|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
10.2.2010 15:34:40   
lučka 25
Mi smo pa morali včeraj že spustiti posteljico za eno stopničko nižje. Ker Neža se že lepo potegne gor na kolena. Danes pa se je že potegnila (pri meni) gor in stopila na noge user posted image  Pa kamm se ji mudi? Bolje je, da še malo počaka s tem, da vstane, že zaradi kosti, vsaj po moje. A kompliciram? Mal pa lahko a ne?user posted image

Še dobro, da smo šli dopoldne ven, ko še ni bilo toliko snega. Res da je moj na koncu že komaj porival voziček, jaz pa polne roke vrečk user posted image  Zdaj bova pa kar doma, ker sneg kar pada, pada, pada user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
10.2.2010 16:11:28   
obayifo
lučka, vaša pa res hiti user posted image . dobr ste ujel sprehod, pr nas ni šans, ker bi blo treba voziček s tamalim vred nosit okol user posted image

glede stolčka sm hotla vprašat, ker smo ga dobil, pa sem hotla mnenje in zakaj taka fama okol tega boombota, a je res tolk poseben user posted image
sicer se pa itak hranmo v naročju, v začetku sm ga parkrat za nekej minutk dala v ležalnik, k mu še ni blo čist jasno kaj hočem s to žlico in je blo itak pacanje vsepovsod. zdej pa že dost lepš je in je tut v naročju bl priden. razn tega, da bi on kr sam z žlico operiral user posted image
se je pa nam tut prebava precej poštimala, odkar je GH na sporedu.
spanje pa premikamo. glede na to, da smo od treh zjutrej na začetku bli včerej že na pol enajstih.. sej bo. sej se dobr zavedam, da smo pozni. dons bo ob desetih v postli! user posted image
zdej pa kliče

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
10.2.2010 17:51:19   
sonček33
sam zarad tresenja bomo dubl pa napotnco in gremo na nevrološke preiskave

obi, a to trese roke v pesteh?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
10.2.2010 17:53:45   
sonček33
Lučka jaz sem za! Itak. Glede lokacije pa ne vem, ker res ni nič pametnega.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
10.2.2010 18:04:08   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuki, tvojemu Maju želim vse najboljše in predvsem veliko zdravja, dobre volje pa mu tako in tako ne primankuje. user posted image

Shuka tudi jaz z zamudo ampak iz srca želim tvojemu smeškecu vse naj, naj.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
10.2.2010 18:12:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

lučka, vaša pa res hiti user posted image . dobr ste ujel sprehod, pr nas ni šans, ker bi blo treba voziček s tamalim vred nosit okol user posted image

glede stolčka sm hotla vprašat, ker smo ga dobil, pa sem hotla mnenje in zakaj taka fama okol tega boombota, a je res tolk poseben user posted image
sicer se pa itak hranmo v naročju, v začetku sm ga parkrat za nekej minutk dala v ležalnik, k mu še ni blo čist jasno kaj hočem s to žlico in je blo itak pacanje vsepovsod. zdej pa že dost lepš je in je tut v naročju bl priden. razn tega, da bi on kr sam z žlico operiral user posted image
se je pa nam tut prebava precej poštimala, odkar je GH na sporedu.
spanje pa premikamo. glede na to, da smo od treh zjutrej na začetku bli včerej že na pol enajstih.. sej bo. sej se dobr zavedam, da smo pozni. dons bo ob desetih v postli! user posted image
zdej pa kliče

Sem šla zdaj mal pogooglat za ta stolček. A je to mogoče bumbo, tak nizek, kjer naj bi otrok lahko sedel notri že od 3 mesca dalje?
Ma ne vem, jaz dam tako malo na vse te stvari. Stolček za hranjenje smo p mi vzeli Slex od Brevi, ki na koncu postane navaden stol. Ampak za zdaj jo dam kdaj le toliko notri, ko ji pripravljam (finiširam) za jest, da se mi ne motovili okoli nog user posted image .
Ste pa pridni, da tako lepo prestavljate uro za spanje.user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
10.2.2010 18:14:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka jaz sem za! Itak. Glede lokacije pa ne vem, ker res ni nič pametnega.

