|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
9.2.2010 10:05:43   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

]lana - bodijev rabiš kakšnih 10, nič več, ker se malecka itak ne umaže, razen če se fino pokaka user posted image  So pa fajni bodiji na preklop, jaz sem imela samo te. Smo pa na začetku nosili št. 50 H&M (veliki smo bili 50) in so mu bili še skoraj preveliki.
A je šel čep?
[left

...no, sej neki takega sem si tudi jaz mislila.....enih deset bo zadostovalo, samo jaz jih imam šele od številke 56, bodo preveliki, kaj? V zvezi s čepom pa pojma nimam, ker ne vem kako zgleda, ko sem šla ponoči na wc, je bil spet tak rjavkast izcedek...no, čez dve uri imam pregled pri svoji G, pa ji bom povedala.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
9.2.2010 10:20:01   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Dobro jutro dober dan,
ni lepo da si zaspan,
bodi vedno nasmejan
pa bo zate srečen dan ...

No, kdo poje tole pesmico user posted image

Neca Falk user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
9.2.2010 10:23:43   
Lsica
Če bodo body-ji preveliki pa pošlješ moža al pa koga drugega v shoppinguser posted image . Pr men je blo tko. Maja je imela, ko se je rodila mal čez 3 kg in seveda ji je bila tud najmanjša 56-ka prevelika. Ampak ne za dolgo. V prvem oz. prvih treh mesecih otroci najhitreje rastejo! Tko da se splača kakšen rokavček tud zavihat user posted image .

Pa kar računaj, da boš kakšno oblačilce tud za darilo dobila...Pol se pa nabere, da ne uspeš vsega niti obleči.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
9.2.2010 10:43:31   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Če bodo body-ji preveliki pa pošlješ moža al pa koga drugega v shoppinguser posted image . Pr men je blo tko. Maja je imela, ko se je rodila mal čez 3 kg in seveda ji je bila tud najmanjša 56-ka prevelika. Ampak ne za dolgo. V prvem oz. prvih treh mesecih otroci najhitreje rastejo! Tko da se splača kakšen rokavček tud zavihat user posted image .

Pa kar računaj, da boš kakšno oblačilce tud za darilo dobila...Pol se pa nabere, da ne uspeš vsega niti obleči.

se strinjam z vsem napisanim user posted image  naša je bla 5 tednov prezgodnja in je bla s tistim 2,5 kg tak drobižek, da ji je blo vse preveliko, tut št. 50... HB za Nextuser posted image

sem te tut tle ujela Lisičkauser posted image

ja, pa REBY se je javila, lepo, lepo... nč pretiravat z odvajanjem...

pogrešam še OBI...

pa ANČIBANČI se je tut uspela oglasituser posted image  upam, da čim prej in čim bolje porihtate nevšečnosti

LUČKA a Neža bi pa že kr vstalauser posted image user posted image  kaj je z našim kofetkanjemuser posted image

SONČI ma je luštn Lovro pa bravo mami za torto, super zgleda in verjamem, da je bla tut tko dobrauser posted image

z zamudo čestitke AJSI in  M. za devet mesecev

pa GOLDY IN Alji za 8-ko

user posted image

sej nisi huda reby, k se švercamuser posted image

LANA dobr opravi na pregledu pa javi

SEMPER kako je Klemen? ste kaj bolje? pa možek? teli naši moški... so zgleda po kalupu narjeni, ko so bolniuser posted image

ah... fračefelka je po 20 min že pokonci... user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
9.2.2010 11:37:57   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

]lana - bodijev rabiš kakšnih 10, nič več, ker se malecka itak ne umaže, razen če se fino pokaka user posted image  So pa fajni bodiji na preklop, jaz sem imela samo te. Smo pa na začetku nosili št. 50 H&M (veliki smo bili 50) in so mu bili še skoraj preveliki.
A je šel čep?
[left

...no, sej neki takega sem si tudi jaz mislila.....enih deset bo zadostovalo, samo jaz jih imam šele od številke 56, bodo preveliki, kaj? V zvezi s čepom pa pojma nimam, ker ne vem kako zgleda, ko sem šla ponoči na wc, je bil spet tak rjavkast izcedek...no, čez dve uri imam pregled pri svoji G, pa ji bom povedala.

