|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
20.5.2010 21:43:16   
Goldy
Reby - a ti bi lahko ob 13? Pol lahko jaz še prej grob zrihtam na Žalah - imam pokopane stare starše. Če pa ne, pa ni panike. Se bomo pa še enkrat v Lj pripeljal. Ker prvo je naše srečanje....aja, no pa dr. D on je tut v špilu.user posted image  Da ne govorim, da bi šla še v Mullerja...je že rekel kr moj da gre...Pa da naj bi bil moj ob pol 6 zvečer na nastopu. Pa sej sploh nimam natrpan urnik za jutri!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
20.5.2010 21:45:06   
lučka 25
Semper*, ah naša madam pa ni več točna kot urca. Včasih si res lahko uro po njej naštimal. user posted image  Zdaj spi dopoldan in popoldan, vsakič po slabo urco.

Dopoldan spi zunaj, ker gremo ravno takrat lahko vsi skupaj na sprehod, pa v pekarno, mesnico, tržnico,...kavico. Popoldan pa kakor kdaj. Je pa res, da popoldan ko hodi ona ponavadi spat (ko začne piskat da so baterije prazne) 2 soseda navijata muzko, en hip hop, drugi tehno izvedbe vseh vrst muzke, sam da ornk razbija. Itak se v našem stanovanju sliši samo bobnenje, edino preko baby fona se sliši melodija, ker mal loči še vičje frekvenca. Tko da pol raje pomirim svoje živce zunaj, Neža pa tudi potem boljš spi. Je pa res, da pri meni se pozna, da je moj dopoldan doma, da smo skupaj vsaj po 5 ur in tako lahko jaz veliko naredim tudi takrat.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
20.5.2010 21:45:37   
Goldy
Semper* - tuu sem. Napiš kej.user posted image  Moram it preverit, če je tista gostilna taprava. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
20.5.2010 21:45:41   
lučka 25
A ja, pa še to. Men čevapčiči dišijo........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
20.5.2010 21:47:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - a ti bi lahko ob 13? Pol lahko jaz še prej grob zrihtam na Žalah - imam pokopane stare starše. Če pa ne, pa ni panike. Se bomo pa še enkrat v Lj pripeljal. Ker prvo je naše srečanje....aja, no pa dr. D on je tut v špilu.user posted image  Da ne govorim, da bi šla še v Mullerja...je že rekel kr moj da gre...Pa da naj bi bil moj ob pol 6 zvečer na nastopu. Pa sej sploh nimam natrpan urnik za jutri!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy, ti maš pa res jutri umirjen urnik user posted image  .
Zaradi mene tudi lahko ob 13h, ni panike.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
20.5.2010 21:47:11   
sonček33
Uživajte jutri. Čevapčiče bi pa jaz tudi ..ne jutri, že zdaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
20.5.2010 21:47:57   
Goldy
lučka - naša pa po novem spi sam 1x na dan. Razen, če smo terenski, pol spi, kadar zaspi - mal v avtu, vozičku. Sej sem grozna mama, a ne???user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
20.5.2010 21:49:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Uživajte jutri. Čevapčiče bi pa jaz tudi ..ne jutri, že zdaj

o sej men tudi že danes dišijo, pa jutri, pa......sem mal....khmuser posted image

Jutri pa bomo uživale še a mesto tebe, pa vseh ostalih.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.5.2010 21:51:24   
lučka 25

lučka - naša pa po novem spi sam 1x na dan. Razen, če smo terenski, pol spi, kadar zaspi - mal v avtu, vozičku. Sej sem grozna mama, a ne???user posted image

Ne, ne. Nič nisi grozna. Si mama, ki ne komplicira. Otrok pa vsak zase ve kako in kaj. Mene tudi začudeno gledajo, ko rečem, da še spi 2x na dan po slabo urco. Včasih pa tud samo 1x po uro pa pol,.....kakor je al pa kakšen je dnevni urnik

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.5.2010 21:53:09   
Goldy
sonček - hvala! Se bomo spomnile nate - pri čevapčičih! Ok?

lučka - jah, čist umirjen dan. user posted image Da ne govorim, da je mala dans padla v postlo - dobesedno. Ob 19 je bila maša za mojo mamico (2. obletnica smrti). Sej ni panike (sem mislila), maša pol urce, stopmo na pokopališče, oni (ostala žlahta)grejo še mal k očetu, jaz pa z A domov - tak ob ene 20. Ni panike sploh. Ja, in pol svizec zavije čokolado. Maša je trajala do 20.05. Halooo! No, sam je pa A takoj zaspala, 2x zizo potegnila...

