Serendipity
|
Ejla lubike, bom bolj površno komenitala - se mi možgani sesedajo in nič spužvasto ne vpijajo vseh infojev, ki ji preberem (BTW - stare grehe pilim in se učim nekega vraha, pa glih dosti ne gre skozi - ne časovno & ne možgansko... ) Skratka, tak iz spomina... obi - čestitke za zobek number one! Zarja je prvega dobila 8. februarja (taka tečkica je bila nekaj dni, dan pred je dobila mini vročino), naslednji pa je prikukal 10 dni za tem (without any problems) lučka - tvoj ma pa res hardcore službo. Te bo pa v prostem času moral oreng, oreeeng razvajat! Drži se v zdravju *hugs* Upam, da drugi zobi kmalu ven pokuka... reby - Zarja je do sedaj poskusila celo paleto zelenjave, sadja, jogurt, skuta, baby keksi (različne variante), riž, pire & špinača (oba z malo kisle smetane, pa mičkeno soli), četrt rumenjaka, piščančka in danes še govedino. Se kar po kmečko držim načel moje P ~ po 6. mesecu vse, razen določenih živil (ala jagode, med, svinjina, oreški, ribe...). Čurana še sicer ni. Bo pa to sledilo še ta teden. Pa o testeninah premišljujem. No, jutri je na jedilniku za kosilo popečena bučka in piščanček (na žličkici olivnega olja) in cvetačno-korenčkov pire. Uh, sam neverjetno - še jaz sem začela cvetačo in brokoli jest sedaj Kar se pa tiče vozekov ala marel - imava midva tegale: http://images.baby-center.si/05/0031/0005/imgArticle_192511.jpg So imeli v BC akcijo. Je cool, ker se naslon da rihtat in je od 6. meseca naprej. Sicer ga imava bolj za hiter šoping. Drugače še vedno raje PP s sabo vlečem... mojsonček & semper* - naj se nekam zaleti to vražje vreme . Jaz hočem & potrebujem sooooonceeeee in zeleno pomlad. Zarji se eno oko full solzi skoz in ne bi rada izzivala usode z vnetjem očesa pa sva večinoma kar doma oz sprehodi so izredno minimalni ob tem zahrbtno mrzlem vetru ... kak sta vajina lubeka? Semper* čakam kakšno slikco & sonček pri tebi isto ... IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Se mi zdi, da ji nagaja refluks, sam ko sm to omenila pediatrinji mi je rekla: kakršno ste naredili, tako morate imeti radi. ah, ja.. to so pa specifična vrsta P... /smijli, ki zavija z očmi/ Mislim hudo... Skoraj po vsakem hranjenju ko podre kupček, se ji čez cca pol min dvigne gor mleko in potem to pogolne. A mi lahko kaj svetujete? Jo kar nekaj časa držim pokonci in potem vsaj ene 20 min z dvignjenim vzglavjem. Kot da berem svoje zgodbice izpred nekaj mesecev Mož je bil tak paničen zaradi tega, da jo je po tričetrt ure držal v naročju... potem si je že izmišljeval, da bi spala med nama v ležalniku z ravnim in podloženim ležiščem. Valda, je takrat moja padla, da tak pa ne gre ... Rešitev: dvigni vzglavje za cca 30 cm (po nasvetu najine P) - ali podloži posteljico ali pa nabavi un povšter http://www.lovecnacene.si/thumbnail.php?f=upload%2Fproducts%2F2591%2F5%2F72615.jpg&w=200&h= (tega sva dobila od kolegice in je rešil vse ''travme''). Je pa vzdignjeno vzglavje tudi super rešitev ob polnem nosku... Po moje je najbolj easy varianta vzdignjeno vzglavje - kakšen atlas sveta mogoče? In se mi zdi, da prav trpi, kadar se ji tako grdo dviguje. biba - pa boš res kmalu mamica! :) Boš vidla kok bo fajn...Jap. Ampak do tedaj pa kar uživaj v buškiju.. Vas morem spet nekaj vprašat! Tiste ki ste dojile in nič dodajale. Kako pogosto ste se dojile čez dan? Nekje vse na 3 ure oz po potrebi ... Da ne pozabim: želi vam lep 8 marec, pa naj vas vaši možje razvajajo na polno! :) hvala enako modrci - meni je H&M-ov čist ok. Ok, za domov so mi nabavili Muellerjevega, da sem tisto bogastvo not stlačila... Ok ~ That's all folks, ga gremo spet turit do dveh, nato pa koma v posteljo... oz zizolinat ob dveh in nato potem koma...
|