Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Pa to gre samo, če kupuješ od privatnikov, al tudi če iz ebay trgovin? tudi iz trgovin so mi že tako pošiljali. iz amerike, hongkonga, nemčije, irske in belgije. Ti si pa res internacionalna Joj, jaz se pa kar bojim takih nakupov ... naročam samo tam, kjer je zher že kdo naročil, pa da vem, da je OK. No, vsaj malo prišparam Drgač pa je moja nova manija itak kupovanje prek ebay - samo vglavnem visim na angleškem. tut moja , sam jaz sem se na cel svet razširla, tko da lahko še več zapravim . sam zmer je treba pogledat, če pošiljajo international Ma, tolk pogrešam šoping. Pa pol vsaj tko mal nadoknadim. jap. tut jaz še nisem bla v šopingu zase že vsaj 8 mescev.. bo res treba it. že prej si nisem kej dost kupvala, češ, saj zdaj sem itak noseča, mi itak ne bo nč prav, pol bom itak doma... zdej bi pa že sedla kakšna nova cunca. in to tko, da jo probam, preden odštejem Ja, tole je največji luksus - da probaš, preden kupiš Komi čakam mal toplješega vremena, pa da se napakiram do Celja... pa da grem v H&M, pa Zaro, pa Oviese... po moje se bom pol skeširala tko kot Reby. enako (no, jaz mam kakšn h&m tut bližje ) kimsy, men je tut voda kmal po porodu začela čez ušesa ven lezt, noben okus mi ni več pasal, ne iz pipe, ne iz flaše, ne čez filter... tko da sm tut jaz bla na čajih in kompotu pa lepo se boste poštimal, polivanja bo vedno manj, spanje je pa tut ok. mi smo bli takrat še na tem, da smo šli spat okol enih (včasih tut treh) ponoči. semper, nam so okvirček kupil za darilo ob rojstvu. sicer jih majo pa tukej: http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/spominki-baby-art-g152.shtml mi mamo tistega dvojnega, na eni strani slikca, na drugi odtis - smo dal rokico in nogico al pa tukej: http://www.izvirnadarila.si/index.php/obletnice/3d-odtis-dojencka Oh, hvala za linke. Res lušna stvar. Mogoče bom pa še za eno nosečko v familiji kaj podobnega kupila za darilo ... Super res! tut jaz v glavnem po tleh pobrišem po dnevni, če mi rata celo še preden mali vstane . v spalnco al pa otroško pa roombo zaprem in sama posesa. podpira lenobo - očkovo, ker se je on ponujal, da bo on sesal, pa se je hitro naveličal. v take elektronske napravce se pa itak zatreska na prvi pogled z dieto sem v glavnem nehala, ne pijem še čistega mleka, jem pa jogurte, skute ipd. pa jajca tut še niso na jedilniku, če so pa kje 'skrita', jih pač jem. nazaj se držim pr čokoladi, oreških, svinjini, svežem paradižniku, morskih sadežih... No, pol bomo pa šle na kakšno tortico, ane, ko se dogovorimo za srečanje naš mali ma že kar nekaj časa večerjo, pa mu je že uspevalo celo noč spat, zdaj ga je pa spet iz tira vrglo. Vidiš, pri našemu je točno tako Je kaj takega v zraku Jaz žalujem po tistih nočeh, ko je spal polnih 9 ur Pa včasih smo tudi do desetih poležavali, zdaj pa ob sedmih že vriska, piska, ščipa, vleče za lase, da nimaš druge, kot da vstaneš danes je ob 22.h zaspal, 22.45 je pa že jokal, na srečo je bla duda in mamina roka zadost in je v parih minutkah nazaj zaspal. bomo pa vidl, do kdaj. dons ponoč smo mel cel žur od pol dveh do štirih, pa ob pol sedmih zjutraj spet.. sm polomlena, k b me kdo pretepu Najboljš, da še kakšno popoldne lepo z Enejem prespiš, pa bo bolje goldy, super za BP. zelenjava bo pa tut še.. lučka, vaša je tut akrobatka no, jaz morm pa potrkat. M še nimam. tko da sm tut že pomislila, kaj pa če je ne bo več?!? reby, pr nas tut ni blo ne vem kaj za videt, mogoče sta bli na dlesni spredaj dve bunkici, pa nism zihr, al je blo to to, al ne. v glavnem, mamo s tadrugim zobkom več sitnosti, kot jih je blo prej. al se pa men ni zdelo semper, moj ma testenine sicer kar rad, ampak zmeraj pa komentira z razočaranim glasom: spet pašta smo pa tut mi že kdaj šli za mizo, pa je blo treba po hitrem postopku na joško in spat jaz bom tut morala še dopolnit vlogo za vrtec, pa čakam, menda bojo po 15.3. objavl spet neke nove obrazce... Ja, saj to je to. Jaz sem danes s priporočeno pošto dobila nov obrazec in vse info. Moram v 5 dneh poslati novo vlogo, sicer bom izbrisana Mogoče poglej na: http://www.vrtec-pedenjped.si/vrtec.htm Na, evo, je že skor polnoči ... kok gre hitro čas SEm mislla, da bom šla danes kaj prej spat
|