obayifo
|
kimsy, večje količine kamilc zapirajo. ampak verjamem, da ne pretiravate mi mamo pa en vozek za vse priložnosti. sicer pa iz razvojne: hrbtišče in sedež morata bit čvrsta - torej ne samo blago, ki se poda pod težo otroka, ampak trdna podlaga. v sedečem položaju se mora hrbet postaviti čisto pokonci, nasloni, ki so vedno nagnjeni, niso v redu. če se hrbet poleže, se morajo dvignit noge. tolk sm si zapomnla. sicer pa, otroci brez problemov so najbrž lahko v kakršnem koli vozičku. pa tko mi kdaj v oko pade kakšna 'stajliš' marelca.... reby, ti bom fouš miška, jaz sem že kar nekaj robe naročila, pa še nikol plačala carine. al napišejo gor, da je vrednost 15$, al pa da je 'gift'. ja, je pa prav, da podpiraš naše prodajalce. sam včasih se ti pa neumn zdi, k pretiravajo z maržami. da npr robeezke stanejo 39€, to je čist 'tu mač' sicer pa za šoping, model je fuuuul luškan mi nč ne vozičkamo.. vsake tolk časa greva mal skoz okn pogledat, kako piha in sneži in greva nazaj se crkljat. sem pa popenla, mi mali glih zaspi po dolgem sitnarjenju (se mi zdi, da nam bo tale 2. zobek dal vetra bol ko taprvi) in čez minutko, jaz sem glih do kuhne pršla, začne sosed vrtat lukne v točno to steno pr spalnci. mali pa jasno v jok. in pol sva se tolažla in mi je čez kakšno uro nazaj zaspal v naročju v dnevni in sva kar obstala tam. tist bebo pa (ko bi vsaj štemarco vzel, da bi bil hitrej fertik) je vrtal in vrtal pol ure. smo pa danes spet lepo zaspali ob 22.h, sam je blo ravnokar kričanje, se mi zdi, da ga zobek matra. no, pa se je potolažu in spančka dalje. lučka, kakšno lepotičko mate, take lepe učke in trepalnčke... mi smo v tist okvir dal slikco in odtise, ko je bil star en teden. semper, fino, da ti rata kej spečt. jaz bi se tut sladkala, zdej vse za mano prhaja, k sm bla pol leta brez mleka in jajc, zdej bi pa pomlatla vse, kar diši po sladkem . bojo šle kilce hitr nazaj midva sva med tednom večkrat sama do večera in vmes glih skuham kosilo za malega in večerjo za naju, to je pa tut vse, kar mi rata. če gremo pa skup v štacuno, mam pa taaaaaake oči za cukr in pol kuplena peciva meljem.. se pa v familiji zdej začenja sezona rojstnih dnevov, si bom prvoščla a vaš očka tut 'kište' šraufa..? no, pr nas se tut dogaja, sam še večkrat je pa na žalost 'na terenu'. je pa res, da je vse, kar očka počne, ful bol zanimivo, kot tist, kar mami.. lepo, da ste bli tko pridni zdej se bom pa pospravla.. do naslednjega joka. pa upam, da bo joška zadost za potolažit lep dan vsem
< Sporočilo je popravil obayifo -- 11.3.2010 0:41:26 >
|