Mogoče bi bilo fino, če bi jaz kaj spakirala za jutri. Pa sploh, kakšno bo pa vreme???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.5.2010 21:54:25   
Sempervivum

Semper* - tuu sem. Napiš kej.user posted image  Moram it preverit, če je tista gostilna taprava. user posted image

Ja, sej moram jest tudi najprej preverit, kam moram it. Kje TOČNO pa se dobimo user posted image  Da ne bo zdej vsaka na svojem koncu čakala ... user posted image

No, vidiš, Lučka, jaz mam pa popoldan tak sprehod. V trgovino, na pošto, če je treba, pa mimo kmetijske zadruge, da vidim, če majo kakšne nove lepe rožice, pol pa še na kavo user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.5.2010 21:56:27   
Reby
Oj, men je ob 13. tut ok user posted image  Se vidimo.
Kaj pa v primeru, če bo dež?

Spanje čez dan - naš je včeraj npr. spal 15 minut v avtu od bazena do doma, pa potem še 20 min od atijeve službe do doma in to je bilo vse. Danes pa dopoldan 2 uri in popoldan pol ure. Čisto različno.
Nam pa zvečer neki štrajka in je neumoren, ampak sem ga ob 21. kr v postlo dala, mal se je drl, po 10 minutah sem šla tja, mu dala malo čaja in ga pobožala, pa je takoj zaspal. Kakšna bo noč, bog si ga vedi. Včeraj se je zbudil 3x, predvčerajšnjim 5x, prej je 3 dni celo noč spal... vsako noč se uležem v polnem pričakovanju user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.5.2010 21:58:06   
Sempervivum

sonček - hvala! Se bomo spomnile nate - pri čevapčičih! Ok?

lučka - jah, čist umirjen dan. user posted image Da ne govorim, da je mala dans padla v postlo - dobesedno. Ob 19 je bila maša za mojo mamico (2. obletnica smrti). Sej ni panike (sem mislila), maša pol urce, stopmo na pokopališče, oni (ostala žlahta)grejo še mal k očetu, jaz pa z A domov - tak ob ene 20. Ni panike sploh. Ja, in pol svizec zavije čokolado. Maša je trajala do 20.05. Halooo! No, sam je pa A takoj zaspala, 2x zizo potegnila...

Mogoče bi bilo fino, če bi jaz kaj spakirala za jutri. Pa sploh, kakšno bo pa vreme???

Napoved za Slovenijo
Ponoči in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem jutri popoldne bodo posamezne, kratkotrajne plohe. Čez dan bo pihal severni do severovzhodni veter.
Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, ob morju do 14, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 23 stopinj C.

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.5.2010 21:58:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Kje TOČNO pa se dobimo user posted image  Da ne bo zdej vsaka na svojem koncu čakala ... user posted image  

Grad Kodeljevo, uzuni imajo mize, stole, marele, se že na daleč vidi.

Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.5.2010 22:01:44   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oj, men je ob 13. tut ok user posted image  Se vidimo.
Kaj pa v primeru, če bo dež?

Spanje čez dan - naš je včeraj npr. spal 15 minut v avtu od bazena do doma, pa potem še 20 min od atijeve službe do doma in to je bilo vse. Danes pa dopoldan 2 uri in popoldan pol ure. Čisto različno.
Nam pa zvečer neki štrajka in je neumoren, ampak sem ga ob 21. kr v postlo dala, mal se je drl, po 10 minutah sem šla tja, mu dala malo čaja in ga pobožala, pa je takoj zaspal. Kakšna bo noč, bog si ga vedi. Včeraj se je zbudil 3x, predvčerajšnjim 5x, prej je 3 dni celo noč spal... vsako noč se uležem v polnem pričakovanju user posted image

Pri nas je zadnje čase tudi tako. Ene 2x se je že ob 5ih zbudil, pa ni hotel nazaj zaspat, sem si ob 6ih že kavo kuhala user posted image  Spat sem pa itak šla okrog enih user posted image  

Kje točno si že rekla, Reby, da se dobimo? Da ne rabim it nazaj brslkat, ker zdej emo že ful načvekale user posted image  Meni je tudi ob 13ih čist OK.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.5.2010 22:04:05   
Goldy
Se pravi se dobimo jutri ob 13.00 na gradu Kodeljevo oz. pri mizah zuni...user posted image , da naredim rezime.
Jah, vreme bo!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.5.2010 22:04:06   
Reby

Kje točno si že rekla, Reby, da se dobimo? Da ne rabim it nazaj brslkat, ker zdej emo že ful načvekale user posted image  Meni je tudi ob 13ih čist OK.