M. je nosil 56 samo ene 3-4 tedne, 50 k sreči ni imel nič. 62 pa ene 2 meseca user posted image konec julija sem morala it kupit par poletnih zadev 68 (se pravi pri 3 mesecih) user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
9.2.2010 12:07:36   
lučka 25
Reby, lepo da si našla čas za nas user posted image  ja naša mal kar prehiteva, vsaj zame, ker to pomeni da tudi čas porodniške teče čisto prehitro user posted image  Ja včeraj je bil pa res mraz, da je še mene do kosti zazeblo, pa mam mal obloge za toploto ohranjat.

lana, nič bat če nimaš 50 cifre. jaz sem mela kupljene samo 56, pa sem malo rokave zavihala, k sreč sem pa pol od nečaka dobila še nekaj 5o bodijev. Pa tud če jih ne bi, bi preživeli.user posted image  pa dobro opravi danes na pregledu. Me zanima kaj bodo rekli, al je že akcija al ne.

Lsica, lepo da si se spet malo oglasila. user posted image

mojsonček, ja se bo treba res kar zment za kofetkanje. Kar določi dan, ker n vem že kdaj mata vidve plavanje. Pol pa še sončiko pocukava za rokav.

ajsi, ja vaš M. je bil že v štartu "velikan". user posted image  Mi smo pa še plenice Now born mogli nosit celo večnost, predno smo prišli do 1 user posted image

Men se pa še kar roke tresejo od starega vozička, ker tako ruka da je joj. user posted image  Komaj čakam, da se pri novemu zaflika guma.
Sva pa že zjutraj imeli obisk in to mojo mami in nečaka (16 mescov). Sta se danes z malo prvič ujela v igri in sta en drugega božala, pa se smejala, nečak ji je nosil igrače, Neža je pa kar vriskala. Pol sta pa še plesala, jaz pa kot kak paparaco s fotoaparatom user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.2.2010 12:12:28   
Reby
Evo mene nazaj. Tale obisk je bil kar uspešen, sem najbrž prodala stanovanje user posted image

Da nadaljujem:

Špelca in Mihec - vse najboljše za vajin 1. rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image . Želim si, da bi se vajina mamica kdaj oglasila na telefon, ko jo kličem in ne, da me pokliče nazaj šele po 3 dneh. Pa da bi mi prvošla kak košček torte user posted image . No, čisto zaresno, da bi bila moja dva mala lepa sosedka pridna in zdrava otročka in da bi se vajina mamica enkrat ornk naspala.

user posted image

mojsonček - ne morem se nagledat vaše prelepe maškarce user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
9.2.2010 12:19:40   
lučka 25
Hedi, tvojima dvema korenjaka želim vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi Špelca in Miha postala prava zaspanca in mami ter oči naspanca.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
9.2.2010 14:16:25   
lana70
evo nas...lizika težka 2993 g...in spet me je hotela zadržati v bolnici user posted image ...no, izcedki pa pomenijo to, da se zadeva pripravlja user posted image user posted image , kdaj, pa se ne da napovedati, je pa rekla, da na naslednjem pregledu, bi se pa lahko pogovarjali o tem, da bi zadevo pospešili oziroma predčasno pripeljali h koncu........a je to ok, pa nimam pojma.

Hvala za nasvete punce.....upam, da bodo 56 bodiji kar ok...če je le za rokavčke vihat, pol se sploh ne sekiram...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
9.2.2010 14:17:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Hedi, tvojima dvema korenjaka želim vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi Špelca in Miha postala prava zaspanca in mami ter oči naspanca.user posted image

...bom kar prepisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
9.2.2010 15:03:19   
ledenka

...bom kar prepisala user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
9.2.2010 18:39:22   
lučka 25
Shuki, tvojemu Maju želim vse najboljše in predvsem veliko zdravja, dobre volje pa mu tako in tako ne primankuje. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
9.2.2010 18:41:53   
lučka 25

evo nas...lizika težka 2993 g...in spet me je hotela zadržati v bolnici user posted image ...no, izcedki pa pomenijo to, da se zadeva pripravlja user posted image user posted image , kdaj, pa se ne da napovedati, je pa rekla, da na naslednjem pregledu, bi se pa lahko pogovarjali o tem, da bi zadevo pospešili oziroma predčasno pripeljali h koncu........a je to ok, pa nimam pojma.

Hvala za nasvete punce.....upam, da bodo 56 bodiji kar ok...če je le za rokavčke vihat, pol se sploh ne sekiram...

No, pa se res priptavlja. Bomo že malo vadile dihanje. user posted image
Pa čisto lepe mere ima. Moja je imela ob rojstvi 2790g pa 50 cm, pa sem ji lepo zavihala rokavček od 56, pa je bilo čisto O.K. Takrat se itak še ne greš modne revije glede cunjc. Moja je mela same modre bodije (kaj čmo, če ma pa 3 bratrance) in je bla itak za vse fantek. No, edino dedi (moj oči) ji je šel takoj kupit eno kiklico, da je bla lahko malo manekenka.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
9.2.2010 20:48:38   
mojsonček
Čer!

