|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
6.4.2010 17:10:56   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

miška - vi ste se tudi potepali kaj? Jaz sem naši dala mango - tist iz lončka. Surovega še ne. Dala sem ji avokado, pa ni hotela nič pojest.

Mango je padel. Zmešan malo z drugim sadjem... nič posebnega. Je pa kr neki za mami ostalo, da se je lahko oblizovala.

Avokado smo jedli včeraj. In pomazali. Zdaj ne vem al je res avokado tolk dober, al je fajn to, da pride tolk fino kremasto in brez delčkov... al je kriva nova igrača, ki je uspešno dekoncentrirala našega nervozkota, ki ima probleme imet rit 5 minut na miru... al je pa zgolj slučaj.
Vglavnem pri nas je avokado zaenkrat uspešnica.

Čestitke vsem, ki ste se ali se glihkar nameravate podat v nove boje.

Seki upam, da čimprej pogruntate. En velik objem zate.
Ti pa ne vem pomagat. Mi ves čas furamo kombinirane metode in imamo radi zizo ful, ampak na srečo nismo odvisni od nje.

Obi meni ima Nejc trenutno hemoglobin 120, pa ga je še pustila na železu, ampak na manjši dozi. Rok pa ima slabši hemoglobin pa slabe neke zaloge celic iz katerih se delajo rdeče krvničke. On ima pa terapevtsko dozo.
Drgač so pa suhe slive sploh njami.

Nč, deca se prebujajo... gremo še mal vn.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
6.4.2010 17:54:41   
Reby
Dan, evo naju končno noter user posted image
Sva prišla iz ZOO-ja, se previla in letela še na Barje z Ajko, prav super je blo. Mali pa svetovno dobre volje, to pa dela svež zrak. Upam, da bo tudi kaj spal, ker je danes po obrokih vsega skupaj spal komaj 1 uro.

No, da povem, da je naša Semper ena taka lušna in super punca in sploh ne vem, kje ma kaj viška kg, je prava suhica. Klemen pa itak cukrček od cukrčkov, tako priden fantek, pa prelepe biserčke ma in prekrasne učke. Škoda, da je čas tako hitro minil, pa sej bomo ponovili vajo drug teden a ne, pa še z ostalimi mamicami in otročki. Dans je blo ful topl in sonček je ornk žgal.
Za drug teden pa najbolš, da lučka pove kdaj, pa se bomo me LJ prilagodile. Pa mojsonček?
lučka - kako je Neža, kaj bolje?
goldy - se še z mojim nisma zmenla, kdaj pridemo. Ko bo mel manj gužve na šihtu...
Seki - super, da je vročina padla. Si me pa nasmejala s tole zgodbico o joškanju, čeprav daleč od tega, da bi bilo to smešno. Naš ziza zvečer pred spanjem, ponoči in zjutraj. Ampak to traja samo 5 minut in zaspi.
obi - ja, z žemljo in piškoti je treba bit previden. Jaz mu zdej popečem kruh v toasterju in je super.
avokado - naš ga je tut ful jedel, men pa ni bil dobr, ko sem probala. Sem ga pa zmešala z navadno pasirano skutko.
mango - dober je, če je fajn zrel, potem je tut sladek, drugače ni. Tiste vlaknine pa se v mikserju fajn zmiksajo in ni ne duha ne sluha o njih, kot pri ananasu. No, vsaj men fajn zmiksa.

Imamo pa po novem doma gverilca (vem, da so imeli pri mojsončku tako), zdej niso aktualna kolena, ampak se plazimo in vlečemo z rokami naprej user posted image
Evo, datum za posvet pri Reškotu je določen - 22.4. user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 6.4.2010 17:55:35 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
6.4.2010 21:32:57   
Sempervivum
Evo, zdej se moram pa še jaz na hitrico pofočkat (gledam Do nazga, mi je tok fajn, se ga nikoli ne naveličam user posted image ), sem na hitro prebrala, pa vidim, da se je Reby že javila user posted image  

Torej, v ZOO je bilo prav fletno. Vesela sem, da sem spoznala našo Reby, ki je zelo simpatična punca, samo včasih malo pretirava (kile pa to user posted image ). Komaj čakam, da se spet vidiva, pa da si vzamemo malo več časa za klepet in nič ne bi bilo narobe, če bi do takrat že kafeterijo v ZOO zrihtal. No, da ne bom zdej skrenila ... Reby je super fajn, tamali Tomi je pa itak čist sladek. Ima tak nasmešek, da se kar srce topi, pa priden je tudi zelo! V glavnem, komaj čakam, da se spet vidimo in veselim se že, da spoznam še kakšno drugo mamico (očija) in seveda naše prekrasne IVF otročke!!!!!

