|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
8.3.2010 23:18:58   
Serendipity
Ejla lubike,
bom bolj površno komenitala - se mi možgani sesedajo in nič spužvasto ne vpijajo vseh infojev, ki ji preberem user posted image (BTW - stare grehe pilim in se učim nekega vraha, pa glih dosti ne gre skozi - ne časovno & ne možgansko... user posted image )

Skratka, tak iz spomina...

obi - čestitke za zobek number one! Zarja je prvega dobila 8. februarja (taka tečkica je bila nekaj dni, dan pred je dobila mini vročino), naslednji pa je prikukal 10 dni za tem (without any problems)

lučka - tvoj ma pa res hardcore službo. Te bo pa v prostem času moral oreng, oreeeng razvajat! Drži se v zdravju *hugs* Upam, da drugi zobi kmalu ven pokuka...

reby - Zarja je do sedaj poskusila celo paleto zelenjave, sadja, jogurt, skuta, baby keksi (različne variante), riž, pire & špinača (oba z malo kisle smetane, pa mičkeno soli), četrt rumenjaka, piščančka in danes še govedino. Se kar po kmečko držim načel moje P ~ po 6. mesecu vse, razen določenih živil (ala jagode, med, svinjina, oreški, ribe...). Čurana še sicer ni. Bo pa to sledilo še ta teden. user posted image Pa o testeninah premišljujem. No, jutri je na jedilniku za kosilo popečena bučka in piščanček (na žličkici olivnega olja) in cvetačno-korenčkov pire. Uh, sam neverjetno - še jaz sem začela cvetačo in brokoli jest sedaj user posted image
Kar se pa tiče vozekov ala marel - imava midva tegale: http://images.baby-center.si/05/0031/0005/imgArticle_192511.jpg  So imeli v BC akcijo. Je cool, ker se naslon da rihtat in je od 6. meseca naprej. Sicer ga imava bolj za hiter šoping. Drugače še vedno raje PP s sabo vlečem...
mojsonček & semper* - naj se nekam zaleti to vražje vreme user posted image . Jaz hočem & potrebujem sooooonceeeee in zeleno pomlad. Zarji se eno oko full solzi skoz in ne bi rada izzivala usode z vnetjem očesa pa sva večinoma kar doma oz sprehodi so izredno minimalni ob tem zahrbtno mrzlem vetru ... user posted image
kak sta vajina lubeka? Semper* čakam kakšno slikco & sonček pri tebi isto ...

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy
Se mi zdi, da ji nagaja refluks, sam ko sm to omenila pediatrinji mi je rekla: kakršno ste naredili, tako morate imeti radi. ah, ja.. to so pa specifična vrsta P... /smijli, ki zavija z očmi/ Mislim hudo... Skoraj po vsakem hranjenju ko podre kupček, se ji čez cca pol min dvigne gor mleko in potem to pogolne. A mi lahko kaj svetujete? Jo kar nekaj časa držim pokonci in potem vsaj ene 20 min z dvignjenim vzglavjem. Kot da berem svoje zgodbice izpred nekaj mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image Mož je bil tak paničen zaradi tega, da jo je po tričetrt ure držal v naročju... potem si je že izmišljeval, da bi spala med nama v ležalniku z ravnim  in podloženim ležiščem. Valda, je takrat moja padla, da tak pa ne gre ...user posted image user posted image user posted image
Rešitev: dvigni vzglavje za cca 30 cm (po nasvetu najine P) - ali podloži posteljico ali pa nabavi un povšter http://www.lovecnacene.si/thumbnail.php?f=upload%2Fproducts%2F2591%2F5%2F72615.jpg&w=200&h= (tega sva dobila od kolegice in je rešil vse ''travme''). Je pa vzdignjeno vzglavje tudi super rešitev ob polnem nosku... Po moje je najbolj easy varianta vzdignjeno vzglavje - kakšen atlas sveta mogoče? user posted image user posted image user posted image
In se mi zdi, da prav trpi, kadar se ji tako grdo dviguje.
biba - pa boš res kmalu mamica! :) Boš vidla kok bo fajn...Jap. Ampak do tedaj pa kar uživaj v buškiju.. user posted image

Vas morem spet nekaj vprašat! Tiste ki ste dojile in nič dodajale. Kako pogosto ste se dojile čez dan? Nekje vse na 3 ure oz po potrebi ...

Da ne pozabim: želi vam lep 8 marec, pa naj vas vaši možje razvajajo na polno! :) hvala enako

modrci - meni je H&M-ov čist ok. Ok, za domov so mi nabavili Muellerjevega, da sem tisto bogastvo not stlačila...

