Sempervivum
|
Dan IZVIRNO SPOROČILO: obayifo semper, a ti maš pa tut bone za ponucat? pr nas jih kr nekak ne zmanka (mami še ni šla v šoping tja, zmer očija pošlemo ). ja, tole z vrtci je cela štala tut pr nas, ker jaz tut ne vem, kaj in kako bo s službo. menda jim gre ful slabo, šef je itak , pa moj me že dolg nagovarja, da nej si že najdem službo bližje kot 70km in eno uro stran, zdej k mamo pa še malega, pa sploh. tko da me čaka še iskanje službe, kar tut ne bo simpl. napisala sva te vrtce, ki so nam blizu in tiste, ki so relativno blizu očijevi službi. ampak bom držala pesti, da dobimo tega tukej (če sploh), tisti so itak bližje centra in bo kao večja gužva Ja, jaz sem preko neta stvari naročala, pa so mi tako boni ostajali ... bi lahko imeli nekako tako zrihtano, da bi bone ponucal, to je res malo bedno No, sej v BC jih sploh ni problem zapravit, bolj je problem prit do tja Jaz bi tudi najrajši en vrtec, ki je 5 minut peške stran, samo to je po moje samo pobožna želja reby, vaš tomi pa res po desni.. faca mala. fejst poba, ni kej. pa super, da ste tolk zunej. men bo pa malenkost lažje ven hodit. zdej mam voziček v kolesarnci, kar pomen, da šibam dol, ko mali spi in nesem voz iz kleti ven (tista 'špura' k je za kolesa je preozka) in pol k se zbudi, nesem malega dol, potem pa kontra.. vsaj voza mi ni treba iz 4.štuka trogat. No, super si tole spedenala. Je vseeno boljpe, kot pa nosit voziček po štengah ... mene bi kar nimilo, samo po drugi strani se pa v takem vremenu kar splača. Skrajni čas, da maš zdaj manj dela, ker zdej bo pa zunaj res iz dneva v dan lepše goldy, si kr predstavlam, kako uživa v tunelčku . pa tut že počas sestavlam, kaj bomo prvlekl iz ikee, ko se bomo enkrat spravl gor. tunel mora bit obvezno . pa men je ful všeč tist stolčke, k ma 'strehco', sam se mi pa zdi mal drag... Hm, mam eno vprašanje ... glede na to, da se (vsaj virtualno) že kar dobro poznamo, a bi bila kakšna od vas tko prijazna, da bi, če bi že šla v Ikeo, še meni tale tunel zrihtala Midva ne hodiva tja sploh, je mojega nemogoče prepričat v kak tak podvig, jaz sama pa tudi ne bom šla Bi bila zelo vesela RD v oštariji uspel, ko smo pršli, sm bla kr mal v strahu, ker je blo fuuul folka, zravn so tut eni praznoval in to s harmonko, muzka ful na glas, pa naš mali tega sploh ni vajen. midva mava tak mir doma . Razen kakšnih sosedovih izpadov no, razn, kadar mami kej poje, špila.. zdej mu je ful zanimivo po strunah brenkat, če mu kej špilam in pojem. sam midva to bl potih delava k smo pršli do tja, je bil ful zaspan in sm izkoristla, da sva se pred oštarijo mal sprehajala, je blo ful lepo, tko da mi je blo pol kr žal, k smo not sedel. Ja, mi smo bili tudi včeraj na obiskih, pa je bilo ful otrok in totalen šunder, na vsake toliko se še pogovarjat nismo mogli, pa tudi ni bilo za tamalega nič narobe. So vsega hudega navajeni, pa očitno čist prilagodljivi vrtec - a ste napisal tut enoto, v katero bi radi bli sprejeti, al sam vrtec? Mah, jest sem napisala tudi enoto, samo pomoje čist brezveze, ker ni mišljeno, da bi jo Menda bodo upoštevali najbližjo, vsaj tako mi je že pri prvi vlogi rekla ena gospa, ko sem klicala za info. ledenka, ti nism nč fouš. men so bli taki razgovori z našim šefom vedno nočna mora, sam on je itak mora že sam po seb. Sam res, tebi je tale tvoj kao šef že toliko hudega naredil, da si on ne zasluži, da bi se vrnila nazaj. Upam, da se tudi zate kaj boljšega najde, pa če bi bilo kje bližje pa tudi ne bi bilo slabo reby, jaz bi tut najrajš doma ostala, sam bomo tenkooo piiiiiskal. bi blo pa definitivno super bit še eno leto s tamalim. semper, ja pr nas je tut mama rezervirana za taščo . mali je pa res fletko. tkole na slikci plavooki blondek. naš tut na fotkah tko zgleda, v resnici pa je bl rjav (kolkr sploh je lask) Veš, da sem si vedno želela met plavookega blondinkota Zdej ga mam pa zares Juhej upam, da bo dons bolš spal, včerej smo od 10.h zvečer do 4.h mel skos nekej, od pol dveh je bil pa sploh cel žur. danes mi je pa brez joške zaspal, sam zravn sem pa morala bit, da me je za roko držal in je trajal ene pol ure, da se je umiril, pol je pa šlo. pa še slikca od prejšnga tedna, ko se je odloču 'pobegnt' dol s svojih puzzlov, ker so zavese itak bolj zanimive, se splazu do tja in je pol nabijal z njimi po omari nočko Mali je ful cortkan, pa res še bolj brez lask in ravno tko lih prav okrogelčkan Drugače imaš pa tudi zavese ful lepe Jaz danes nič ne kuham, ker je še od včeraj ostala musaka, tako da mam malo več časa surfat in klofat po čarunalniku Mogoče bom edino solato še naredila, no pa za tamalega itak. Če ne bom pozabila, mu bom dala danes tudi jaz malo piščančka. Ga mam že nekaj dni kupljenega, pa me malo skleroza matra Ga bom kar na mahjne koščke narezala, pa v skrinjo dala, da bom potem samo koščke ven jemala. Lep pozdravček zaenkrat
|