldy & Co. - kaj pa če bi se dobile na Kodeljevem (grad Kodeljevo), je ful lepo, pa še parkec je zram in ena dolga peš pot ob Ljubljanici, se lahko potem še z vozički sprehodimo.
To je tam, kjer je Fakulteta za šport. 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
20.5.2010 19:09:38   
lučka 25
No, jaz sem za relacijo, ki jo določite. Lahko tudi na kodeljevem. Saj to je potem čisto zraven FŠ? A, sem že našla na zemljevidu. Ah, kje so cajti, ko smo tja hodil, moj se mal izobraževal, jaz hodila po njega, pa ma na tekme,..... Samo a se dobi parkplac, ker včas je blo vse polno. Ah, že kompliciram user posted image  Za uro je pa men vseeno, lahko  okoli 11h-12h.  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
20.5.2010 19:29:59   
Reby
lučka - no evo, zate sploh nisem dvomla, da ne veš, kje je to user posted image
Goldy - vi tudi nimate daleč potem od klinike, greste kar po Zaloški
Semper - tudi ti imaš blizu do tja user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
20.5.2010 19:31:17   
Reby

Samo a se dobi parkplac, ker včas je blo vse polno. Ah, že kompliciram user posted image   

Najbolje je za parkirat tam, kjer je gostilna pri Jovotu (hm, lahko bi šle še na čevapčiče user posted image ). Pa še malo naprej od Jovota je levo in desno dost placa za parkirat (drevored).

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
20.5.2010 19:58:44   
blanč

Samo a se dobi parkplac, ker včas je blo vse polno. Ah, že kompliciram user posted image   

Najbolje je za parkirat tam, kjer je gostilna pri Jovotu (hm, lahko bi šle še na čevapčiče user posted image ). Pa še malo naprej od Jovota je levo in desno dost placa za parkirat (drevored).

Vau, čevapčičiuser posted image user posted image user posted image jaz bi jih tudiiiiiiiiuser posted image in to zdajle pa še en velik pir..........grem delat mlek za dečicu.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
20.5.2010 21:07:21   
Sempervivum

lučka - no evo, zate sploh nisem dvomla, da ne veš, kje je to user posted image
Goldy - vi tudi nimate daleč potem od klinike, greste kar po Zaloški
Semper - tudi ti imaš blizu do tja user posted image

Ja, men je super user posted image . Moram pa tudi še pogledat, kje točno je to. Sam se nisem še čist za ziher za avto zmenila user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
20.5.2010 21:08:23   
lučka 25

No, sej se mi je zdelo, da bi se tam dalo parkirat. a čevapčiči,......uuuuuu bi jedla, jedla. Ko smo se zadnjič doble v ZOO, sva bili z Nežo prej še na enem obisku, skratka od 9h od doma in sem jedla sam zajtrk, potem pa dokler nisva prišli domov nise jeda nič. Sem mislila doma da bom cel hladilnik spraznila user posted image  Tko da jaz sem tudi za paket s čevapčiči user posted image  user posted image  user posted image  
Pa še to, za uro mi je pa vseen, tudi če je šle ob 13h. Midve mava cel dan čas. Sam toliko prej mram vedt, da vem kakšen jedilnik pripravit za tamalo.   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
20.5.2010 21:29:47   
Sempervivum

To sem se že jaz spraševala.
Ja mami, kaj si pa mislila, itak da hoče sedet in opazovat svet user posted image
Men je pa bolš, če moj ne spi na sprehodu, da spi doma in lahk jaz potem tud malo počijem al pa kr kej.

Kdaj sem pa to napisala user posted image  Sej se sploh ne spomnim ... mislim, da je bilo že enkrat daleč nazaj user posted image  Pa ponavadi kar dobro vem, kaj pišem user posted image  Mogoče sem pa kakšnega spila user posted image

Ah, fora je v tem, da naš mali res še vedno rad leži v vozičku. Mu niti ni tolk za ven gledat. No, sej ni čist leže, sedi pa tudi ne. Nekaj vmes. Če zaspi, ga pa spet čist dol spustim, da je na ravnem. Kaj pa vem. Sem ga zmeraj bolj dol tiščala, samo je očitno tudi njemu tako pasalo, drugače bi že zahteval svoje. Je pa tako, da ma moj ful probleme s hrbtenico, bi moral na operacijo, ker je res že čist hudo, pa malega zato malo bolj čuvam.

Greva pa midva ven po kosilu, pol pa prideva noter (če je lepo vreme) šele za večerjo. Tako da niti ne spi doma. Sej bi meni tudi ful sedlo, da bi se še jaz malo odpočila, samo to pri nas pač ne gre. Že itak zaspi samo na joški, jaz mu je pa po kosilu ne ponujam več. Tako da ponavadi ugasne enkrat vmes na sprehodu, odvisno od tega, kolk je zmatran, pa kolk ga tresem user posted image . Ampak to je max. pol ure. Nič več. Je točen kot urica. Tako kot je bila Nežica včasih ... je še vedno tako?

Lučka, une pesmice so FUL SUPER!!!!!

Čevapčiči - jaz bi jih tudi user posted image  Pa čebulo, njami user posted image  Še Blanči so privabili k nam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
20.5.2010 21:35:10   
Sempervivum

No, sej se mi je zdelo, da bi se tam dalo parkirat. a čevapčiči,......uuuuuu bi jedla, jedla. Ko smo se zadnjič doble v ZOO, sva bili z Nežo prej še na enem obisku, skratka od 9h od doma in sem jedla sam zajtrk, potem pa dokler nisva prišli domov nise jeda nič. Sem mislila doma da bom cel hladilnik spraznila user posted image  Tko da jaz sem tudi za paket s čevapčiči user posted image  user posted image  user posted image  
Pa še to, za uro mi je pa vseen, tudi če je šle ob 13h. Midve mava cel dan čas. Sam toliko prej mram vedt, da vem kakšen jedilnik pripravit za tamalo.   

Tale paket s čevapčiči je zelo mamljiv, ane user posted image
Jaz tudi lahko kadarkoli. Malico biva pojedla doma, potem pa kosilo zunaj.

Aha, ko smo že pri kosilu. Danes sem našmu malemu naredila krompir in špinačo, pa malo kisle smetane sem dala not. Kar nisem mogla verjet, kolk je to jedu. Pa itak vse poje, sam tole je pa požiral user posted image  Sem imela jaz že čist hladno, ko sem lahko prvo žlico v usta nesla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
20.5.2010 21:37:48   
Goldy
Oki doki. Ne vem glih, kje je grad Kodeljevo, vem pa kje je Pri Jovotu.user posted image  Sta naju cukica in njen enkrat peljala tja. Upam vsaj, da je to bilo to. Sej, če je kar naravnost bova že našla...user posted image
Za uro je men vseen, al okol 11, ko sem jaz na GK konec, ali pa tudi ob 13 (pa gremo mi še prej na Žale), pa me moj odloži in gre on na termin. Čeprav tale paket s čevapčiči mu bo silno všeč.user posted image  Tolk, da vem kdo jutr kuha - Jovo!user posted image

Reby - v glavnem jaz tebe pokličem ali sms-iram, kakorkol, sva na liniji.

blanč - a prideš na čevape??user posted image  Si dečicu že uspavala?

semper* - da se zmeniš za avto. Takoj!!user posted image  Nema tu zdej neki štrajkanja....

mojsonček - ti pridešššš z Zojo???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
20.5.2010 21:38:05   
Sempervivum
No, kje ste zdej? Goldy, men se čveka user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
20.5.2010 21:39:43   
Sempervivum
Oooooooooo si že tuki user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?