|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
11.3.2010 10:52:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

miška, jaz sem že kar nekaj robe naročila, pa še nikol plačala carine. al napišejo gor, da je vrednost 15$, al pa da je 'gift'. ja, je pa prav, da podpiraš naše prodajalce. sam včasih se ti pa neumn zdi, k pretiravajo z maržami. da npr robeezke stanejo 39€, to je čist 'tu mač'

E, vidiš... tole mi pa ni kapnalo, da je možno "priredit" vrednost naročila.
Pa to gre samo, če kupuješ od privatnikov, al tudi če iz ebay trgovin?

Drgač pa je moja nova manija itak kupovanje prek ebay - samo vglavnem visim na angleškem.
Ma, tolk pogrešam šoping. Pa pol vsaj tko mal nadoknadim.
Komi čakam mal toplješega vremena, pa da se napakiram do Celja... pa da grem v H&M, pa Zaro, pa Oviese...
po moje se bom pol skeširala tko kot Reby.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
11.3.2010 13:50:55   
kimsy
Morem vas mal pozdravit, ker smo pale na drugo stran!
obi - ne, s kamilcami ne pretiravam, ampak si vsak dan skuham čaj, različnih okusov, da ga mal spijem, ker voda mi je že prav nagravžne.
miska - zelo ćeden je tale tvoj pobč, pa cunce tud! ja, jst tud komaj čakam vreme, da grem v šoping. V pon sem šla v Pikapolonco samo za 15 min, ker sem nujno rabila nekaj stvari, pa sm pustila 130 evrčkov, na srečo je bla pol ura osem in so zapirali, drugače bi bla kap, sam kaj naj. Če majo pa tok lepe stvari.

Mi smo danes kar spali od pol devetih do dveh, pa pol do pol šestih in zadnja runda do pol devetih. Je pa nekaj godrnjala okoli štirih, sm težave rešila z dudo.
Danes pa nov dan, na polno podiramo kupčke, dvignila sem ji vzglavje, potem jo imam po hranjenju v ležalniku, tako da danes nismo še nič polivali, bruhali.. Tud joka je manj in mi lepo počiva. Aja, pa tud bolj pogosto jo hranim.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
11.3.2010 14:03:51   
Sempervivum

mi nč ne vozičkamo.. vsake tolk časa greva mal skoz okn pogledat, kako piha in sneži in greva nazaj se crkljat. sem pa popenla, mi mali glih zaspi po dolgem sitnarjenju (se mi zdi, da nam bo tale 2. zobek dal vetra bol ko taprvi) in čez minutko, jaz sem glih do kuhne pršla, začne sosed vrtat lukne v točno to steno pr spalnci. mali pa jasno v jok. in pol sva se tolažla in mi je čez kakšno uro nazaj zaspal v naročju v dnevni in sva kar obstala tam. tist bebo pa (ko bi vsaj štemarco vzel, da bi bil hitrej fertik) je vrtal in vrtal pol ure. smo pa danes spet lepo zaspali ob 22.h, sam je blo ravnokar kričanje, se mi zdi, da ga zobek matra. no, pa se je potolažu in spančka dalje.

Arrggggggghhhh user posted image  Ma, da se ti lih zmeša user posted image  Sej razumeš, da mora folk tudi kaj narest, ampak tajming pa tudi najdejo user posted image  Naj pride čimprej še drugi zobek ven, pol bo pa takoj boljše user posted image

lučka, kakšno lepotičko mate, take lepe učke in trepalnčke... mi smo v tist okvir dal slikco in odtise, ko je bil star en teden.

