|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
7.4.2010 23:48:05   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sem pa res ena smotka. Samo jamrala sem, ampak najbolj pomembnih novic, ki ti pogrejejo srčka, narišejo nasmeh na usta,...tega pa nisem povedala.
Že par dni se Neža stiska, ampak zares stiska in crklja. Danes pa me je prvič zares močno objela. Pri kosilu za tolažbo, ker ni hotla jesti zelenjavo. Ampak zvečer se je pa prav crkljala. Me je stiskala z vso močjo okoli vratu, pa slinla okoli vratu (tako daje lubčkauser posted image ). No, potem pa me prime za obraz, potegne k sebi in lubčka (seveda z odprtimi usti in liže z jezikom, ker to je zanjo lubček) na usta. Pa mi je dala lubčka, dala obraz stran, se smejala in vriskala pa spet stisnila, pa lubčkala,....in to kar nekaj časa. Jaz pa vsa blažena.

No, predvčerajšnjim pa je pokazala cirkušk varianto tuširanja, ki jo sedaj vstrajno ponavlja. Midva sva se v prvo nasmejala do solz. Se je "požgečkala" po trebuhu in z njim začela delati valove. Saj ne vem, če si predstavljate kako, ampak trebuh je kar valovil. Pa je nehala, se spet požgečkala in valovila. Kolk je blo to enga smeha.

Evo, mal lepih prigod od nas, ne samo ta bacilne. user posted image

Naš tudi to dela user posted image  Že kar nekaj časa. Objema se kar naprej, najrajši je pokonci v naročju, slini me po bradi, ličkih, ma ni da ni. Dela pa to tudi tašči, očija je pa namesto slinjenja zadnjič v brado kar ugriznil user posted image  Prav mu je, kaj pa ni bil pobrit user posted image user posted image user posted image

Ja maš kar prav, takele lepe prigodnice pa kar pozabimo napisat user posted image  

Drugače sem ga pa malo posedala, samo za stegno sem ga držala, pa je prav lepo ravnotežje držal. Le malo manjka do samostojnega sedenja user posted image .

Reby, jaz sem tudi mislila popoldan za malico dajat mlečne izdelke s sadjem. Jogurt, skutko pa to. Samo zaenkrat se mi takrat še dojimo. Imaš to Hoferjeve ta mehke kosmiče? Jaz sem jih tudi kupila. Takrat sem malo brskala po netu za recepti pa sem našla tole (bom kar prilepila kar sem našla, upam, da avtorice ne bodo hude user posted image ):

[color=#000000 size=3]- V Hoferju sem kupila mehke ovsene kosmiče, pa zdej nisem prepričana ali moram to kuhati ali lahko samo namočim v mleku?
[color=#000000 size=3]- Ni mi sicer čisto jasno, kaj misliš s tem, da so "mehki", domnevam, da gre za navadne ovsene kosmiče. Ovsene kosmiče ali skuhaš (jaz jih na mleku zakuham) ali pa jih namočiš, najbolje čez noč in jih potem zjutraj zmešaš ali s sadjem ali z jogurtom, lahko tudi z mlekom, sokom.
[color=#000000 size=3]- Ti kosmiči so ekstra mehki. Jih imam tudi sama. Hčera rada je naribano jabolko s temi kosmiči. Se zelo hitro napijejo in zmehčajo. Lahko jih pa dodaš tudi zelenjavnemu obroku namesto drugih OH.
[color=#000000 size=3]- teh kosmičev ni nujno kuhat - jaz ponavad samo pogrejem mleko, ugasnem ogenj in notri vsujem kosmiče, da se napijejo... pa čez naribam jabolko in dodam žlico medu... drugač jih pa tut za kako uro namočim v jogurt, pa so ravno tko čist mehki.
[color=#000000 size=3]- Jaz imam tudi te kosmiče. So res zelo mehki in se hitro napijejo in zmehčajo. Ponavadi jih dam v vročo vodo za 5 minut in vmešam npr. v banano.
[color=#000000 size=3]- js mu pa te kosmiče dajem že od pomoje 6,5 al pa 7 meseca in sicer jih dam v jogurt še največkrat pa v kefir--pol pa včasih dam zravn banano, žlico marmelade..
[color=#000000 size=3] 
Ovseni kosmiči: Ja, suhe sem s paličnim zmlela, da so bili skoraj taki kot gres. Ampak to samo na začetku uvajanja, potem pa ne več. Na začetku sem jih zakuhala na vodi in potem vmešala AM - ker so bili zmleti, sem jih kuhala samo tako dolgo kot gres, par minut. Zdaj jih pa na mleku zakuham. Noter ne dam pa nič, ker so prav dobrega okusa. Če pa mali ne bo jedel, mu pa lahko kakšno naribano sadje mal noter vmešaš za boljši okus.
Ovsene kosmiče pa jaz prelijem z vrelo vodo, da se lepo zmehčajo in napnejo, potem pa ji dam zraven naribano jabolko, suho marelico, kako hruško in jogurt. Lahko ji zmešaš s kakim sadjem, glede na to, da je tvoja še premajhna za jogurt.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
8.4.2010 0:50:28   
obayifo
no, pa da nadaljujem, kjer sem včeraj ostala user posted image

