Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:43:16
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - a ti bi lahko ob 13? Pol lahko jaz še prej grob zrihtam na Žalah - imam pokopane stare starše. Če pa ne, pa ni panike. Se bomo pa še enkrat v Lj pripeljal. Ker prvo je naše srečanje....aja, no pa dr. D on je tut v špilu. Da ne govorim, da bi šla še v Mullerja...je že rekel kr moj da gre...Pa da naj bi bil moj ob pol 6 zvečer na nastopu. Pa sej sploh nimam natrpan urnik za jutri!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:45:06
|
|
|
|
lučka 25
|
Semper*, ah naša madam pa ni več točna kot urca. Včasih si res lahko uro po njej naštimal. Zdaj spi dopoldan in popoldan, vsakič po slabo urco. Dopoldan spi zunaj, ker gremo ravno takrat lahko vsi skupaj na sprehod, pa v pekarno, mesnico, tržnico,...kavico. Popoldan pa kakor kdaj. Je pa res, da popoldan ko hodi ona ponavadi spat (ko začne piskat da so baterije prazne) 2 soseda navijata muzko, en hip hop, drugi tehno izvedbe vseh vrst muzke, sam da ornk razbija. Itak se v našem stanovanju sliši samo bobnenje, edino preko baby fona se sliši melodija, ker mal loči še vičje frekvenca. Tko da pol raje pomirim svoje živce zunaj, Neža pa tudi potem boljš spi. Je pa res, da pri meni se pozna, da je moj dopoldan doma, da smo skupaj vsaj po 5 ur in tako lahko jaz veliko naredim tudi takrat.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:45:37
|
|
|
|
Goldy
|
Semper* - tuu sem. Napiš kej. Moram it preverit, če je tista gostilna taprava.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:45:41
|
|
|
|
lučka 25
|
A ja, pa še to. Men čevapčiči dišijo........
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:47:07
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Reby - a ti bi lahko ob 13? Pol lahko jaz še prej grob zrihtam na Žalah - imam pokopane stare starše. Če pa ne, pa ni panike. Se bomo pa še enkrat v Lj pripeljal. Ker prvo je naše srečanje....aja, no pa dr. D on je tut v špilu. Da ne govorim, da bi šla še v Mullerja...je že rekel kr moj da gre...Pa da naj bi bil moj ob pol 6 zvečer na nastopu. Pa sej sploh nimam natrpan urnik za jutri!!! Goldy, ti maš pa res jutri umirjen urnik . Zaradi mene tudi lahko ob 13h, ni panike.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:47:11
|
|
|
|
sonček33
|
Uživajte jutri. Čevapčiče bi pa jaz tudi ..ne jutri, že zdaj
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:47:57
|
|
|
|
Goldy
|
lučka - naša pa po novem spi sam 1x na dan. Razen, če smo terenski, pol spi, kadar zaspi - mal v avtu, vozičku. Sej sem grozna mama, a ne???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:49:37
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Uživajte jutri. Čevapčiče bi pa jaz tudi ..ne jutri, že zdaj o sej men tudi že danes dišijo, pa jutri, pa......sem mal....khm Jutri pa bomo uživale še a mesto tebe, pa vseh ostalih.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:51:24
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lučka - naša pa po novem spi sam 1x na dan. Razen, če smo terenski, pol spi, kadar zaspi - mal v avtu, vozičku. Sej sem grozna mama, a ne??? Ne, ne. Nič nisi grozna. Si mama, ki ne komplicira. Otrok pa vsak zase ve kako in kaj. Mene tudi začudeno gledajo, ko rečem, da še spi 2x na dan po slabo urco. Včasih pa tud samo 1x po uro pa pol,.....kakor je al pa kakšen je dnevni urnik
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:53:09
|
|
|
|
Goldy
|