Kje sta pa kupili tale okvirček user posted image  JAz bi tudi kaj takega imela user posted image

semper, fino, da ti rata kej spečt. jaz bi se tut sladkala, zdej vse za mano prhaja, k sm bla pol leta brez mleka in jajc, zdej bi pa pomlatla vse, kar diši po sladkem user posted image . bojo šle kilce hitr nazaj user posted image
midva sva med tednom večkrat sama do večera in vmes glih skuham kosilo za malega in večerjo za naju, to je pa tut vse, kar mi rata. če gremo pa skup v štacuno, mam pa taaaaaake oči za cukr in pol kuplena peciva meljem.. se pa v familiji zdej začenja sezona rojstnih dnevov, si bom prvoščla user posted image
a vaš očka tut 'kište' šraufa..? no, pr nas se tut dogaja, sam še večkrat je pa na žalost 'na terenu'. je pa res, da je vse, kar očka počne, ful bol zanimivo, kot tist, kar mami.. lepo, da ste bli tko pridni user posted image

Ja, sej zdaj, ko tamali ni več nepremičen, se sploh ne spomnim, kaj sem nazadnje naredila user posted image  Zdej so edino takele tahitre variante aktualne. Jaz tudi že ful dolg nisem bila v trgovini - se mi pozna, nimamo nič dobrega več doma, pol pa moram kaj narest ... da se malo posladkam. A pol ti si zdej nehala z dieto?
Drugače pa tudi jaz ne naredim drugega kot kosilo, pa mogoče na hitro malo posesam pa po tleh zbrišem. Sam to samo v dnevni, kjer se mali valja, drugje mi ni tako pomembno user posted image  

Ja, nač očka kište šraufa, točno tako, kot si napisala user posted image  Res mi ni jasno, kam bomo z vso to navlako, ko bo mali shodil user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj imamo namen eno delavnico - pisarno zrihtat, samo to bo (če bo vse po sreči) šele, ko bo lepo vreme ... kaj je že to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se bom pa pospravla.. do naslednjega joka. pa upam, da bo joška zadost za potolažit

Ste se naspali? Jaz sem se odločila, da danes pade večerja. Tamali se po novem zbudi že okoli ene user posted image  To je takrat, ko grem jaz spat user posted image  Upam, da bo pomagalo.

lep dan vsem

Miška, jaz tudi noro pogrešam šoping user posted image  Sam ne takega, kot ga mam sedaj, če ga imam, k šibam ko nora, pa brez probavanja cunje kupujem user posted image  Še dobr, da nimam kreditne kartice, bi tudi jaz kar precej nadoknadila ... sicer se pa tudi brez da, pa znotraj slo ni nobenih omejitev, hehe user posted image  

Kavice danes ni bilo, vam pa voščim dober tek, pa prijetno popoldne user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
11.3.2010 14:08:48   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Danes pa nov dan, na polno podiramo kupčke, dvignila sem ji vzglavje, potem jo imam po hranjenju v ležalniku, tako da danes nismo še nič polivali, bruhali.. Tud joka je manj in mi lepo počiva. Aja, pa tud bolj pogosto jo hranim.

Oooooooooo, super! Le tako naprej user posted image  Kako je že ime tvoji pupiki? Sori, sem pozabila user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
11.3.2010 20:33:24   
Sempervivum
No evo, spet se je zgodilo nezaslišano ...

Smo padli na drugo stran user posted image

Kaj je zdaj to? Nima res noben nič časa user posted image  Spet ena runda odvajanja user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
11.3.2010 20:36:45   
Goldy
Hello!

kimsy - bravo za manj oz. nič polivanja!user posted image

semper - pri nas je tudi vse je bolj na hitro, razen, če je moj doma. Danes sem neko fino omako za testenine delal. Moj je nor na testenine...user posted image

miška - ko bo topleje se pa lahko kje v CE dobimo? Če boš že glih v šopingu. No, jaz nekako nisem vešča tega kupovanja po netu, tako da tu in tam "izsilim" tapravi šoping. Aljo ima pa oči ali pa dedi.user posted image za malega manekena.

lučka - ejej, kakšna fletka je Neža!user posted image

obi - a ti tut kr po netu šopingiraš???user posted image  Super za pridno spanje ob 22. Lepo ste tole porihtali.