Naša piška se je končno vdala in po celodnevnem norenju spi k polhek...

HEDI  čestitke tebi, ker si že celo leto supermama pa vse najboljše ŠPELI in MIHU, da bosta še naprej zdrava in navihana otročka

ŠUKI evo, še tuki enga lupčka za Majauser posted image

REBY superca, da si uspela prodat stanovanjeuser posted image  

LANA pol bomo kmalu dihal user posted image no, pupika naj toliko počaka še na toplem pri mamici, da bo čist pripravljena pridt v tole zimsko vreme

LUČKA midve z Zojo plavava ob sredah, ostale dni sva prosto po Prešernuuser posted image  tko da... ni panike ne kdaj ne kam, sam še zmenmo se user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
9.2.2010 20:59:21   
miska73
Jst vam ne sledim več...user posted image
Tehle zadnjih strani nisem brala.
Upam, da nisem kaj bistvenga spregledala.

Edino vidim da ima naš Kruce ful smolo user posted image

Pa da bo treba naši Lani hitro dat še zadnje nasvete.
Si nekaj spraševala o oblačilih:
Dobitna kombinacija = body na preklop + pajac (z ali brez rokavov) + zokni/copatki.
Mi se bolj ali manj ves čas tako oblačimo.
Je pa res, da smo zimski in da ga pač ni čez plišastega pajaca.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
9.2.2010 21:45:45   
Goldy
Samo na hitrco.  Hvala za čestitke, bi vas povabla na tortico, pa ne vem, če prišle...pa ene ne smete torte...user posted image

Jaz sem našo miss peljala v Avstrijo za obmesečnico.user posted image  Sva šli s kolegico mal v Ikeo. Sam se nama je ful mudil, ko naju je njen že čakal v MB. Nekaj stvari sem kupila in seveda so za Aljo.

Čestitke Špeli in Mihcu ter Maju in Maksu za 9 mesecev!!!!

Seveda pa čestitke Lani08 za Krištofa - zdaj pa hitro na našo temo. Seveda pa maksimalno uživajte s svojo štručko!

Vsem pozdravčke, jutri pa bolj zaornk preberem in kakšno več napišem.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
9.2.2010 22:58:40   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Čestitke Špeli in Mihcu ter Maju in Maksu za 9 mesecev!!!!

Se pridružujem!

Zadnje čase kr neki ne gre tole men od rok... zmanka za RR. Mali me nekej straši s tresenjem, tko da mam jutr v RA kr nekej za vprašat. Drgač pa veselo papamo (kuhno frajhamo), dons je bil brokoli, pa ni šlo, dokler ni blo zraven banane. kombinacija...
mi smo mel 2 bodija 50 od h&m, sta kr nekej časa zdržala, ostalo vse 56. clarovi so kr rastl s tamalim in tut zdej od clara 62 še kar nosmo. je pa res najbl na komot kombinacija bodi na preklop, pajacek oz. žabice in kakšni štunfki, čeprov mi smo bli dost tut brez.

tolk na hitr, grem še prpravt za zjutrej, bo treba 'sred noči' vstat, mali drgač do 11-12 spi, jutr mormo bit pa ob 8.h že v avtu napokani.. upam, da ne bo prehudo

vsem lepo in lahko nočko

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
10.2.2010 10:31:20   
ledenka

Shuki, tvojemu Maju želim vse najboljše in predvsem veliko zdravja, dobre volje pa mu tako in tako ne primankuje. user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
10.2.2010 11:26:02   
Goldy
Sem šele sedaj videla, da sem čudno napisala čestitke.user posted image user posted image  Samo Maks ima 9 mesecev - da ne bo pomote.

Kje se skrivate vsi v tem sneženem vremenu??user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
10.2.2010 11:51:07   
lana08
Pozdravljene mamice in atiji,
samo toliko se oglašam, da se s Krištofom, ki se je rodil 05.02.2010 pofočkava na tej temi.
Lep zasnežen dan vsem.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
10.2.2010 11:51:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pozdravljene mamice in atiji,
samo toliko se oglašam, da se s Krištofom, ki se je rodil 05.02.2010 pofočkava na tej temi.
Lep zasnežen dan vsem.

Opa, dobrodošla in čestitam!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
10.2.2010 11:52:43   
sonček33
lana08 dobrodošla...kako ste?