Jaz sem se potem sprehajala še kar nekaj časa, tam nekje ob pol 5 sva se pa odpravila, ker me je ful tiščalo lulat user posted image  user posted image  

Zdaj mali že veselo spančka, očitno mu je bila všeč današnja dogodivščina. Tudi midva sva potem naredila še en krog tule doma. Dan je bil res prekrasen, upam, da ste ga tudi ostale užile kokr se da!!

Kasneje pa šemalo pokomentiram!

Prav vesela sem, da sem vas našla, moje drage RRjevke (Kruce, ti tudi kar sem pašeš)  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.4.2010 21:46:30   
Goldy
Helo!
Utrujena, kaj utrujena crknjena... No, na čeljustni sem porihtala. Tudi bolečine so kr znosne.
Ampak že zjutraj preden sva šla, si je Alja kr mencala učko in jokala. Ko sva prišla nazaj (pazila jo je tašča), sem šla miceno počivat, moj delat, onidve naj bi šli na sprehod, pa sta pridivjali nazaj že po 2 minutah. Ker je Alja kr skrivala oči pred svetlobo, ratala solzna... V glavnem smo šli k P, ta nas je napotila pa na urgenco k okulistu. Prinčipesa se je pokraspala po očesu in ima sedaj prevezo in 6x na dan kapljice ter 3x mazilo.  user posted image V četrtek pa kontrola. Pa še danes jo morava 3x namazat. kako nam bo to uspelo še ne veva, ker zdajle dete spi.
Tak da delovna nezgoda, al kako naj rečem. V bolnici so bili ful prijazni - sestra, zdravnica. Mal je bilo joka, sam je kerlc naša mala.user posted image

No, vmes jo je moj previl, dal kapljice v oko, jaz sem asistirala, jo dala na zizo. Tu se reva počuti najbolj varno, tak da jo karni hotela spustit.

Nisem nič orng brala za nazaj - sam to vem, da ste se imele fajn v zoo.user posted image
Zdej jo bom počasi pomaknila proti postelji. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
6.4.2010 21:58:03   
ledenka
goldy user posted image user posted image user posted image za malo pikico in zate, da ne bo bolelo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
6.4.2010 22:04:47   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan, evo naju končno noter user posted image
Sva prišla iz ZOO-ja, se previla in letela še na Barje z Ajko, prav super je blo. Mali pa svetovno dobre volje, to pa dela svež zrak. Upam, da bo tudi kaj spal, ker je danes po obrokih vsega skupaj spal komaj 1 uro.

mu je preveč dogajal, auser posted image  midve sva dons prepešačli neki manj k 20 km... user posted image

No, da povem, da je naša Semper ena taka lušna in super punca in sploh ne vem, kje ma kaj viška kg, je prava suhica.

ti čist verjamemuser posted image

Klemen pa itak cukrček od cukrčkov, tako priden fantek, pa prelepe biserčke ma in prekrasne učke. Škoda, da je čas tako hitro minil, pa sej bomo ponovili vajo drug teden a ne, pa še z ostalimi mamicami in otročki. Dans je blo ful topl in sonček je ornk žgal.

itak pol bo pa ceu teden dež, če nas bo tolk bab na kupuuser posted image

Za drug teden pa najbolš, da lučka pove kdaj, pa se bomo me LJ prilagodile. Pa mojsonček?

