Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Rebi, Ajsi, hvala. Točno, Ledenka, vaš ima ravno eno leto fore . Bomo zapakirali obe varianti, pa potem po pameti.... Kaj pa grelniki stekleničk in sterilizatorji? Kateri so se vam obnesli? Bi šel Bibon še malo v online šoping Ojla, Biba Super odgovorno se pripravljaš na novega člana Če boš samo dojila (in to itak boš ), pol ne rabiš nič od naštetega. NO, vsaj jaz nisem. Pa sem občasno zvečer tudi dodajala. Segreješ brez problema in probaš toploto na roki, ličku. Flaško sva midva pač oprala pod vročo vodo z malo detergenta, pa spet fajn splahneš pod vročo vodo in to je to. Če bi pa slučajno videla, da dojenje ne bo šlo, pol je pa malo več dela in te rči verjetno bolj prav pridejo ... Samo to komot nabaviš kasneje. Ne pretiravat z nakupi, da se ne boš pol še z prodajanjem vse nerabljene opreme ukvarjala Reby, hvala za hiter odgovor in pripravljenost za šoping . Nič zato, če sta si starša premislila. Vidim, da ste punce dosti v Ikei, pa po odzivu sodim, da res ne bo problem za tale tunelček. Tenks vsem! Se mi pa nekako zdi, da jo bo Biba še najhitreje mahnila tja Ne vem, zakaj V glavnem, ko jo bo kdorkoli mahnil v Ikeo, naj plis to sporoči Goldy, a maš kak link od tega tunela? Ste kaj dlje spali danes Do tule sem napisala že pred urami ... vmes ste se že ful menile, jaz sem pa mislila, da sem sporočilo po pomoti zbrisala no, zdaj nadaljujem Sem šla iz firbca brat, kaj je bilo z Loremi, pa sem čist šokirana. Ne morem napisat nič več. Si mislim samo - kako nas včasih lastno telo izda ... jaz svojih popadkov skoraj nisem imela ... pa če zdaj študiram, si mislim, bolje tako, kot obratno. Ni pošteno, ni fer. Sploh pa ne pri nas, ki smo že toliko stvari dale čez in si tako želimo svojega otroka ...
|