Meni edino na pamet pride una kavarna/slaščičarna poleg avtobusne oz. picerije Matiček v Rad. Ostalo pa ne poznam toliko. No ja, še grajski dvor al pa un lokal zraven v stavbi Ljudske univerze. Bo mogoče mojsonček kaj več vedla povedat. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
10.2.2010 18:51:27   
obayifo

pravzaprav je blo tko, da sem najprej opazila, da trese roke, potem so bla zraven še ramena in pol še glavica... skratka, trese se celo telo v enakomernem hitrem ritmu, ampak samo v stanju, ko pravzaprav že spi na joški, tako da ne morem niti videt, če slučajno še z očmi kam zavije. ga moram pa že kar 'orng' prjet in umirit, da se neha.
ne zgleda prov nč lušno...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
10.2.2010 18:53:57   
sonček33
Obi, pri Lovriu je bilo podobno, večinoma roke in noge. tudi že bolj v trdnem spanju. imam posneto. smo bili tudi mi na navrološki.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.2.2010 19:48:12   
Serendipity
Ojla,

no, kje naj začnem. Bom kar z novičkami:
- imeli prvič (mini) vročino (37,5) user posted image - in sta jo ata pa mama preživela user posted image user posted image
- dobili prvega zobka user posted image
- Zarja se je obrnila na bušija po vseh pravilih user posted image
- imeli P - 68 cm in 7600 g user posted image
- dobila (zaenkrat) zadnjo piko v rito - tokrat jo je začinila z malce jokca user posted image
Jo je pa P pohvalila, da je prava gibčna miss user posted image

vse naj naj vsem našim pikecom:
Špelca & Miha
user posted image

Maj
user posted image

Krištof & lana - čestitke mami! UŽIVAJTE!
user posted image

lana70 - Opala, še malo pa bo res akcija! Komaj vaju čakamo me nami! user posted image

obi - uh, tole tresenje pa verjamem, da te čist prestraši. Upam in držim pestke, da bo vse OK. Pridni ste z gh!

sunshine33 - kaj so vam pa povedali za to tresenje?
semper* - kako uspeva uvajanje gh? Pri nas smo na točki - njiente. Kar jo je zobek začel matrat štrajkamo in zizolinamo ... user posted image
lučka - vaša mala je pa ta prava velka dama že! pa prav gibčna! user posted image
Sem samo na hitro komentirala stvari po spominu, se kasneje vrnem in bolj komentiram je bath time - I'll be back user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 10.2.2010 19:49:14 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
10.2.2010 19:55:55   
obayifo

Obi, pri Lovriu je bilo podobno, večinoma roke in noge. tudi že bolj v trdnem spanju. imam posneto. smo bili tudi mi na navrološki.

sonček, mi lahko kej več poveš o tem, prosim? kaj so vam rekli na nevro? lahko tut na ZS, da ne bova tukej razpredale...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
10.2.2010 21:51:52   
sonček33
Obi, imaš zs.

SEkica, pa Zarja je superca. Bravo za zobek. Bravo za obrat. Kmalu nič več ne bo tako, kot je bilouser posted image  

LUčka, a Neža ti bo pa kmalu ušla user posted image  

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.2.2010 22:26:27   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sem šla zdaj mal pogooglat za ta stolček. A je to mogoče bumbo, tak nizek, kjer naj bi otrok lahko sedel notri že od 3 mesca dalje?
Ste pa pridni, da tako lepo prestavljate uro za spanje.user posted image

ja, bumbo je. nism prej niti pogledala, sam ta dečva, k nam ga je posodila, mi je napisala, da ma boombota user posted image .