a avokado kr sam olupte pa speštate al še kej zraven?

mi smo pa že dva dni sitni za znoreeeeet. danes ni zdržal minutke sam in sem ga napokala v kenguruja, da sva šla iz kleti vozek ven nest, pol sva šla nazaj se oblečt in zrihtat in pol spet dol in na sprehod, na srečo je vsaj pol urce v vozičku spal. včeraj je podnevi spal v kosu 2 uri, me je skor fršlok, dons pa čist kontra. pa ne jest, vsaka žlica konča razpacana po celi faci, zmencana po učkih in rokah ... in pol se dere ko norc, ko ga brišem.
drgač pa ful hitr plaz za mano kamor se premaknem, v stajco ga dam, če morm it na wc in glej ga zlomka, pridem nazaj in on na kolenih in roke čez visijo. zvečer je pršou očka domov in tačas, ko sva se šla midva umit, je spustil dno 15cm nižje, da ne bo dosegu. in kaj on nardi? zvleče se gor in se postav na noge!!!!! mali norček. pol je pa hotu bit še večji frajer in se je valda spustu in čmoknu v rikverc direkt k hlod z glavo u podn. tko da smo hitr margarino odpiral user posted image . putra je pa glih včerej zmankal user posted image

semper in reby, lepo da sta se duble user posted image user posted image
jaz bi tut pršla drug teden, sicer mava v tork nfth, ampak že ob 10.30, tko da loh pol sam nadaljujeva user posted image bo mami malčko napakirala v ruzak in gasa user posted image
sam še vreme nej bo.
mam pa zdej problem - spet ne vem, kako in kolk nej malega oblečem za to vreme. dons sm mu tanke žabice nataknila, štunfke in čevelčke, podložene bombažne platnene hlače, bodi brez rokavov, bombažno majčko z dolgimi rokavi, kapco in tanko bundico. a je to ok?
reby, a popečen kruh mu daš pa cel v roke in pol sam 'grize'? a majo milupini piškotki tut jajca not?
naš je tut napol gverilc, on pa 'puza' bl s komolci in z nogami, roke pa pod sebe poriva user posted image
pa superca za datum!
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum
Prav vesela sem, da sem vas našla, moje drage RRjevke (Kruce, ti tudi kar sem pašeš) user posted image

jaz tut, jaz tut!!!

goldy, upam, da ne boli prehudo. Alji pa nej hitr žavbice in kaplce pomagajo. Sej men je prou čudn, da se našmu še ni kej tazga zgodilo. Bol ko ga strižem, bol ščipa in praska, pa še ful rad prste v učke rine. pa pojete tut? pr nas je sam veselje in kakšn aaaa pa vriskanje user posted image , ma pa ful rad muzko. kok je to dobr, k znajo bit mali sončki taki dobrovolčki tut kadar so kej bogi.