pri nas sam da smo zdravi, vse ostalo se da skombinirat, midve nč ne komplicirava, k se zmenmo bova tamuser posted image

lučka - kako je Neža, kaj bolje?
goldy - se še z mojim nisma zmenla, kdaj pridemo. Ko bo mel manj gužve na šihtu...
Seki - super, da je vročina padla. Si me pa nasmejala s tole zgodbico o joškanju, čeprav daleč od tega, da bi bilo to smešno. Naš ziza zvečer pred spanjem, ponoči in zjutraj. Ampak to traja samo 5 minut in zaspi.
obi - ja, z žemljo in piškoti je treba bit previden. Jaz mu zdej popečem kruh v toasterju in je super.
avokado - naš ga je tut ful jedel, men pa ni bil dobr, ko sem probala. Sem ga pa zmešala z navadno pasirano skutko.

oooo, mi bi se pa kr stepl za kremico iz avokada in banane... vsi štirjeuser posted image

mango - dober je, če je fajn zrel, potem je tut sladek, drugače ni. Tiste vlaknine pa se v mikserju fajn zmiksajo in ni ne duha ne sluha o njih, kot pri ananasu. No, vsaj men fajn zmiksa.

jp, men tut
Imamo pa po novem doma gverilca (vem, da so imeli pri mojsončku tako), zdej niso aktualna kolena, ampak se plazimo in vlečemo z rokami naprej user posted image

naša se je lih dobr zverzirala pol jo je pa premamilo po vseh štirih user posted image

Evo, datum za posvet pri Reškotu je določen - 22.4. user posted image

o madoniš, že user posted image  a pol jeseni akcija, da bo še ena poletna bebicauser posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.4.2010 22:06:16   
lučka 25
Najprej user posted image user posted image  za malo Aljo od Goldy.

Sem pa jezna, ker sem mela že cel spis, pa ne da mi ni hotlo objavit sporočila, ampak me je kar ven z RR vrglo. user posted image

Zdaj ap res nimam več volje vse na dolgo in široko pisat.

Skraka, vesela sem, da ste se meli danes lepo v ZOO. Naslednji teden pa lahko tudi kar v torek, če hočte.

Upam, da vsi bolni otročki kamalu preženejo vse bacile in spet pokajo od zdravja.

Pri nas Neža še kar malo kašlja, iz noska ji ven teče,....je pa skoraj nič ne. Živi od zraka. Še dobro, da vsaj zjutraj in zvečer popije skoraj celo flašo mleka, ker ostalo je bolj tako, tako.user posted image
Se kar malo hecam, da mi je lažje in praviom da ma že tremo pred poletjem, ko bo treba kopalke oblečt in ma zato shujševalno. Ampak energije pa ma pa še vedno nenormalno veliko. Samo čakam, kdaj bo dol padla.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
6.4.2010 22:12:45   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Evo, zdej se moram pa še jaz na hitrico pofočkat (gledam Do nazga, mi je tok fajn, se ga nikoli ne naveličam user posted image ), sem na hitro prebrala, pa vidim, da se je Reby že javila user posted image  

Torej, v ZOO je bilo prav fletno. Vesela sem, da sem spoznala našo Reby, ki je zelo simpatična punca, samo včasih malo pretirava (kile pa to user posted image ).

tut teb čist verjamem user posted image

Komaj čakam, da se spet vidiva, pa da si vzamemo malo več časa za klepet in nič ne bi bilo narobe, če bi do takrat že kafeterijo v ZOO zrihtal. No, da ne bom zdej skrenila ... Reby je super fajn, tamali Tomi je pa itak čist sladek. Ima tak nasmešek, da se kar srce topi, pa priden je tudi zelo! V glavnem, komaj čakam, da se spet vidimo in veselim se že, da spoznam še kakšno drugo mamico (očija) in seveda naše prekrasne IVF otročke!!!!!

Jaz sem se potem sprehajala še kar nekaj časa, tam nekje ob pol 5 sva se pa odpravila, ker me je ful tiščalo lulat user posted image  user posted image  

men gre tko na živce, k me prime lulat pa sem sama kje na sprehodu s tamalouser posted image

Zdaj mali že veselo spančka, očitno mu je bila všeč današnja dogodivščina.  čak, da še čebelce pridejo, pol mu bo šele dogajal user posted image
Tudi midva sva potem naredila še en krog tule doma. Dan je bil res prekrasen, upam, da ste ga tudi ostale užile kokr se da!! smo, smo... naj bo čim več takih dniuser posted image

Kasneje pa šemalo pokomentiram!