Ok ~ That's all folks, ga gremo spet turit do dveh, nato pa koma v posteljo... oz zizolinat ob dveh in nato potem koma... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
8.3.2010 23:19:45   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim cel roman sem spet skup sklamfala ... 

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
8.3.2010 23:21:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Reby, jaz mu dam lososa user posted image skuham ga v mleku, vem, da se smešno sliši, ampak tako ne smrdi

To pa res vala. Jaz večino ribic najprej nekaj časa v mleku močim, potem ne smrdijo ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
8.3.2010 23:25:28   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Obi, naš 5. zobek je pokukal 2 dni za četrtim user posted image  Kateri je pa pri vas zunaj? Lahko ti napišem še za nazaj, sam moram it prav na koledar pogledat ...

tale je taprvi, sam se mi zdi, da tut sosednji že hoče ven

reby
, men je alergolog reku, nej z ribami in jajci počakam (tut rumenjak) do enga leta, da mu ne bo nč falilo, če tega še ne bo probal. ampak je zgleda od P do P različno, tko da... po občutku

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

pediped - sem jih jaz tut Tomiju nabavla, modro bele, tok so lušne, pa ful mu pašejo user posted image

jaz sem jih nabavla prek ebaya, nove, zapakirane za 20€, josh modro bele. reby, mamo enake?
takele so:
user posted image

sam so za zdele mal mrzle, jih je mel v soboto gor, pa so ble nogice čist mrzle, ko smo domov pršli, tko da sm mu v nedelo dala ene podložene

no, dons se pa že eno uro matramo zaspat.. mu ne da mira in ga moram vsakih 15 minutk tolažit. upam, da bo zdej ratalo vsaj za kako urco al pa dve.

lučka, neža ma pa tut sistem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil obayifo -- 8.3.2010 23:30:05 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
9.3.2010 7:43:20   
Reby
Jutro! user posted image Imamo novo članico!

Lana sporoča:

Sem Živa, težka 3630 g in dolga 52 cm in sem prijokala na svet ob 5.43.

Tole pa je bilo presenečenje, a ne punce?

Čestitke družinici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
9.3.2010 7:52:02   
mojsonček

Lana sporoča:

Ooooo, lizika je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke družinici in obilo cartanja!

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
9.3.2010 8:07:46   
mojsonček
ja... tut od mene.. dobro jutro!

Reby, dej povej... sm učer spet celo študijo nardila s tem marelam user posted image user posted image  (btw seki, tvoj link men ne dela)... tale tvoj verve nima naklona al kako? pa zloži se tut tko napol ane, ne k marela... sej ne vem več.. tolk sem jih vidla, da sem že vse podatke zmešala...

lučka sem se narežala vašim nočnim prigodam user posted image user posted image

naša frkolinka je neutrudna... od 6 zjutraj do 7 zvečer non stop v pogonu, učer je spala 20 minut... skos je na nogah... povsod najde primerno oporo, da se dvigne... povsod kamor ne sme (tv, rože) sem nastavila ovire ampak ona se ne da... se zvrne stokrat in še gre probat... ta pa je bikec, ne samo po horoskopu... najraje ima žaluzije, k tko fino ropotajo sam tja pa nimam kej nastavit, če je pol stene v žaluzijah... jo pustim, da prileze do njih in rečem ne ona pa ponavlja za mano ne, ne, ne ampak jih še vseeno zagrabi user posted image  al pa ji rečem naj pride k meni ona pa pomaha in se mi reži v faco... če pride do mize je vse v roku parih sekund na tleh... ker sem se naveličala pobiranja za njo je dnevna vsak dan totalno rasturena... ni nam dolgcajt...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
9.3.2010 8:12:20   
Reby
ajsi - super, dober recept, hvala user posted image

obi - mi imamo tele, naš jih je imel samo za v šoping, na sprehod še ne, ker je še premrzlo

user posted image

Se* - ne vidim slikce vozička user posted image . Mi tut mislimo met za v šoping, pa potem za na morje, ker velik voziček, pes, prtljaga v avto ne bo šlo user posted image Vidim, da je Zarja pravi jedec. Sem jaz tut včeri Tomiju dala pol trdo kuhanega rumenjačka, je spet ful pomlatil in kr očke so se mu svetile. Zadnjič sem mu dala celo žličko stopljenega sladoleda, joj, kakšno veselje je blo to.

