Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hejla čvekiiiceeeeee, Včeraj zvečer je padla vročina na 37 in še nekaj - torej je skorajda ni bilo več. Kašlja še in vozičkajo se ji smrkci, drugače je pa živahna na kubik No, super je tole prebrat Objemček za Z Je pa tak - uradno sem postala zizomat. Podnevi in ponoči - ziza, ziza in ziza. Spanje ponoči? Nulaaaa. Se je razvadila/navadila na zizo in brez nje ne zaspi in ne spi. Ponoči smo se zbujali **** krat - hm, smo sploh kaj spali??? KO mi je prevrelo, sem jo odklopila in je jokcala in se metala po postelji. Potem še moj čudoviti možek (da ne bo pomote je superca ati in sodeluje 100% - oz 150% - v čemer je pravzaprav včasih tudi problem ) Takle je pa tudi moj občasno Se navadiš, pa tudi on se bo sčasoma naučil, kaj in kako je najbolj prav Pri meni je odločna beseda še najbolj zalegla v takih primerih Malo pa je pripomogla tudi beseda prijateljice, ki je enkrat izjavila, da ima naš otrok 2 mamici prižge luč na full in jo vzame v naročje. Se mu je metala po naročju, jokala, kot da bi ji ne vem kaj delal in posledično smo imeli zeeelooo dolgo rundo pomirjanja - zizanja... Ah... zdaj pa premišljuje kak naprej. Ne spimo že pet noči, zize imam že do Amerike, po svetu hodim kot član družine zombijev, ne je še nič... če ni priklopljena je jok. Bentiš - sem jo razvadila na ceeelii črti. Se pa mirim, da je tako vsaj spala in dobila dovolj tekočine in energije, ko je bila boščika. No, tole pa ni tak fajn prebrat Upam, da je krivec prehlad in da se vse skupaj čimhitreje uredi Sem premišljevala o ancinibancini metodi (odvadila bi jo tega nočnega zizanja, pa bi npr čez dan in zvečer še, ponoči pa no way). Je pa problem, ker ne pije iz stekleničke (po novem tudi iz te ne, s katere je prej nekaj požirkov pila...) Kakšne ideje? Ne vem ... meni se zdi še malo zgodaj Saj bo minilo, boš videla. Uh, sem spet ''zatežila''.... Oh, to pa ne Smo skupaj v veselju in težavah Goldy, tudi tebi en objem pa še za A eden To je pa res ena smotana reč Ubošček mali. No, vsaj zdravniki so se (tokrat) izkazali Upam, da bo do četrtka že vse OK! Mojsonček, tebi je pa tudi dogajalo danes Pa mali Zoji 20 km Dobra si A mami pa kar vse ve, kaj se v šoli dogaja? Obveščevalna dela, da je kaj No, če bo P prišel na gimnazijo v Lj, boš pa spet lahko imela insajderske informacije Lučka, zaradi mene je komot torek dan D. Ali bolje dan RR Samo vremensko napoved moramo še pogledat. Drugače pa tudi mene kar mine, če se zavzamem, pa ful napišem, pol me pa ven vrže Se je že zgodilo, pa še bi se, če ne bi jaz zdaj vedno skopirala post, predno ga oddam. Sem se že tko zverzirala v tem, da zdaj še e-mali vedno prej skopiram, preden stisnem "pošlji" Pol se pa sama sebi smejim, kaj delam Objemček tudi N, da ne bo kaj hujpega in da se ji malo apetit odpre. Piškoti: jaz lih te dni študiram, katere bi mu kupila ... kaj svetujete Mojsonček praviš Manner? Mi smo zdaj že nekajkrat jedli pšenico, tako da je menda vse ok, ne rabim gledat še to, da so brez glutena. Obi, a prideš tudi ti v ZOO naslednji teden? Zdej, ko sem tole tvojo zgodbico prebrala, bom pa še bolj komplicirala glede teh stvari. Pišuka, jest se čist bojim, da se ne bi tudi našmu kaj talkega zgodilo Enkrat samkrat se mu je voda zaletela, pa je čist rdeč ratal, jest pa kar nisem mogla v redu reagirat ... če ga imam v naročju sem že zverzirana, samo glavico dol, ali pa na stran, pa malo potrepljam, takrat je bil pa v ležalniku, pa sploh nisem imela kaj dosti narest Zato pa zdej ne maram več, da mi v ležalniku je ali pije, zaenkrat to počnemo vse kar v naročju. Moji hrbtenici se že kar precej pozna No, jaz bom tudi počasi odpeketala. Evo zdele se je mali oglasil, sem skor s stola dol padla, tok sem se ustrašila OK, smo že poštimali, je dudico rabil. Sem šla še vreme pogledat ... čakata nas še dva sončna dneva ... max jih izkoristite Nočko!
|