Prav vesela sem, da sem vas našla, moje drage RRjevke (Kruce, ti tudi kar sem pašeš)  user posted image

tut jstuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3783
6.4.2010 22:26:37   
mojsonček
GOLDY a taka boščka je Aljauser posted image user posted image user posted image user posted image  kako ji je pa to ratalo? čim prej naj se učka pozdravi...

LUČKA te čist štekam, da si žalostna, k tamala nč ne je... sej bo tut apetit pršu nazaj... vsaj mleko spije... tut to je boljš k nč... čim prej naj se pocajta, da bosta  z Zojo naslednji teden fante dali v red user posted image

OBI Enej je pru cukrček, vidva tut prideta v ZOO ane...  pri nas lahko dam v roko le piškote za otroke od Mannerja k se tko fajn stopijo v ustih... Zoji se kr učke zasvetijo, k jo vprašam, če bi imela piškotka... ga zmaže v šusu... sam ima jajce v prahu tko da verjetno za vas še niso primerni... vse ostalo pa... bog ne daj, da ji dam v roke... če pa natlači kolkr gre notruser posted image user posted image user posted image

nč, zdej grem pa kr lepo pod tuš pa spat, jutr je tut lepo vreme napovedano jst pa še od dons čist crknjena... upam samo, da ostane Zoji zdrava, ker je začela neki pokašljevat...zgleda, da je tak cajt... k je ceu kup smrkavih in kašljujočih dojenčkov in malčkov...

lepe sanje...

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 6.4.2010 22:27:15 >

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
7.4.2010 0:05:44   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Hejla čvekiiiceeeeee,

Včeraj zvečer je padla vročina na 37 in še nekaj - torej je skorajda ni bilo več. user posted image Kašlja še in vozičkajo se ji smrkci, drugače je pa živahna na kubik user posted image user posted image user posted image

No, super je tole prebrat user posted image  Objemček za Z user posted image

Je pa tak - uradno sem postala zizomat. Podnevi in ponoči - ziza, ziza in ziza. Spanje ponoči? Nulaaaa. Se je razvadila/navadila na zizo in brez nje ne zaspi in ne spi. Ponoči smo se zbujali **** krat - hm, smo sploh kaj spali??? user posted image KO mi je prevrelo, sem jo odklopila in je jokcala in se metala po postelji. Potem še moj čudoviti možek (da ne bo pomote je superca ati in sodeluje 100% - oz 150% - v čemer je pravzaprav včasih tudi problem user posted image )

Takle je pa tudi moj občasno user posted image  Se navadiš, pa tudi on se bo sčasoma naučil, kaj in kako je najbolj prav user posted image  Pri meni je odločna beseda še najbolj zalegla v takih primerih user posted image  Malo pa je pripomogla tudi beseda prijateljice, ki je enkrat izjavila, da ima naš otrok 2 mamici user posted image

prižge luč na full in jo vzame v naročje. Se mu je metala po naročju, jokala, kot da bi ji ne vem kaj delal in posledično smo imeli zeeelooo dolgo rundo pomirjanja - zizanja... user posted image Ah... zdaj pa premišljuje kak naprej. Ne spimo že pet noči, zize imam že do Amerike, po svetu hodim kot član družine zombijev, ne je še nič... če ni priklopljena je jok. Bentiš - sem jo razvadila na ceeelii črti. Se pa mirim, da je tako vsaj spala in dobila dovolj tekočine in energije, ko je bila boščika. user posted image

No, tole pa ni tak fajn prebrat user posted image  Upam, da je krivec prehlad in da se vse skupaj čimhitreje uredi user posted image

Sem premišljevala o ancinibancini metodi (odvadila bi jo tega nočnega zizanja, pa bi npr čez dan in zvečer še, ponoči pa no way). Je pa problem, ker ne pije iz stekleničke (po novem tudi iz te ne, s katere je prej nekaj požirkov pila...) Kakšne ideje?

Ne vem ... meni se zdi še malo zgodaj user posted image  Saj bo minilo, boš videla.