ŠUkica, z zamudo, pa vseeno Maju želim vse dobro. Naj bo še naprej tako nasmejan fantek. Tebi pa veliko energije. Kava kmalu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
10.2.2010 12:36:20   
obayifo
lana08 in krištof, dobrodošla in lepo se cartajta

mi smo pa iz razvojne pršli po celem snegu user posted image

zdej mu mormo hrbteničko ravnat in prste še mal narazen dajat, drgač je kr v redu, sam zarad tresenja bomo dubl pa napotnco in gremo na nevrološke preiskave. pa prej ga mormo spat dajat (včerej ob pol enajstih, pol dvanajstih in zares zaspal ob pol dveh), smo bli kregani. ampak kako pa user posted image sej ga dam lahko prej spat, sam se bo čez 15 minut zbudu in pol bo samo sitnarjenje... za hrant pa nobenih stolčkov, kr lepo v naročju.. sm pa pozabila vprašat glede boombo stolčka. ma katera kej izkušenj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
10.2.2010 14:53:39   
Bumo
Alja, Max, Špelca in Mihec...vse naj naj za vaše mesece 8,9 in 12!!!! Kam cajt leti :-))))
pa Krištof in Lana, dobrodoščica še od mene.....čeprav,saj skorja več nimam pravice to napisat, k se tako pogosto javljam , anedane? user posted image
GH, hudič ja, s tem mamo pa tud mi težaveuser posted image Skoz nekaj ščipa, pa napenja, pa zapira al pa drisko dela....in na koncu je
še frajla že sedaj izbirčna, ka sploh bo še s tele čufte male naše ratalouser posted image .
Banana ja..to definitivno dela zelen in zelo gost kakec pr nasuser posted image , tako, da je ne dajem glih najbolj rada...

Glede na to, da smo že praktično od začetka bli na umetnem mlekcu, nam je P rekla, da lahko nekje pri 6,5 meseca začnemo uvajati tud mesek.
Pa smo ga. Sveža prekuhana premiksana in okrašena z zelenjava piščanjčja prsa..bljak jerekla...HIPPova pa so baje po njenem vreduuser posted image .
Pitje mleka po dudi pa tud več ni tako fajn, kot je bilo....se je gospodična naveličala...iz tistega kozarčka, k ma tak cucelj na koncu pa
še ne zna ravno pit....

Nisem vsega prebrala za nazaj ampka me zanima..a ve, ko mate bebice v starosti naše Lane (6,5) dajete že v avtosedeže svoje malčke al še kar v jajčkah?
Midva sva nabavila prejšnji teden MaxiToby pa n evem al jo lahko že posadim not al ne....glavico že lepo drži gor, sem pa nekje prebrala, da bi naj otrok šel v avtosedež, ko mu glava preraste rob jajčke?

Lubike, Kruce... plubčkajte svojo deco, jaz ta malo mojo že skoraj malo prevečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
10.2.2010 15:30:10   
lučka 25
mojsonček, no kaj potem rečemo? A naslednji teden v četrtek? Midve se lahko pripeljeva do R ali L, kakor vama s sončkom paše. Za lokal pa vidve določta, ker sem jaz zadaj že čisto zadaj, kar se iče dobrih lokacij, edino še v Matička kdaj zavijem, pa še tega al so že al pa podo podrli?
sonček, pa tebi, a naslednji četrtek ustreza?
Pa najbolje da dopoldan, a ne?

Goldy, no lepo da sta šli z Aljo malo v inozemstvo. user posted image  Moja pa še ne more, ker še nima nobenega dokomenta (pa ga bo treba zrihtat, še dobro da sem se spomnila). Itak pa jaz baje rabim pisno dovoljenje, da greva čez mejo, ker se jaz drugače pišem, ali pa vsaj rojstni list  user posted image

obi, ja vi pa res nimate miru z RA. Glede spanja pa sem že jaz hotla malo omenit, da ste kar pozni. Samo je to tako občutljiva zadeva, ker če nisi v tem si lahko pameten. Ampak probat pa ne bo greh. Nekaj dni bo težko, potem pa bo šlo, samo en obupat.
Glede hranjenja v stolčkupa naj bi veljalo nekako pravilo, da naj bi ga začeli uporabljeti, ko se otrok sam vsede in ne že prej, tudi ko že nekako sam sedi brez opore. Meni hranjenje v naročju ni odveč, tako celo več poje in res je, se ne igra, rogovili,....

lana, čestitke še tu in oba s Krištfom dobrodošla med nami. user posted image

Kruce, kako kaj napreduje obnova? Pa saj naslednji teden p baje že spet začneš delat, pa bo zneslo do takrat?

Bumo, ma mi mamo zgleda res srečo, ko tako dobro je GH. Je šele sedaj zaživela in šele z GH se ji je uredila prebava. Upam, da bo tudi pri vas kmalu tako.
Glede lupinice je pa tako, mi jo imamo še kar, ker je še dovolj prostorna kljub vsem tem debelim oblačilom. Pa tudi ne mislimo jo dati prej v avtosedež dokler bo še lupinica prav.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.