obayifo
|
no, pa da nadaljujem, kjer sem včeraj ostala a avokado kr sam olupte pa speštate al še kej zraven? mi smo pa že dva dni sitni za znoreeeeet. danes ni zdržal minutke sam in sem ga napokala v kenguruja, da sva šla iz kleti vozek ven nest, pol sva šla nazaj se oblečt in zrihtat in pol spet dol in na sprehod, na srečo je vsaj pol urce v vozičku spal. včeraj je podnevi spal v kosu 2 uri, me je skor fršlok, dons pa čist kontra. pa ne jest, vsaka žlica konča razpacana po celi faci, zmencana po učkih in rokah ... in pol se dere ko norc, ko ga brišem. drgač pa ful hitr plaz za mano kamor se premaknem, v stajco ga dam, če morm it na wc in glej ga zlomka, pridem nazaj in on na kolenih in roke čez visijo. zvečer je pršou očka domov in tačas, ko sva se šla midva umit, je spustil dno 15cm nižje, da ne bo dosegu. in kaj on nardi? zvleče se gor in se postav na noge!!!!! mali norček. pol je pa hotu bit še večji frajer in se je valda spustu in čmoknu v rikverc direkt k hlod z glavo u podn. tko da smo hitr margarino odpiral . putra je pa glih včerej zmankal semper in reby, lepo da sta se duble jaz bi tut pršla drug teden, sicer mava v tork nfth, ampak že ob 10.30, tko da loh pol sam nadaljujeva bo mami malčko napakirala v ruzak in gasa sam še vreme nej bo. mam pa zdej problem - spet ne vem, kako in kolk nej malega oblečem za to vreme. dons sm mu tanke žabice nataknila, štunfke in čevelčke, podložene bombažne platnene hlače, bodi brez rokavov, bombažno majčko z dolgimi rokavi, kapco in tanko bundico. a je to ok? reby, a popečen kruh mu daš pa cel v roke in pol sam 'grize'? a majo milupini piškotki tut jajca not? naš je tut napol gverilc, on pa 'puza' bl s komolci in z nogami, roke pa pod sebe poriva pa superca za datum! IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Prav vesela sem, da sem vas našla, moje drage RRjevke (Kruce, ti tudi kar sem pašeš) jaz tut, jaz tut!!! goldy, upam, da ne boli prehudo. Alji pa nej hitr žavbice in kaplce pomagajo. Sej men je prou čudn, da se našmu še ni kej tazga zgodilo. Bol ko ga strižem, bol ščipa in praska, pa še ful rad prste v učke rine. pa pojete tut? pr nas je sam veselje in kakšn aaaa pa vriskanje , ma pa ful rad muzko. kok je to dobr, k znajo bit mali sončki taki dobrovolčki tut kadar so kej bogi. mojsonček, ti pa maš ture! to pa so že orng kilometri kako pa nardiš tisto kremico z avokadom, da je tko dobra? ja, z mannerjevimi piškotki bomo pa še malo počakal. seren*, upam, da je blo to sam dons in zarad kašlja, jutr bo spet v redu in bo pridno papala. naš tut nekej štrajka že dva dni in se tut prou matram, da je vmes pavza in počne kej druzga, pol se gre pa na joško. lučka, a pr vas pa spet kakšna alergija? upam, da je kej 'prehodnega' in bo šlo mim. no, pa da te tako lepo potolaži tvoja mala čebelca, se je še men knedl v grlu naredu semper* tut mi smo slinasti po vratu in licih in nosu in kamor pade, je bil pa včeraj jok, ker se mu je 'zafržmagalo' ker je očitu hotu dat 'lupčka', pa je oči preveč pikal . pa zdej bo hitr sam sedel, boš vidla pa še našga 'junaka' za na konc. (se bojim, da kr preveč dobr 'telovadmo' z njim, k zdej pa res tko hiti, da groza) najprej dopoldanska, k mu je ratal na kolena in je zravn mrmral, pol pa še večerna, ko je pa že na noge 'stopu'
|