Uh, sem spet ''zatežila''....

Oh, to pa ne user posted image  Smo skupaj v veselju in težavah user posted image

Goldy, tudi tebi en objem user posted image  pa še za A eden user posted image  To je pa res ena smotana reč user posted image  Ubošček mali. No, vsaj zdravniki so se (tokrat) izkazali user posted image  Upam, da bo do četrtka že vse OK!

Mojsonček, tebi je pa tudi dogajalo danes user posted image  Pa mali Zoji user posted image  20 km user posted image  Dobra si user posted image
A mami pa kar vse ve, kaj se v šoli dogaja? Obveščevalna dela, da je kaj user posted image  No, če bo P prišel na gimnazijo v Lj, boš pa spet lahko imela insajderske informacije user posted image user posted image user posted image

Lučka, zaradi mene je komot torek dan D. Ali bolje dan RR user posted image  Samo vremensko napoved moramo še pogledat. Drugače pa tudi mene kar mine, če se zavzamem, pa ful napišem, pol me pa ven vrže user posted image  Se je že zgodilo, pa še bi se, če ne bi jaz zdaj vedno skopirala post, predno ga oddam. Sem se že tko zverzirala v tem, da zdaj še e-mali vedno prej skopiram, preden stisnem "pošlji" user posted image  Pol se pa sama sebi smejim, kaj delam user posted image  Objemček tudi N, da ne bo kaj hujpega in da se ji malo apetit odpre. user posted image

Piškoti: jaz lih te dni študiram, katere bi mu kupila ... kaj svetujete user posted image  Mojsonček praviš Manner? Mi smo zdaj že nekajkrat jedli pšenico, tako da je menda vse ok, ne rabim gledat še to, da so brez glutena.

Obi, a prideš tudi ti v ZOO naslednji teden? Zdej, ko sem tole tvojo zgodbico prebrala, bom pa še bolj komplicirala glede teh stvari. Pišuka, jest se čist bojim, da se ne bi tudi našmu kaj talkega zgodilo user posted image  Enkrat samkrat se mu je voda zaletela, pa je čist rdeč ratal, jest pa kar nisem mogla v redu reagirat ... če ga imam v naročju sem že zverzirana, samo glavico dol, ali pa na stran, pa malo potrepljam, takrat je bil pa v ležalniku, pa sploh nisem imela kaj dosti narest user posted image  Zato pa zdej ne maram več, da mi v ležalniku je ali pije, zaenkrat to počnemo vse kar v naročju. Moji hrbtenici se že kar precej pozna user posted image

No, jaz bom tudi počasi odpeketala. Evo zdele se je mali oglasil, sem skor s stola dol padla, tok sem se ustrašila user posted image  OK, smo že poštimali, je dudico rabil.

Sem šla še vreme pogledat ... čakata nas še dva sončna dneva ... max jih izkoristite user posted image

Nočko!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
7.4.2010 13:37:57   
Reby
Dan! user posted image
Zjutraj me je RR neki zaj***** in nisem mogla nč napisat.
Mi2 sva bla na plavanju, mali je zdej kosilo pojedu, pa noče zaspat, se že 20 minut premetava po postelji, 10 minut ga še pustim, pa ga potem ven vzamem.
Goldy - upam, da je Alja danes že kaj bolje user posted image user posted image user posted image
lučka - upam, da bo tudi vaša Neža kmalu bolje in bo pridno papala.
mojsonček - jaz sem tut tak crknjena vsak dan, pa nimam komu pojamrat. Komi čakam, da bo poletje in mož neha vsaj 2 meseca s faksom. Bravo za prehojeno pot, zelo pridna.
Semper - jaz mu kupim Milupine piškote v Müllerju. Vzamem navadne (od 6. meseca dalje), včeraj pa sem kupila tudi polnozrnate (piše od 8. meseca dalje, ampak jaz mu itak že kr dam), sej veš user posted image
ZOO - nama je torek ok. Upam, da bo lepo vreme. Samo uro še dorečemo user posted image
Ko takle berem, kolikokrat imajo vaši otročki vročino in so bolančkani, morm kr potrkat, da smo imeli samo enkrat vneta ušeska, drugače pa nikoli vročine in bolani, sem res vesela. Pa ne smem se prehitr hvalt.
Ko se mali zbudi, šibava spet ven, komaj čakam. Greva mal regrat nabrat. Zdele pa se grem še jaz najest in mal dol počt. Tale voda tut mene zmatra.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
7.4.2010 13:48:49   
Goldy
Kje pa ste? Saj vem, na sončku.user posted image  Mi2 se pa danes malo skrivava. Jaz, da mi čeljusti ne napiha. Alja pa zaradi očke. Smo ok spali. Je kr taka trpežna punca. Samo, da sem z njo, cartika mala.user posted image