Ne rabiš it daleč gledat, samo 1 post nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.5.2010 22:04:55   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kje TOČNO pa se dobimo user posted image  Da ne bo zdej vsaka na svojem koncu čakala ... user posted image  

Grad Kodeljevo, uzuni imajo mize, stole, marele, se že na daleč vidi.

OK, se opravičujem ... meni tale mašina tolk počasi dela user posted image  Bom mogla zgleda res tistih taužent Klemnovih slik na zunanji disk dat user posted image  Mogoče se pa kar zdaj lotim. Grad Kodeljevo torej. Se že veselim user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.5.2010 22:04:57   
Reby
Grem spat. Nočko! user posted image

obi - mogoče še ti uletiš, če končata s fizio. Se mi zdi, da si tudi ti na tistem koncu user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 20.5.2010 22:06:02 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.5.2010 22:07:13   
Goldy
Reby - skor do sekunde! Naša je tudi spala že cele noči - nekaj dni. Pa se zbudi 1x, no bolj se mi zdi, da naš očka kar posluša neki, pa jo pokriva, pa odkriva, pa popravlja. Sam da ima delo in da zjutraj reke, kakšne dele vsa imela ponoči. user posted image  HB, jaz spim.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.5.2010 22:10:01   
Goldy
Nočko, Reby!

Jaz bom še tu nek....en cajt...user posted image

semper* - mi2 sva dala vse slike na dvd-je. Si me spomnila fotoaparat, da se mal pofotkamo jutri.. Jeee! Se jaz že tudi veselim.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.5.2010 22:21:09   
Sempervivum

Nočko, Reby!

Jaz bom še tu nek....en cajt...user posted image

semper* - mi2 sva dala vse slike na dvd-je. Si me spomnila fotoaparat, da se mal pofotkamo jutri.. Jeee! Se jaz že tudi veselim.user posted image

Oh, jest sem se pa spomnila, da moram it kopalnico pucat, k so nam danes bojler ven vrgli, pa neki na novo vrtali in štemali ... grrrrrr...em user posted image

Se vidimo jutri! Obi, pridi še ti, če boš le lahko user posted image

Fotoaparat - super ideja. Dej ga kar spakiraj, da ne boš pozabila user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.5.2010 22:32:03   
Goldy
obi - res pridi, če boš lahko

Mojsončku bom poslala sms, če ne bo nič na RR pokukala-user posted image

Semper* - ti si čist preveč pridna.user posted image  Hvala za vremensko napoved.

Sej ste druge tudi vabljene, več nas bo boj bo zabavno.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.5.2010 23:31:07   
Sempervivum

obi - res pridi, če boš lahko

Mojsončku bom poslala sms, če ne bo nič na RR pokukala-user posted image

Fino! Nas bo spet cela četica user posted image

Semper* - ti si čist preveč pridna.user posted image  Hvala za vremensko napoved.

user posted image  Ni za kaj. Vreme bo, kot si napisala. Toliko malčkov na kupu pa bo ziher še sonček priklicalo user posted image

Sej ste druge tudi vabljene, več nas bo boj bo zabavno.

Fajn zrihtaj jutri pri dr. D! user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
21.5.2010 8:20:58   
Kruce Fiks
Hojla beybe!
Vidim da se dogaja...
No končno sem nabavil eno cajno, ki sicer ni Multipla (žal jo ni za dobiti da bi bla OK) Sem pa vzel dokaj ugodno enga Stilo karavan.
No zdaj rabim pa še zic novi.
Mi lahko poveste kakšne mate ve? Kakšen link in nasvet bi mi prav prišel. Spomnim se da ga je Reby malce nazaj kupila v Angliji če se ne motim?
Čao

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?