Sempervivum
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: Reby Jutro! Waaaaaww, kakšna kavica Njami, kar zapasala mi je Madonca ste držale pesti, ker je mali spal neprekinjeno od 21.30 do 7.00. Vmes sem ga šla seveda pogledat, pokrivat, obrnil se je 2x in izvajal razne joga položaje . Sej morm pol gor slikco prpet. Ne vem pa, kaj naj nardim, ker se vedno odkrije, če mu dam pa zimsko vrečo (naj bo tanka ali debela) mu je vroče in je moker. Pa ga oblečem samo v bodi s kratkimi rokavi in pižamco in me je strah, da bi se ponoči prehladil. Ampak zaenkrat kot kaže mu to paše. No, vidiš, smo pridne, ane Naš frajer je tudi danes ponoči tako lepo spal Tam do polnoči se je sicer kar precej zbujal, ampak je bila potrebna samo dudica, ali pa prestavitev na bok (zdej sem še jaz to probala, izgleda, da mu kar paše), potem je pa vztrajal do ene 6ih, pol pa nama je po dolgem času namenil celo malo dopoldanskega spanca Smo se zbudili šele okrog pol 10 Sem bila cel dan razštelana, ker smo tolk dolgo potegnili Pa ne, da ne bi bilo fajn, pasalo je že, sam to se pa res že doooooolgo ni zgodilo Ja, daj eno slikico, če ti bo ratalo, bi prav rada videla, kakšne vragolije počnejo vaši otroci, ker naš je skoraj nepremičen ponoči. Si sploh ne predstavljam, da se lahko (a je Lučka napisala) zrinejo v kot posteljice Mi imamo ponoči bodi z dolgimi rokavi, pižamico (plišaste rajši ne več, je prevroča), spalno vrečo in kovterček čez. Samo kovterček ni zatufkan, je samo tako na ohlapno gor položen . Aja, pa rokavičke, zato ker je naš mali ful zmrzljivček (verjetno po mamici). Imamo pa kar mrzlo v spalnici - tam nekje do 18 stopinj. lučka - kar se tiče umivanja rok, mava podoben sistem. Jaz mislim, da pretiravat ni treba. Poznam kr nekaj takih, ki skačejo okrog s tisto flašo za sterilizacijo Boga Neža, upam, da je samo zaradi kašljanja in da ste imeli mirno noč. Goldy - super, da se je ranica zacelila, sem ful vesela te novičke. mojsonček - rezultati testov so že prišli? ZOO - torek bo zgleda vreme še kr - kaže zaenkrat delno oblačno in 14 stopinj čez dan. cote - jaz jih kr naprej prelagam in že 14 dni nisem likala. Če je pa zunaj tako lepo vreme in mi je škoda, da ga zamudim. Bomo delal, ko bo deževalo Sem pa včeraj, ko je možek prišel domov ob pol treh in ni imel faksa, pomila vsak okna (varianta krpa in tist brisalec ) in vse balkone pomila (imamo 4 in najraje bi 3 požagala, ker so čist neuporabni, samo za pucat so). Danes šibava najbrž dopoldan malo v mesto al pa kam v šoping, popoldan pa na Barje. Kako je super, ko so tako lepi dnevi Jaz imam tudi že kar zajete kup. Perem ful, ker se tudi posuši hitro, likat se mi pa ne da ... kdo bo pa noter zdržal za likalnikom, če pa je zunaj takooooooooo lepo Zadnjič sem nekaj na pol naredila, ker je meni zmanjkalo majčk za oblečt, pol sem pa hitro končala Reby, 22.4. je en tak super dan , Anci banci, 20. 5. pa prav tako Držim pesti že kar vnaprej Mi tudi vozičkamo 100na uro Danes je šel mali najprej z očkom (mami je bila spet pri zobarju), pol sva šla pa še midva. Sem ga potem kar še zunaj podojila, tako da sva šla notri šele zaradi previjanja, pol pa še malo valjanja in večerja, potem še malo valjanja, umivanje, pol pa že spat Spi kot top - se še ni oglasil, kar sem ga dala spat Aja, je pa tudi naš že prestopil med gverilce Ni sicer tako hiter kot Tomi, ampak gre mu pa zelo dobro Jeeeeeee Oblačenje zunaj: Bodi z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi, puloverček oz. ena taka pletena jopica, spodaj pa žabice, kavbojke in štumfki. Pa tanka kapica. Mislim, da mu je OK, ker ni nič moker in prav na hitro zaspi, ko ga le začnem malo rukat po makadamu
|