sm ga probala not dat za 10 sekund, pa mu je blo všeč, sam po moje ni to še dobr zanga, k se kr seseda notr in zvija na vse konce. tko da bo še mal prah nabiral. če bo sploh kdaj v uporabi...

no, evo, že spi (prvo rundo) user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
10.2.2010 23:19:04   
obayifo
se je že zbudu, sva se namatrala in je zaspal nazaj za spet naslednje pol ure... tko gre to pr nas
pol se bo treba 'prklopt' in pol upam da bo zares zaspal do jutra

user posted image user posted image se ne spomnem kdaj in kater film sm sploh gledala v celoti user posted image user posted image kakšnga housa s tamalim na joški
ah no, že joka

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
10.2.2010 23:57:02   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla,

no, kje naj začnem. Bom kar z novičkami:
- imeli prvič (mini) vročino (37,5) user posted image - in sta jo ata pa mama preživela user posted image user posted image
- dobili prvega zobka user posted image
- Zarja se je obrnila na bušija po vseh pravilih user posted image
- imeli P - 68 cm in 7600 g user posted image
- dobila (zaenkrat) zadnjo piko v rito - tokrat jo je začinila z malce jokca user posted image
Jo je pa P pohvalila, da je prava gibčna miss user posted image
lana70 - Opala, še malo pa bo res akcija! Komaj vaju čakamo me nami! user posted image

obi - uh, tole tresenje pa verjamem, da te čist prestraši. Upam in držim pestke, da bo vse OK. Pridni ste z gh!

sunshine33 - kaj so vam pa povedali za to tresenje?
semper* - kako uspeva uvajanje gh? Pri nas smo na točki - njiente. Kar jo je zobek začel matrat štrajkamo in zizolinamo ... user posted image
lučka - vaša mala je pa ta prava velka dama že! pa prav gibčna! user posted image
Sem samo na hitro komentirala stvari po spominu, se kasneje vrnem in bolj komentiram je bath time - I'll be back user posted image

Pride, pol pa nam jih natrosi novičk user posted image

Gremo po vrsti ... bravo mamici in očkatu, da sta preživela vročino user posted image  Midva bi bila po moje že na intenzivni, če bi nas še to doletelo user posted image  Pa super za zobek! No, vidiš, smo le prav predvidevali user posted image  Za obrat je že sonček pokomentirala, zdaj bo šlo po hitrem postopku naprej user posted image  in časa za kuhanje kosila in sedenje za compom bo še manj user posted image  Približno takele mere je imel naš pri 3 mesecih user posted image  V glavnem, super misico imate user posted image

GH: sadno malico naš mali je kot tavelik. V petek pride še patronažna, v soboto bomo pa po moje še s kosilom začeli. Imam občutek, da ima premalo. Ko vidi svojo žličko, se mu kar oči zasvetijo, pa ćeprav so gor samo kapljice D3 user posted image

Bumo, problem avtosedeža je v tem, da je otrok obrnjen v smeri vožnje ... pa sedeti mora tudi že znat. Naš je približno tolk star kot Lana, sedež imam že kupljen, samo ga še vedno v lupinico tlačiva user posted image  Težko, ampak gre user posted image  Sem to tudi jaz že enkrat spraševala ... prepričalo me je to, da tudi Ledenka svojega težkokategornika v lupinici prevaža user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pozdravljene mamice in atiji,
samo toliko se oglašam, da se s Krištofom, ki se je rodil 05.02.2010 pofočkava na tej temi.
Lep zasnežen dan vsem.