mojsonček - ne vem, ponoči se je skrampala po očesu.  Je pa tako kremplasto bitje. to smo vsi okoli in sama pokrempani. user posted image

Reby - jap, je kr ok. Jutri imamo kontrolo, pol pa prevezo čez oko še do konca tedna. Pridna plavalca!user posted image  mene je tudi RR zaj* in nisem mogla nič napisat.

lučka - mi smo bili na istem, ej ni hotela jest. Po 3 žlice, al pa 10. Jokala sem se zraven, jezila. Samo mlečna kašica zvečer je šla. Zdaj je bolje. V enem mesecu je shujšala.

semper - drugače imaš pa tudi piškote brez glutena. Mi imamo ene, ko so manj sladki. Sicer jih pa naša za v roke nima rada, ker se ji pacajo po roki. user posted image  Mi pol kar tisto umazano rokico tišči. user posted image za lepotkota z biserčki!

obi - saj sem vedela, daje bil še en lomilec src naliman gor.user posted image

ajsi - kako kaj Maks? A ti že greš kmalu delat?user posted image

miška - superca, da je avokado dober, bom spet poskusila pri naši.

Pozdravček še ostalim!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3787
7.4.2010 17:57:59   
Serendipity
Goldy - *hugs & kup pikapok* za vašo lepotičko! Mama je najboljše zdravilo, a ne?
Z se je v teh dneh tak navezala name, da niti sekundo ne more več biti sama. Jo je babica pazila včeraj in je bil pol ure jok, ker naju ni bilo. Potem pa takoj ko me je videla v smeh in čez sekundo v jok, ker je nisem tisto sekundo že v naročju držala. Potem jo pa k sebi vzamem in je tak veselo poskakovala v naročju user posted image

semper* - ma, ne ne. Ne mislim opustit dojenja. Nas rešuje zdaj, ko Z štrajka z GH. Le ponoči je zahtevna. Ok, delno tudi zato, ker spi pri nama user posted image . Zato bi jo rada navadila nazaj na posteljico in s tem (upam vsaj) zmanjšala zahteve po nočnem dojenju. Ker miss bi se le z ustnicami dotikala zize in spala user posted image In mi je zelo naporno tole nespanje. (hehe - itaq user posted image )

obi
- uh, to je pa res pretres. Jaz se tudi sekiram, ko ji dam piškotek. Bom pa poskusila s temi, kot je mojsonček predlagala.

mojsonček - kak Zoja? Zdrava?

Sem pa včeraj zvečer in danes doživela šok. Zvečer je Z jedla kosmiče in po nekaj žličkah pobruhala vse ven. Je pa res, da je v tistem trenutku, ko je požrla začela kašljat. In se mi zdi, da je zaradi tega. Upam. Ker tudi zjutraj, ko sem jo dojila je vse ven pobruhala. Skupni imenovalec je bil kašljanje. Bom spremljala to in če se ponovi šele potem spaničarim... Ampak posledčno ne jé več nič. Silit je nočem. Ji ponudim nekajkrat in zavrne. Pa gremo na zizo.  Probam le, da ne takoj v isti sekundi ampak čez 10 minut, da se ne ''''nauči'''' da če ne jé - gre pa zizat! Še dobro, da imam veliko količino mlekeca sedaj po obilni stimulaciji...
Danes smo pa bili ogrooomnoo na sončku. Super je. user posted image

Hm, še toliko sem hotela napisat, pa je alarmček. Se beremo!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.4.2010 18:03:16 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
7.4.2010 20:54:28   
miska73
šparglji sem iskala po paparici, pa niso nikjer omenjeni...
a katera ve, če jih lahko dam
oziroma a je ktera že dala?

