Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 A ja, pa š to, kako si mislila da se ti tamal krega ker noče več ležat v vozičku. A za zaspat. Ker pri nas sedaj Neža zaspi z nogami v luft, jih ma kar na unem držalu spredaj . Al je tvoj veliki korenjak ves čas leže v vozičku? To sem se že jaz spraševala. Ja mami, kaj si pa mislila, itak da hoče sedet in opazovat svet Men je pa bolš, če moj ne spi na sprehodu, da spi doma in lahk jaz potem tud malo počijem al pa kr kej. Kdaj sem pa to napisala Sej se sploh ne spomnim ... mislim, da je bilo že enkrat daleč nazaj Pa ponavadi kar dobro vem, kaj pišem Mogoče sem pa kakšnega spila Ah, fora je v tem, da naš mali res še vedno rad leži v vozičku. Mu niti ni tolk za ven gledat. No, sej ni čist leže, sedi pa tudi ne. Nekaj vmes. Če zaspi, ga pa spet čist dol spustim, da je na ravnem. Kaj pa vem. Sem ga zmeraj bolj dol tiščala, samo je očitno tudi njemu tako pasalo, drugače bi že zahteval svoje. Je pa tako, da ma moj ful probleme s hrbtenico, bi moral na operacijo, ker je res že čist hudo, pa malega zato malo bolj čuvam. Greva pa midva ven po kosilu, pol pa prideva noter (če je lepo vreme) šele za večerjo. Tako da niti ne spi doma. Sej bi meni tudi ful sedlo, da bi se še jaz malo odpočila, samo to pri nas pač ne gre. Že itak zaspi samo na joški, jaz mu je pa po kosilu ne ponujam več. Tako da ponavadi ugasne enkrat vmes na sprehodu, odvisno od tega, kolk je zmatran, pa kolk ga tresem . Ampak to je max. pol ure. Nič več. Je točen kot urica. Tako kot je bila Nežica včasih ... je še vedno tako? Lučka, une pesmice so FUL SUPER!!!!! Čevapčiči - jaz bi jih tudi Pa čebulo, njami Še Blanči so privabili k nam
|