Čestitke user posted image user posted image user posted image  Pridi še kaj klepetat z nami!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.2.2010 0:00:36   
Sempervivum

sam zarad tresenja bomo dubl pa napotnco in gremo na nevrološke preiskave

Naš je takole tresel rokice v pesteh, kot si napisala. Kaj to pomeni? 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.2.2010 7:26:28   
sonček33
Bumo, vse najboljše. Uživaj s svojo družinico.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.2.2010 8:10:06   
Reby
Pa me je sonček šišnila user posted image
Bumo - tudi mi ti želimo vse naj naj user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.2.2010 9:50:54   
lučka 25
Bumo, vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

sonček, ja zdaj zdaj mi bo ušla. user posted image  Me kar stiska, ko vem kako gredo že prvi mesci hitro, kaj šele bo user posted image

Se*, bravo za zobka user posted image user posted image user posted image  Pa lepo, da ste preživeli prvo vročino. Naša jo je mele 1x res visoko (ponoči) in to pod pazduho 38,8 kar pomeni vsaj še +0,5 v ritki. Najprej sem buklo o vročinskih krčih prebrala, potem svečko v ritko pa skupaj sva spali v postelji, očka pa izselili. Naslednji dan jo je mele še skoz okoli 27,5 pod pazduho, ampak je šlo. Zvečer se je pa spotila in to v trenutku in bila nato kot rožca, ker o vročinini ni bilo več ne duha ne sluha. Potem je pa mela še obakrat pri cepljenju malo čez 37, ampak ni bilo panike.

Sempre*, nič bat glede vročine. Ko jo bo imel prvič ti j še hudo, pa malo se bojiš kako bo, pa spremljaš,...potem pa to sprejmeš pa je.

obi, ja to sedenje je res zanimivo. Na začetku tako sedijo kot kup nesreče user posted image .

A ja, samo še to okoli te vročine in dajanju svečk ter prisilnem zbijanju vročine. Jaz imam vedno v mislih en primer, ko sem mela prakso v jaslih. Včasih so bile še v jaslih po ena medicinska sestra in takrat še imenovana varuhinja. Mi je rekla, da daš lahko eno svečko, pa če vročina pade prav, če ne pa pusti, ne jo n silo zbijat z raznimi preparati. Raje otroka zaviti, pa redno preoblačit, ko se poti, pa najti vzrok. In točno to piše v knjigico Moj otrok ima vročinske krče, ki smo jih dobile pri P. Na to temo pa sva prišli, ker je ena mami peripeljala v vrtec otroka, ki je imel že prejšnji dan vročino v vrtcu in smo jo o tem obvestili. In ta otrok je kar naenkrat (že kmalu po prihodu) začel otekat okoli oči, ust,.... vročino pa noro nizko. Smo takoj klicali mamico (ki je bila doma in ne v službi user posted image ), če mu je daa kakšno svečko za zbijanje vročine in je rekla, da kar dve. In telo tega ni zdržalo in se je branilo. Še dobro, da so bili doma poleg vrtca in ga je mami takoj peljala k zdravniku.
Enako pa je bilo še z eno punčko, staro 5 let. Starša sta hotla n vsak način iti na izlet z vrtcem. Smo šli z vlakom. Punčka je bila bolna, imela je angino in bila doma samo en dan, ker potem pa je že bila sobota. Punčki so dali preveč zdravil za zbijanje vročine in ko sm se vračali domov z vlakom je začela zatekati. Najprej so vsi mislili, da jo je kj pičilo, jaz pa rečem enemu od drugih staršev, ki j po poklicu reševalec, da je to od prekomernega zbijanja vročine z zdravili in on samo pobuli, ker j bil enakega mnenja. In ta starš, pa še en ki j medicinski brat lepo pred vsemi korektno rečeta, da naj na Jesenicah izstopijo in jo takoj peljejo v B, da je gotovo nekaj hudo narobe. Ko pa so izstopili iz vlaka pa je šel en od njiju z njimi do taksija in jimana samem  povedal da naj se ne igrata z vsemi zdravuili. Punčka je bila nato 5 dni v bolnici.