mojsonček, ti pa maš ture! to pa so že orng kilometri user posted image user posted image kako pa nardiš tisto kremico z avokadom, da je tko dobra? ja, z mannerjevimi piškotki bomo pa še malo počakal.

seren*, upam, da je blo to sam dons in zarad kašlja, jutr bo spet v redu in bo pridno papala. naš tut nekej štrajka že dva dni in se tut prou matram, da je vmes pavza in počne kej druzga, pol se gre pa na joško.

lučka, a pr vas pa spet kakšna alergija? upam, da je kej 'prehodnega' in bo šlo mim. no, pa da te tako lepo potolaži tvoja mala čebelca, se je še men knedl v grlu naredu user posted image

semper* tut mi smo slinasti po vratu in licih in nosu in kamor pade, je bil pa včeraj jok, ker se mu je 'zafržmagalo' ker je očitu hotu dat 'lupčka', pa je oči preveč pikal user posted image . pa zdej bo hitr sam sedel, boš vidla

pa še našga 'junaka' za na konc. (se bojim, da kr preveč dobr 'telovadmo' z njim, k zdej pa res tko hiti, da groza)
najprej dopoldanska, k mu je ratal na kolena in je zravn mrmral, pol pa še večerna, ko je pa že na noge 'stopu'

user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
8.4.2010 7:31:57   
Reby
Jutro!

Samo spet na hitrco user posted image
Mi smo prespali celo noč v enem kosu, prvič user posted image user posted image user posted image Sem se pa ponoči seveda jaz 2x zbudla, ker sem poslušala, al še diha, vstala, pogledala, če je pokrit itd. user posted image Da se spet ne bom prehitro hvalila. Pasal pa je. Sem čisto bolj naspana danes.

obi - ja poglej ga vašega junaka, kakšen cukerček user posted image . Pa vi sploh ne rabte nfth! Avokado - jaz sem mu dala skuto, prebrala sem, da daš tudi adaptirano mleko, banano itd.
Semper - kosmiče kupim vedno Köln, ker vem, da so mehki in jih ni treba kuhat, jaz jih mam tut ful rada, namočim velikokrat v jogurt. Hvala za tele linke, super.
lučka, Goldy - tele skutke mu jaz velikokrat dam dopoldan s sadjem. No, bom pa sedaj dajala popoldan. Pa kakšen jogusrt s kruhom ali kosmiči. Prelepe zgodbice, sem se kr raznežla. Se vid, da mate punce, naš je bolj grob. Sicer me lepo prime za obraz, a potem isto sekundo že grabi in tolče z rokami user posted image

Pa še kavica user posted image

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
8.4.2010 8:10:19   
ledenka
jutro user posted image jaaaaaa, kavica, need it!

M. je bolan, greva zdaj do P. bruhal je ponoči, pa vročino ma... eh.

ampak torka se pa že veselim user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
8.4.2010 9:07:35   
lučka 25
Jutrčka user posted image

ajsi, naj se M. hitro pozdravi. Itak da bo do torka zdrav.

Reby, mi smo mel tudi mirno noč, smo vstali samo 1x. Je pasal. Jaz pravim, da so taki dnevi za zapisat, k jih je pa tako malo user posted image

obi, vidim da mate vi tudi telovadca. A ne kako je zanimivo, se jim na vsake toliko časa kar malo "odtrga" in pogažejo samo v enem dnevu polno novih stvari. Pa super, da se v torek vidimo user posted image

Sempre*, ja so face ti naši scrkljanci. Pa super za prepis nassvetov za ovsene kosmiče. Jaz jih mam že nekaj časa, pa se jih kar ne lotim naredit.

mojsonček, a je že prišla pošta z izvidi. Upam, da so, bodo novice lepe.

sonček, Bumo, Se*, lana, anci banci, kruce,........ma vsem skupaj en lep sončen dan. Medve jo bova mahnili na en dooolg sprehod, tam okoli 12 km.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
8.4.2010 11:10:37   
Sempervivum
Tudi jaz vam želim dobro jutro in dober dan user posted image

Midva sva že popapcala malico, zdaj pa za spremembo ne gremo v posteljo spat, ampak greva tudi midva na en dolg sprehod. Imava kosilo s sabo, upam, da bo dobro in predvsem zadosti user posted image  mMali mi sedi v naročj, že fajn mi je zasmradil pod nos, fino se smejčka, in je ful dobre volje.