sonček - hvala! Se bomo spomnile nate - pri čevapčičih! Ok? lučka - jah, čist umirjen dan. Da ne govorim, da je mala dans padla v postlo - dobesedno. Ob 19 je bila maša za mojo mamico (2. obletnica smrti). Sej ni panike (sem mislila), maša pol urce, stopmo na pokopališče, oni (ostala žlahta)grejo še mal k očetu, jaz pa z A domov - tak ob ene 20. Ni panike sploh. Ja, in pol svizec zavije čokolado. Maša je trajala do 20.05. Halooo! No, sam je pa A takoj zaspala, 2x zizo potegnila... Mogoče bi bilo fino, če bi jaz kaj spakirala za jutri. Pa sploh, kakšno bo pa vreme???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:54:25
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Semper* - tuu sem. Napiš kej. Moram it preverit, če je tista gostilna taprava. Ja, sej moram jest tudi najprej preverit, kam moram it. Kje TOČNO pa se dobimo Da ne bo zdej vsaka na svojem koncu čakala ... No, vidiš, Lučka, jaz mam pa popoldan tak sprehod. V trgovino, na pošto, če je treba, pa mimo kmetijske zadruge, da vidim, če majo kakšne nove lepe rožice, pol pa še na kavo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:56:27
|
|
|
|
Reby
|
Oj, men je ob 13. tut ok Se vidimo. Kaj pa v primeru, če bo dež? Spanje čez dan - naš je včeraj npr. spal 15 minut v avtu od bazena do doma, pa potem še 20 min od atijeve službe do doma in to je bilo vse. Danes pa dopoldan 2 uri in popoldan pol ure. Čisto različno. Nam pa zvečer neki štrajka in je neumoren, ampak sem ga ob 21. kr v postlo dala, mal se je drl, po 10 minutah sem šla tja, mu dala malo čaja in ga pobožala, pa je takoj zaspal. Kakšna bo noč, bog si ga vedi. Včeraj se je zbudil 3x, predvčerajšnjim 5x, prej je 3 dni celo noč spal... vsako noč se uležem v polnem pričakovanju
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:58:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy sonček - hvala! Se bomo spomnile nate - pri čevapčičih! Ok? lučka - jah, čist umirjen dan. Da ne govorim, da je mala dans padla v postlo - dobesedno. Ob 19 je bila maša za mojo mamico (2. obletnica smrti). Sej ni panike (sem mislila), maša pol urce, stopmo na pokopališče, oni (ostala žlahta)grejo še mal k očetu, jaz pa z A domov - tak ob ene 20. Ni panike sploh. Ja, in pol svizec zavije čokolado. Maša je trajala do 20.05. Halooo! No, sam je pa A takoj zaspala, 2x zizo potegnila... Mogoče bi bilo fino, če bi jaz kaj spakirala za jutri. Pa sploh, kakšno bo pa vreme??? Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem jutri popoldne bodo posamezne, kratkotrajne plohe. Čez dan bo pihal severni do severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, ob morju do 14, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 23 stopinj C.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 21:58:35
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Kje TOČNO pa se dobimo Da ne bo zdej vsaka na svojem koncu čakala ... Grad Kodeljevo, uzuni imajo mize, stole, marele, se že na daleč vidi.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:01:44
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, men je ob 13. tut ok Se vidimo. Kaj pa v primeru, če bo dež? Spanje čez dan - naš je včeraj npr. spal 15 minut v avtu od bazena do doma, pa potem še 20 min od atijeve službe do doma in to je bilo vse. Danes pa dopoldan 2 uri in popoldan pol ure. Čisto različno. Nam pa zvečer neki štrajka in je neumoren, ampak sem ga ob 21. kr v postlo dala, mal se je drl, po 10 minutah sem šla tja, mu dala malo čaja in ga pobožala, pa je takoj zaspal. Kakšna bo noč, bog si ga vedi. Včeraj se je zbudil 3x, predvčerajšnjim 5x, prej je 3 dni celo noč spal... vsako noč se uležem v polnem pričakovanju Pri nas je zadnje čase tudi tako. Ene 2x se je že ob 5ih zbudil, pa ni hotel nazaj zaspat, sem si ob 6ih že kavo kuhala Spat sem pa itak šla okrog enih Kje točno si že rekla, Reby, da se dobimo? Da ne rabim it nazaj brslkat, ker zdej emo že ful načvekale Meni je tudi ob 13ih čist OK.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:04:05