No, sem se pa razpisala, ampak dobro je vedeti da kdaj ne bomo ponovile te napake. Ker včasih pač ne veš, ali misliš da koristiš otroku, al pa misliš da ne more nič škodovati. Pa moj namen ni bil prestrašiti koga od vas, ampak le podati koristno informacijo. Brez zamere.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.2.2010 10:35:43   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa me je sonček šišnila user posted image
Bumo - tudi mi ti želimo vse naj naj user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

vse najboljše tudi od mene user posted image

pa čestitke LANI ob rojstvu KRIŠTOFA user posted image user posted image user posted image  obilo cartanja vam želim

OBI joooj, pri vas pa res ni miru... upam, da bo na pregledu vse ok... super, da ste porihtali prebavo... glede bumbota... jst ga mam doma, ker sem mislila, da bo ok dokler ne bom mogla uporabljat trip-trap stolček pa ni bil... sem vseeno pol kupla "taprau" stol za hranjenje... bumbota imamo pa za v banjo, ko jo samo tuširam in ji je ful všečuser posted image

SONČI a sta bla kej zunaj? jst gruntam... bi al ne bi.. pa se že nekam dolgo vleče... zdej tamala itak spi... mogoč popoldne... kako se zamotita z Lovrom, če ne gresta ven?

SEKI pri nas je bil isti šmorn z GH, ko so zobki rinili ven... Zoji itak rasteta po dva naenkrat in je zato double tečka user posted image  a si kej zrihtala s fotkam? jst nč ne verjamem, da je Zarja že tko zrastla... kr fotko nalimajuser posted image

SEMPER super, da je Klemen tak jedec user posted image  juhu, zdej bo kmalu imel še kosilo

REBY o kakšnem hujšanju ti govoriš? user posted image  izgledaš user posted image

LUČKA pri nas na vasi nobenih pametnih lokalov.... mogoče je tista slaščičarna pri Matičku še najboljša varianta, sploh zaradi vozičkov... vse ostalo meni znano so bolj pajzlni... bomo dorekle... drgač pa četrtek zaenkrat lahko rečem men čist ql... 
a Neži se pa tkole mudi... eh, punca že ve kaj bi rada... user posted image user posted image  

naša se šele sama useda, plazi še vedno samo po gverilsko ampak bi miss tut na nogah stala in se ob meni z muko dvigne (matr je vztrajna, se vidi, da je bikec po horoskopu) ampak pol zgleda tko, k da bi plesala twist user posted image user posted image  jo kr hitr spustim na realna tla - ritouser posted image

ha, me je navohala, da jo opravljam... se že prebuja... grem jo mal pocartat

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 11.2.2010 10:36:27 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.2.2010 11:22:23   
sonček33
SONČI a sta bla kej zunaj? jst gruntam... bi al ne bi.. pa se že nekam dolgo vleče... zdej tamala itak spi... mogoč popoldne... kako se zamotita z Lovrom, če ne gresta ven?

Včeraj sva bila kar notri. danes je pa ponoči imel ful pol nos in malo mu vesčas teče, ampak razmišljam, da ko se zbudi, da greva za pol urce, brez voza, ven. Ma nismo se še cepili, k je zadnjič imel tur, zdej ap kar skoz nekaj...

Sicer pa kadar sva notri počenva vse mogoče..."bereva" knjige, jahava konjička, furava se s poganjalcem po hiši, sesava - večkrat na dan, ker to je njemu najljubša zaposlitev, pospravljava omare..on zmeče ven, jaz notri, kuhava itak skozi, ker sva oba ena mala požeruha :), gradiva stolpe, gledava Babytv, obešava cunje, se gugava, po stopnicah mečeva žoge .... ni da ni user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.2.2010 11:30:56   
sonček33
Lučka, glede vročine in zdravil, se pa strinjam. Menda vročine tja do 39,5 ni fajn zbijati z zdarvili, če ni seveda otrok zelo ubogi in se mu vidi, da res nič ne more. Telo se z vročino brani. Fino je otroka hladit s haldnimi kopelmi...torej damo vodo, ki ima največ 1-2 stopinji manj kot razgreto telo, potem pa ohlajamo vodo postopoma do 37.