Reby - čas teče.....A ti si pa kr marelo naročila? Ma ste vse frajerske s tem nakupovanjem po netu. Jaz pa čist mim. No, saj sem bila za fotke limat tut, pa je zdaj že boljš...user posted image  Mi smo eno maloro dobil in je v dobrem stanju, tako da ne vem, ali bi mi tudi novo imeli. Bomo videli!

ajsi - kako kaj Maks?

mojsonček - ej naša je tudi brzinska ratala. V 14 dneh, od kobacanja do vstajanja ob opori, hoje ob opori.user posted image  Pri nas tako zgleda kot bi se pripravljani na popravlo, vse dvigujemo višje!user posted image

sonček - cmok Lovru!

kruce - a spet delaš??

7lina7 - jaz sem tudi pila čaj za dojenje, pa je pomagal. Drugače pomaga tudi sezamov čaj.

Mi smo bili pa včeraj pri P. Vse BP. P pravi, da je ful stabilna pri kobacanju in stanju. Pojamrala sem tudi, da bolj malo je, pa je rekla glede na težo ni panike (čeprav je zadnjem mesecu shujšala 80 dag). Da ima na svoje cm (71,5 cm) dovolj  kg (8,280). Da ji pa naj malo po malo kaj "skrijem" zelenjavo (ki je zadnje 3 tedne ne mara sploh), drugače pa dajem za jest pač tisto kar ima rada - tudi zizo. Da ni panike.

Ma sem se razpisala!user posted image  Dajte se še ve!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3406
11.3.2010 20:37:29   
Goldy
semper - mal si me prehitela.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
11.3.2010 20:55:37   
Serendipity
Lepotička Neža & šarmer Rok ~ superca stimulacija za nasmeh user posted image user posted image

A bo še kaj sladkorčkov od drugih pup? user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
11.3.2010 21:12:49   
lučka 25
Evo mene user posted image

Sva danes malo očija razvajali, ostalo pa sva bili na terenu, pa pol sem šla še jaz malo na odbojko, da se zjagam. No in končno sem našla malo časa za računalnik.

vidim, da so naši otročki podivjali, da so vsi naspidirani. Pri nas je tudi ves čas vstajanje, pa hoja ob opori, pa stanje ob opori in držanje samo z eno nogo,...pa še 2 tedna ni od takrat, ko se je v prvo postavila na noge. Brzinska je.....uf, mami pa kr švica zraven, ko je tako aktivna user posted image

Mam pa še eno vprašanje.Kako mate kaj M po porodu?Se vam je kaj spremenila? Jaz sem mela prej cikluse dolge 56-62 dni in hud PCO, zdaj pa so dolgi 26-28 dni. Pa približno 2 tedna po M me tako jajčniki bolijo, kot takrat ko sem bla v postopku. Tko, da me res prav mika, da bi probala na še enem dojenčku delat naravno že zdaj, ker kar mislim, da nama lahko uspe. Ker mi grozi, da bo spet kmalu polno cist oz. PCO.
Sem v kratkem za 2 punci izvedelei, da sta sedaj v drugo obe zanosili naravno, prej pa obe s pomočjo IVF. Pravijo G, da se po porodu rada spremeni hormonska slika.
Mah mal filozofiram, pa sanjam.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
11.3.2010 21:21:36   
Reby
Goldy - super, da je vse ok in za malo športnico user posted image Tut pr nas skrivamo zelenjavo, ne vpraši, kake kombinacije delam user posted image
kimsy - bravo za nepolivanje in spanje user posted image
Semper - super recept user posted image
lučka - ne vpraši glede M, na toliko malo dni in tako močne in boleče še nikoli nisem imela. Me pa tudi vmes med časom ovulacije velikokrat tako špikne, da bi kr dol padla, pa boli tut ful, pa prvič dosedaj da imam tisto prozorno sluz. Men zdele neki zamuja al pa se mi bo spet prestavla iz 23 na 28 dni, kot sem imela prej... Vidva kar v akcijo user posted image