Obi, sam vaš frajer res ne rabi fizioterapije user posted image  Dobr ga vi to rihtate user posted image

Ajsi, naj se  M čimprej pozdravi user posted image user posted image

Reby, super za prespano noč! Itak bo zdej še velikokrat tako  user posted image  Sem se pa nasmejala (pol pa še K user posted image ) ko sem prebrala, da si ga čekirala, če diha user posted image  Ne moremo iz svoje kože, kaj user posted image user posted image  

Evo, tolk zaenkrat, ne zdržim velč tega smradu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte, jutri bo menda še tudi lepo user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
8.4.2010 21:09:18   
Sempervivum
Cel dan nobenega posta user posted image user posted image user posted image

Ja, pa kje ste user posted image

Ah, saj vem ... cel dan ste vozičkali, zdaj ste pa skupaj z malčki popadali dol user posted image user posted image

No, jaz pa nisem. Berem uno revijo Paparica user posted image  in me je ravnokar presenetilo slednje:

Raziskava v Angliji je pokazala, da kar 2/3 staršev svojim otrokom pred jedjo ne umijejo rok, čeprav mnogo malčkov je z rokami. Raziskava je vključila 200 otrok in zvečer je nbilo na njihovih rokah kar 8x več bakterij, kot jih je v straniščni školjki.

user posted image

Jaz mu tudi ne umijem rok pred jedjo, po jedi mu jih umivam user posted image  Še dobr, da še ne je z rokami user posted image

Toliko zaenkrat. Če se nočte pogovarjat, pa tudi jaz ne bom monologov mela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
8.4.2010 21:12:39   
Reby
A jim je treba roke umivat? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3808
8.4.2010 21:14:10   
ledenka
user posted image glede na to, da itak vse nesejo v usta... jaz mu jih, pa tud vedno, ko prideva domov. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
8.4.2010 21:17:38   
Sempervivum
user posted image

Lej, lej, pa se le ne skrivajo vsi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
8.4.2010 21:23:00   
Reby
Mali čudežno zaspal in upam, da se po čudežu ne bo zbudil user posted image
Jaz pa tut šibam. Nočko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3811
8.4.2010 21:25:37   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mali čudežno zaspal in upam, da se po čudežu ne bo zbudil user posted image
Jaz pa tut šibam. Nočko! user posted image

Držim pesti user posted image  Nočko!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
8.4.2010 21:28:15   
lučka 25
Ohoj.

no, jaz ji po jedi vedno umijem, pred pa še ne, ker ne je z rokami. Drugače pa bi potem tudi ko greva ven morala vsakih 5 minut umivat roke, ker prime drog od vozička (ki je spravljen v kleti, tam pa polno delcev....), pa ko je zunej po mizi udari v lokalu,.... Ah, nekje vmes smo.user posted image  Ko bo pa starejša, pa bo hrano v usta nosila,....takrat pa ja. Mater sem šlampasta.

Drugače pa je bil danes cel dan krasen.....dokler nisva šli spat.
Vozičkali sva še pa še, me je prav sonce pobarvalo na rdeče. user posted image  Neža je jedla user posted image , skoraj po starem sistemu. Še posebej sem vesela za kosilo, ki ga je pojedla  skoraj do konca, kar se ni zgodilo že dober mesec.
Potem greva pa v sobo, da bo popila še mleko....pije, pije, pije,...kar naenkrat kričeč jok, flaso stran, k men v naročje se it stisnit,...potem pa v loku tri pošiljke bruhanja, po kavču, po meni, po steni.... Sem šla vse pucat, ji dala mal za popit in je zaspala v momentu. Zgleda jo je toliko kašalj znerviral, da je bruhnila, vsaj upam da je tako. user posted image

Ah, pa tako lep dan je bil, zdaj pa me bo strah, da bo v spanju spet bruhala, pa da se ji bo zaletelo, pa......sami črni scenariji, ki jih raje ne bom pisala. Nič, šč šč šč naj grejo slabe misli stran in ....moj optimizem pravi, jutri bo pa zdrava.