Grem kuhat za jutri, da ne bomo spet na gotovih jelih.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
7.4.2010 21:00:32   
lučka 25
Kaj čem rečt. na sončku sva uživali, kofetkali s super Shuki in njenim sinčkom. Popoldne pa sva še mal dedija nafehtali za družbo.user posted image

Mala še kar kašlja user posted image , smrka in štrajka pri hrani. No danes je dopoldan pojedla 1/3 sadnega obroka s piškoti. Sem ga za vsak slučaj prišparala >(in ne pojedla kot ponavadi), če slučajno ne bo hotla kest kosila, ker sadje pač obožuje. In kratko malo ga je potem res pojedla pri kosilu, vsega razen zadnje žlice, ker kosila ni in ni hotla jesi, ji zelenjava ni sedla. Potem pa me razveseli, ko skoraj ves obrok sadje s skuto poje, pa seveda o mlečni kaši za večerjo niti slišati ni hotla. Ma te borbe s hrano. Je pa popoldan začela še bolj flekasta ratvat po ličkih, zvečer je bla pa že vsa v flekih, pa pikasta in koža že vsa hrapava. Tudi za ušesi se ji spet nabirajo "temenca" kot pri alergiji. Pa kaj za vraga ji škodje????user posted image

Grem, ker že jamra, ker tako zelo težko spi, ker kašlja.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
7.4.2010 21:12:30   
sonček33

šparglji so super ..le veliko bosta lulala in njun urin bo imel močan vonj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
7.4.2010 21:30:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

šparglji so super ..le veliko bosta lulala in njun urin bo imel močan vonj.

Jaz mam nekje zapisano, da jih pri tej starosti že lahko daš. Tko, da kar pogumno. Jaz jih bom tudi, ko se losamo prehlada.

A jih boš skuhala, al jih boš zblanširala, pa potem še popekla? Daj poročaj. Ker mene pa zanima tudi sama priprava.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
7.4.2010 21:31:45   
lučka 25
Katera je že rekla, da ma paparico? Ker jaz bi jo tudi mela, lepoooo prosim user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
7.4.2010 21:38:42   
Goldy
sonček - kako pa potem narediš šparglje za malega? Imaš kakšen fini recept?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
7.4.2010 21:52:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček - kako pa potem narediš šparglje za malega? Imaš kakšen fini recept?

To mene tut zanima.

lučka
- jaz sem kupila revijo mama - Paparica, pa še nisem uspela skenirat receptov user posted image Kakšno mlečno kašo daš zvečer?
Mene pa najbolj zanima, kaj dajete otročkom popoldan. Zjutraj zizava okrog 6, potem poje, ko se zbudi mleko in samo tam okrog 90, potem sadje, nato kosilo. Popoldan pa nimam ideje. Včasih mu dam čokolino, keksolino, kakšno kašico od Milupe - tisto, ki je za narest, mleko s piškoti, gres, vse bolj tekoče.
Aja, kupla sem ovsene kosmiče, tiste bolj mehke. Kakšna ideja?

Danes sem mu dala piškote spet v roke in je vsakega pregriznil in ko sem mu vzela iz ust in iz rok tisto, kar je ostalo, se je tako jezil, sem se ful smejala. Na plavanju pa smo se že žabico učili user posted image

Je pa zadnja 2 dni tako čvekljiv, da se mu vsi smejimo. Skoz brblja in čveka.

< Sporočilo je popravil Reby -- 7.4.2010 21:56:21 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
7.4.2010 22:02:50   
miska73
Šparglji ... ma, sem glih ugotovila, da jih imam... pa da bi jih mogoče tudi deci dala... še ne vem kako bom pripravla.

Sem pa zdle skuhala quinojo z zelenjavo... njama. Sva tudi midva to večerjala (ob zelo primerni uri user posted image ) seveda v veliko bolj začinjeni obliki.