Mali je lačen, šibam. Vsem en lep dan!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
9.3.2010 8:15:08   
Reby
mojsonček - verve ima samo 2 naklona. Se pa tud zloži čist skupi (sicer ne kot Zapp) in pospravi v torbo. Men je všeč. No, sej bom še vidla. Bo treba it sprobat v BC.
Naš tut čedalje manj spi in dela take oslarije, da dol padešđ. Cel gugalnik razmontira user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
9.3.2010 8:42:58   
ledenka

Lana sporoča:

user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
9.3.2010 8:45:35   
kimsy
Se vam javljam iz prave sibirije, mete kot da smo sredi decembra oz. januarja, piha, da nas lahko odnese... Kap! Pa kdaj bo končno že pomlad!
Danes smo bile že zgodnje ob 6.30, zdaj pa posluša Plestenjaka in spi. Upam, da bo še nekaj časa! :)
lana - ja bravo za liziko! Tale tvoja Živa je pa kar orng punca! No, pa ne bom več najbolj ferbčna tukaj!
Serendipity - hvala za izčrpen odgovor, sm kar bolše volje. Vrjetno bom res nabavila tisti povšter. ja naša P. je že mal stara, za v penzijo, pa noče it!
Včeraj sm se pa načakala pri G. dve ure, so ble same mamice, ki so si dale vstavit mireno. Na vrsto sm prišla šele okoli 19.30, je naš dr. D. res zaseden, ampak vedno dobre volje in prijazen. Sva se zmenila, da če čez eno leto ne bo še nič, pridem po napotnico za zamrznjenčke.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
9.3.2010 10:07:32   
Serendipity
Jutro,

Lana - opala! To pa je velka bejba! ČESTITKE& lepo cartanje!

kimsy - np user posted image

link od marele vozeka - BW:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192511 jaz sem čistaaaak zadovoljna z njim. Zarja pa tudi. Ko se vozi  kriči in brbrlja, kot da je queen of the world user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 9.3.2010 10:10:17 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
9.3.2010 10:25:40   
7lina7
jutro!

da se še tukaj javimo...
stari smo 10dni ,p ridno jemo in spimo - tako kot sta ati in mami naročila! user posted image

zunaj sneži, pomladi še ne bo... pa sprehod bomo tudi morali malo prestavit.. user posted image

ju3 imamo pregled v P. da preverijo kako kaj z zlatenico, pa če smo pridobili na teži in L uhico je treba še 1x testirat.

bomo kr s plugom šli.. hehe

se pridno dojimo na vsake 2-2,5h, ponoči pa na 3-3,5h! to nama vzame 30min pa že pridno ajčka al pa se pusti cartat..
mama pije čaje - ki jih nikoli v življenju ni - ker jih ne maram ( bljak...gre bolj gor kot dol- ampak,če le pomaga..)! sam da bo papice!!user posted image user posted image

pridno cartajte!!

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 3363
9.3.2010 13:30:33   
biba007
Evo, ko sem ravno obljubilauser posted image . 31t2d. Jap, okrogli smouser posted image .

user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
9.3.2010 13:41:06   
lučka 25
Sam na hitro. user posted image

lana, bravo za tako korenjakinjo. user posted image  user posted image  user posted image Si dolgo pregurala, glede na tisti oluščeni čep.

7lina7, dobrodošla. Pa kar lepo naprej.

biba, oooooo kako lep buši. Bi ga ajz tudi rada, spet. user posted image

voziček - marela: no mi smo dobili enega starega šenkanega. Je res že mal zmahan, ampak za na morje po kampu bo dober. Ko nam je šla guma pri tem (počila zračnica) smo se 1 dan švercal na tem vozu, se je vse majalo, ropotalo še od vsega peska na pločnikih, da sva midva umirala od smeha. Ampak male ni motilo. Drugače je pa ne rabim, ker mam vse blizu, no ene pol ure hoje do uša, Qullandije, Mullerja, Mercatorja, tržnice....ni da ni. Mamo srečo, ker smo ta mestni user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
9.3.2010 13:45:06   
ledenka
biba, lep buši user posted image

marela - v avtu imamo Hauck Rio, je ok tako za na hitro. se poleže, ima varovalo in streho, kaj več pa od marele ne pričakujem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
9.3.2010 13:50:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Evo, ko sem ravno obljubilauser posted image . 31t2d. Jap, okrogli smouser posted image .

user posted image

Wau! Kakšen lep buši! Super slikica! Bibi - lepo rastete! user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
9.3.2010 14:05:48   
miska73
Bibiba lepa, lepa, seksi

Lana čestitke. Pa obilo zdravja in cartanja ter ogromno spanja želim.

Obi keri ebay? Ne najdem na angleškem. Še bolš, če daš kr link :))

Pozdravček vsem... je šlo spet kr na hitro po diagonali.