Neposredna povezava do sporočila: 3813
8.4.2010 21:31:07   
lučka 25
Reby, naj se ti uresniči želja. Nočko.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
8.4.2010 22:24:29   
Sempervivum
Naj se uresniči tudi tebi, Lučka user posted image  
Stran s črnimi scenariji!

Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
8.4.2010 22:46:53   
Goldy
Čer!
Pa še naše poročilo. Ranica se je zacelila, a moram še mazat in kapljice dajat. user posted image To pa je groza na kvadrat. Sploh, če sem sama. Sploh ne vem kako jo naj primem, da ne bo opletala z vsem mogočim. Je tak jezna, se krega še pol v nedogled. Itak sam ziza pomaga.user posted image Sem jaz znervirana in pol jezna sama nase, ker sem jezna, ker bi ji rada dala kapljice pa mažo, pa ne gre in se dere, kot bi jo rezala. Pa saj bo bolje.user posted image  Samo da je učka ok.

reby - držimo pesti, da celonočni spanec.

lučka - šccc s črnimi scenariji.

semper* - hmm, jaz ji tudi vedno po jedi umijem roke oz. nekako sem se navadila, da ji zadnje čase umijem roke vsakič, ko se previjava.

Nočko!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3816
8.4.2010 22:57:44   
obayifo
reby, držim pesti, da boste tut danes tako dobr spal. naš je tut spal od pol enajsih zvečer do pol petih v kosu, pol pa še do pol osmih... ampak mami bi pa kr še mal, pa se ni pustu prepričat, sva mogla vstat, se it previt, na joško, pol je pa zadremal še za pol urce.
sva pa pol šla kr peš do city parka kupit darilo za babi, k bo mela v soboto RD, na hitr skočila v BC pogledat, če majo tisto mrežco, k daš jabolčni krhelj not, pa ga loh grizejo, ne da bi prevelik kos v ustih končal. no, pa nimajo. pol pa hitr nazaj proti domu. naju ni blo več k 2 uri, zadnjih 5 minut je blo že sitnarjenje, mami je pa orng žulj dobila, k ni navajena tolk daleč tak tempo furat user posted image
se mi pa zdi, da ga je mal sonček opalu, čeprou je bil bolj al manj v senčki. tko da sm ga namazala z riboderminom, pred spanjem pa z bepantenom. a je kej bolšga?
ledenka, user posted image za M, naj bo hitro mimo
semper* sem tut jaz prebrala, pa priznam, da sm zaenkrat še mal površna, čeprou bo zgleda treba se držat, ker doskrat prste v usta tlač, kokr bi si hotu hrano še mal premešat in dol porint user posted image , no ja, med jedjo in po jedi jih pa tolkrat brišem, da mu grem že pošteno na živce, ful ne mara tega.
lučka, ena podobna šlamparija se tut mene še drži user posted image
upam, da ne bo več bruhanja in boste mirno spali, tiste misli so pa itak že mimo in naj jih ne bo nazaj
goldy, si predstavljam, mi bi moral bit eni štirje že za fiziološko v nosek in za spucat, kako zgleda to v očke, je pa še hujš... res, sam da je učka bolš. pr previjanju pa tut jaz že od nekdaj obrišem še rokice, ker nikol nism zihr, kolk jih je uspel zravn porint, preden je bil čist in suh user posted image

sm se odločla, da grem dons pa RES PREJ spat, nazadnje ob pol enih user posted image