Popoldanska malica ... mi smo zaenkrat še na mleku. Imam pa namen potem dajat bolj kot ne sadno malico s skuto, jogurti.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
7.4.2010 22:12:50   
Goldy
Reby - jaz pa naši dam keksolino variante zvečer in popoldne bolj sadne variante - skuto, jogurt. Sam pa tudi jaz nimam idej nikakršnih. Hmmmuser posted image  Mi imamo ovsene kosmiče od Alnature in 4 žita tudi od njih. Sam tiste prav za dojenčke Jaz jih dam včasih med sadje pa med kakšno juhico in jih ima fuuuul rada. Eh, sem šla gledat, imamo proseno kašo. Buča!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
7.4.2010 22:41:44   
Goldy
Sm pa fino napisala - sadne variante - skuta...user posted image  Sadno-mlečne variante sem mislila.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
7.4.2010 22:48:51   
lučka 25
Reby, za popoldansko malico ji dam ali skutko marelica od Mu, ali pa navadno skutko zmešam s sadjem, probal bomo še jogurt s sadjem ali pa sadni jogurt.
Evo, pri nas ej tak jedilnik:
8-8.15 nekje: mleko 240 ml
11.30 sadje s piškotom (na meniju le banana, jabolko marelica)
14.30-15 enkrat: zelenjavna ali zelenjavno-mesna kašica (jemo kolerabo, cvetačo, pastinjak, por, brokoli, blitvo, bučke, krompir, riž, riževe testenine, kus kus, teletno, govedno)
17.30 sadje s skuto ali pa sadno skutko MU
19.30 mlečno kašico (povem po pravici, da sedaj ko sva ves čas na terenu, da kar zmešam od Milupe ali Hippa kašice z različnimi okusi)
20.30 pa spet mleko 180 ml (prej smo okoli 100 ml, zdaj ko ne je veliko čez dan pa mao več)

Sem hotla jutranje mleko ukinit oz. zamenjat s kašicami, samo kaj ko je sedaj mleko edina 100% hrana pri nas.

No, za recept s špargeljni pa tudi jaz čakam.user posted image

Sem pa res ena smotka. Samo jamrala sem, ampak najbolj pomembnih novic, ki ti pogrejejo srčka, narišejo nasmeh na usta,...tega pa nisem povedala.
Že par dni se Neža stiska, ampak zares stiska in crklja. Danes pa me je prvič zares močno objela. Pri kosilu za tolažbo, ker ni hotla jesti zelenjavo. Ampak zvečer se je pa prav crkljala. Me je stiskala z vso močjo okoli vratu, pa slinla okoli vratu (tako daje lubčkauser posted image ). No, potem pa me prime za obraz, potegne k sebi in lubčka (seveda z odprtimi usti in liže z jezikom, ker to je zanjo lubček) na usta. Pa mi je dala lubčka, dala obraz stran, se smejala in vriskala pa spet stisnila, pa lubčkala,....in to kar nekaj časa. Jaz pa vsa blažena.

No, predvčerajšnjim pa je pokazala cirkušk varianto tuširanja, ki jo sedaj vstrajno ponavlja. Midva sva se v prvo nasmejala do solz. Se je "požgečkala" po trebuhu in z njim začela delati valove. Saj ne vem, če si predstavljate kako, ampak trebuh je kar valovil. Pa je nehala, se spet požgečkala in valovila. Kolk je blo to enga smeha.

Evo, mal lepih prigod od nas, ne samo ta bacilne. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
7.4.2010 23:01:03   
Goldy
lučka - kako lepo, a ne?user posted image  Vidiš, pa je morala ona tebe potolažit, ker ni pojedla kosila. user posted image Naša tudi lupčka, oz. slini, pa je jezikom, pa mal sesa ličko, pa se smeji zraven. Naša je pa danes prvič "pela" zraven pesmic. Ponavadi pleše. Danes je pa pela - ladl, ladl, laaa, ladl, ladl, ladl, la, laaa. Vedno, ko kaj na novo pogrunta, ratam kar solzna. Pa v soboto je lupčka vrgla - samo zaenkrat samo enkrat. Pa fino je, ko se naštima v naročje in se prav uleže in počiva. Tako zadovoljno. Eh, smo celi razneženi od teh otročkov.user posted image
No, tega z valovanjem trebuščka pa ne dela.user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?