Naš mali že 3 dni ful sitnari in nekaj trmo zganja, se pa ful prijema za spodnjo dlesen in premika ustnice, sem gledala, pa nč ne vidim, da bi bilo kaj otečeno, sem mu pa malo s Calgelom namazala, pa je bilo 20 minut mir.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
11.3.2010 21:27:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lučka - ne vpraši glede M, na toliko malo dni in tako močne in boleče še nikoli nisem imela. Me pa tudi vmes med časom ovulacije velikokrat tako špikne, da bi kr dol padla, pa boli tut ful, pa prvič dosedaj da imam tisto prozorno sluz. Men zdele neki zamuja al pa se mi bo spet prestavla iz 23 na 28 dni, kot sem imela prej... Vidva kar v akcijo user posted image

No, jaz sem mela prej bolj boleče M kot prej. Ampak v času O pa 2 dni komaj hodim, me vse boli. pa tudi imam rvič tisto prozorno sluz.
No, bomo videli še kaj bo z akcijo, al pa bomo šli na blef. Bomo vidli.

Naš mali že 3 dni ful sitnari in nekaj trmo zganja, se pa ful prijema za spodnjo dlesen in premika ustnice, sem gledala, pa nč ne vidim, da bi bilo kaj otečeno, sem mu pa malo s Calgelom namazala, pa je bilo 20 minut mir.

Tako je bilo pr nas. Jaz nikoli nič vidla, pa sem potem po tisti vročini tudi včasih malo namazala s Calgelom, pa je bilo potem bolje. Potem pa...gljej ga no, zobek.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
11.3.2010 22:59:21   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Mam pa še eno vprašanje.Kako mate kaj M po porodu?Se vam je kaj spremenila? Jaz sem mela prej cikluse dolge 56-62 dni in hud PCO, zdaj pa so dolgi 26-28 dni. Pa približno 2 tedna po M me tako jajčniki bolijo, kot takrat ko sem bla v postopku. Tko, da me res prav mika, da bi probala na še enem dojenčku delat naravno že zdaj, ker kar mislim, da nama lahko uspe. Ker mi grozi, da bo spet kmalu polno cist oz. PCO.
Sem v kratkem za 2 punci izvedelei, da sta sedaj v drugo obe zanosili naravno, prej pa obe s pomočjo IVF. Pravijo G, da se po porodu rada spremeni hormonska slika.
Mah mal filozofiram, pa sanjam.user posted image

Kaj še čakaš? Pejta v akcijo, pa je user posted image

Jaz sem imela do sedaj samo 2 M. Prvič je bilo tko neki brezveze, drugič se ravno končuje - močna, daljša kot prej user posted image  Sem pa tudi jaz imela ful izcedka med O. A ni to čudno user posted image  Prej ga še opazila nisem ...

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper - pri nas je tudi vse je bolj na hitro, razen, če je moj doma. Danes sem neko fino omako za testenine delal. Moj je nor na testenine...user posted image

Jaz sem pa testenine danes izsilila user posted image  Jih moj nič kaj dosti ne obrajta ... vedno pravi: spet ti makaroni, pa čeprav so bili nazadnje pred enim mesecem user posted image

No vidiš, malo sva jih pa le spodbodle, da so se malo javile naše mamice user posted image  Kje pa je očka user posted image user posted image user posted image

Naš se je pa danes ful na kolena opiral. Smo imeli malo razštelan dan ... je zaspal že med dopoldanskim dojenjem, pol pa po malici ni želel, sem mu šla kosilo delat, ampak je vmes postal tako bogi, da sem vse pustila, pa ga šla še enkrat podojit, je zaspal kot dojenček user posted image  Pol je pa postano kosilo jedel user posted image  In celo malo pustil, sam sem ful velik naredila. Potem sva šla malo ven, pol je pa bila akcija do spanja. Odkar sem ga odložila v posteljico, se še ni oglasil user posted image  sem šla že preverit, če sem varuško sploh vklopila user posted image

Mirno nočko, pa čimveč spanca (meni ga spet malo zmanjkuje user posted image )