< Sporočilo je popravil obayifo -- 8.4.2010 23:00:27 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
8.4.2010 23:01:13   
Goldy
ajsi - naj M čimprej ozdravi!

obi - no, pol pa še maš neki fore do pol enih!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
8.4.2010 23:09:13   
obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

obi - no, pol pa še maš neki fore do pol enih!user posted image

ja, loh zdej po tleh pobrišem, da mi ne bo treba zjutraj in en kup starih papirjev mam za posortirat in zmetat stran
jasno, če ne bom predolg za to kišto visela user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
8.4.2010 23:15:21   
Goldy
obi - jaz te ne bom motila, grem spat.user posted image  Bo zjutraj kamlu akcija.. Pa že učke se mi limajo... Te prepuščam papirjem in brisanju tal. Pridna, pridna...user posted image  Nočko!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
8.4.2010 23:20:11   
obayifo
nočko vsem! miren spanec in zadovoljno prebujanje v lep sončen dan!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
9.4.2010 7:47:46   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

Madonca ste držale pesti, ker je mali spal neprekinjeno od 21.30 do 7.00. Vmes sem ga šla seveda pogledat, pokrivat, obrnil se je 2x in izvajal razne joga položaje user posted image . Sej morm pol gor slikco prpet. Ne vem pa, kaj naj nardim, ker se vedno odkrije, če mu dam pa zimsko vrečo (naj bo tanka ali debela) mu je vroče in je moker. Pa ga oblečem samo v bodi s kratkimi rokavi in pižamco in me je strah, da bi se ponoči prehladil. Ampak zaenkrat kot kaže mu to paše.

lučka
- kar se tiče umivanja rok, mava podoben sistem. Jaz mislim, da pretiravat ni treba. Poznam kr nekaj takih, ki skačejo okrog s tisto flašo za sterilizacijo user posted image Boga Neža, upam, da je samo zaradi kašljanja in da ste imeli mirno noč.
Goldy - super, da se je ranica zacelila, sem ful vesela te novičke.
mojsonček - rezultati testov so že prišli?
ZOO - torek bo zgleda vreme še kr - kaže zaenkrat delno oblačno in 14 stopinj čez dan.
cote - jaz jih kr naprej prelagam in že 14 dni nisem likala. Če je pa zunaj tako lepo vreme in mi je škoda, da ga zamudim. Bomo delal, ko bo deževalo user posted image Sem pa včeraj, ko je možek prišel domov ob pol treh in ni imel faksa, pomila vsak okna (varianta krpa in tist brisalec user posted image ) in vse balkone pomila (imamo 4 in najraje bi 3 požagala, ker so čist neuporabni, samo za pucat so).
Danes šibava najbrž dopoldan malo v mesto al pa kam v šoping, popoldan pa na Barje. Kako je super, ko so tako lepi dnevi user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.4.2010 9:01:09   
anci banci
dobr jutr:)

večraj je bil tolk lep dan in topel, da vsa bila svitom od 11h pa do 19h ure zunaj, sva se potepala vse povsod...danes imam pa musklfibr pa rahlo opečen nos

no da sporočim 20.maja imava z dragim sestanek z dr.Rešem, da se zmenimo za fiksen datum novega postopka...joj komajčakam

želim vam vsem lep petek in še lepši vikend..zdej jo pa pičiva ven, ker moj mali podira rekorde v sitnobi..joj ti zobje... zdej se čutita dvojkici spodaj..zgoraj pa že lepo kukata ven

za vse bubančke pa koš pikapok

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.4.2010 10:11:58   
ledenka
reby, jaz našega oblečem sam v bodi z dolgimi in spalno vrečo user posted image drugače se res skuha

anci banci user posted image user posted image user posted image za datum!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.4.2010 10:19:26   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

reby, jaz našega oblečem sam v bodi z dolgimi in spalno vrečo user posted image drugače se res skuha
A majo kje tanjše spalne vreče?

anci banci user posted image user posted image user posted image za datum!
Potem pa kr junija po zamrznjenčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?