pa še en zmoten nasvet kroži, da damo ob visoki vročini otroku mrzle obkladke na glavo - nikar... ga lahko še kap..možgani ne morejo tako hitro preklopiti razlike.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.2.2010 11:35:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Bumo, problem avtosedeža je v tem, da je otrok obrnjen v smeri vožnje ... pa sedeti mora tudi že znat. Naš je približno tolk star kot Lana, sedež imam že kupljen, samo ga še vedno v lupinico tlačiva user posted image  Težko, ampak gre user posted image  Sem to tudi jaz že enkrat spraševala ... prepričalo me je to, da tudi Ledenka svojega težkokategornika v lupinici prevaža user posted image

semper, smo končno dobili sedež prejšnji teden user posted image samo M. sedi že 3 mesece sam, je zelo stabilen, tako da ni več panike. jaz sem ga celo v kombinezonu stlačila v lupinico, je šlo. je pa zdaj njegova glava dosegla vrh lupine, tako da je res premajhna user posted image

se* user posted image user posted image user posted image za malo bolančico, dobro, da je bolje user posted image

bumo, vse najboljše!

lučka, hvala za to, kar si o vročini napisala user posted image je vedno dobro vedet! super za obračanje, zdaj bo pa pobegnila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.2.2010 11:37:53   
Lsica
ledenka sem te še tle ujelauser posted image . Skačemo, a ? Mal Zmajčki, pa ljubljanske...

Ampak kle je pa zmeraj pestro. grem brat, pa pol še kakšno povemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.2.2010 13:31:04   
Sempervivum
Pozdravček!

Lučka, najprej hvala za tvoje zgodbice in nasvete user posted image  Meni takele osebne izkušnje ful veliko pomenijo, je čisto drugače, kot če človek v knjigi prebere. Pa tako iz prve roke, da imaš malo občutek, pa da vidiš, kaj vse se lahko zgodi. Jaz tudi načeloma vem, da vročine ni pametno zbijati in se tega tudi mislim držat, samo verjetno je kar težko gčedat otročka, ko se matra user posted image  Se bom spomnila takrat nate user posted image  Res hvala.

Ledenka, koliko je star tale vaš M? 3 mesece že sedi? Super, da si že dobila avtosedež user posted image  Jaz bom pa kar počakala še zaenkrat. Sicer pa našega malega tako malo vozimo okrog, da sploh ni nobene panike. Zdej še z vozičkom ne greva nikamor user posted image

Lsica, a takole se ti šetkaš po forumih user posted image  Iščeš akcijo, kaj? No, tule je ni lih veliko, k se pa vse odvajajo user posted image user posted image user posted image  No, meni je sicer ravno pravšnja akcija, ker če je preveč za brat in komentirat, pol me kar mine user posted image

Sonček, a takole luštno se imata vidva z Lovrom, ko sta noter? Prav fino je prebrat, kaj vse počneta, komaj čakam, da bomo tudi mi stari eno leto user posted image

Obi, veliko user posted image  pošiljam vašemu Eneju in upam, da bo tole tresenje hitro izzvenelo! Očitno je že tako, če je Lovro zdaj čist OK. Pa poštimajte to spanje že enkrat, da ne boste več kregani user posted image  in seveda, da se boš tudi ti lahko v enem konkretnem kosu naspala user posted image

Reby, si vesela snegca, spet kidaš user posted image  Meni gre že pošteno na živce. Moj je bolan, pa hrbtenica ga matra, zdej pa res ne vem, a moram res jaz vse narest user posted image

Sem hotela danes malo v trgovino, zdej je pa eno sra.nje vse skupaj. Sem prav slabe volje user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.