Sempervivum
|
Sem mislila, kok bom mogla brat, ker me nekaj časa ni bilo gor Pa niste nič kaj dosti načvekale Reby, jaz bi bila takoj za, samo bom mogoče ćla v službo Ne vem še. Bi šla mogoče prej/potem še malo po mestu Jaz sem tudi kupila Mustelo, pa ne vem, kdaj jo bomo sploh kaj rabili Tko kot jr že Obi napisala ... za mraz Sem FUL vesela, Obi, da mali tok fajn napreduje Zdaj pa samo brezskrbno naprej! Je pa res tako fino, ko je nekaj malih na kupu, meni je to tako lepo gledat Skrajni čas, da se spoznajo ... Tomi, Enej, Neža, Maks, Maja (kje si Lsica, zdej bi se pa lahko kaj videli, kaj praviš ), Svit, Zoja, Karolinca ... pa še pa še vas je ... kakšna lepa druščina Lana, naš je tudi ful kakal, pa marsikdaj sploh nisem vedela, ali je driska ali ne Je bilo vedno tako tekoče, včasih tudi z mehurčki. No, pa ni bilo nič narobe. Ko smo šli na GH, je kakec postal lepo gost ... Če so vse pleničke polulane, ni verjetno nič narobe. Kar se tiče, pa ne vem. Pri nas se ni nič poznalo, ko je prišla. Se*, hvala za kofi in mavrico Kdaj bomo pa Zarjico lahko kaj spoznali Kako ste vi? A možek je pa kar z zelenjavnimi juhicami zadovoljen Moj je tudi bil, včasih Pri nas še vedno dogaja. Mislim, da sem pozabila povedati, da je K začel ful čebljat. Kar naprej nekaj govori, ga je tako luštno poslušat Ko enkrat zašne, ga ni za ustaviti Včeraj je dobil svoj stolček, pa stajico sem mu naštimala. Uno, k ima mrežo okrog, samo bo bolj za občasno. Se mi zdi tako utesnjen notri ... se lahko samo malo obrne, pa je že v mreži Mogoče tako, za sedet, pa če se bo začel kaj vzdigovat. V stolčku mu je pa finofajn . Meni pa tudi, ker me tako malo manj hrbet boli Spimo bolj tako-tako. Se kar prebuja in tečnari, pa jokca ... Mož je rekel, da ga bo naslednjič kar v dnevno odnese, da se bosta šla igrat Samo ti res kar zmanjka idej, kaj bi takrat z njim počel. Ker se nikakor ne umiri in to lahko traja tudi 2 uri Reby, je mel mali rad mango? Jaz sem ga zrezala, pol pa s paličnjakom zmiksala, dala v stekleničko od frutka, zdaj mu pa dam zraven jabolka in banane že nekaj žličk in mu očitno ful paše ... Enako sem naredila tudi z borovničkami, ampak pol je imel pa čisto črn kakec Danes bo očitno končno malo lepši dan, užijte ga Pozdravček!
|