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
11.3.2010 23:00:07   
Goldy
semper* - ku-ku! Kaj počneš?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
11.3.2010 23:04:53   
Goldy
Semper - za malo si me prehitela! Moj bi pa sam od testenin živel. Ej, naša je danes spala samo 1x - sicer 2,5 ure. In je prejla bila že tako zaspana, da je niti kopala nisem, ker je že kar dremala med previjanjem.

lučka - kaj naj rečem, sploh še nisem dobila M po porodu.user posted image  Mi je že mal hecno, upam da pride, da lahko gremo v postopek. Razen, če nam kr tako rata. Vid2 kr v akcijo!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.3.2010 23:17:32   
Sempervivum

Semper - za malo si me prehitela!

Zdej se pa že malo ponavljaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sej, kar se spanja tiče je naš tudi tam nekje ... ker dopoldan je bilo 15 minut, v vozičku pa še manj user posted image  SEm mogla v trgovino, tam se pa vedno zbudi.

A pol kej pije, ko je tolk zmatrana? Meni je danes ful malo, zdej pa ne vem, koliko časa bo sploh zdržal ... sam ti ji verjetno daš tudi kaj konkretnega za večerjo. No, jaz sem si spremislila, pa ni dobil večerje ... sem ga v trgovini gledala, je en tak buhtelj, da res ne vem ... pa glede na to, da poje ful kosila ... mam en tak občutek, da se nič ne mudi.

Mogoče pa M sploh ne bo prišla user posted image  Jaz sem klar malo upala, sam ni bilo nič iz tega user posted image  No, saj je lučka tako  spodbudno napisala za 2 prijateljici, tako da je še vse možno ...

SEm (ponovno) pisala prošnjo za vrtec. Ta papirologija mi včasih ful ni bila problem, zdej se mi pa tako ne da teh pildkov prekladat ... pa moj EMŠO, pa moževega iskat v denarnico in Klemnovega, pol sem pa še odločbo o otroškem dodatku iskala, pa je nisem našla ... grrrrrrr user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.3.2010 23:24:01   
obayifo

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa to gre samo, če kupuješ od privatnikov, al tudi če iz ebay trgovin? tudi iz trgovin so mi že tako pošiljali. iz amerike, hongkonga, nemčije, irske in belgije.

Drgač pa je moja nova manija itak kupovanje prek ebay - samo vglavnem visim na angleškem. tut moja user posted image , sam jaz sem se na cel svet razširla, tko da lahko še več zapravim user posted image . sam zmer je treba pogledat, če pošiljajo international
Ma, tolk pogrešam šoping. Pa pol vsaj tko mal nadoknadim. jap. tut jaz še nisem bla v šopingu zase že vsaj 8 mescev.. bo res treba it. že prej si nisem kej dost kupvala, češ, saj zdaj sem itak noseča, mi itak ne bo nč prav, pol bom itak doma... zdej bi pa že sedla kakšna nova cunca. in to tko, da jo probam, preden odštejem user posted image
Komi čakam mal toplješega vremena, pa da se napakiram do Celja... pa da grem v H&M, pa Zaro, pa Oviese...
po moje se bom pol skeširala tko kot Reby. enako (no, jaz mam kakšn h&m tut bližje user posted image )

kimsy, men je tut voda kmal po porodu začela čez ušesa ven lezt, noben okus mi ni več pasal, ne iz pipe, ne iz flaše, ne čez filter... tko da sm tut jaz bla na čajih in kompotu
pa lepo se boste poštimal, polivanja bo vedno manj, spanje je pa tut ok. mi smo bli takrat še na tem, da smo šli spat okol enih (včasih tut treh) ponoči.