|
|
|
|
Goldy
|
Se pravi se dobimo jutri ob 13.00 na gradu Kodeljevo oz. pri mizah zuni... , da naredim rezime. Jah, vreme bo!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:04:06
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Kje točno si že rekla, Reby, da se dobimo? Da ne rabim it nazaj brslkat, ker zdej emo že ful načvekale Meni je tudi ob 13ih čist OK. Ne rabiš it daleč gledat, samo 1 post nazaj
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:04:55
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Kje TOČNO pa se dobimo Da ne bo zdej vsaka na svojem koncu čakala ... Grad Kodeljevo, uzuni imajo mize, stole, marele, se že na daleč vidi. OK, se opravičujem ... meni tale mašina tolk počasi dela Bom mogla zgleda res tistih taužent Klemnovih slik na zunanji disk dat Mogoče se pa kar zdaj lotim. Grad Kodeljevo torej. Se že veselim
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:04:57
|
|
|
|
Reby
|
Grem spat. Nočko! obi - mogoče še ti uletiš, če končata s fizio. Se mi zdi, da si tudi ti na tistem koncu
< Sporočilo je popravil Reby -- 20.5.2010 22:06:02 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:07:13
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - skor do sekunde! Naša je tudi spala že cele noči - nekaj dni. Pa se zbudi 1x, no bolj se mi zdi, da naš očka kar posluša neki, pa jo pokriva, pa odkriva, pa popravlja. Sam da ima delo in da zjutraj reke, kakšne dele vsa imela ponoči. HB, jaz spim.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:10:01
|
|
|
|
Goldy
|
Nočko, Reby! Jaz bom še tu nek....en cajt... semper* - mi2 sva dala vse slike na dvd-je. Si me spomnila fotoaparat, da se mal pofotkamo jutri.. Jeee! Se jaz že tudi veselim.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:21:09
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Nočko, Reby! Jaz bom še tu nek....en cajt... semper* - mi2 sva dala vse slike na dvd-je. Si me spomnila fotoaparat, da se mal pofotkamo jutri.. Jeee! Se jaz že tudi veselim. Oh, jest sem se pa spomnila, da moram it kopalnico pucat, k so nam danes bojler ven vrgli, pa neki na novo vrtali in štemali ... grrrrrr...em Se vidimo jutri! Obi, pridi še ti, če boš le lahko Fotoaparat - super ideja. Dej ga kar spakiraj, da ne boš pozabila
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 22:32:03
|
|
|
|
Goldy
|
obi - res pridi, če boš lahko Mojsončku bom poslala sms, če ne bo nič na RR pokukala- Semper* - ti si čist preveč pridna. Hvala za vremensko napoved. Sej ste druge tudi vabljene, več nas bo boj bo zabavno.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.5.2010 23:31:07
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy obi - res pridi, če boš lahko Mojsončku bom poslala sms, če ne bo nič na RR pokukala- Fino! Nas bo spet cela četica Semper* - ti si čist preveč pridna. Hvala za vremensko napoved. Ni za kaj. Vreme bo, kot si napisala. Toliko malčkov na kupu pa bo ziher še sonček priklicalo Sej ste druge tudi vabljene, več nas bo boj bo zabavno. Fajn zrihtaj jutri pri dr. D!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.5.2010 8:20:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hojla beybe! Vidim da se dogaja... No končno sem nabavil eno cajno, ki sicer ni Multipla (žal jo ni za dobiti da bi bla OK) Sem pa vzel dokaj ugodno enga Stilo karavan. No zdaj rabim pa še zic novi. Mi lahko poveste kakšne mate ve? Kakšen link in nasvet bi mi prav prišel. Spomnim se da ga je Reby malce nazaj kupila v Angliji če se ne motim? Čao
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?