Neposredna povezava do sporočila: 3368
9.3.2010 15:46:50   
Goldy
lana - čestitke! Sedaj pa uživajte!user posted image user posted image user posted image

biba - lepi, lepi buši!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
9.3.2010 16:07:14   
sonček33
Lana, čestitke za punčko. Uživajte. Lepo in radi se imejte.

Miška, kje si se potepala? No, kje ste se. Vas je toliko user posted image

Reby in mojsonček, a tele tenisice, a to so mehke? Mislim, ni to trd čevelj kot Cicibanov?

Bibika, kakšen trebuh. Wau.

Ledenka, ti si praktična sto na uro.

Marela: meni je tale naš Jane tolk fajn voz, da sploh še nisem razmišljala o mareli....no eno imamo doma, od nečakov, pomoje bo čistp dovolj za vsak slučaj...poleti bo itak večinoma na nogah, zdejle mi je pa fajn, da je  "udobno".

Lina7 dobrodošla

LUčka, a samo na hitro... ni pravega časa, kajne.

Sekica, a ste ok? Kako snaha?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
9.3.2010 19:55:03   
sonček33
Groza. Ne morem verjeti. To ne more biti res. Nepravično. Neresnično.

Ah ....user posted image user posted image user posted image

Nas rešujem. za las sem nas ujela....da nismo padli...daleč daleč...na drugo stran.user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
9.3.2010 20:57:14   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Groza. Ne morem verjeti. To ne more biti res. Nepravično. Neresnično.

Ah ....user posted image user posted image user posted image

Posluš ti, veš kaj, a bi ti rada, da mene kap sune, al kaj user posted image
Sem se že tok ustrašla za vas, da je kaj narobe user posted image

Biba, kako lep buši, pa slikica je od profesionalca, o modelu pa itak rajši ne bi user posted image  S ponosom ga nosi še kolikor ti je namenjeno user posted image  ...

7lina7: na tikerčku si še nosečka user posted image  Zelo lepo, da si se javila, zdaj pa vsaj vsak dan enkrat kaj napiši user posted image  10 dni imate user posted image , kako lepo user posted image  Upam, da bo jutri vse OK user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

naša frkolinka je neutrudna... od 6 zjutraj do 7 zvečer non stop v pogonu, učer je spala 20 minut... skos je na nogah... povsod najde primerno oporo, da se dvigne... povsod kamor ne sme (tv, rože) sem nastavila ovire ampak ona se ne da... se zvrne stokrat in še gre probat... ta pa je bikec, ne samo po horoskopu... najraje ima žaluzije, k tko fino ropotajo sam tja pa nimam kej nastavit, če je pol stene v žaluzijah... jo pustim, da prileze do njih in rečem ne ona pa ponavlja za mano ne, ne, ne ampak jih še vseeno zagrabi user posted image  al pa ji rečem naj pride k meni ona pa pomaha in se mi reži v faco... če pride do mize je vse v roku parih sekund na tleh... ker sem se naveličala pobiranja za njo je dnevna vsak dan totalno rasturena... ni nam dolgcajt...

user posted image user posted image user posted image  Vam pa res ni dolgčas user posted image  Kaj nas še vse čaka user posted image  To bo lušno user posted image

Še čestitke naši novi članici

Lana sporoča:

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
9.3.2010 21:27:52   
Goldy
sonček - madonca, me je skor fršlok! Mi je še kr slabo! Ti, ti!user posted image

semper - kako?

Naša je v enem tednu ratala tako dirkalna.user posted image Ima pa že 9 mesecev in časti malo tortice. Za posladkat.

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
9.3.2010 22:53:39   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček - madonca, me je skor fršlok! Mi je še kr slabo! Ti, ti!user posted image

semper - kako?

Naša je v enem tednu ratala tako dirkalna.user posted image Ima pa že 9 mesecev in časti malo tortice. Za posladkat.

user posted image  

Joj, kok je slastna tale tortica user posted image  A veš, da mam lih kuharsko knjigo na mizi - bi kaj dobrega jedla, sam nekaj na hitrco bi moglo bit user posted image

Sem kar v redu danes - namesto vozičkanja sem imela spanje skupaj s K user posted image  

Vidim, da ni samo mene prestrašila tale naša sončica user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
9.3.2010 22:54:10   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper - kako?

user posted image  

Joj, kok je slastna tale tortica user posted image  A veš, da mam lih kuharsko knjigo na mizi - bi kaj dobrega jedla, sam nekaj na hitrco bi moglo bit user posted image

Sem kar v redu danes - namesto vozičkanja sem imela spanje skupaj s K user posted image  

Vidim, da ni samo mene prestrašila tale naša sončica user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.