semper, nam so okvirček kupil za darilo ob rojstvu. sicer jih majo pa tukej: http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/spominki-baby-art-g152.shtml mi mamo tistega dvojnega, na eni strani slikca, na drugi odtis - smo dal rokico in nogico
al pa tukej: http://www.izvirnadarila.si/index.php/obletnice/3d-odtis-dojencka

tut jaz v glavnem po tleh pobrišem po dnevni, če mi rata celo še preden mali vstane user posted image . v spalnco al pa otroško pa roombo zaprem in sama posesa. podpira lenobo - očkovo, ker se je on ponujal, da bo on sesal, pa se je hitro naveličal. v take elektronske napravce se pa itak zatreska na prvi pogled user posted image

z dieto sem v glavnem nehala, ne pijem še čistega mleka, jem pa jogurte, skute ipd. pa jajca tut še niso na jedilniku, če so pa kje 'skrita', jih pač jem. nazaj se držim pr čokoladi, oreških, svinjini, svežem paradižniku, morskih sadežih...

naš mali ma že kar nekaj časa večerjo, pa mu je že uspevalo celo noč spat, zdaj ga je pa spet iz tira vrglo. danes je ob 22.h zaspal, 22.45 je pa že jokal, na srečo je bla duda in mamina roka zadost in je v parih minutkah nazaj zaspal. bomo pa vidl, do kdaj. dons ponoč smo mel cel žur od pol dveh do štirih, pa ob pol sedmih zjutraj spet.. sm polomlena, k b me kdo pretepu user posted image

goldy, super za BP. zelenjava bo pa tut še..

lučka, vaša je tut akrobatka user posted image

no, jaz morm pa potrkat. M še nimam. tko da sm tut že pomislila, kaj pa če je ne bo več?!?user posted image

reby, pr nas tut ni blo ne vem kaj za videt, mogoče sta bli na dlesni spredaj dve bunkici, pa nism zihr, al je blo to to, al ne. v glavnem, mamo s tadrugim zobkom več sitnosti, kot jih je blo prej. al se pa men ni zdelo

semper, moj ma testenine sicer kar rad, ampak zmeraj pa komentira z razočaranim glasom: spet pašta
smo pa tut mi že kdaj šli za mizo, pa je blo treba po hitrem postopku na joško in spat user posted image

jaz bom tut morala še dopolnit vlogo za vrtec, pa čakam, menda bojo po 15.3. objavl spet neke nove obrazce...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
11.3.2010 23:55:05   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa to gre samo, če kupuješ od privatnikov, al tudi če iz ebay trgovin? tudi iz trgovin so mi že tako pošiljali. iz amerike, hongkonga, nemčije, irske in belgije.

Ti si pa res internacionalna user posted image  Joj, jaz se pa kar bojim takih nakupov ... naročam samo tam, kjer je zher že kdo naročil, pa da vem, da je OK. No, vsaj malo prišparam user posted image

Drgač pa je moja nova manija itak kupovanje prek ebay - samo vglavnem visim na angleškem. tut moja user posted image , sam jaz sem se na cel svet razširla, tko da lahko še več zapravim user posted image . sam zmer je treba pogledat, če pošiljajo international
Ma, tolk pogrešam šoping. Pa pol vsaj tko mal nadoknadim. jap. tut jaz še nisem bla v šopingu zase že vsaj 8 mescev.. bo res treba it. že prej si nisem kej dost kupvala, češ, saj zdaj sem itak noseča, mi itak ne bo nč prav, pol bom itak doma... zdej bi pa že sedla kakšna nova cunca. in to tko, da jo probam, preden odštejem user posted image

Ja, tole je največji luksus - da probaš, preden kupiš user posted image

po moje se bom pol skeširala tko kot Reby. enako (no, jaz mam kakšn h&m tut bližje user posted image )

kimsy, men je tut voda kmal po porodu začela čez ušesa ven lezt, noben okus mi ni več pasal, ne iz pipe, ne iz flaše, ne čez filter... tko da sm tut jaz bla na čajih in kompotu
pa lepo se boste poštimal, polivanja bo vedno manj, spanje je pa tut ok. mi smo bli takrat še na tem, da smo šli spat okol enih (včasih tut treh) ponoči.

semper, nam so okvirček kupil za darilo ob rojstvu. sicer jih majo pa tukej: http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/spominki-baby-art-g152.shtml mi mamo tistega dvojnega, na eni strani slikca, na drugi odtis - smo dal rokico in nogico
al pa tukej: http://www.izvirnadarila.si/index.php/obletnice/3d-odtis-dojencka

Oh, hvala za linke. Res lušna stvar. Mogoče bom pa še za eno nosečko v familiji kaj podobnega kupila za darilo ... Super res!

tut jaz v glavnem po tleh pobrišem po dnevni, če mi rata celo še preden mali vstane user posted image . v spalnco al pa otroško pa roombo zaprem in sama posesa. podpira lenobo - očkovo, ker se je on ponujal, da bo on sesal, pa se je hitro naveličal. v take elektronske napravce se pa itak zatreska na prvi pogled user posted image

z dieto sem v glavnem nehala, ne pijem še čistega mleka, jem pa jogurte, skute ipd. pa jajca tut še niso na jedilniku, če so pa kje 'skrita', jih pač jem. nazaj se držim pr čokoladi, oreških, svinjini, svežem paradižniku, morskih sadežih...

No, pol bomo pa šle na kakšno tortico, ane, ko se dogovorimo za srečanje user posted image

naš mali ma že kar nekaj časa večerjo, pa mu je že uspevalo celo noč spat, zdaj ga je pa spet iz tira vrglo.  Vidiš, pri našemu je točno tako user posted image  Je kaj takega v zraku user posted image  Jaz žalujem po tistih nočeh, ko je spal polnih 9 ur user posted image  Pa včasih smo tudi do desetih poležavali, zdaj pa ob sedmih že vriska, piska, ščipa, vleče za lase, da nimaš druge, kot da vstaneš user posted image  danes je ob 22.h zaspal, 22.45 je pa že jokal, na srečo je bla duda in mamina roka zadost in je v parih minutkah nazaj zaspal. bomo pa vidl, do kdaj. dons ponoč smo mel cel žur od pol dveh do štirih, pa ob pol sedmih zjutraj spet.. sm polomlena, k b me kdo pretepu user posted image   Najboljš, da še kakšno popoldne lepo z Enejem prespiš, pa bo bolje user posted image

goldy, super za BP. zelenjava bo pa tut še..

lučka, vaša je tut akrobatka user posted image

no, jaz morm pa potrkat. M še nimam. tko da sm tut že pomislila, kaj pa če je ne bo več?!?user posted image

reby, pr nas tut ni blo ne vem kaj za videt, mogoče sta bli na dlesni spredaj dve bunkici, pa nism zihr, al je blo to to, al ne. v glavnem, mamo s tadrugim zobkom več sitnosti, kot jih je blo prej. al se pa men ni zdelo

semper, moj ma testenine sicer kar rad, ampak zmeraj pa komentira z razočaranim glasom: spet pašta
smo pa tut mi že kdaj šli za mizo, pa je blo treba po hitrem postopku na joško in spat user posted image

jaz bom tut morala še dopolnit vlogo za vrtec, pa čakam, menda bojo po 15.3. objavl spet neke nove obrazce... Ja, saj to je to. Jaz sem danes s priporočeno pošto dobila nov obrazec in vse info. Moram v 5 dneh poslati novo vlogo, sicer bom izbrisana user posted image  Mogoče poglej na: http://www.vrtec-pedenjped.si/vrtec.htm

Na, evo, je že skor polnoči ... kok gre hitro čas user posted image  SEm mislla, da bom šla danes kaj prej spat user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
11.3.2010 23:57:34   
Sempervivum

semper* - ku-ku! Kaj počneš?user posted image

Hej, pa ne da si vmes že obupala user posted image

No, prav, pol pa nočko user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
12.3.2010 0:01:28   
Sempervivum
No, pa imam eno zvezdico več user posted image  Kdo bi si mislil, da sem taka klepetulja user posted image

Goldy, ti si boš pa kmalu 2000 postov pritipkala user posted image

Zdej pa res grem, hihi  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3419
12.3.2010 7:04:56   
mojsonček
Jutro!

Nimam trenuto nič kaj več časa, kot toliko, da vam postrežem z eno kavico, ker je Zoji že v pogonu....

jst sem totalno sesuta od te spomladanske (pa ni ne duha ne sluha o pomladiuser posted image user posted image )utrujenosti in bilanciranja...

lučka... Neža je prava lepotičkauser posted image

vidim, da so tut ostali sončki tko naspidirani...

še tole sem komaj skup spravila,  stalno popravljam, k %Zoja vztraja, da tut ona kej napiše...rtgfrgfgc bcfffffffffffffffffffffffffff  no... tko... to pravi lepe pozdRAVČKE VSem user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
12.3.2010 8:50:25   
Reby
Jutro! user posted image

mojsonček - hvala za kavico, super si nam tole prštimala. Zoja hekerka user posted image
semper - jaz pa nisem dobila še nobenega obrazca user posted image Sicer sem dala vloge v 7 vrtec, sem dobila že od 5 negativno, od 2 bližnjih še čakam...

Naš mulček je danes zaenkrat malo boljše volje, se pridno igra že 1 uro sam na tleh, seveda mora biti Ajka zram, mu odnese vse igrače, najraje pa ima pametnega kužka, pol pa s taco po njemu gor praska, da govori user posted image Men in mojmu je pa ta kuža že prav tečen, tudi Tomi ga ne mara preveč. Pa večkrat se zgodi, da kr sam od sebe začne špilat...
Ful je bil že sonček zjutri, zdej se je pa neki pooblačil, upam, da bo še kaj sončka, da pičiva na en daljši sprehod.
Bi pa zadnje čase mali kr na zizi visel user posted image Ko npr. pase kravice na meni, me kr za zize šlata in kr išče bradavico, pa majco mi je začel gor dvigovat user posted image Tako, da zdej pridno zizava 2-3x na dan in mleko se mi pridno vrača user posted image
Danes boma jedla piščančka in testenine - sem kupla Durum, sem vse pregledala, ni noter jajc.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
12.3.2010 13:33:55   
Reby
Kak je zuni super, sma bla uro in pol na sprehodu z Ajko, zdej sma prišla pojest in potem spet greva.
Semper - sem dobila danes priporočeno od vrtca user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
12.3.2010 22:08:33   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kak je zuni super, sma bla uro in pol na sprehodu z Ajko, zdej sma prišla pojest in potem spet greva.
Semper - sem dobila danes priporočeno od vrtca user posted image

No, vidiš, pa so tudi tebi poslali. Zdaj pa še enkrat jovo na novo izpolni user posted image  Menda ne bo treba do septembra spet kakšno novo vlogo izpolnjevat user posted image  Sicer pa ni čudno, da se tvoj mali takole sam zabava tudi urico in več, ko ima pa tako fajn varuško user posted image  Je bilo pa res fajn vreme danes. Smo spet, po dolgem času vsi ven prilezli user posted image  Še na pošti je bila pred mano mamica, ki je ravnotako oddajala vlogo za vrtec. Pa tudi vozičkov je bilo toliko, da je kaj. Sploh nisem vedela, da je toliko dojenčkov tu okoli user posted image

Zdaj bo pa počasi že možno malo v mesto odpeketat user posted image  Upam, da mi naslednji teden uspe podvig user posted image  Pa v službo, če se mi bo dalo.

Danes je spet en mrk tule user posted image

Mojsonček, Zoja je super lepo napisala user posted image  Ti kar piši, kakšne tipkarske napake ti z veseljem odpustimo, če mate takle doma user posted image  Aja, pa hvala za coffee user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
12.3.2010 22:31:00   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Zdaj bo pa počasi že možno malo v mesto odpeketat user posted image  Upam, da mi naslednji teden uspe podvig user posted image  

Ja, dej, dej, kaj čakaš. Mi2 s Tomijem greva velikokrat v mesto. Bom vesela, če se bomo doble in šle skupaj. Ponavadi parkiram v Prulah in potem šibam čez staro LJ. Super je, ker ni prometa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.3.2010 9:07:18   
ledenka
jutro user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.